Burdayiiiiiiz Evet benim hamileligim kesindi ancak, doktorum keseyi görmedi, karindan bakmisti. Buarada ben doktorum degistirdim. Yeni doktorum, kesiyi ve bebisim kalp atisini gördü, sevindik ancak tek bir sorun var simdilik oda gebelik kesesinin embriyoya göre biraz kücük olmasi. Haftaya tekrar gidiyorum. Ins. büyür.Tekrar hüzünlü son olmasini istemiyorum. Dua edin arkadaslar. Su üc ayi atlatabilseydim. Tedavisi olan arkadaslara basarilar diyorum.

Canim, seni burda görmek cok güzel! GEcmis olsun demek diger tüp ü de kaparttirdin. iyi yapmissin arkadasim. Allahim seni de en yakin zamanda güldürsün insallah....tekrar ayaga kalkabilmen, devam etmene inan cok cok sevindim........sen güclü bir kadinsin, Allahin izniyle sende yavrularini kucagina alicaksin insallah.......

herseyin hayirlsini senin icin diliyorum canim........

benim enerjim evet biraz yüksek canim bu aralar, yavrularim bana bu enerjiyi veriyor, bazi günler nerdeyse inan 20 saat ayakda oluyorum, birde bu ara misafirler cok geliyor bebek görmeye haliyle, hazirlikdir derken, tabii yoruldugum zamanlarda mutlaka oluyor. ama nedense bu hormonlardanmi, annelik gücündenmi, insan yorulsa bile seve seve herseye katlaniyor. Dilerim yüce rabbimden aynisini tüm anne olmak isteyenler yasasin.......cogu zaman bebeklerime bakiyorum ve her ellerimi acip da Allah a sükür ettigim zaman, sizlere tüm anne olmak isteyenlere dua ediyorum........cünkü cani gönülden istiyorum sizlerde yasayin, paylasin bizlerle sevincinizi en yakin zamanda - - insallah

kal saglicakla canim..ara sira bizi haberdar et.......

Son düzenleme:

Canim benim burda online gördüm seni............

nasilsin nasil hissediyorsun kendini? iyice agirlastim demistin en son, doktor erken gelme durumu olabilir demistin, en son durumun nasil canim cok merak ediyorum seni ve bebislerini

Canım aslına bakarsan erken doğuma neden olucak bir durum yok bende.doktorum sadece çoğul gebeliklerde bu rixsin olduğunu söyledi.her ihtimale karşı yenidoğan ünitesi olan bir hastanede araştırın dedi.34haftaya gelirsek çok iyi olucak deyip duruyor doktorum.biz küçük bir ildeyiz.küvez getekirse mecburen Ankaraya gidicez. Buda bizi biraz tedirgin etti.
Sizin bebek görmeleriniz başladı demek.Ayy ne ciciler geliyordur şimdi kuzucuklara.benimde eşimin akrabalar çok kalabalık artık bebek görme merasimleri hiç bitmez heralde..:))

canim, iyi rahatladim...bende diyordum acaba tanisyon mi cikti, su mu vücudunu fazla topladida doktor öyle diyor diye. ikizlerde illaki erken dogum olucak diye bisey yok canim. bir sürü ikiz anneler 38. haftada dogurdu, ben baska ikizler forumundaydim, ordan biliyorum yani. tamam elbette 40. haftaya kadar olmuyor, en cok 36. hafta da sanirim geliyor. sen fazla öyle erken gelir diye düsünme derim, tabii gelirse yapicak bisey yoktur. önemlisi sakin kendini fazla yorma artik, gercekten bu cok önemli, cok yatarak uzanarak gecir, temizlik falan yapma öyle isleri, rahim agzi bir gevserse o zaman iste kritik olabiliyor. buda iste cok ayakda durup gezinirzsen olabiliyor. Ankara size cok mu uzak? ne kadar mesafe mesela?

evet bebek görmeler basladi :) sagolsunlar cok ciciler getiriyorlar bebislere, bazi kiyafetlerini giymeden büyüdüler biliyormusun. o yüzden inan cok fazla öyle alma derim, yazik oluyor, 1 kez bile giymedikleri oluyor. en cok pijama türü rahat seyler gerek oluyor. bebek görme merasimi cok güzel, ama diger yandanda bebekler icin yorucu oluyor..biraz dikkat etmesi gerekiyor insan, biz sunu fark ettik, cok kalabalik olundugu zaman bebekler misafirler gittikleri zaman inan huzursuz oluyorlar, o kadar ses, insanlar derken biraz feleklerini gercekten sasiriyorlar, cünkü sadece anne-babaya alisik olduklari icin, beyinleri karisiyormus. o yüzden cok birden kalabalik fazla aile kabul etmek hic dogru degil. artik biz haftada bir aile kabul ediyoruz acikcasi....

merhaba kızlar,
öncelikle hepimizin hayırlı haftaları olsun,
larax cım canım ikizlere hamile olmana inan çok sevindim, demek artık içinde 2 küçük can taşıyorsun, Hayırlısı ile Allahım kucağınıda almayı nasip etsin,

yusufdeniz ne güzel bir duygu olmalı, küçüklerini kucağına almışsın, bizler girebilirsen senden haberler bekliyoruz,

haz29, ben 32 yaşındayım firdevs hanımını tercih etmiştim, iyi de yapmışım, 3 embriyo transfer edildi, bana transfer deyken 4 tane mi istersin diye sordu, ben 3 olsun, 3 olsun dedim çünkü 4 tane transferden 4 ü tutan arkadaşlarımızda vardı, onların sıkıntıları aklımdan hiç çıkmıyor du, o yüzden 3 dedim. 2 si tuttu, 5.gün transferi oldu, dilerim sizlerin de en yakın zamanda yüzü güler, Rabbim tedavilerinizi hayırlısını nasip etsin, en yakın zamanda sizinde hamilelik haberlerinizi alırız,

karanfil1, ne güzel sitemize bir prenses geliyor demek, Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin,

bilginisa canım ya çok az zamanın kalmış, inan yakın doğumları dört gözle bekliyoruz, Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz,

helun cum, inan yazdığını görünce ve toparlanıp plan yaptığını okuyunca çok sevindim, Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün, inan dualarımız seninle olacak,

dygym karar vermişsin, ne güzel bir duygu olduğunu biliyorum, sonrası çorap söküğü gibi gelecek, rahat ol, stres yapma, hep iyi şeyler düşün, zamanı ayarlayıp doktoruna bırak kendini, sonrası çok güzel olacak,

kivfa, canım benimde başımdan kötü olaylar geçmişti doktor değiştirince Rabbim yüzüme gülmüştü, dilerim hiç bir sorun olmaz bir daha kontrollünü dört gözle bekliyorum, sen şimdi rahat ol, bebeğin ile konuş, sen hamilesin ve dilerim bu sıkıntılar son olur, 3 ayı da 9 ayı da inşallah sorunsuz geçirir ve bebeğine kavuşursun,,,

bebekcim seni imrenerek okuyorum, hep sitedesin bizleri hiç yanlız bırakmıyorsun, hep senden destek alıyorum,

tress bana da doktorum 32-34 haftaya gelirsek çok iyi dedi ve ben de çok kormuştum, Rabbim neyler neylerse de güzel eyler,
bak sitemizde zaten tam zamanında gelen ikiz haberi uzun zamandır ben görmedim. şükür erken gelen bebeklerde küvezden çıkıp evlerine gidiyorlar, bir problemleri yok, ben onlardan destek alıyorum, inşallah elleri ayakları sağlıklı, ruhen ve bedenen tam her yönüyle mükkemmel evlatlarımız olsun, zamanında doğsunlar, bizler başka ne isteriz ki değil mi?, sıkma canını, herşey güzel olacak buna inan,

canlarım size güzel haber vermeyi isterdim hemde çok ama olmadı yine gözüm yaşlı ayrıldım hastaneden.maalesef onca hazırlık boşa gitti eşim ameliyat oldu yine sperm bulunamadı biz yine travma geçirdik.doktorun yüzü hala gözümün önünde Allah ım herşeye katylanıyo insan ben bu sefer dayanamam diyordum ama hala ayaktayım çok şükür sizlerin güzel haberlerini okudukça kendimi biraz toparladım.sanırım stres ve üzüntüden kendimi yemek yemeye adadım kilo bile aldım.

şuan önümüzdeki tek seçenek don. tabi eşimle henüz konuşmadık o söyledi ben üzülmesin diye kapattım çünkü yaramız çok taze.ne yapalım hayat bu önümüze gelenlere biz karar veremiyoruz.hepinizi öpüyorum sizlerin sayesinde ayaktayım çok teşekkür ederim

güzel haber veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ve sağlık diliyorum

tedavine üzüldüm ama dediğin gibi hala çaresiz değiliz.
kendini toparlar toparlamaz eşinle konuşursun eminim bebek sevginiz her türlü düşüncenin önüne geçecektir.
sağlıklıyız Elhamdülililah. savaşmaya devam edebiliriz yeter ki ümitler tükenmesin.
lütfen kendini yıpratma. inancını kaybetme .hiç yalnız değilsin .dua etmeye devam et.
bütün bebek özlemiyle yanıp tutuşanlar dualarımdasınız .
Allahım inşallah birgün bizim de yüzümüzü güldürür.amin.
herkese bol bebişli günler.
sevgiyle kalın .

Sevgili rüzgarselin seninle iletişime geçmeliyim.msj atamıyorum nasıl yapsak[
QUOTE=ruzgarselin;32846578]vitalgraph sana mail adresimi göndermiştim ama yazmadın sanırım.[/QUOTE]

Benim hikayemi biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum olmayınca doktora gittim hormon testi yaptı menapoz dedi rahim kalınlığı da 5mm yani adet olamam ancak ilaçla ben de Kıbrıs'ta ki doktoruma söyledim ve adet olmanıza gerek yok rahimin kalınlaşmasını sağlar transferi yaparız sorun olmaz dedi böyle bişey mümkün müdür?

Canım 5mm kalınlık tabiki az.sanırım menepozada yeni girdin.dolayısıyla aniden adet olabilme durumunda var.menepozun ilk başlarında adet düzensizliği ara kanamalar çok oluyor.benim nacizane fikrim ilaç yardımıyla adet olup işini garantiye alman.sonuçta burda çoğumuz ilaçla adet olup gittik..dönorun bulunmuşmuydu.adet olmayı bekleyecek kadar vaktin varmıydı cnm

Bugun dr kontrolumuz vardi en son 12.haftalikken gitmistik birinin cinsiyeti gorunmustu erkekti simdi 16.haftadayiz bugunde drumuz kizi gordu yani bi prens ve prenses olucak Allahin izniyle cinsiyetin onemi yok tabiki saglikli olsunlar onemli olan bu.benide belki merak eden olur diye yazdim.
Hamile arkadaslara Allah kolay hamilelik kolay ve saglikli dogumlar nasip etsin yolun basinda olanlarada Allah bu duygulari tatmayi nasip etsin..

Teşekkür ediyorum ilgine ve bilgine... bulunmuştu ama ben kabul etmedim adet olmadan transferin yapılmasını. Ya bir sorun olmaz dedi ama hiç içime sinmedi. Bekleyeceğim adetimi dedim ilaçla tabii cylco pronova ya da climen yarın belli olacak

Canim benim tebrik ederim!!! )) elbette merak edIyoruz, iyiki haber verdin . Allahim o bebislerini saglikli sekilde dunyaya gelmek nasip etsin. Nasil geciyor hamileligin?

Merhaba canim ne kadar guzel insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin ve bebislerine saglikla kavusursun

Canim benim hepimiz guzel haberler almak vede dostlarimizla paylasmak isteriz ama malesef bu herzaman mumkun olmayabiliyor.derdidini veren Allah sabrinida verdigi gibi insallah birgunde dermanini verir.kendini fazla uzme desemde biliyorumki bu kadar kolay degil ve biraz zaman istiyor.insallah kendinizi toparlayip tekrar mucadeleye baslarsiniz.sevgiler

Canim hayirli olsun. Ne guzel bir kiz bir erkek. Saglikla kucagina al insallah..

Canim benim tebrik ederim!!! )) elbette merak edIyoruz, iyiki haber verdin . Allahim o bebislerini saglikli sekilde dunyaya gelmek nasip etsin. Nasil geciyor hamileligin?

Merhaba canim ne kadar guzel insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin ve bebislerine saglikla kavusursun

Canim hayirli olsun. Ne guzel bir kiz bir erkek. Saglikla kucagina al insallah..

Bebek,Bcemre,karanfil iyi dilekleriniz icin cok sagolun bebekcim hamileligim hep ayni mide sikayetleri devam hic bi ilac ise yaramiyor bende ilac almiyorum mumkun oldukca dun drumda yapcak bisey yok dedi valla bi tuhaf hem hic istahim yok midem koptugu icin biseyler yiyorum bide bi ayda 2kilo almisim cok canim sıkıldı.drda bu konuda cok hassas yine fircayi kaydi sen toplamda kac kilo aldin canim galiba sende kilodan aglasiyordun.zaten ikizler ergen geliyor kuvoz olaylari falan valla bilmem bari 34-35haftaya kadar dursalar oyuzden kilo almak hic istemiyorum...

ne güzel seninde ikizin üstelik bir oğlun bir kızın olacak inşallah. çok sevindim .sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağına almanı dilerim.şimdii sana düşen gören bebişlerine ve kendine çok iyi bakman ve foruma daha sık girerek tecrübelerini bizlere aktarmandır. hem moral bulacaksın hem moral alacaksın di mi.

arkadaşlar forum çok sessizleşti (bu son hafta o kadar az takipçi ve giriş yapan üye oldu ki üzülmemek elde değil. bazen sadece kendimi görüyorum. neden yazmıyorsunuz. sadece okumayın lütfen bir ses ,bir nefes olun. iki lafın belini kırmak kaç dakika alır ki..hadi gelin. özledim ben coşkuyu,karmaşayı.
herkese çok selamlar.
sevgiyle kalın. bol bebişle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…