bugun Doktor randevum vardi 11 hafta 6 günlük dedi yarin 12 haftayi tamamliyoruz gayet iyi bebisimiz dedi kolunu bacagini kafasini herseyini gördüm kipir kipirdi yavrum neyse ben hala gördügümden beri zirliyorum inanamiyorum rabbim ne güzel bir duygu herkese yasatsin insallah .. olmaz diye düsünen arkadaslarim olmaz demeyin Allah cok buyuk rabbim ol der olur vakti Zamani gelsin yeterki bende cok isyan ettim her gidisimde bu son dedim ama son gittigimde rabbim ol derse olur deyip allaha biraktim ve sukurler olsun oldu insallah kucagima almayida nasip eder...
ay ay ne sevindim........masallah...1000kere masallah........duygulandim iyice, benim gecirdigim o zamanlar canlandi gözümde........Allahim tamamini erdirsin canim benim!!!!!!!!!! cinsiyeti ne zaman belli olucak, sen ne hissediyosun, migde bulantisi ne durumda?? anlat anlat :))
Kızlar ben doktor değişikliği yapacak gibiyim bugün Verda Hnm ın koordinatörü ile görüştüm acayip sıcak samimi geldi Verda Hnm la da görüştürecek beni hislerim aynı olursa Verda Hnm ile bir kez daha deneyeceğim.....Sizler ne dersiniz???
Arkadaslar merhaba.
Sizlere sormak istedigim bisey var.
Yarin bebegin ense olcumu icin hastaneye gidicegiz.
Aranizda bu islemi yaptiran var mi?? Olcum karindan mi yapiliyor??
Ayrıntılı ultrasonla karından bakıyorlar.tıpkı rutin muayene gibi canım.ölçümü ultrason yapıyor rahat ok karanfilcim...
Selam canim,
nasil gidiyo hamileligin...`? cok merak ediyorum, neler hissediyosun, kipirdamaya baslamislardir, hissediyormusun, anlatsana biraz :)
ne gibi hazirliklar yapiyonuz?[/QUO
Canım arkadaşım çokeni sormuşsun yeni gördüm.ayrıca çok mutlu oldum.hamilelik doludizgin gidiyor.bu aralar sakin stressiz rahat geçiyor.Onca stresten yorgunluktan sonr agelen bu huzurun sakiliğin tadını çıkarıyorum.bebişlerim çok hareketliler teyzesi...evimizde ufak tefek değişiklikler yapıyoruzzz bebek için.henüz hazırlık yapmadım.herşey çarşıdan hazır şeyler toplu alırız diye düşündük.Eşim çok heycanlı sürekli harekelerini hissetmek istiyor.seninde yazılarını oluyorum .bebeklerinj sana,benzetme konusuna takılma canım.benim bir arkadaşım esmer eşide öyle ama kızları mavi göz sapsarı bir çocuk hani tüp bebek yaptırsalardı karıştımı acaba dersin o derece yani.önemli olan bizizccanım
Merhaba canim bende hala ayni senin gibiyim bende firdefs ve hit arasinda kaldim.duylarla karar verip kenfimixe yakin olani mi secmeliyiz yoksa basari grafigine gore mi karar versek dogru olur diye kendimce ikiye ayirdim ama yinede xor oluyor karar vermek bol sanslar diliyorum sana
Sen de forumda ilk ve teksin.
Bu sekilde cocuğu olan ve ona yine bu sekilde kardes yapan kimse yok.
Kac yasında kızın benzeme konusu senin yaşadıkların hislerin ....biraz bahseder mısın kac yasında yapıldı ve cocuğun oldu ...sanırım cocuktan sonrada denedin ve negatif sonuc aldın doğru mü ....inşallah istediği kardes gelsin kızına.. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?