nasilsiniz kizlar ben gecen pazar turkiyeye geldim forma giremiyorum şimdidenternet yok esimle kizimda ayin 20 sinde gelecek yilbasini burda gecirelim dedik ocagin ortalarinda donecegim benden haberler bir oglusum olacak burda dra gittim soyledi herseyi normalmis.larax kac kese gorundu canim merak ediyorum nasilsin numaran almanyadaki telde kaldi arayamadim hazirliktaki arkadaslar insallah pozitifi sizlerde goreceksiniz hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
nasilsiniz kizlar ben gecen pazar turkiyeye geldim forma giremiyorum internet yok esimle kizimda ayin 20 sinde gelecek yilbasini burda gecirelim dedik ocagin ortalarinda donecegim benden haberler bir oglusum olacak burda dra gittim soyledi herseyi normalmis.larax kac kese gorundu canim merak ediyorum nasilsin numaran almanyadaki telde kaldi arayamadim hazirliktaki arkadaslar insallah pozitifi sizlerde goreceksiniz hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
Canım iyiyim şükür.29.haftamıza girdik.toplamında sekiz kilo aldım.Yani öyle nefes nefese kalmiş çok kilolu yada şişmiş bir hamile deyilim.görenler bebekler nerde diye espiri yapıyor:).ama doktorum gelişimlerinin gayet iyi olduğunu söylüyor.uykumdada henüz sorun yaşamıyorum Cnm.Alış verişlerine başladım.Allahım çıldırmışcasına herşeyi alıyorum.aldıklarımada günde beş kez bakıyorum.yani bebekcim hayatımızın baharını yaşıyoruz.birde hareketleri artık bayağı kuvvetli.onlar hareket ediyor .Ben mutluluktan ağlıyorum.
Bebekcim sen nasılsın.uykularınız nasıl düzene girdimi.kilolarını atabildin mi.senin bebişler yaza kadar Denize girmelik olurlar anneleri.artık bir türkiye yaparsınız belki ne dersin.canım Yaa daha dün gibi aklımda yusufdenizin senin benim klinik seçerken kararsızlığımız.senin tedirginliğin.kıbrısa gittikten sonra vazgeçicek olman.Rabbime şükürler olsun.kendinize iyi bakın sevgiler canımmm
nasilsiniz kizlar ben gecen pazar turkiyeye geldim forma giremiyorum internet yok esimle kizimda ayin 20 sinde gelecek yilbasini burda gecirelim dedik ocagin ortalarinda donecegim benden haberler bir oglusum olacak burda dra gittim soyledi herseyi normalmis.larax kac kese gorundu canim merak ediyorum nasilsin numaran almanyadaki telde kaldi arayamadim hazirliktaki arkadaslar insallah pozitifi sizlerde goreceksiniz hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
Merhaba, oncelikle hayirli olsun, acaba hangi doktorla basladin? Ve protokolun nasil?
Kızlar merhaba bayadir giremiyorum foruma bulantilarm çok fazla fırsatım olmadı yazmaya dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk 7 haftalık hamileyim suan her kontrolde ayrı bi heycan çok mutluyum inşallah sağlıklı olurlar
tebrikler,Allah tamamına erdirsin...
doktorun kimdi ? umarım bizlere de nasip olur...
Mesaj yazamasam da takip etmeye çalışıyorum...
35. Haftamı bitîrdîm. 12 kg aldım. oğlum çok fazla hareketli ve karnıma sığmıyor sanki :))) Geceleri zor uyuyorum, birkaç yastık üzerine yarı oturur vazîyette uyuyorum çünkü göğsüm sıkışıyor. 2 lokma yediğimde ağzıma kadar dolu hîssediyorum. Doktorum akciğerlerine baskı olduğu için dedi.. Bel ve sırt ağrılarım cabası..
Waltkrayburg demek oğlun olacak çok sevîdim eşin ve sen ne mutlu olmuşsunuzdur..
Tresscim mutluluğun daîm olsun...
Bebekciğim yazılarını keyifle okuyorum öyle güzel anlatıyorsun ki..
Alpilknur çok üzüldüm sana.. Şu rahim sorununu çözüp yeniden denemelisin..
Larax înşallah bu kez ikîzlere sağlıcakla kavuşacaksın..
Atessen arkadaşım sen nasılsın???
Breze senin nasıl gîdiyor?
Rüzgarselin kızın kocaman olmuştur..
Adını yazamadığım tüm arkadaşlara selam ve sevgiler..
Yeni hazırlanan arkadaşlara bol şans...
Kızlar merhaba bayadir giremiyorum foruma bulantilarm çok fazla fırsatım olmadı yazmaya dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk 7 haftalık hamileyim suan her kontrolde ayrı bi heycan çok mutluyum inşallah sağlıklı olurlar
Merhaba canim, Tebrikler. Insallah bebegini saglikli kucagina alirsin. bu haftalar neye göre sayiliyor bizde? Trasferden sonra degil mi? Normal hamislerde son adettten sonra basliyorlar.
bende bugün ilk doktor kontrolüme gidiyorum. Dua edin, hersey yolunda olsun. Normalde bende bulanti olurdu, daha baslamadi.
canim ne zaman baslamisti bulantilarin?
Mesaj yazamasam da takip etmeye çalışıyorum...
35. Haftamı bitîrdîm. 12 kg aldım. oğlum çok fazla hareketli ve karnıma sığmıyor sanki :))) Geceleri zor uyuyorum, birkaç yastık üzerine yarı oturur vazîyette uyuyorum çünkü göğsüm sıkışıyor. 2 lokma yediğimde ağzıma kadar dolu hîssediyorum. Doktorum akciğerlerine baskı olduğu için dedi.. Bel ve sırt ağrılarım cabası..
Adını yazamadığım tüm arkadaşlara selam ve sevgiler..
Yeni hazırlanan arkadaşlara bol şans...
Bulantilarm 5+4 haftalikti sanırım o zman başladı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?