• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız 🐣
Süper 😍😍Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde ☺️Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır 🙏🙏

Süper 😍😍Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde ☺️Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır 🙏🙏
Merhaba canım sen naptın verdin mi tekrar yazmayınca merak ettim :)

Bu arada bayramınız kutlu olsun kızlar seneye inşallah hepimiz bebeklerimizle olalım onlarla bayram gezmelerine gidelim 🙏
Yaa verdim ama henuz sonuc cıkmadı,baska testlerde verdim yanında yarın cıkar dediler bekliyorum bugun cıkar muhtemelen,ama kaset testler hergün koyulasarak devam ediyor,bakalım :) iyi bayramlar

Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız 🐣
Cok sevindim canim. Hayirlisi ile kucaginada alirsin ikizlerini umarim. Darisi tum isteyenlerin basina.

Canım çok sevindim🩵 sağlıkla kucağına alırsın inş, darısı başımıza 😊 sen bakü demi tedavi olmuştum cnm?

Back
X