merhaba arkadaşlar,bana da doktor rahim hafif küçük demişti,ben de hamile kalmam da ya da kalabilirsem bebeği taşımam da sıkıntı olur mu dedim hayır hiç birsıkıntı olmaz senin gibi hatta senden daha küçük rahimli çok kadın biliyorum onlar da hiç bir sıkıntı olmadı dedi?acaba herhangi bir sıkıntı olur mu rahim hafif küçük olsa?bilen var mı?[/QUOTE]

bende menepozdayım ve adet olmadığım için rahim küçülmüş dedi dr .bende işte bunu merak ediyorum
tres cevabın için teşekkürler

Breeze canim sende yolu yarilamissin, masallah - 21. hafta olarak gördüm arkadasim....nasil hissediyosun kendini, nasil geciyor gecelerin gündüzlerin....sizdede heyecanli günler basliyordur :)) kalin saglicakla canim....

Alpilknur, sagol canim benim o güzel sözlerin icin, duygulandirdin beni. ben seve seve burdaydim, burdaki arkadaslarda bana cok güce ve kuvvet verdiler canim....bazen düsünüyorum bu forum olmasaydi benim bu tatli yavrularim simdi yanimda belki olmuycakti!!! bana da cok destek veren insanlar oldu burda. hep derdimi döktüm, icimi döktüm, dinlediniz, akil fikir güc verdiniz, bende ayninsi diger arkadaslarima vermek istiyorum, cani gönülden :) isterim herkes bu mutlulugu yasasin, hepimiz mutlu olalim.
insallah sende o ünlü doktor sayesinde ilerliyeceksin canim.dualarimiz seninle.....Allahin dedigi olur, rabbim cok büyük.....

Tress,canim benim, duygulandim birden, heyecanlandim birden......az kaldi sende yavrularina hayirlsiyla kavusmana canim.........bizimkiler 32. hafta geldilerdi canim. biri 1300gr, digeri ise 1700 civarindaydi.evet canim doktorun dogru demis. ama bazende zamaninda dogan bebeklerde küveze girebiliyor. ama tabii öyle erken dogumda hep ilk etapta giriyorlar 34. haftaya kadar. canim hic merak etme derim, doktoruna güven. bilmek istedigim sebebini söyledimi sana? yüksek tansiyon mu olustu, protein mi idrar da cogaldi? yani sebebi ne acaba. bende hatirlarsan hep o bahsettigim sorunlari yasadim ve mecbur kaldilar ameliyatla almaya. direnmenin bi faydasi yok canim. o zaman bir arkadas burda bana demistiki, karninda ultrasonda görecegine, bak ne güzel küvezde canli canli görürsün demisti. bu sözler bana cok güc vermisti. ve hakliymisda!! yani Allahin dediig olur. siz tam dogru yapiyosunuz, öyle cok iyi sekilde erken dogumla ilgilenen iyi bir hastane cok ama cok önemli canim. ister uzakda olsun, yinede öyle bir hastane sec canim.......baska sorularin var ise ben burdayim. Allaha emanet olun canim.

Larax, tebrik ederim ikizlerine. Allah tamamini erdirsin. Cok mutlu oldum adina.

epeydir yoktum.. evde badana boya oldu annemde kaldım kokuya maruz kalmamak için eve döndümki pc bozulmuş giremedim sizleri merak ettim
Waltkrayburg oğlunu, karanfil kızını SAĞ SALİM KUCAĞINIZDA GÖRMEK NASİP OLSUN.
Laraks ne güzel ikizler gelecek sanada inşallah
yusufdeniz oleyy bebişler gelmiş alllahım bahtlarını aık etsin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.

ben ise çok kilo almama rağmen ağırlaşmaya başladım. yarın doktor kontrolüm var umarım iyi haberler alırım.

herekese sevgiler

Güzel arkadaşım benim,sana bir kaç defa buradan mesaj yazdım ama ya elektrik kesildi,ya pc takılıp kaldı,ya ben yazana kadar süre doldu tekrar giriş yapana kadar hastam geldi derken bir türlü gönderemedim
Güzel yürekli,güzel sözlü,her daim pozitif olan güzel arkadaşım sen her daim burada göreceğiz ve çok yakında hamileliğini konuşacağız,biliyormusun önemli olan neden tutmuyor bu sorunun bulunması idi,bak bunu bulmuşsunuz,bundan sonrası çorap söküğü gibi çözülecek,herşey yoluna girecek,benimde 3 düşüğüm vardı sorun bulununca şükür hamileliğim devam ediyor,inan seninde öyle olacak:)
Arada sırada değil sık sık gir,biliyorsun anlattıkça paylaştıkça sorunlarımız küçülüyor,çareler buluyoruz,hiç ummadığımız bir kişi aynı deneyimi paylaşmış oluyor bizim ilacımız o oluveriyor..
Canım arkadaşım inşallah bu dr çaresini bulacak ve 2014 yılında sende annelerimiz arasına katılacaksın,inan sana herzaman dua ediyorum güzel arkadaşım

Bebegimizin cinsiyeti belli oldu. Kizimiz olucakmis. Tam istedigim gibi. Insallah haziranda saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.

Biz kadınların hayali kız bebek galiba:) Allahım gönlüne göre vermiş,sağlıkla sıhhatle,tam vaktinde güzel kızını kucağına almanı güzel Allahım nasip etsin inşallah,sevgilerrr:)

doktorum firidevs hanım.
şimdilik iki ilaç kullanıyorum estrofem birde folbiol...
başka kimse yok mu aralık ayı içinde giden....

Bebek yolunda ilk adımı atmışsın,hayırlısı olsun Arkadaşım,Allahım emeklerinin karşılığını versin kucağını bebek (bebekler) le doldursun,güzel haberlerini bekliyoruz:)

Günaydin arkadaslar

kimseler yokmu dünden buyana.......merak ettim hamile olanlari, tedavide olanlari, tedavi icin plan yapanlari - tüm hepinizi :)

benim bebisler uyanmadan bir "alo" diyim dedim size............

nerdesiniz canlar? umarim hersey yolundadir

herkese merhaba. spora gittim az önce .fit step yaptık .müzik eşliğinde.40 dakika.yoruldum ama çok zevkli:))

göbek ve karın bölgesi kalınn.. sanki bi beş kilo versem çok iyi olacak:))bünyem de çok zayıf.her sene en az altı ay giderim .daha zinde, daha moralli, güçlü oluyorum. bu arada fizik tedavi gibi esnemelerin hareketlerin rahim bölgesine iyi geldiğini biliyorum .belki kanlanmasına ve kalınlaşmasına yardımcı olacağını düşünüyorum .
evde de yapılabilir aslında bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.tedavi öncesi güçlenmek için gidin.
işinizi ev işlerini zaman kısıtlılığını bahne etmeyin .haftada iki -üç gün bile yeterli oluyor.

bu arada karanfil arkadaşımızın kız bebişine merhaba demek istiyorum .Allahım sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin .

breezcim yaşın ve geçirdiğin acı tecrübeler itibariyle baştan beri seni takip etmiştim ve çok sevmiştim. nickine bayılıyorum daha önce söylemedim sana nasıl bir tesadüftür bilmiyorum ama nickini uzun yıllar önce ben de oyun sitelerine girerken king oynarken kullanmıştım.çok şaşırmıştım .hatta sana özelden mesaj attım meraktan.

sonra arkadaşım ,bebeğinin olacağını duyunca da mutluluktan uçmuştum. belki benim de bir şansım var artık demiştim içimden.sonsuz desteğin için çok teşekkürler.

haz29 arakadaşım tedavin hayırlı uğurlu olsun. sana bir abla olarak nacizane tavsiyelerim( klasik oldu okumuşsundur daha önce mutlaka ama)

çok sakin ,stressiz ,sanki tatile gidiyormuş gibi ol. bütün dertleri Türkiye de bırak. transfere kadar gönlünce gez . bol bol nar suyu, nar,anans ye ,bol su iç.eşinin elini hiç bırakma.daima güzel şeylerden bahsedin.

hergün yumurta ve iki güne bir de et yemeyi ihmal etme.biliyorsun embriyolar protein sever.

transfer günü bol su içirtirler.üç dört bardak yeter bence.transferden sonra iki saat kaldırmıyorlar .

benim tavsiyem transferden sonra ikinci gün dönmeniz. o gün akşam yemeği ve tuvalet dışında çok hareket etme.sonraki gün hafif yürüyüş olabilir ama gene bol bol dinlen.
gayet yavaş ve sakin bebeğinle konuşarak evinize dönmelisin. evde iş güç yok zaten sadece yemek yapabilirsin diyorlar.temizlik yassaak :))

sonraa.. bir de bakmışsın 12 gün geçmiş bile. ve bize mutlu haberi veriyorsun. yürekten diliyorum.Allah yolunu açık etsin canım benim.kendine iyi bak.
ben gene çok gevezelik ettim. gidip öğlen yemeğimi yiyim bari.

hepinizi çok öpüyorum.
bol bebişli günler diliyorum.

sevgiyle kalın.

Sizinde bebeğiniz olacak hiç merak etmeyin sadece vakti var sanırım.

teşekkür ederim ne kadar samimi içten söyledin .yüzümde güller açtı gene . insanı anlayan, düşünen arkadaşları olması ne güzel.
inşallah seninde dilediğin gibi Allahım herkese içinde bana da vakitlice muradımızı birgün verir inşallah. bütün çabalarımız zaten bunun için. Ama neticede herşey rabbimizn takdirine kalmış.tevekkülle umudumuza sarılarak savaşıyoruz hepimiz burda. forumdaki arkadaşlarımız da yoldaş ,rehber , destek adını ne koyarsak hep yanıbaşımızda.

seni daha önce hiç görmemiştim forumda . okuyorsun takip ediyorsun demek ne güzel.
burdan çok şeyler öğreniyor insan. çekinmene hiç gerek yok.insan yazdıkça rahatlıyor.
hikayeni bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

selamlar.

Merhaba

ben cok uzun zamandır formu okuyorum sadece yazmadım sımdıye kadar fakat sıze yazmak ıstedım. Okudum, paylaşımlarınızı biliyorum. Benimde aslında benzer bır durum soz konusu bende ashermanlıyım 3 kere histersokopı 3 kere hsg falan yaptırdım. 2 tup denemem oldu bu arada. 40 yasındayım ve gec evlendım geçen sene herseye ıcın biraz gec kaldım. Hormon degerlerımde ıyı degıl bakalım herseyın hayırlısı.

Bu forum dedıgınız gıbı cok degerlı bilgiler ve paylaşımlar içeriyor.Paylaşımlardan, deneyımlerden ne cok sey ogrendım kendı adıma ınanılmaz cok iyi paylaşımcı arkadaşlarda burda. Herkese çok teşekkur ederim.

ozel mesaj hakkım malesef yok e-malinizi ozelden paylaşabılırsınız.

canim benim ne kadar guzelsin, oyle icten yasiyorsun ki herseyi burdan senin dunyalar guzeli bebislerinle ne kadar huzur ve mutluluk icinde oldugunu hissedebiliyorum.inan senin ve bebegine kavusan tum arkadaslarin boylesi guzel paylasimlari sizleri takip eden biz anne adaylarina gercekten mutluluk ve azim veriyor iyiki varsiniz ve burdasiniz.ben su an beklemedeyim esime sperp dna hasar testi ve fish boyama testi yaptirdik onlarin sonucunu bekliyorum artik testlerde ne cikarsa ona gore karar verip yola devam edicez.simdilik beklemedeyim .sevgiyle kalin

Epeydir foruma girmiyordum. Son üç sayfayı okudum, hepinizi özlediğimi fark ettim. Sevgili arkadaşlar güzel haberlerinizle bende çok mutlu oldum. Hasta halimle dirildim, canlandım, heyecanlandım. İçim yeniden umut doldu.
Larax, canım çok mutlu oldum, ikizlerin hayırlı olsun...
waltkrayburg , karanfil ne güzel bebeklerin cinsiyeti belli olmuş, sizleri tebrik ediyorum. Mutluluğunuza canı gönülden ortak oluyorum.
Hazan 29, canım senin de tedavin hayırlı olsun, inşallah sımsıkı sana tutunurlar güzel haberlerinle mutlu oluruz.
Breeze, rosedali canlarım benim... sizinle ilgili haberlere çok sevindim. Bizim yakın dönemde transferlerimiz yapılmıştı. Allahım size ve bebişlerinize bol bol sağlık versin, size güzel bir hamilelik için huzur ve sabır versin...

Bebekçim, foruma ne zaman girsem mutlaka senin paylaşımlarınla karşılaşıyorum. Canım seni gönülden tebrik ediyorum. Enerjin hiç eksilmesin. Allah im sana ve tatlı bebeklerine sağlık versin. Bebeklerinle ilgili paylaşımlarını okudukça içim bir hoş oluyor, çok mutlu oluyorum. Canım Umarım hep güzel şeyler yaşarsın ve bizimle paylaşırsın.
Alpilknur canım çok güzel yazmışsın, çok pozitifsin, canım umarım senin bulduğun dr sorunlarını çözer, inşallah senin de mutluluk haberlerini kutlarız.
tress06, canım benim sende bebek arkadaşımız gibi herkese yardımcı oluyorsun, bilgilerini paylaşıyor ve farklı bakış açıları getiriyorsun, canım arkadaşım umarım zamanında ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirirsin.

Diğer ismini yazamadığım arkadaşlarım; umarım hepiniz iyisinizdir, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Benden haberlere gelince; Biliyorsunuz ( en azından bir kısmınız) eylül başlarında dış debelik geçirmiş ve ameliyatla sol tüpüm alınmıştı. Benim için fiziken ve ruhen çok zorlayıcı bir süreç olmuştu. Hatta bir ara tamamen bu bebek olayını unutmak istemiştim. Neyse ki arkadaşlar bu durumum sizin de katkılarınızla uzun sürmedi, kendimi toparladım, yaralarımı sardım. Eşim bana çok destek oldu, birlikte yeniden içimizde umut ışığı oluşturduk ve planlar yapmaya başladık. Ve sevgili arkadaşlar bir hafta öncede yeniden ameliyat oldum. Yeniden dış gebelik geçirme olasılığını sıfırlamak için sağ tüpümü kapattırdım. Biraz zahmetli bir iş, yeniden narkoz al, ameliyat acısı ( laporoskopi) falan ama olsun. Bir hafta rapor kullandım, pazartesi işe dönücem. Epeyde iyileştim zaten. İnşallah mayıs hazıran gibi yeniden tedaviye başlamayı düşünüyoruz. Zaten dondurulmuş embriyolarım var. İnşallah arkadaşlar bu sefer her şey yolunda gider.

Sevgili arkadaşlar gördüğünüz gibi pes edilmiyor. Her defasında yeniden yeniden yola çıkıyoruz. Her zamankinden daha umutlu bir şekilde...

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyiki varsınız...

sperm donasyonunu artık ciddi ciddi düşünmeye başladık. bugün ilk kez kıbrısı aradım. konuştuğum kadın hüznümü görünce moral vermeye çalıştı(umarım herşey çok güzel olur.
desteklerinizi bekliyorum. özellikle sperm donasyonu hakkında tecrübe sahibi arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.

Seni Tekrar burada görmek çok güzel.toparlanmana,yeniden başlama kararına çok sevindim.tüplerini tamamen kapattırman çok iyi olmuş.rixlerini minimuma indirmiş oldun.biliyorsundur dış gebelik yaşandığı zaman Tekrar etme rikside beraberinde artıyordu.Ama sen bu sorununu da halletmişsin geriye kıbrıs aşaması kalmış.heycanla sürecini bekliyoruz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…