Slm laraxcim aslinda hep burdayim gunde 4-5 kez girip okuyorum.bende tekrar denemek ten korkuyorum ya yine olmazsa o sonucu ogrenmek cok korkutuyor beni. Bu ay histereskopi yaptirdm rahimde kucuk bi et parcasi varmis alindi birde hafif septum varmış o duzeltildi sözde şimdi cyclo kullanıyorum adet olnca histereskopi yapan doktora kontrole gidicem kısmet se 3 ay sonra falnda redavye gitme planimz var birde ev falan aldık borc oldu bir suru kredi faln bizi cok zorluyor. Olmazsa kismida cok korkutyor beni
Senin pozitif canım insallah sonucun yarin hayirlisiyla alirsin
Sükürler olsunki Allahim emegimin karsiligini verdi .
Hamileyim ,cok heyecanlandim sabah doktorum faxladi .
degerim 469 mlU/ml
Sükrediyorum rabbime bunuda gösterdi .
sevgilerimle .
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
olmadı arkadaşlar çok üzgünüm.şu evde bir çocuk sesine dünyaları verirdim ama olmadı işte.bir süre foruma girmek istemiyorum,acılarımla başbaşa kalmak istiyorum.affedin beni kendime destek olamazken size de destek olacak gücü kendimde göremiyorum
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
Belki cevabi icinde sakli diyeceksiniz ama yinede sizlerin dusuncesi i ogrenmek istiyorum.daha oncede tupbebek tedavisi oldugum klinikte konuyla hic alakasi olmayan sozde beni rahatlaticak donasyona hazirlayacak bir imminologun tacizine maruz kaldim.klinik yonetimine ve doktoruma olayi anlatim ama tabiki beyfendi yaptigi i inkar etti ve daha once hakkinda guya boyle bir sikayet olmadigi icin birsey yapmadilar.egerki esimin bu olayi kaldirabilecegine ve sakin kalabilecegine kanaat getirebilsem yasal yollara hemen gidicem ancak esime anlatamadigim icin ne kadar aci versede en azindan simdilik unutmaktan baska carem kalmiyor.esim olaydan bihaber oldugu ve benim asil doktoruma inandigi icin oraya gitmekte hala israrli.bende tam bu noktada napicam bilmiyorum oraya gidip adami gormek yasadiklarimi hatirlamaktan korkuyorum ve en onemlisi bunlarin do asyonu olumsuz etkilemesinden endiseleniyorum.birde bana inanmayan yanimda olmayan bir yere parada kazandirmis olucam.yani tam kendimi toparlayim kararimi vermisken birde basima bu cikti anlayacaginiz kafam karmakarisik bir turlu karar veremiyorum .
canim benim cok ama cok tebrik ederim geliyooorrrrrrr ikizler oleyyyyyyyyyyy rabbim sorunsuz kucagina almayida nasip etsin canim arka arkaya doguracagiz bebisleri rabbim herkese nasip etsin
Tebrik ederim sonunda emeginin karsiligini aldin. azmin her zorlugu aştigini gosterdin. Allah tamamina erdirsin...
degerim 469 mlU/ml
sevgilerimle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?