Yumurta kalitesizliği için pro women

Çok saol canım ya. 3.denememiz olcak ama bana sanki yine olmıcak gibi geliyor. Böyle bi döngünün içindeyiz. Olmadı başa dön, hersey en baştan

hasdi inşallah döllenme olur da bir süpriz yaşarsın. bana kilo ver demişlerdi ama benim durumum farklı tabi diyetisyenimde olumsuz etki ediyor demişti kilo tabi bende 79 u görmüştüm

ya inşallah canım bekliyorum bakalım.. Aslında benim çok umudum yok. Hatta doktora gittiğimde benden bazı tahlil ve testler istemişti gebelik olmazsa yaptır gel diye. Bende sağlık ocağı tarafından yapılabilen tahlilleri Cuma günü yaptırdım. Onlara ilaveten doktordan beta hcg kontrolü istedim. Adetime daha 5-6 gün varken 2,50 çıkmış sonucu bgn aldım. O yüzden umudum biraz daha tükendi. Normalde regl günüm bgn yada yarın falan olmam lazım. Henüz bişey yok. Doktoruma yazdım testi tekrarla dedi. Ama olumsuz sonuç almaktan korktuğum için bugün yaptırmaya elim gitmedii. Hasta olmazsam yarın tekrar baktırcam

Naptin canim testi tekrarladinmi merak ettim..

Naptin canim testi tekrarladinmi merak ettim..

salı günü akşam dayanamadım evde gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı gözlerime inanamadım. Dün akşamda iş çıkısı dayanamadım tekrar kan tahlili yaptırdım 42,64 çıktı. Doktorum tebrik ederim hamilesin 2 gün snra tekrarla dedi ama ben biraz korkuyorum. Bi kere kimyasal gebelik yaşadım ya. Tekrar aynı stresi yaşamaktan korkuyorum

Ayy canim sevindim ins kimyasal degildir aklina getirme kotu dusunme guzel dusun guzel olsun inş degerlerin artar stresten uzak dur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins...

Ayy canim sevindim ins kimyasal degildir aklina getirme kotu dusunme guzel dusun guzel olsun inş degerlerin artar stresten uzak dur rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins...

Canım çok teşekkür ederim , darısı isteyen herkesin başına inşallah.. Banada sabırsızlıkla yarını beklemek düşer :)

Bekle az kaldi yarina,bol bol sev bebisini annesi :) rabbim hayirli guzel haberlerle gelmeni duymani nasip etsin,yarin bizede yaz canim...

selam :) o yeterki tutsun ben her saniye severim onu :) Bu sabah kan verdim. Sonucu 112 çıktı. Doktor artışı beğendi. Çok güzel dedi. Haftaya c.tesi ultrasonda görünür dedi. İnşallah o güne kadar bir aksilik yaşamazsam oldu bu iş :)

gözün ayın canım iyi düşün iyi olsun :)

Ayyy cok sevindim yaratana kurban oldugum :)) hayirli olsun saglikla kucagina al kardesimm cok sevindim ins hep guzel gitsin...

Ayyy cok sevindim yaratana kurban oldugum :)) hayirli olsun saglikla kucagina al kardesimm cok sevindim ins hep guzel gitsin...
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için , darısı tüm isteyenlerin başına :) gerçekten çok yıpratıcı bir süreçti. İnşallah bundan sonrası güzel gider:))

Bende ikinci kutu kullanıyorum yarin dr gidecegim durum ne yanliz benim durum farkli amh 0,60 ve yumurta yok,ol deyince olu verdiren rabbim ins banada can yumurtalarim olur,rabbim kolaylastirsin ins tedavilerimizi...
amh si daha düşük olanlar var sakın drnin olumsuz söylemlerine takılma pro women ı 1 ay kullanmak bile fark yaratıyor

Beklemedeyim ben düzensiz içmiş olsam da bir umudum var..
sen ?
Günaydın inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben yeni duydum bu ilacı almayı düşünüyorum. Daha öncede böyle bir ilaç kullanmadım hiç 7 yıldır ikinci bebişi istiyoruz ama olmadı. Bu arada yaş 43 oldu ilk 5 yıl tüm testler iyi çıktı ve tanımsız infertile denildi hep, bir kez aşılama denedik olmadı. gittiğim hiçbir doktor ilaç önermedi veya bi yumurta takibi yapalım demedi anca tüp bebek yapalım dediler. en son geçen yıl Kasım ayında tekrar tahliller yapıldı HSG çekildi. tahliller iyiydi ama HSG de tam geçiş olmadı dedi doktor ve yumurtalıkta 2cm kist olmuş. 1 yıldır doktorada gitmedim hiç birşey yapmadım ama artık yumurtlama belirtilerim azaldı gibi. Eşim tüp bebek konusunda çok ısrar ediyor. Kafam karışık yaş ilerledi meçhullerdeyim vs vs vs.

bu ilcı kullan derim tüp bebek yapacaksan bile mutlaka kullan . doktorlar hemen gel tüp yapalım derler zaten

Bende ikinci kutu kullanıyorum yarin dr gidecegim durum ne yanliz benim durum farkli amh 0,60 ve yumurta yok,ol deyince olu verdiren rabbim ins banada can yumurtalarim olur,rabbim kolaylastirsin ins tedavilerimizi...
Amin İnşallah. Bence kullanmaya devam et içeriğinde yok yok ilacın. Muhakkak işe yarayacaktır. Ben bir defa adetimin ikinci günü başlayarak kestane balı çörek otu (yeni öğüterek) ve tarçın karıştırp yemiştim. o ay yumurtladığımı çok fazla hissetmiştim. Bi dene istersen. Durumumu SchonerDufta cevap olarak yazdım. Doktor sonrası güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…