- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Merhaba ,Eki Görüntüle 2134320 Merhaba arkadaşlar biraz önce çocuk istiyorum derneğinde bir neu pharma ilaç firmasının ilaç tanıtımına denk geldim ekran resmi de aldım vitamin takviyesinin içeriğini gösteren sizce işe yarar mı ne dersiniz
Bende aldım ama kullanmaya başlamadım daha etkisi olacağına inanıyorum bende. Sizin durumunuz neydiMerhaba ,
Bana bu sabah çok güvendiğim doktorum verdi bu ilacı. İşe yaradığını söyledi. Bende bugün başlıyorum kullanmaya.
bende bu sabah başlayacaktım unutmuşum yanıma almayı. Akşam içicem bugünlük. Benim durum daha 4 haftalıkken düşük yaptım. Kendi doktorum izinliydi başka doktora göründüm sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi. Kendi dıoktoruma gittim sol yumurtalığın temiz ama sağ yumurtalığında polikistik over var dedi. Tekrar düşük yapmamam için bu ilacı verdi. yumurtalık güçlendiriciymiş. Senin durum nedir ?Bende aldım ama kullanmaya başlamadım daha etkisi olacağına inanıyorum bende. Sizin durumunuz neydi
KİST düşüğe yol açıyor muymuş peki ? benim 2.ci kaybım oldu biri kimyasal oldu diğeri kürtaj ile sonlanırıldı. bende yumurta kalitesizliği var doktorun birine göre diğerinwe göre yarım rahimliyim değişik bir durumun içindeyiimbende bu sabah başlayacaktım unutmuşum yanıma almayı. Akşam içicem bugünlük. Benim durum daha 4 haftalıkken düşük yaptım. Kendi doktorum izinliydi başka doktora göründüm sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi. Kendi dıoktoruma gittim sol yumurtalığın temiz ama sağ yumurtalığında polikistik over var dedi. Tekrar düşük yapmamam için bu ilacı verdi. yumurtalık güçlendiriciymiş. Senin durum nedir ?
KİST düşüğe yol açıyor muymuş peki ? benim 2.ci kaybım oldu biri kimyasal oldu diğeri kürtaj ile sonlanırıldı. bende yumurta kalitesizliği var doktorun birine göre diğerine göre yarım rahimliyim değişik bir durumun içindeyiim
msj gözden kaçmış. bugün başlıyorum bende ilaç bana tam tersi uygun geldi qenzim ve bir madde daha barındıran ilaca sadece 180 lira para veriyordum bunun içeriğini say say bitmiyor düzenli kullan ara vermeden 2 3 ay kullanmanı öneririm herkes yarım rahime takmış durumda ama bence de yumurta kalitesinden kaynaklı sıkıntı . birde göbeğimde düşmüş onu da çektirdim bunu yapan ocaklar var rahim de ters durmuş nasıl bir duruş bilmiyorum tabi hayırlısı bakalımanladım, kullan bakalım belki işe yarar. Az buz bişey de değil epey maliyetli bir ilaç bu. Tez vakitte işe yaramasını dilerim. Aslında bir çok kişinin ilk gebeliğinde düşük olabiliyor. Ama ben ikinci denememde de yaşayacağım diye çok korkuyorum. Yarım rahim olayını ilk kez duyuyorum. Gebeliğe çok engel bir durum mu acaba? Sonuçta gebe kalabiliyorsun. Bana yumurta kalitesizliği daha mantıklı geldi
ilacı kullanmaya devam ediyor musunuz ?Merhaba ,
Bana bu sabah çok güvendiğim doktorum verdi bu ilacı. İşe yaradığını söyledi. Bende bugün başlıyorum kullanmaya.
Hayır , ilk ay kullandım ve akabininde bıraktım. Aslında doktorum 3 ay kullan demişti ama ben kafama göre bırakmış oldum. Çünkü baştan aşağı vitamin içerikli bir ilaç ve aşırı iştahımı açtı benim.ilacı kullanmaya devam ediyor musunuz ?
Ben 20 gundir kullaniyorum canim faydasi olduguna inaniyorum,ben regl adetlerim azalmisti ve sancisoziz oluyordum bu prowomeni 20 gun kulladim bu ay regl çoğaldı ve sancim cok fenaydi bunun yanin sira sadece inciri kaynatip demledikten sonra icine polen katip icmistim faydasi olduguna eminim...
regl oldum ara verdim iki gundurdede tekrar basladim,bunu yani sira havuclu incir kuru ve corek otu kaynatiyorum indirmeye yakin icine ilaveten iki adet keçiboynuzu kirip 3 dk kaynatip 20 dk demleyip iliyinca bir bardaga doldurup icine bir cay kaşığı polen katip iciyorum ins bununda sifasi olcak...
Yemeklerden iki saat sonra testere disli aslanpencesini kullaniyorim fsh hormonunu duzeltsin ve yumurtalarada faydasi olsun die kullaniyorum..aksam yatarkende prowomen iciyorum..
Gelecek regl de ne olacak yazarim buraya..
Sabahlarimi iciyordun canim,ben simdi yaterken iciyorum gunduz kullandigimda midem siyriliyordu acikiyordum,yumurta olussun ve kaliteli olsun die kullaniyorum sifa ALLAH tanHayır , ilk ay kullandım ve akabininde bıraktım. Aslında doktorum 3 ay kullan demişti ama ben kafama göre bırakmış oldum. Çünkü baştan aşağı vitamin içerikli bir ilaç ve aşırı iştahımı açtı benim.
Tabiki şifa Allah'tan , Sabahları içiyordum. Ama kilo yapmasın diye tok karına içiyordum buna rağmen çok deli acıktırıyordu. Gözüm görmüyordu bişey :)Sabahlarimi iciyordun canim,ben simdi yaterken iciyorum gunduz kullandigimda midem siyriliyordu acikiyordum,yumurta olussun ve kaliteli olsun die kullaniyorum sifa ALLAH tan
KUZUM saraçoğlu 2 kürü birden yapmayın demiş banada arkadaş söylemişti . bu haftamı gidiyorsun sen şimdiBen 20 gundir kullaniyorum canim faydasi olduguna inaniyorum,ben regl adetlerim azalmisti ve sancisoziz oluyordum bu prowomeni 20 gun kulladim bu ay regl çoğaldı ve sancim cok fenaydi bunun yanin sira sadece inciri kaynatip demledikten sonra icine polen katip icmistim faydasi olduguna eminim...
regl oldum ara verdim iki gundurdede tekrar basladim,bunu yani sira havuclu incir kuru ve corek otu kaynatiyorum indirmeye yakin icine ilaveten iki adet keçiboynuzu kirip 3 dk kaynatip 20 dk demleyip iliyinca bir bardaga doldurup icine bir cay kaşığı polen katip iciyorum ins bununda sifasi olcak...
Yemeklerden iki saat sonra testere disli aslanpencesini kullaniyorim fsh hormonunu duzeltsin ve yumurtalarada faydasi olsun die kullaniyorum..aksam yatarkende prowomen iciyorum..
Gelecek regl de ne olacak yazarim buraya..
kesinlikle kullan fazla kilon varsa daha doğrusu yağ oranını azalt sonra tedvilerine başlaHayır , ilk ay kullandım ve akabininde bıraktım. Aslında doktorum 3 ay kullan demişti ama ben kafama göre bırakmış oldum. Çünkü baştan aşağı vitamin içerikli bir ilaç ve aşırı iştahımı açtı benim.
işe yaradı mı ? sizdeki sıkıntı neydi peki ?bu ilacı ilk tüp bebek tedavimde de kullandım
şuan 2. için de başladım işe yarar diye düşünüyorum
benimde çok iştahımı açıyor o sebeple akşam yemekten sonra yada yatarken içiyorum
ben teatrio da kullanıyorum bu defa
etkisini tedaviye başlayınca göreceğiz inşallah
Dogrudur canim ama dardayim tedaviye baslayana kadar testere disli aslanpencesini arada kullaniyim yoksa bende korkuyorum ama bissürü hormon ilaclari alacağız raziyim napiyim caresizim rabbim gorsun kolaylaştırsın ins..KUZUM saraçoğlu 2 kürü birden yapmayın demiş banada arkadaş söylemişti . bu haftamı gidiyorsun sen şimdi
kesinlikle kullan fazla kilon varsa daha doğrusu yağ oranını azalt sonra tedvilerine başla
işe yaradı mı ? sizdeki sıkıntı neydi peki ?
teatrio qenzim mi kullanıyorsun ondan da kullnmıştım ama işe yaramadı bende
Amin canım stresi yenmeye çalış senin hangi değerlerinde sıkıntı varDogrudur canim ama dardayim tedaviye baslayana kadar testere disli aslanpencesini arada kullaniyim yoksa bende korkuyorum ama bissürü hormon ilaclari alacağız raziyim napiyim caresizim rabbim gorsun kolaylaştırsın ins..
bende çikolata kisti varKUZUM saraçoğlu 2 kürü birden yapmayın demiş banada arkadaş söylemişti . bu haftamı gidiyorsun sen şimdi
kesinlikle kullan fazla kilon varsa daha doğrusu yağ oranını azalt sonra tedvilerine başla
işe yaradı mı ? sizdeki sıkıntı neydi peki ?
teatrio qenzim mi kullanıyorsun ondan da kullnmıştım ama işe yaramadı bende
gaps diyetini duydun mu ? çikolata kistini eritmede destek sağlıyormuş .bende çikolata kisti var
tüp bebek denedik bir kez
3 yumurtam toplandı 1 i sağlıklı idi
1 embriyo da tutunmadı
o zaman 1 ay kadar prowomen kullanmıştım
şimdi ki tedavide 2 ay prowomen ve teatrio kullanmış olacağım
inşallah bu defa daha iyi sonuç alırım
ben aynı zamanda balık yağı da kullanıyorum şuan
kilom iyi diye düşünüyorumgaps diyetini duydun mu ? çikolata kistini eritmede destek sağlıyormuş .
kilon ne durumda kalitede sıkıntı varsa kilo vermeni öneririm yani yağ oranını azaltmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?