TEŞEKKÜR EDERİM BANA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN DOKTORUM VERDA HANIM ESTROFEMEİ GÜNDE 5 TANE AĞIZDAN 2 VAJİNADAN 3 VAGİFEM VAJİNADAN . ADETİMİN 18 Cİ GÜNÜ 4 TANE TRASFER EDİLDİ.DOKTORUM RAHİM KALINLIĞINI İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BEN BURDAOKUDUĞUM.
Linki ben acmistim devam edeyim cnm.
Dr.Verda hanim bildigim kadariyla Dogus Klinkteydi.sizdemi oraya geldiniz ?
Estrofemi cok aliyorusnuz ama tabik iher bünye farklidir demekki doktor size uygun görmüs.
4 adet cok güzel Allahim hayirlara getirisn insallah .
Kacinci denemeniz cnm? donasyon olarak?
Doktorundan menunmusun?
Kac defa denemeniz oldu?
Insallah güzel osnuclar alacaksin burda paylasacagiz büüyk bir aile burasi.
tekrar görüsmek üzere .
Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın
Ansucum idrarda cikmayabilir moralini bozma canim sen guclu birisin neleri atlatmissin...insallah persembe gunu mutlu haberi verirsin...[/QUOTE .!.:Canım nerelerdesin özledik seni.ara sıra da olsa arayı soğutma.canım idrarda çıkmayınca yıkılmıştım ama burdaki sizin gibi arkadaşlarımın sayesinde perşembe günü olabilir diye ümitleniyorum.perşembe gel buraya ver bebeklerimi bana :)
hadi bakalim az kaldi insallah güzel haberlerinizi alacagiz..ansucum geriye dönük okudum biraz testi cok erken yapmissin arti idrar testi inan bana güvenilir degil polyanna ücüz hamile sanirim 9. gunuydu idrar testi yapti negatif cikti halbuki 3 tane bebisi var yani lütfen kann testini bekle insallah güzel olacak
Degerim 592.1 çıktı mutluluktan ağladım cokkkkkkk mutluyum:)))) ins pazartesi günü ikiye katlanir sonucumm
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın
Donasyonla olmuş kızın mı var yanlış mı anladım ?
Canım inşallah ağzından bal damlıyor.inşallah yazdığın ve içinden geçen gibi olur da o pozitifi görürüm.dayanamadım yaptım testi.inşallah senin yazdığın gibi erken yapmışımdır.sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?iyisin değil mi?
canim cok tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah troide dikkat et canim bende troid hastasiyim normalde 50 mg kullaniyorum ama benim estrofem günde 8 taneydi troid firladi estrofem yükseltiyor cünkü drum 100 Zaman Zaman 150 mg Kadar cikardi ama suan estrofem bitti yine 50 mg geri döndüm ilk 3 ay estrofem kullanacagin icin haftada 2 kez baktir cnm cunku gercekten anlamadan yükseliyor benim biranda 5 e cikti bebek icin tehlikeli rabbim yardimcin olsun
DONASYANDA İKİNCİ DENEME BİRİNCİSİ DR SAVAŞ BEYDE NEGATİF SONUÇ ALDIK BUNDA DR VERDA HANIMDA DENEDİK ÇOK MEMNUNUM DİREK TELOFONDA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORUZ. DOĞUŞTAN AYRILDI KENDİ MERKEZİNİ AÇDI GİRNEDE ADA TÜP BEBEK ÇOK GÜEL BİR KLİNİK HERKES ÇOK İLGİLİ BKLİNİĞE YAKIN BİR OTELDE KALDIK BİZİ ÇOK RAHAT ETTİRDİLER.
DONASYANDA İKİNCİ DENEME BİRİNCİSİ DR SAVAŞ BEYDE NEGATİF SONUÇ ALDIK BUNDA DR VERDA HANIMDA DENEDİK ÇOK MEMNUNUM DİREK TELOFONDA KENDİSİYLE GÖRÜŞÜYORUZ. DOĞUŞTAN AYRILDI KENDİ MERKEZİNİ AÇDI GİRNEDE ADA TÜP BEBEK ÇOK GÜEL BİR KLİNİK HERKES ÇOK İLGİLİ BKLİNİĞE YAKIN BİR OTELDE KALDIK BİZİ ÇOK RAHAT ETTİRDİLER.
Magdemki öyle yabanci dgeilsin evet cnm güzel bir form aile ortami ,paylasimi var..
bende paylastikca acimda-güzl duygularimda burda paylasiyorum..
hayirli olsun transferin ,insallah kalbine göre versin cnm
güzel sonuclarini paylasmak dilegiyle.
sevgiler cnm
Evet dogru anladim canim, ona kardes istiyoruz, oda cok istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?