Kızlar bu sabah Yusufdenizin ikiz oğulları dünyaya geldi.. Kendi ve bebekleri gayet iyi, bir tanesi tedbir amaçlı yoğun bakımda, dua edelim sağlıcakla yuvalarına dönsünler.Foruma 2 minik oğlan daha katıldı maaşallah.. Darısı başımıza :))) - yusufdenizle aynı gün transferimiz yapılmıştı -

menepoz ile ilgili çok soracağım var menepozdan sonra rahim küçülüyormuş ben yazın bi cesaret eski dr uma gitmiştim işte kanser geçirdim dondurulmuş embriyolarım var ama 2 yıldır adet olmuyorum dedim bakyı hiç doğum yapmamış ve menepozlu bir bayan gibi rahmin küçülmüş dedi işte birinci sorum bu konu sonra menepozda iken rahim nasıl kalınlaşır onu anlamıyorum
ben kesinlikle donasyon olduğunu söylemeyeceğim bunu açıklaması nasıl yapılacak yani dondurulmuş embriyom var desem menepozda olmama rağmen inanırlarmı?
histereskopi yaptıramadım hem cesaret edemedim hem de menepozda olmam bir adım geri gitmeme neden oldu
arkadaşım çok teşekkür ediyorum
menepoza girdikten sonra hamile kalan var mı merak ediyordum çok teşekkür ediyorum
allah önce hamilelere sonra hepimize yardım etsin.tekrar görüşürüz.

newmoon, ben dr. firdevs hanima gittim, kendisini sana tavsiye edebilirim. cok sicak ve ilgili bir doktor

fbli - - günlerdir bende yusufdenizi düsünmüstim..Allahim ogullarina kavusturdu demek...ay ne mutlu oldum haberi alinca..benden ona cok selamimi ilet, sanirim siz sanal disi da görüsüyorsunuz..hic bilgin varmi bebeklerin kilo boy falan hakkinda. ay cok merak ettim arkadasimizida..neler hissediyor, nasil kendisi diye......off ya ne heyecanli günler..............

süper bir haber bu:) Allahım sağlıcakla yuvalarına dönmelerini nasip etsin,harika bir süreç başlıyor:) Allahım çok uzun ömürler versin,çok güzel bir hayat yaşatsın minik yavrularımıza,darısı bizlerin başına,fb li arkadaşımız en ön sırada:) Allahım seninde güzel haberlerini almamızı nasip etsin güzel arkadaşım

Yusufdenizin yeni doğan bebişi hayırlı olsun. ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH.

Darısı diğer hamişlerimizin başına sağsalim bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah.

Hamile olmayı özlemle bekleyen , bu uğurda çaba gösteren tüm anne adaylarımıza Allahım güç, kuvvet, zaman ,para :))nasip etsin inşallah.

sevgili bebekçiğim senin hakkın ödenmez gibi birşey.iki senedir forumun gönüllü annesi oldun.Kendinle ne kadar gurur duysan azdır.
sevgili breeze , bebişinin sağlıklı büyümesine,sıkıntılarının azalmasına çok sevindim .daha sık gelmeni dilerim.

aramıza yeni katılan arkadaşlar hiç tereddüd yaşamasınlar ,korkmasınlar ,danışsınlar forumda herkes bilgi vermek için yarışır.

merkezlerin hemen hemen hepsi iyi bence önemli olan kişini durumunun farkında olması daha ziyade, ama herkesin gönlünde yatan bir merkez vardır illaki:)) bana özelden yazarsanız düşüncelerimi paylaşırım.

ben arada sırada foruma böyle maydonoz olacam:) çünkü ocak ayını ortasında daha önce bahsettiğim ünlü dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım rahim dokusu bozukluğu için ne diyecek o zamana kadar pasif konumunda olabilirim.

neyse ,
hepinizi canı gönülden selamlıyorum.

hepinize bol bebişli günler diliyorum.

sevgiyle kalın dostlar.

tesekkur ederim canlarim insallah rabbim bebekcim gibi bizede kucagimiza almayi nasip eder.tress az kalmis canim senin gelicek artik

[Qgirmişazanumut;33023363]menepoz ile ilgili çok soracağım var menepozdan sonra rahim küçülüyormuş ben yazın bi cesaret eski dr uma gitmiştim işte kanser geçirdim dondurulmuş embriyolarım var ama 2 yıldır adet olmuyorum dedim bakyı hiç doğum yapmamış ve menepozlu bir bayan gibi rahmin küçülmüş dedi işte birinci sorum bu konu sonra menepozda iken rahim nasıl kalınlaşır onu anlamıyorum
ben kesinlikle donasyon olduğunu söylemeyeceğim bunu açıklaması nasıl yapılacak yani dondurulmuş embriyom var desem menepozda olmama rağmen inanırlarmı?
histereskopi yaptıramadım hem cesaret edemedim hem de menepozda olmam bir adım geri gitmeme neden oldu
arkadaşım çok teşekkür ediyorum
menepoza girdikten sonra hamile kalan var mı merak ediyordum çok teşekkür ediyorum
allah önce hamilelere sonra hepimize yardım etsin.tekrar görüşürüz.[/QUOTE]

Canım formda menepozdan sonra hamile kalan bir sürü arkadaşımız var.Onlardan biride benimm.sana tavsiyem illaçlarlada olsa düzenli bir şekilde adet olman.Ben erken menepoza girmistim.doktorum çocuk istediğimi bildiği için hep düzenli adet görmem sağlandı.aksi takdirde rahim küçülebilir,kemik erimesi olabilir dedi.Donasyon olayını doktoruna istemezsen söylemek zorunda deyilsinn

Merhaba Canım,
Cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel, Allahım hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin,

merhaba haz29,
dilerim transferin hayırlı olur,
embriyolar sana sımsıkı tutunur ve 9 ay boyunca seni bırakmazlar,
tedavin hayırlı olsun,

Canım sana sormak istediğim birşey var,senin doğumun kaçıncı haftanda olmuştu.dün kontrolüm vardı doktorum 32 haftaya yüzde doksan geliriz .ama daha sonrasına hazırlıklı olun dedi.34haftadan önce premetüre oluyormuş .şimdi biz her ihtimale karşı yenidoğan ünitesi iyi olan bir hastane araştırıyoruz.off biraz stres oldum.senin bebişler kaç kilo doğmuştu kısaca biraz bahsedermisin canım.

canım merhaba,
çok güzel bir duygu kalp atışlarını duymak, dilerim bir an önce içinde kıpırdadıklarını da görürsün,
bundan sonraki kontroller daha güzel olacak,
rabbim zamanında doğum nasip etsin....

Canım çok sevindim.rabbim oğullarına ve sana tez zamanda şifa versin.toparlandığın zaman bizler duygularını yaz canm.

isime geri döndüm ondan formda cok aktif degilim ,eskisi gibide giremiyecegim ama arada yazarim.

Sükür ikinci kontrolümüzdende geldik .

Ikiz bebisler ayri kesedeler ve 7 hafatlik olarak bildirdi doktorum .zaten hesplamarada da 6+5 gösteriyordu.

geriye dönük okuyamadim ,tek tek cevap yazamayacagim artik..deger verdgim ,sevdigim arkadaslarim merak eder diye kücük not düstüm.

Tüm formdaki yeni katilalanlari ,bu yolda emek verenleri ,hamile olanlari ve dogum yapmis yada yapacaklari kutlarim.
Her sey gönlünüzce olsun.

yusufdeniz bebeklerin hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün.

aykızım nerelerdesin arkadaşım merak ediyoruz seni.

larax ikizlrin hayırlı olsun.

waltkbrug oğlun olcakmış ne güzel.

ablacığım çok sevindim hem de ikiz,Rabbim sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin inşallah.en son hangi doktora gitmiştin tam hatırlayamadım diğer denemelerin den farklı bun da neler yaptın test tetkik,öncesi sonrasında biraz bahsedermisin benim gibi yola çıkacaklara.önerilerin neler?kendine ve bebişlerine iyi bak canım maşallahhhhh

Canım tebrik ederim.ikiz olmalarınada iki Kat sevindim.Aileniz çoğalıyor ne güzel.çok emek sarf ettin canım hamileliğinin tadını çıkar.kendine ve ikizlerine iyi bak canım sevgilerr :)))

Canım formda menepozdan sonra hamile kalan bir sürü arkadaşımız var.Onlardan biride benimm.sana tavsiyem illaçlarlada olsa düzenli bir şekilde adet olman.Ben erken menepoza girmistim.doktorum çocuk istediğimi bildiği için hep düzenli adet görmem sağlandı.aksi takdirde rahim küçülebilir,kemik erimesi olabilir dedi.Donasyon olayını doktoruna istemezsen söylemek zorunda deyilsinn[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar,bana da doktor rahim hafif küçük demişti,ben de hamile kalmam da ya da kalabilirsem bebeği taşımam da sıkıntı olur mu dedim hayır hiç birsıkıntı olmaz senin gibi hatta senden daha küçük rahimli çok kadın biliyorum onlar da hiç bir sıkıntı olmadı dedi?acaba herhangi bir sıkıntı olur mu rahim hafif küçük olsa?bilen var mı?

Son düzenleme:
merhaba haz29,
dilerim transferin hayırlı olur,
embriyolar sana sımsıkı tutunur ve 9 ay boyunca seni bırakmazlar,
tedavin hayırlı olsun,

güzel dileklerin için çok teşekkürler...Allahım sana da kazasız belasız kavuşmak nasip etsin...ikizlerin hep seninle birlikte olsun.. :)
sanırım sende Fridevs Hanım da tedavi oldun..
bu arada yaşın kaç ve kaç embriyo istediğine göremi transver yapılıyor.
birde kaçıncı gün embriyosu transfer edildi .

Tebrikler canim allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…