Canım çok sevindim.Allah oğluşunu sana bağışlasın.sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.şimdiden yeni yılınız kutlu olsun

Walktrayburg canim benim tebrik ederim....oglusun olucak demek!!! Allah tamamini erdirsin canim cok sevindim adina!!!! ne güzel yilbasini türkiyedesiniz demek...eh, bizde gecen sene yilbasini kibrislarda gecirmistik :)))))))))

Tresscigim cok duygulandim yazdiklarini okuyunca........o baharinizi ömür boyu evlatlarinla yasayin insallah..........darisi tüm herkese evlat sahibi olmak isteyenlere canim.......icim kipir kipir oldu benim kibris zamani, hamile zamaniim aklima geldi........
ama cok iyi sen fazla kilo almamissin canim...bebekler istedigi vitamini zaten aliyorlar senden....o kipridamalari karninda hissettigin zaman insan nasil fena oluyo dimi :))) ah benim oglum cok tekmelerdi beni, kizim biraz daha sakindi.......ne garip ne tuhaf simdi karsimda yataklarinda yatiyorlar misil misil uyuyorlar :) aynen canim, biz kibrsia gidince ilk gece neye ugradigimi sasirmistim, ertesi sabah da öyle ne isim var benim buralarda allahim napiyorum bana akil fikir ver diye cok büyük celiski yasiyorduk........ah be simdi ise her gün Allahima sükür ediyorum o tatli yavrulari bana emanet verdi diye.....
evet ya türkiye kesin düsünüyoruz :))) sabirsizla yazi bekliyoruz mutlaka ege tarafina gitmeyi istiyoruz, antalya tarafi cook sicak oluyor. ege nin havasi sanirim iyi gelir bebislerime :)) mayo larini bile aldim - duruyor bende senin gibi hep aldigim kiyafetlere günde kac kez bakardim :))

benim uykum biraz girdi düzene evet, artik aksamlari 8, 9 gibi yatiyorlar sabh 5 veya 6lara kadar - bayagi uyku konusundan rahatladim yani
canim benim ara sira böyle bahsetin bebislerinizden kendinizden..Allaha emanet olun!!!!

Canim gozun aydin, Allah oglunu saglikla kucagina alip saglik ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsinn

merhabalar,
benim protokol um geldi hayırrlısıyla başladık...benimle aynı duyguları yaşamış yaşayan herkes lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
içimdekileri dile getiremiyorum...
gönlümüzdeki bebek istekleri umarım bizim için hayırlı olandır ve Allahım hepize hayırlısıyla nasip eder.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bayadir giremiyorum foruma bulantilarm çok fazla fırsatım olmadı yazmaya dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk 7 haftalık hamileyim suan her kontrolde ayrı bi heycan çok mutluyum inşallah sağlıklı olurlar

tebrikler,Allah tamamına erdirsin...
doktorun kimdi ? umarım bizlere de nasip olur...

Mesaj yazamasam da takip etmeye çalışıyorum...
35. Haftamı bitîrdîm. 12 kg aldım. oğlum çok fazla hareketli ve karnıma sığmıyor sanki :))) Geceleri zor uyuyorum, birkaç yastık üzerine yarı oturur vazîyette uyuyorum çünkü göğsüm sıkışıyor. 2 lokma yediğimde ağzıma kadar dolu hîssediyorum. Doktorum akciğerlerine baskı olduğu için dedi.. Bel ve sırt ağrılarım cabası..
Waltkrayburg demek oğlun olacak çok sevîdim eşin ve sen ne mutlu olmuşsunuzdur..
Tresscim mutluluğun daîm olsun...
Bebekciğim yazılarını keyifle okuyorum öyle güzel anlatıyorsun ki..
Alpilknur çok üzüldüm sana.. Şu rahim sorununu çözüp yeniden denemelisin..
Larax înşallah bu kez ikîzlere sağlıcakla kavuşacaksın..
Atessen arkadaşım sen nasılsın???
Breze senin nasıl gîdiyor?
Rüzgarselin kızın kocaman olmuştur..

Adını yazamadığım tüm arkadaşlara selam ve sevgiler..
Yeni hazırlanan arkadaşlara bol şans...

Canim benim ne mutlu oldum senin yazini burda gördügüme :))) ben seni de efsune gibi cekip gittin biliyordum - canim ya masallah 35. haftaya kadar geldin, Allah tamamini erdirsin - az kalmis :) senin agrilarini cektiklerini iyi bilirim - ama cok iyi az kilo almisin!! desene sizde heyecan baslamistir :))) normal dogum mu olucak belli bisey varmi? ne olur ara sira bildir durumunu - cok sevinirim canim Allah nazarlardan korusun, saglicakla kalin :)

Merhaba canim, Tebrikler. Insallah bebegini saglikli kucagina alirsin. bu haftalar neye göre sayiliyor bizde? Trasferden sonra degil mi? Normal hamislerde son adettten sonra basliyorlar.

bende bugün ilk doktor kontrolüme gidiyorum. Dua edin, hersey yolunda olsun. Normalde bende bulanti olurdu, daha baslamadi.

canim ne zaman baslamisti bulantilarin?

Teşekkür ederim canım ultrason cihazına göre kac haftalik oldugu belli oluyo ya da transfer tarihine göre hesaplama yapabiliyosun internetten bakabilirsn ins seninde hersey yolunda olur.

Canım benim maşallah bugün yarın sayılı günün kalmış:) Darısı bizlerin başına inşallah
Bende hergün formu mutlaka okuyanlardanım ama mide bulantım çok fenaydı,şükür bu hafta artık iyiyim sadece dışarıdan bişey yersem hala çıkarıyorum,çok kontrollü olmam lazım ama çok şükür artık herşey yolunda inşallah forma daha sık gireceğim:)
Bİzler forum sayesinde birşeylerin farkına vardık ve yolumuza devam etme gücü bulduk,Allahım izin verdiği sürece burada olmalı ve yeni gelenlerin yanında olmalıyız diye düşünüyorum,bebekçim bu konuda çok çok güzel bir örnek hepimize,2 çocuğa rağmen hiç bizi bırakmadı,hamilelikte de ondan çok şey öğrendik,Allah razı olsun ondan,inşallah bizlerde onun gibi olabiliriz

kızlar uzun zamandır hepinizi uzaktan takip ediyorum .hamile kalanlar için çok mutlu oluyorum olumsuz oldugunda hadi ya diyip üzülüyorum sanki kendimde olmuş gibi iyiki bu forum var dertlerimizi paylaşacağımız ortak ınsanlar var ben de erken menopozum bır kere tup bebek denedım olmadı kızlar vakit kaybetmeden yumurta donasyonu düşünüyorum fakat doktor konusunda hepiniz farklı farklı doktorlara gıtmıssınız onerılerınızı alabılır mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…