Günaydin arkadaslar
kimseler yokmu dünden buyana.......merak ettim hamile olanlari, tedavide olanlari, tedavi icin plan yapanlari - tüm hepinizi :)
benim bebisler uyanmadan bir "alo" diyim dedim size............
nerdesiniz canlar? umarim hersey yolundadir
Seni Tekrar burada görmek çok güzel.toparlanmana,yeniden başlama kararına çok sevindim.tüplerini tamamen kapattırman çok iyi olmuş.rixlerini minimuma indirmiş oldun.biliyorsundur dış gebelik yaşandığı zaman Tekrar etme rikside beraberinde artıyordu.Ama sen bu sorununu da halletmişsin geriye kıbrıs aşaması kalmış.heycanla sürecini bekliyoruz canım...
Canim benim burda online gördüm seni............
nasilsin nasil hissediyorsun kendinçok ? iyice agirlastim demistin en son, doktor erken gelme durumu olabilir demistin, en son durumun nasil canim cok merak ediyorum seni ve bgörmeislerini
Seni Tekrar burada görmek çok güzel.toparlanmana,yeniden başlama kararına çok sevindim.tüplerini tamamen kapattırman çok iyi olmuş.rixlerini minimuma indirmiş oldun.biliyorsundur dış gebelik yaşandığı zaman Tekrar etme rikside beraberinde artıyordu.Ama sen bu sorununu da halletmişsin geriye kıbrıs aşaması kalmış.heycanla sürecini bekliyoruz canım...
Canım aslına bakarsan erken doğuma neden olucak bir durum yok bende.doktorum sadece çoğul gebeliklerde bu rixsin olduğunu söyledi.her ihtimale karşı yenidoğan ünitesi olan bir hastanede araştırın dedi.34haftaya gelirsek çok iyi olucak deyip duruyor doktorum.biz küçük bir ildeyiz.küvez getekirse mecburen Ankaraya gidicez. Buda bizi biraz tedirgin etti.
Sizin bebek görmeleriniz başladı demek.Ayy ne ciciler geliyordur şimdi kuzucuklara.benimde eşimin akrabalar çok kalabalık artık bebek görme merasimleri hiç bitmez heralde..:))
canlarım size güzel haber vermeyi isterdim hemde çok ama olmadı yine gözüm yaşlı ayrıldım hastaneden.maalesef onca hazırlık boşa gitti eşim ameliyat oldu yine sperm bulunamadı biz yine travma geçirdik.doktorun yüzü hala gözümün önünde Allah ım herşeye katylanıyo insan ben bu sefer dayanamam diyordum ama hala ayaktayım çok şükür sizlerin güzel haberlerini okudukça kendimi biraz toparladım.sanırım stres ve üzüntüden kendimi yemek yemeye adadım kilo bile aldım.
şuan önümüzdeki tek seçenek don. tabi eşimle henüz konuşmadık o söyledi ben üzülmesin diye kapattım çünkü yaramız çok taze.ne yapalım hayat bu önümüze gelenlere biz karar veremiyoruz.hepinizi öpüyorum sizlerin sayesinde ayaktayım çok teşekkür ederim
güzel haber veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ve sağlık diliyorum
Canım 5mm kalınlık tabiki az.sanırım menepozada yeni girdin.dolayısıyla aniden adet olabilme durumunda var.menepozun ilk başlarında adet düzensizliği ara kanamalar çok oluyor.benim nacizane fikrim ilaç yardımıyla adet olup işini garantiye alman.sonuçta burda çoğumuz ilaçla adet olup gittik..dönorun bulunmuşmuydu.adet olmayı bekleyecek kadar vaktin varmıydı cnm
Bugun dr kontrolumuz vardi en son 12.haftalikken gitmistik birinin cinsiyeti gorunmustu erkekti simdi 16.haftadayiz bugunde drumuz kizi gordu yani bi prens ve prenses olucak Allahin izniyle cinsiyetin onemi yok tabiki saglikli olsunlar onemli olan bu.benide belki merak eden olur diye yazdim.
Hamile arkadaslara Allah kolay hamilelik kolay ve saglikli dogumlar nasip etsin yolun basinda olanlarada Allah bu duygulari tatmayi nasip etsin..
Bugun dr kontrolumuz vardi en son 12.haftalikken gitmistik birinin cinsiyeti gorunmustu erkekti simdi 16.haftadayiz bugunde drumuz kizi gordu yani bi prens ve prenses olucak Allahin izniyle cinsiyetin onemi yok tabiki saglikli olsunlar onemli olan bu.benide belki merak eden olur diye yazdim.
Hamile arkadaslara Allah kolay hamilelik kolay ve saglikli dogumlar nasip etsin yolun basinda olanlarada Allah bu duygulari tatmayi nasip etsin..
canlarım size güzel haber vermeyi isterdim hemde çok ama olmadı yine gözüm yaşlı ayrıldım hastaneden.maalesef onca hazırlık boşa gitti eşim ameliyat oldu yine sperm bulunamadı biz yine travma geçirdik.doktorun yüzü hala gözümün önünde Allah ım herşeye katylanıyo insan ben bu sefer dayanamam diyordum ama hala ayaktayım çok şükür sizlerin güzel haberlerini okudukça kendimi biraz toparladım.sanırım stres ve üzüntüden kendimi yemek yemeye adadım kilo bile aldım.
şuan önümüzdeki tek seçenek don. tabi eşimle henüz konuşmadık o söyledi ben üzülmesin diye kapattım çünkü yaramız çok taze.ne yapalım hayat bu önümüze gelenlere biz karar veremiyoruz.hepinizi öpüyorum sizlerin sayesinde ayaktayım çok teşekkür ederim
güzel haber veren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum ve sağlık diliyorum
Canim benim tebrik ederim!!!)) elbette merak edIyoruz, iyiki haber verdin . Allahim o bebislerini saglikli sekilde dunyaya gelmek nasip etsin. Nasil geciyor hamileligin?
Merhaba canim ne kadar guzel insallah cok rahat bir hamilelik gecirirsin ve bebislerine saglikla kavusursun
Canim hayirli olsun. Ne guzel bir kiz bir erkek. Saglikla kucagina al insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?