Amin ins cnm bir kızım birde oglum olursa dünyalar benim olur daha ne isterim:)) darısı isteyen herkesin basina

Sevilla Alpilknur, senin duygularini çok iyi anlıyorum. Hiç ümitsizliğe kapılma. Ben gençliğimi bu uğurda harcadım diyebilirim. Koca on yıl, nasıl geçti anlamadım. Sende anne olacaksın elbet, buna odaklan. Denemekten vazgeçme. Annelik hepimizin hakkı.

Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı

Çok güzel değerlerin canım. Tebrikler. İnş. tiroidinde düşer. Ne yapıyorlar düşürmek için? Bende çarşambe tsh mı ölçtüreceğim.

merhaba mompe ;
Formda yenimisin cnm? hosgeldin aramiza ben cok aktif dgeilim ama yazayim yinede mikrodayim diye giriyorum cogu zaman.
calsitigim icin vaktim olmuyor malum test gününde halyile buraya giriyorum.
Öncleikle nereden katilyiorusnuz?
Nerde yaptirdiniz transferi?
tedavi seklinizi ve kac adet transfer edildi yazarmisiniz?
Düüsncelerinizi paylasirmisiniz?
rahim klainligi hakkinda doktorunuzla görüsmedinizmi?
bneim burdan gitmedne önceki son uSG de 13-14 mm idi gayet iyidi denildi ..ama doktro olamdigim icin yorum yapamam.
estrofemei günde 3x1 alyiordum transfer sonrasida 6 adet oldu 3 agizdan 3 vajinadan.
Klasik bir tedavi verildi bana .
Sizde hangi protokol vardi? doktor adi ? klinik yazsaniz bilebilirdim tabiki)))
Biraz bilgi alabilirmiyiz hakkinizda?

Allahim emeginizi bosa ciakrmasin.beklemek bazen sikici olyuor ama tatli sürectir.
insallah güzel sonucalarla karsilasacagiz .
tekrar görüsmek üzere[/QUOTE]

TEŞEKKÜR EDERİM BANA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN DOKTORUM VERDA HANIM ESTROFEMEİ GÜNDE 5 TANE AĞIZDAN 2 VAJİNADAN 3 VAGİFEM VAJİNADAN . ADETİMİN 18 Cİ GÜNÜ 4 TANE TRASFER EDİLDİ.DOKTORUM RAHİM KALINLIĞINI İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BEN BURDAOKUDUĞUM.

Donasyonla olmuş kızın mı var yanlış mı anladım ?

bugun Doktor randevum vardi 11 hafta 6 günlük dedi yarin 12 haftayi tamamliyoruz gayet iyi bebisimiz dedi kolunu bacagini kafasini herseyini gördüm kipir kipirdi yavrum neyse ben hala gördügümden beri zirliyorum inanamiyorum rabbim ne güzel bir duygu herkese yasatsin insallah .. olmaz diye düsünen arkadaslarim olmaz demeyin Allah cok buyuk rabbim ol der olur vakti Zamani gelsin yeterki bende cok isyan ettim her gidisimde bu son dedim ama son gittigimde rabbim ol derse olur deyip allaha biraktim ve sukurler olsun oldu insallah kucagima almayida nasip eder...

Canim harika bir haber insallah hep boyle guzel haberlerini slmaya devam ederiz.masallah

Hic bişeyler bilmeden hamile kalmak doğurmak ne güzelmiş dımı? Şimdi daha bilinclisin ama daha kaygilisin. Ama çabuk geçiyor günler saglikla kucağına alacaksın inşallah...

masallah canim,zaman cok hizli geciyor adina sveindim ..
aglamamak elde degil ,saglikli olduguna cok sveindim .kizmi ? erkekmi ? söyledimi doktor?
evet herseyin vakti zamani var demekki .allahim herkese nasip etsin insallah .
insallah güzel dogumlar verecek rabbim,kucagina alip emzirmekte nasip edecek.
görüsmek üzere cnm

TEŞEKKÜR EDERİM BANA CEVAP YAZDIĞIN İÇİN DOKTORUM VERDA HANIM ESTROFEMEİ GÜNDE 5 TANE AĞIZDAN 2 VAJİNADAN 3 VAGİFEM VAJİNADAN . ADETİMİN 18 Cİ GÜNÜ 4 TANE TRASFER EDİLDİ.DOKTORUM RAHİM KALINLIĞINI İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA BEN BURDAOKUDUĞUM.[/QUOTE]

Linki ben acmistim devam edeyim cnm.
Dr.Verda hanim bildigim kadariyla Dogus Klinkteydi.sizdemi oraya geldiniz ?
Estrofemi cok aliyorusnuz ama tabik iher bünye farklidir demekki doktor size uygun görmüs.
4 adet cok güzel Allahim hayirlara getirisn insallah .
Kacinci denemeniz cnm? donasyon olarak?
Doktorundan menunmusun?
Kac defa denemeniz oldu?
Insallah güzel osnuclar alacaksin burda paylasacagiz büüyk bir aile burasi.
tekrar görüsmek üzere .

Canım benim,kendi güzel yüreği güzel arkadaşım,sonucuna gerçekten çok çok üzüldüm,biliyorsun aşağı yukarı hepimiz 1 veya birkaç kez negatif sonuçlar aldık,pozitif sonucu görüp düşükler yaşadık,neler gördük neler geçirdik ama ben hep derim ki ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ yani yaşadığımız müddetçe ümidimizi yitirmemeliyiz,hergün yeni bir gün doğuyor ve her yeni gün yeni güzellikler yeni heyecanlar getiriyor,emin ol birgün de senin bebeğinin doğduğu gün olacak ve bunu yaşayacaksın,hiçbir zaman pes etme,belki formun en yaşlısı benim,düşünsene 46 yaşındayım,geçen sene düşük yaptım ve kendimi hiç ümitsiz görmedim,Allahım vaktim,sağlığım,param olduğu müddetçe deneyeceğim,yolumu açık et,bana güç ver,elimden geleni yapmam için bana yardımcı ol,kucağımı boş bırakma diye sürekli yalvardım ve hep ben sağlıklı bir kadınım,ben çocukları çok seviyorum,allahım benide şanslı kullarından yap,beni de anne yapacağını biliyorum ne olursun bana bunu göster yarabbim diye sabah akşam dua ettim,hiç acele etme güzel arkadaşım,DUR,SOLUKLAN,TAZELEN,ENERJİ DOL ve YOLA DEVAM ET.....evet bütün çocuklar bizim ama bizim de bize anne diyen evlatlarımız olacak,ben inanıyorum lütfen sen de inan güzel arkadaşım

Canim benim hadi gozunaydinn.bak artik mutluluk gozyaslari dokuyorsun.
Ayni donemdeydi transferimiz bizde carsamba gunu 12 hafta oluyoruz. Carsamba gunu hastanede randevumuz var. Down sendromu icin bebegin ense kalinligi olculecek.
Insallah sonuclarimiz iyi cikar..

Hic bişeyler bilmeden hamile kalmak doğurmak ne güzelmiş dımı? Şimdi daha bilinclisin ama daha kaygilisin. Ama çabuk geçiyor günler saglikla kucağına alacaksın inşallah...

tskr edrim canlarim rabbim hepimize göstersin bu güzel duyguyu atessncim sorma valla hic bilmezdik yok keseymis kalp atisiymis ense kalinligiymis falan tehlikeleri bilmedigim icin bir kaygimda yoktu laylaylom dogurdum gitti..anacim Bunda önce pozitif kaygisi sonra kese kalp atisi yok kalbi dururmu korkusuki benim birinin Durdu sonra ense kalinligi gelisimi yani 9 ay kaygiya devam rabbim yardimcimiz olsun eh özel bebek bunlar KARANFILCIM senin Transfer benden 2 gun sonraydi yanilmiyorsam öyleyse sende persembe günü 3 aylik oluyorsun masallah bana ense kalinligi icin gelecek ayin 12 sine Termin verdiler birde detayli ultrasyon varmiski one bilmiyorum onada 1. 20 sine Termin yaptilar hayirlisi bakalim ...

[/QUOTE]

merhaba mompe,
ben varım 16 haftalık hamileyim şuan bile belirtim olmadı, ne bulantı,ne kusma,ne baş dönmesi,ne göğüslerde hassasiyet hiçbirşey belirti olmadı, ve de sitedede çok arkadaşımız var, belirti olmadan test sonucu pozitif olan, pozitif düşün, bebişin ile konuş, hamile olduğunu düşün,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…