Canım menepozdan sonra derken ..yani Ben mesela erken menepoza girdiğim için menepozdan yaklaşık dokuz yıl sonra yaptırdım. Bilginisa arkadaşımızda erken menepozdu.sormak istediklerini sorabilirsin.özelden pek yazamıyorum.cepte ayarlarda bir sorun var sanırım.menepoz olayına takılma .zaten gitmeden önce ilaç yardımıyla adet olman sağlanıyor.önemli olan rahim tabakasının istenilen kalınlığa gelmesdir.rahim şeklinde ciddi bozukluklar olmamasıdır.gene takıldığın şeyleri sor Cnm ...
kızlar uzun zamandır hepinizi uzaktan takip ediyorum .hamile kalanlar için çok mutlu oluyorum olumsuz oldugunda hadi ya diyip üzülüyorum sanki kendimde olmuş gibi iyiki bu forum var dertlerimizi paylaşacağımız ortak ınsanlar var ben de erken menopozum bır kere tup bebek denedım olmadı kızlar vakit kaybetmeden yumurta donasyonu düşünüyorum fakat doktor konusunda hepiniz farklı farklı doktorlara gıtmıssınız onerılerınızı alabılır mıyım ?
Kızlar bu sabah Yusufdenizin ikiz oğulları dünyaya geldi.. Kendi ve bebekleri gayet iyi, bir tanesi tedbir amaçlı yoğun bakımda, dua edelim sağlıcakla yuvalarına dönsünler.Foruma 2 minik oğlan daha katıldı maaşallah.. Darısı başımıza :))) - yusufdenizle aynı gün transferimiz yapılmıştı -
Kızlar bu sabah Yusufdenizin ikiz oğulları dünyaya geldi.. Kendi ve bebekleri gayet iyi, bir tanesi tedbir amaçlı yoğun bakımda, dua edelim sağlıcakla yuvalarına dönsünler.Foruma 2 minik oğlan daha katıldı maaşallah.. Darısı başımıza :))) - yusufdenizle aynı gün transferimiz yapılmıştı -
tesekkur ederim canlarim insallah rabbim bebekcim gibi bizede kucagimiza almayi nasip eder.tress az kalmis canim senin gelicek artik
nasilsiniz kizlar ben gecen pazar turkiyeye geldim forma giremiyorum internet yok esimle kizimda ayin 20 sinde gelecek yilbasini burda gecirelim dedik ocagin ortalarinda donecegim benden haberler bir oglusum olacak burda dra gittim soyledi herseyi normalmis.larax kac kese gorundu canim merak ediyorum nasilsin numaran almanyadaki telde kaldi arayamadim hazirliktaki arkadaslar insallah pozitifi sizlerde goreceksiniz hepinizi opuyorum sevgiyle kalin
merhabalar,
benim protokol um geldi hayırrlısıyla başladık...benimle aynı duyguları yaşamış yaşayan herkes lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
içimdekileri dile getiremiyorum...
gönlümüzdeki bebek istekleri umarım bizim için hayırlı olandır ve Allahım hepize hayırlısıyla nasip eder.
Kızlar merhaba bayadir giremiyorum foruma bulantilarm çok fazla fırsatım olmadı yazmaya dün ikizlerimin kalp atislarini duyduk 7 haftalık hamileyim suan her kontrolde ayrı bi heycan çok mutluyum inşallah sağlıklı olurlar
isime geri döndüm ondan formda cok aktif degilim ,eskisi gibide giremiyecegim ama arada yazarim.
Sükür ikinci kontrolümüzdende geldik .
Ikiz bebisler ayri kesedeler ve 7 hafatlik olarak bildirdi doktorum .zaten hesplamarada da 6+5 gösteriyordu.
Laraxcım canım ikiz haberini kaçırmışım,çok çok sevindim:) Allahım tamamına erdirsin,sağlıkla sıhhatle taşımanı,sağlıklı doğumlar yapmanı nasip etsin,ay nasıl güzel bir duygu:) süpersinnn
Bende çalışıyorum ondan seni çok iyi anlıyorum inan insanın çok zamanı kalmıyor,ben de formu elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor,genede arada girelim hepimiz,canım benim senin sürecin gerçekten herkes için çok önemliydi,bence umutsuz arkadaşlarımızın umutlarının yeşermesine vesile oldun,Allahım sana sağlıklı sıhhatli 40 hafta geçirtsin bebeklerini kucaklamanı nasip etsin,biz hamilelere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin,darısı yola çıkacak tüm arkadaşlarımızın başına inşallah
isime geri döndüm ondan formda cok aktif degilim ,eskisi gibide giremiyecegim ama arada yazarim.
Ikiz bebisler ayri kesedeler ve 7 hafatlik olarak bildirdi doktorum .zaten hesplamarada da 6+5 gösteriyordu.
geriye dönük okuyamadim ,tek tek cevap yazamayacagim artik..deger verdgim ,sevdigim arkadaslarim merak eder diye kücük not düstüm.
Tüm formdaki yeni katilalanlari ,bu yolda emek verenleri ,hamile olanlari ve dogum yapmis yada yapacaklari kutlarim.
Her sey gönlünüzce olsun.
merhaba haz29,
dilerim transferin hayırlı olur,
embriyolar sana sımsıkı tutunur ve 9 ay boyunca seni bırakmazlar,
tedavin hayırlı olsun,
Tebrikler canim allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsinisime geri döndüm ondan formda cok aktif degilim ,eskisi gibide giremiyecegim ama arada yazarim.
geriye dönük okuyamadim ,tek tek cevap yazamayacagim artik..deger verdgim ,sevdigim arkadaslarim merak eder diye kücük not düstüm.
Tüm formdaki yeni katilalanlari ,bu yolda emek verenleri ,hamile olanlari ve dogum yapmis yada yapacaklari kutlarim.
Her sey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?