teşekkür ederim cevap yazdığın için ben ne yapacağımı şaşırdım benim on kez kendi yumurtalarımla denemem var iki donasyonum var üç kere historoskobi oldum herhaqngi bir yapışıklık yok dedi dr ler ilk denemede tutundu ama kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum sonrasında birdaha tutunmadı bizim başta sperm sayısında düşüklük var sonra yumurta problemide başladı endometrum vazla kalınlaşmıyor en son ekimde denememde trasferde on bucuk dedi dr ama yine nekatif oldu beş tane donmuş embriyo var onları denemeden sebebini araştırıp öyle denemek istiyorum tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık kendimi yeni yeni tobarlıyorum .

Allah kolaylık versin canım,içimize daldığımızda herbirimiz kendi sorunumuzun çok büyük olduğunu düşünürken aslında seninde söylediğin gibi paylaştıkça birbirimizden çokta farkımızın olmadığını görüyoruz.çocuk özlemiyle verdiğimiz onca mücadele emek para zaman ...saymakla bitmez bir bakıyoruz yaş geçmiş ve bende geldim 45 yaşına hala olacak diye tedaviye devam .inşallah gideceğin doktordan güzel haberler alırsın ve bu defa evladına kavuşursun.senin paylaşımından bende acaba mı diye düşünmeye başladım bahsettiğin doktorun adını paylaşırsan sevinirim.sevgiler

Merhaba moony,ne kadar güzel o kadar emekten sonra bebeğine kavuşmuşsun inşallah hamileliğini sağlıkla tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.canım benım esinde varikosel olduğunu ve DNA sının bozuk olduğunu söylüyorsun ,seninki sperm donasyonu muydu ,benim eşimdede varikosel var ameliyat oldu bir doktor iyi düzelmiş diyor diğeri ameliyata gerek yoktu siz sağlıklısınız diyor ama neticede ben hamile kalamıyorum ne doğal nede tüp bebekle sonuçda iş geldi benim yaşıma dayandı ve bende artık bunu kabullenip yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim zaten .ama senin yazıyı görünce merak ettim gerçekten DNA bozuluyorum bunu nasıl öğrendiniz hangi doktor söyledi yazarsan sevinirim.sevgiler

Canım biz forumda bunu daha önce konuşmuştuk.formda bu testi efsune arkadaşımızın eşi yaptırmıştı.her yerde yapılmıyor sanırım.testin adı spermde DNA hasar tespiti.eğer sorun varsa duruma göre tedavi öneriyorlar.efsune arkadaşımızın DNA testlerinde belli oranda hasar vardı.ama hamile kaldı.tabii birde tup bebek yapılan merkesde ımc yönteminin kullanılması çok önemli.

Merhaba Canım

benimki yumurta donas. Ameliyatla spermleri düzeltik. Labaratuvar sonuçlarında sperm yumurtayı bozuyor dendi. Araştırmalarımda DNA nın bozulduğu bilgisine ulaştım. Doc.Dr.teoman Cem Kadıoğlu. "Varikoseli olana öncelikle tüp bebek, ICSI, aşılama gibi yardımlı üreme yöntemleri önerilmemelidir. Varikosel sperm hücresinin kromozomal yapısını bozarak (DNA fragmantasyonu) eşin yumurtasını dölleme gücünü azaltmakta; dölleme gerçekleşse dahi düşük olma ihtimali artmaktadır"

Şunu da söyleyeyim hasarlı tüplerin varsa kapattırma komple aldır. Yoksa yine olmuyor.Pr.olan dr. söylemişti. Alınması gerekir İnşallah mutlu sona ulaşırsın.

Merhaba arkadaslar...
Cok sik giremiyorum internete. Bazen de yazdiklarinizi okuyup cikiyorum hemen. Isler yogun bu aralar..
Biz 14. Haftaya girdik. Dun kontrolumuz vardi. Bebisin kalp atislarini dinledik.
Uc hafta once kan vermistim ve bebegin ense kalinligi olculmustu. Cok sukur hersey normal cikti. Haftaya bir aksilik olmazsa cinsiyetimiz belli olucak.

Eylul kafilesi sizler neler yapiyorsunuz???

Tedaviye yeni baslayan ve baslayacak olan arkadaslar hepinize bol sans diliyorum. Umarim hepiniz bebeklerinize kavusursunuz.

Merhaba ,benim eşimin ameliyatını yapan da Dr Teoman Kadıoğlu ameliyat sonrasında %40 düzelme olduğunu söyledi .inşallah gerçekten düzelmiştir de bu sefer mutlu sona ulaşırız .kafam rahat etsin diye olmazsa araştırıp birde DNA analizi yaptırırız.benim tüplerde birşey olmadığını söylediler hep temiz dendi sadece kullanılan ilaçlar yüzünden iki küçük ur oluşmuş onlarda şu aşamada riskli değilmiş. Çok teşekkürler canım .allah herkesin yardımcısı olsun

Sağol canım söylediğin testi araştırıcam en azından kafam rahat yola çıkarım. Daha önceki denemelerimizde zaten IMF tekniği kullandılar bunu özellikle istedik fakat buna rağmen olmadı yüzden içimde hala şüpheler var acaba DNA hasarımı diye .çünkü eğer DNA hasarı varsa yumurta donasyonunda da elimiz boş dönmek istemiyorum.

Merhaba kızlar

Yumurta donasyonu ve maliyetleri hakkında beni bilgilendirirmisiniz((

larax geç oldu ama hayırlı olsun.sağ salim kucağına almak nasip olsun. yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz inşallah bebişlerinize kavuşursunuz. ben 3. negatiften sonra bayağı uzaklaştım forumdan şimdi adetimi bekliyorum 4 .deneme için bu sefer donmuşlarla işim kolay iğne yok.bi arkadaş sperm dons. yaptıran arıyordu kusura bakmasın adını hatırlayamadım pek umut verecek öyküm yok ama yardımcı olabilirim sık girmesemde özelden yazarım.

selam canim
senden haber almak ne güzel.....ach canim benim, kolay degil senin icin, inan hep düsünüyorum Allahim sana güc versin.........insallah seninde yüzün gülsün en gec 2014 senesinde......bu rahim dokulugu bozuklugunu hic anlamadim..ilk defa duydum..nasil olurda ilac da düzeltmezmis..bir kac doktora sordunmu bu olayi canim? kibrisdaki merkez ne diyor bu konu hakkinda?

ben iyiyim..ugrasiyorum ikizlerimle..git gide büyüyorlar, cok tatlilar masallah. Allahim sanada, tüm isteyenlerede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin........bende her gün yazmasam bile giriyorum kisa da olsa bir geciyorum...bende isterimki diger arkadaslarda bir alo desinler...ama tüm cikan arkadaslarda olmus canim..keske en azindan bebisleri olduktan sonra cikiyorum diye haber verip ciksalardi. yani en azindan ben öyle yapardim..ne bileyim iste, burasi tamam sanal alem ama yinede insanlara herkesin birbirine yardimi hep dokunuyordur diye düsünüyorum.....hepimiz bu yollardan gectik. ben seviyorum bu ortami, vaktim inan hic olmasa bile merak ediyorum sizleri :) hepiniz Allaha emanet olun.

canim benim, insallah bu defa seninde yüzün güler canim.........!! dualarimiz seninle...desene bu sene transfer olucak? yoksa adetin ocak gibi mi gelicek - nasil planladiniz, kac tane dondurulmusun var?

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH
hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle
sevgiyle kal

canim ya, cok merak ediyorum seni..durumlarin nasil, 35. haftaya girdin bile sanirim...ay inan öyle merakdayimki, lütfen kisa da olsa bi haber ver.....................

Merhaba kızlar

Yumurta donasyonu ve maliyetleri hakkında beni bilgilendirirmisiniz((

Merhaba canım hoşgeldin, internetten girdiğin zamanda daha detaylı görebilirsin, Kıbrıs ta bu merkezler, fiyatlarıda 5.000 Euro dan başlıyor eğerki konaklama dahil paket istersen fiyatlar artıyor 5300 oluyor en azından benim görüştüğüm merkezlerde böyle.onlara mail atarsan sana ayrıntılı cevap veriyorlar.yolun açık olsun

arkadaşlar bu aralar çok giremiyorum arada bir okuyup çıkıyorum. bende bir değişiklik olmadığı için yazacak bir şey bulamadım
yeni gelen arkadaşlar hoş geldi hamile arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasip etsin. yaptıracak olanlara da( benim gibi) allah yardımcımız olsun.
bu gün aklıma bir şey geldi arkadaşlar menepozdan sonra donasyon yaptıranlar lütfen bana (özelden de olabilir ) yardımcı olabilirmi kim menepozdan sonra yaptırdı bilmediğim için hepinize yazdım bazı soracaklarım var. iyi akşamlar.

Canım menepozdan sonra derken ..yani Ben mesela erken menepoza girdiğim için menepozdan yaklaşık dokuz yıl sonra yaptırdım. Bilginisa arkadaşımızda erken menepozdu.sormak istediklerini sorabilirsin.özelden pek yazamıyorum.cepte ayarlarda bir sorun var sanırım.menepoz olayına takılma .zaten gitmeden önce ilaç yardımıyla adet olman sağlanıyor.önemli olan rahim tabakasının istenilen kalınlığa gelmesdir.rahim şeklinde ciddi bozukluklar olmamasıdır.gene takıldığın şeyleri sor Cnm ...

canim nasilsin? kacinci haftadasin su an? gözükümüyor yazilarinin altinda. nasil hissediyosun kendini, geceleri uyku uyutorlarmi :)

nasilsiniz kizlar ben gecen pazar turkiyeye geldim forma giremiyorum internet yok esimle kizimda ayin 20 sinde gelecek yilbasini burda gecirelim dedik ocagin ortalarinda donecegim benden haberler bir oglusum olacak burda dra gittim soyledi herseyi normalmis.larax kac kese gorundu canim merak ediyorum nasilsin numaran almanyadaki telde kaldi arayamadim hazirliktaki arkadaslar insallah pozitifi sizlerde goreceksiniz hepinizi opuyorum sevgiyle kalin

canim nasilsin? kacinci haftadasin su an? gözükümüyor yazilarinin akalmış a. nasil hissediyosun kendini, geceleri uyku uyutorlarmi :)

Canım iyiyim şükür.29.haftamıza girdik.toplamında sekiz kilo aldım.Yani öyle nefes nefese kalmiş çok kilolu yada şişmiş bir hamile deyilim.görenler bebekler nerde diye espiri yapıyor:).ama doktorum gelişimlerinin gayet iyi olduğunu söylüyor.uykumdada henüz sorun yaşamıyorum Cnm.Alış verişlerine başladım.Allahım çıldırmışcasına herşeyi alıyorum.aldıklarımada günde beş kez bakıyorum.yani bebekcim hayatımızın baharını yaşıyoruz.birde hareketleri artık bayağı kuvvetli.onlar hareket ediyor .Ben mutluluktan ağlıyorum.
Bebekcim sen nasılsın.uykularınız nasıl düzene girdimi.kilolarını atabildin mi.senin bebişler yaza kadar Denize girmelik olurlar anneleri.artık bir türkiye yaparsınız belki ne dersin.canım Yaa daha dün gibi aklımda yusufdenizin senin benim klinik seçerken kararsızlığımız.senin tedirginliğin.kıbrısa gittikten sonra vazgeçicek olman.Rabbime şükürler olsun.kendinize iyi bakın sevgiler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…