ay ay ne sevindim........masallah...1000kere masallah........duygulandim iyice, benim gecirdigim o zamanlar canlandi gözümde........Allahim tamamini erdirsin canim benim!!!!!!!!!! cinsiyeti ne zaman belli olucak, sen ne hissediyosun, migde bulantisi ne durumda?? anlat anlat :))

Selam canim,

nasil gidiyo hamileligin...`? cok merak ediyorum, neler hissediyosun, kipirdamaya baslamislardir, hissediyormusun, anlatsana biraz :)

ne gibi hazirliklar yapiyonuz?

rüzgarselin arkadaşım uzun zamandır seninle konuşmak istiyorum özel msj atamıyorum online da denk gelmedi bi türlü msjımı görürsen ve dönüş yaparsan çoookkk mutlu olurum

canim evet yaa nasil güzel bir duygu rabbim herkese yasatsin insallah ..bende senin gibi kucagimda sevmeyi bekliyorum rabbim nasip ederse migde bulantilarim tamamen bitti cok sükür canim ahh tek derdim kahvaltida bile aci biber yiyorum tatliyi görmeye bile tahammul edemiyorum..tek sikayetim midem cok yaniyor canim ,diyorum cok aci yiyorum ondanmi diye ama bilmiyorum görsen otururken cerezim bile sivri biber o Kadar yani cinsiyeti önümüzdeki ayin 12 sinde terminim o Zaman belli olur dedi dr ben kiz hisediyorum esim erkek galiba ikimizde istediklerimizi his ediyoruz tabi oglum olursada cok severim ama görsen 2 battaniye yaptim pembis yelekler pembis kizim diyo erkek olursa ona bunlarimi giydireceksin :) neyse erkek olursa bir daha yaparim artik rabbim tüm hamislere bebislerini kucagna almayi nasip etsin insallah.. yegenlerimi cok öpüyorum sevgiyle kal canim....

Cok uzun zamandir sizleri takip ediyorum 4sene once evlendim 3senedir erken menepoz oldugumu ogrendim ve yapabileceklerimi yaptim artik donasyon yaptirmak icin karar aldik doktorumunda onerisi ile ama karar veremiyorum dr firdevs hanimmi yoksa halil ibrahim tekinmi formda okudugum kadari ile firdevs hanimi daha basarili buldum tabiki sansin bizimle ve bu isi dusunen herkesle olmasi dilegimle deneyimli arkadaslar bilgi verebilirseniz cok sevinirim...

merhaba umut hoşgeldin .bende bu side yeniyim geriye dönük bende baktım banada dr.firdevs ve dr. verda daha yakın geliyo çok bahseden memnun kalanlar var .ben henüz görüşmedim hiçbiriyle mayıs ayında görüşücem arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar hiçbiri bu konuda desteklerini esirgemez emin ol.istersen kliniklerle bi görüş önizlenim olur senin için .allah yardımcın olsun.

Arkadaslar herkese merhaba,
Baya yeni arkadaş var forumda , eski arkadaşları pek göremedim daha doğrusu sayfa sayfa çok eskiye dönük okuyamıyorum oğlum hiç fırsat vermiyor, gündüzleri sadece yarım saat yarım saat uyuyup uyuyup uyanıyor . O arada da ben ya kahvaltımı yapıyorum ya yemek yiyorum hızlı hızlı başka hiç bişey yapamıyorum. Oğlum 4,5 aylık oldu bu ay doktorumuz sebze çorbasıyla elma suyuna başlattı . Artık insan ayırmaya başladı yabancı biri kucağına alınca ağlayıp benim kucağıma atlıyor boynuma sarılıyor o an işte tarif edilemez bir duygu insanın içine sokası geliyor. Bu arada herkes ilk aylarda babaya benziyordu ama şimdi sana benzemeye başladı diyorlar :) inşallah tüm arkadaşlar bu mutluluğu tatsın dualarım sizlerle ...

Birine karar verip dr umla irtibata gecirecegim 1ay gibi bjr sure yetermi acaba hazirliklar icin bugun dr umla gorusup gelecek adetimle baslama istedigimi soyleyecegim umurim hersey yolunda gider hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun...

Kızlar ben doktor değişikliği yapacak gibiyim bugün Verda Hnm ın koordinatörü ile görüştüm acayip sıcak samimi geldi Verda Hnm la da görüştürecek beni hislerim aynı olursa Verda Hnm ile bir kez daha deneyeceğim.....Sizler ne dersiniz???

Merhaba canim bende hala ayni senin gibiyim bende firdefs ve hit arasinda kaldim.duylarla karar verip kenfimixe yakin olani mi secmeliyiz yoksa basari grafigine gore mi karar versek dogru olur diye kendimce ikiye ayirdim ama yinede xor oluyor karar vermek bol sanslar diliyorum sana

Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??

Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??

Ayrıntılı ultrasonla karından bakıyorlar.tıpkı rutin muayene gibi canım.ölçümü ultrason yapıyor rahat ok karanfilcim...

Ayrıntılı ultrasonla karından bakıyorlar.tıpkı rutin muayene gibi canım.ölçümü ultrason yapıyor rahat ok karanfilcim...

Tress canim sen detayli ultrosona girdinmi 2-4lu tarama testlerini yaptirdinmi ikizlerde sonuc yaniltici oluyormus diye duydum bu konuda ne dusunuyorsun?...

canim benim doktorum verda hanimdi.suan ikizlerimiz kucagimizda darisi basina insallah.doktorum cook tatli ilgili.telefonla,faceden veya asistaniyla surekli irtibat halinde olabilirsin.eli coook ugurlu canimm benim.insallah hayirlisiyla sende alirsin gelirsin bebislerini. bu cumaya cikiyoruz kuvozden insallah bizde.kendine iyi bak canim

canim cok uzuldummm :-( rabbim sabir versin,kendini cok hirpalama canim benim.guclu ol.insallah toparlarsin kendini tekrar deneme sansin olursa denersin

arkadaşlar iyi akşamlar ben henüz olduğum yerde saydığım için sadece sizin haberlerinizi okuyarak size dua ediyorum umarım bir gün ben de hamilelik duygusunu yaşarım.

Bcemrecigim, sen en dogrusuna karar vereceksin. Ikiside iyi doktorlar. Iki taraflada irtibata gec ve hangisinden memnun kalirsan onu sec. Bal sanslar diliyorum sana.

Slm Atessn, ben dünyanin en güzel cocuguna sahibim suan (tabiki herkesin cocugu kendine güzel ama&#8230. Annelik cok güzel bir duyguymus. Bana benzememesini pek takmiyorum. Kendi yumurtalarimla olsaydida benzememe ihtimali vardi. Tipki babasina benziyor.Ona can veren, besleyen dokuz ay karninda tasiyan benim, gerisi önemli degil. Kizimin bana yasattiklari yeter. Davranislariyla beni taklit ediyor. Simdi kizim tutturdu, kardes istiyorum diye. Ben onun icin istiyorum daha cok. Hayatta bir kardesi olsun istiyorum. Cok zorlu yollardan gectik. Hakkimizda hayirlisi ins.

Evet cocuktan sonra bir negatif yasadim. Sonra pozitif ama düsükle sonuclandi. Simdide pozitif ama daha erken tabiki tam hamilelikten bahsetmek icin.

Son düzenleme:
Reactions: AED
Merhaba kizlar
Ben aksam burdaki doktorruma gittim ve hemen baslayalim dedi ve hit in tlfinunu
Verdi gelince onla konustum oda baslayalim dedi simdi resimleri ve bilgileri mail attim
Hersey cok hizla gelisti dua edin benim icin lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…