- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Canım formda menepozdan sonra hamile kalan bir sürü arkadaşımız var.Onlardan biride benimm.sana tavsiyem illaçlarlada olsa düzenli bir şekilde adet olman.Ben erken menepoza girmistim.doktorum çocuk istediğimi bildiği için hep düzenli adet görmem sağlandı.aksi takdirde rahim küçülebilir,kemik erimesi olabilir dedi.Donasyon olayını doktoruna istemezsen söylemek zorunda deyilsinn
süper bir haber bu:) Allahım sağlıcakla yuvalarına dönmelerini nasip etsin,harika bir süreç başlıyor:) Allahım çok uzun ömürler versin,çok güzel bir hayat yaşatsın minik yavrularımıza,darısı bizlerin başına,fb li arkadaşımız en ön sırada:) Allahım seninde güzel haberlerini almamızı nasip etsin güzel arkadaşım
Yusufdenizin yeni doğan bebişi hayırlı olsun. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.
Darısı diğer hamişlerimizin başına sağsalim bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah.
Hamile olmayı özlemle bekleyen , bu uğurda çaba gösteren tüm anne adaylarımıza Allahım güç, kuvvet, zaman ,para :))nasip etsin inşallah.
sevgili bebekçiğim senin hakkın ödenmez gibi birşey.iki senedir forumun gönüllü annesi oldun.Kendinle ne kadar gurur duysan azdır.
sevgili breeze , bebişinin sağlıklı büyümesine,sıkıntılarının azalmasına çok sevindim .daha sık gelmeni dilerim.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hiç tereddüd yaşamasınlar ,korkmasınlar ,danışsınlar forumda herkes bilgi vermek için yarışır.
merkezlerin hemen hemen hepsi iyi bence önemli olan kişini durumunun farkında olması daha ziyade, ama herkesin gönlünde yatan bir merkez vardır illaki:)) bana özelden yazarsanız düşüncelerimi paylaşırım.
ben arada sırada foruma böyle maydonoz olacam:) çünkü ocak ayını ortasında daha önce bahsettiğim ünlü dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım rahim dokusu bozukluğu için ne diyecek o zamana kadar pasif konumunda olabilirim.
neyse ,
hepinizi canı gönülden selamlıyorum.
hepinize bol bebişligünler diliyorum.
sevgiyle kalın dostlar.
Canım sana sormak istediğim birşey var,senin doğumun kaçıncı haftanda olmuştu.dün kontrolüm vardı doktorum 32 haftaya yüzde doksan geliriz .ama daha sonrasına hazırlıklı olun dedi.34haftadan önce premetüre oluyormuş .şimdi biz her ihtimale karşı yenidoğan ünitesi iyi olan bir hastane araştırıyoruz.off biraz stres oldum.senin bebişler kaç kilo doğmuştu kısaca biraz bahsedermisin canım.
Breeze canim sende yolu yarilamissin, masallah - 21. hafta olarak gördüm arkadasim....nasil hissediyosun kendini, nasil geciyor gecelerin gündüzlerin....sizdede heyecanli günler basliyordur :)) kalin saglicakla canim....
Canım benim,evet şükür yarın 20.haftamız bitiyor,artık hareketlerini de hissediyorum,insanın içi bir tuaf oluyor:) daha hamilelik öncesi kiloma dönemedim ama göbeğim bayağı belirdi,biraz da nefes almalar zorlanmaya başladı,hatta eşimin göbeği şuanda beni geçiyor ona bakıp bakıp sen nasıl nefes alıyorsun diye formül bulmaya çalışıyorum:) ben genelde yüzükoyun yada sırtüstü yatıyordum ama hamileliğin başından beri yüzükoyunu bıraktık,sırtüstüde artık tehlikeliymiş genelde sola yatmak gerekiyormuş işte bu beni mahvediyor,her saat başı kalkıyorum,resmen saat ayarı gibi hiç sektirmeden bir dolaşıp tekrar yatıyorum,sabaha karşıda oturur pozisyonda uyuyorum( bilmiyorum son aylar nasıl olacak galiba ben de sen gibi saat 3 lerde 5 lerde mesaj yazıyor olacağım:)) ama şükür bebeğim benimle ya bundan daha önemlisi yok,Allahım hepimize bütün arkadaşlarıma tez zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin...hastam geldi (
Yusufdenizin yeni doğan bebişi hayırlı olsun. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.
Darısı diğer hamişlerimizin başına sağsalim bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah.
Hamile olmayı özlemle bekleyen , bu uğurda çaba gösteren tüm anne adaylarımıza Allahım güç, kuvvet, zaman ,para :))nasip etsin inşallah.
sevgili bebekçiğim senin hakkın ödenmez gibi birşey.iki senedir forumun gönüllü annesi oldun.Kendinle ne kadar gurur duysan azdır.
sevgili breeze , bebişinin sağlıklı büyümesine,sıkıntılarının azalmasına çok sevindim .daha sık gelmeni dilerim.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hiç tereddüd yaşamasınlar ,korkmasınlar ,danışsınlar forumda herkes bilgi vermek için yarışır.
merkezlerin hemen hemen hepsi iyi bence önemli olan kişini durumunun farkında olması daha ziyade, ama herkesin gönlünde yatan bir merkez vardır illaki:)) bana özelden yazarsanız düşüncelerimi paylaşırım.
ben arada sırada foruma böyle maydonoz olacam:) çünkü ocak ayını ortasında daha önce bahsettiğim ünlü dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım rahim dokusu bozukluğu için ne diyecek o zamana kadar pasif konumunda olabilirim.
neyse ,
hepinizi canı gönülden selamlıyorum.
hepinize bol bebişligünler diliyorum.
sevgiyle kalın dostlar.
Bebegimizin cinsiyeti belli oldu. Kizimiz olucakmis. Tam istedigim gibi. Insallah haziranda saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.
doktorum firidevs hanım.
şimdilik iki ilaç kullanıyorum estrofem birde folbiol...
başka kimse yok mu aralık ayı içinde giden....
Bebegimizin cinsiyeti belli oldu. Kizimiz olucakmis. Tam istedigim gibi. Insallah haziranda saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.
Insallah canim Allah prensesini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Biz kadınların hayali kız bebek galiba:) Allahım gönlüne göre vermiş,sağlıkla sıhhatle,tam vaktinde güzel kızını kucağına almanı güzel Allahım nasip etsin inşallah,sevgilerrr:)
Sizinde bebeğiniz olacak hiç merak etmeyin sadece vakti var sanırım.
canim benim ne kadar guzelsin, oyle icten yasiyorsun ki herseyi burdan senin dunyalar guzeli bebislerinle ne kadar huzur ve mutluluk icinde oldugunu hissedebiliyorum.inan senin ve bebegine kavusan tum arkadaslarin boylesi guzel paylasimlari sizleri takip eden biz anne adaylarina gercekten mutluluk ve azim veriyor iyiki varsiniz ve burdasiniz.ben su an beklemedeyim esime sperp dna hasar testi ve fish boyama testi yaptirdik onlarin sonucunu bekliyorum artik testlerde ne cikarsa ona gore karar verip yola devam edicez.simdilik beklemedeyim .sevgiyle kalinGünaydin arkadaslar
kimseler yokmu dünden buyana.......merak ettim hamile olanlari, tedavide olanlari, tedavi icin plan yapanlari - tüm hepinizi :)
benim bebisler uyanmadan bir "alo" diyim dedim size............
nerdesiniz canlar? umarim hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?