Cok sevindim canim ne kadar guzel Allah saglikla vede hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin .insallah bir kiz birde oglusun olur .cani gonulden kutluyorum seni darisi hala bu yolda emek vermeye devam eden benim ve tum sevgili arkadaslarin basina diyorum
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
bebişi olacak arkadaşları çok tebrik ediyorum.
hepinizi çok seviyorum sevgili forum arkadaşlarım.
sevgiyle kalın
Kızlar bugünde testimi yaptırdık 1118 çıktı tam 2ye katlandi değerim yalnız troidle başım dertte ts3.39 tsh 1.62 t4 1.71 çıktı bu seferde t4 yüksek çıktı
sevgilyaşadress,
+Senin tedavini dün gibi hatirliyorum cnm,darisi bana dmeistim hep ...insallah ama korkuyorumda..gerci korkunun ecele ne faydasi varki))
+Sükür cnm 3 aydan sonra sikayet kalmaz evet ,insallah banada tekrar anne olmayi nasip eder insallah ..darisi diger annelerimize..dua ediyorum hep..
-evet 7.günde yaptim dünde yaptim cook silik zorla görünüyor gibi ..kaldikca belirgenlesiyor hatta.. cep telefonuma fotosun ucketim oradan büyütüyorum..daha net gördüm..SÜKÜRRRR)))
-evet dogru hatirladin agustostaki mikromda her gün ypatim cikti kan verdim degerim 3,80 cikti tabiki hamilelik 5,0 ile baslar resmen sok oldummm pat diye hamilelik nasil bitti ..öyle hazirlanmistimkiii sorma...nedeni zaten bir muamma oldu ..ondan korkuyorum coook ..
-evet bu sefer hepsinde acik-acik -daha belirgin -bugünde acik.. cikti .. cook pembe silik cook cikiior..evet cok erken ..neden bu kadar erken ciktiki ))
-insallah trescim vallahi 6.deneme yoruldum cookkkk allahim görsün ve emegime karsilik acisinda versin diyorum..dualariniz icin cook tesekkür ederim cnm .iyiki varsiniz paylasmak güzel
#acimdada paylastim
#umudumdada paylastim
#sonucumdada paylasiyorum
alllah gönlümüze göre versin .
sevgiler cnm
maalesef bu seferde olmadı..çok üzgünüm. testi cmtsi günü yaptırdım ama yazmak sizi de üzmek istemedim.acım hala aynı şu an gözlerimin önündeki yaşlardan ekranı bulanık görüyorum.
ama geçecek neler geçmezki..zaman herşeyin ilacı sadece biraz sessiz takipçiniz olacağım.hiçbirinizi etkilemek istemiyorum çok güzel yoldasınız ama ben zaten çok ümitsiz vakayım( sizin bebeğiniz olsun.zaten bütün çocuklar benim di mi..
sevgiyle kalın
Canım yazını yeni gördüm.çok üzüldüm.bu durumu hepimiz yaşadık.Bir an önce kendini toplamanı eski pozitif haline dönmeni diliyorum.transfer esnasında endometrial yapısında bozukluk olduğundan bahsetmiştin.kendini topladığın zaman bu durum için neler yapılabilir belki araştırabilirsin.
Çok güzel değerlerin canım. Tebrikler. İnş. tiroidinde düşer. Ne yapıyorlar düşürmek için? Bende çarşambe tsh mı ölçtüreceğim.
Sevilla Alpilknur, senin duygularini çok iyi anlıyorum. Hiç ümitsizliğe kapılma. Ben gençliğimi bu uğurda harcadım diyebilirim. Koca on yıl, nasıl geçti anlamadım. Sende anne olacaksın elbet, buna odaklan. Denemekten vazgeçme. Annelik hepimizin hakkı.
bugun Doktor randevum vardi 11 hafta 6 günlük dedi yarin 12 haftayi tamamliyoruz gayet iyi bebisimiz dedi kolunu bacagini kafasini herseyini gördüm kipir kipirdi yavrum neyse ben hala gördügümden beri zirliyorum inanamiyorum rabbim ne güzel bir duygu herkese yasatsin insallah .. olmaz diye düsünen arkadaslarim olmaz demeyin Allah cok buyuk rabbim ol der olur vakti Zamani gelsin yeterki bende cok isyan ettim her gidisimde bu son dedim ama son gittigimde rabbim ol derse olur deyip allaha biraktim ve sukurler olsun oldu insallah kucagima almayida nasip eder...
Kıvfa özür dlerim ne zor isim secmissin kac kerede yazamadim
Teşekkür ederim amin ins sende güzel sonuç alırsın
bugun Doktor randevum vardi 11 hafta 6 günlük dedi yarin 12 haftayi tamamliyoruz gayet iyi bebisimiz dedi kolunu bacagini kafasini herseyini gördüm kipir kipirdi yavrum neyse ben hala gördügümden beri zirliyorum inanamiyorum rabbim ne güzel bir duygu herkese yasatsin insallah .. olmaz diye düsünen arkadaslarim olmaz demeyin Allah cok buyuk rabbim ol der olur vakti Zamani gelsin yeterki bende cok isyan ettim her gidisimde bu son dedim ama son gittigimde rabbim ol derse olur deyip allaha biraktim ve sukurler olsun oldu insallah kucagima almayida nasip eder...
merhaba mompe ;
Formda yenimisin cnm? hosgeldin aramiza ben cok aktif dgeilim ama yazayim yinede mikrodayim diye giriyorum cogu zaman.
calsitigim icin vaktim olmuyor malum test gününde halyile buraya giriyorum.
Öncleikle nereden katilyiorusnuz?
Nerde yaptirdiniz transferi?
tedavi seklinizi ve kac adet transfer edildi yazarmisiniz?
Düüsncelerinizi paylasirmisiniz?
rahim klainligi hakkinda doktorunuzla görüsmedinizmi?
bneim burdan gitmedne önceki son uSG de 13-14 mm idi gayet iyidi denildi ..ama doktro olamdigim icin yorum yapamam.
estrofemei günde 3x1 alyiordum transfer sonrasida 6 adet oldu 3 agizdan 3 vajinadan.
Klasik bir tedavi verildi bana .
Sizde hangi protokol vardi? doktor adi ? klinik yazsaniz bilebilirdim tabiki)))
Biraz bilgi alabilirmiyiz hakkinizda?
Allahim emeginizi bosa ciakrmasin.beklemek bazen sikici olyuor ama tatli sürectir.
insallah güzel sonucalarla karsilasacagiz .
tekrar görüsmek üzere
sevgiyle kalın
Hic bişeyler bilmeden hamile kalmak doğurmak ne güzelmiş dımı? Şimdi daha bilinclisin ama daha kaygilisin. Ama çabuk geçiyor günler saglikla kucağına alacaksın inşallah...
[/QUOTE]ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞU ANDA SONUÇ BEKLİYORUM İKİNÇİ DONASYANIM VE BENDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK BELİRTİSİ OLMAYIPTA SONUÇ POZİTİF OLAN VAMI LÜTFEN CEVAB YAZARMISINIZ BUGÜN TRASFERİN ALTINCI GÜNÜ VE BİRDE TRASFER YAPILIRKEN RAHİM KALINLIĞI 10.5 Dİ BUKALINLIKTA TRANSFER YAPILIPTA HAMİLE KALANLAR VARMI LÜTFEN BANA CEVAB YAZARMISINIZ.ASLINDA HİKAYEM ÇOK UZUN YORULDUM ARTIK AMA ANNE OLMAK BİZİMDE HAKKIMIZVE DONASYAN OLAYINI HIÇ KİMSEYLE PAYLAŞAMAMAK ÇOK ZOR BURDA İÇİMİZİ DÖKE BİLİYORUZ BİRBİRİMİZEDEDİMYA HİKAYEM ÇOK UZUN DİYE KISAÇA SÖYLEYİM 10 KEZ KENDİ MİKRO DENEMEM VAR 2000 YILINDAN BU TARAFA İLK DENEMEDE GEBELİK OLDU AMA MALESEF KALP ATIŞI DUYULMADIĞI İÇİN KÜRTAJLA SONLANDI VE SONRASINDA BİRDAHA TUTMADI.
sevgili tress,
+Senin tedavini dün gibi hatirliyorum cnm,darisi bana dmeistim hep ...insallah ama korkuyorumda..gerci korkunun ecele ne faydasi varki))
+Sükür cnm 3 aydan sonra sikayet kalmaz evet ,insallah banada tekrar anne olmayi nasip eder insallah ..darisi diger annelerimize..dua ediyorum hep..
-evet 7.günde yaptim dünde yaptim cook silik zorla görünüyor gibi ..kaldikca belirgenlesiyor hatta.. cep telefonuma fotosun ucketim oradan büyütüyorum..daha net gördüm..SÜKÜRRRR)))
-evet dogru hatirladin agustostaki mikromda her gün ypatim cikti kan verdim degerim 3,80 cikti tabiki hamilelik 5,0 ile baslar resmen sok oldummm pat diye hamilelik nasil bitti ..öyle hazirlanmistimkiii sorma...nedeni zaten bir muamma oldu ..ondan korkuyorum coook ..
-evet bu sefer hepsinde acik-acik -daha belirgin -bugünde acik.. cikti .. cook pembe silik cook cikiior..evet cok erken ..neden bu kadar erken ciktiki ))
-insallah trescim vallahi 6.deneme yoruldum cookkkk allahim görsün ve emegime karsilik acisinda versin diyorum..dualariniz icin cook tesekkür ederim cnm .iyiki varsiniz paylasmak güzel
#acimdada paylastim
#umudumdada paylastim
#sonucumdada paylasiyorum
alllah gönlümüze göre versin .
sevgiler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?