Dün tahlil yaptırdım sonucum 419 çıktı ..şaşırdım, bakalım yarın sabah tekrar kan vericem ilerleme olacakmı...ben inanamıyorum inşallah herşey yolunda gider.ultrasonla muayneye kadar bekliycem inanırmıyım görünce bilemiyorum...
Arkadaslar, tek tek isimlerinizi yazamıyorum şu an ama kalbim dualarım hep yanïnızda.sizlere destekleriniz için minnattarım.iyiki burası varmış dertlerimize derman oluyoruz..paylaşımlarınızı eksik etmeyin..biliyorum sessizce okuyup gönlünce destek olan çok kişi var
Hepinizi öpüyorummm
Dün tahlil yaptırdım sonucum 419 çıktı ..şaşırdım, bakalım yarın sabah tekrar kan vericem ilerleme olacakmı...ben inanamıyorum inşallah herşey yolunda gider.ultrasonla muayneye kadar bekliycem inanırmıyım görünce bilemiyorum...
Arkadaslar, tek tek isimlerinizi yazamıyorum şu an ama kalbim dualarım hep yanïnızda.sizlere destekleriniz için minnattarım.iyiki burası varmış dertlerimize derman oluyoruz..paylaşımlarınızı eksik etmeyin..biliyorum sessizce okuyup gönlünce destek olan çok kişi var
Hepinizi öpüyorummm
Hepinizi öpüyorummm
Canim benim cok sevindim cunku bende transfer yaptirdim 12 gun gecmesini bekliyorumm..insallah saglikla devam eder ama bence cogul gebelik...
Canim, bahsettigin huzunle karisik mutluluk hepimizin yasadigi bir duygu.evet haklisin oylesi anlarda insan cok zorlaniyor karmakarisik duygular yasiyor ama yapacak birsey yok cunku bizler zaten anne olmayi en mesakkatli yollardan basarmaya calisiyoruz.allah verdigimiz emekleri bosa cikarmasin insaallah filmin iyi cikacak ve bu kez basaracaksin.
Hepinizi öpüyorummm
Cok tesekkur ederim canim insallah yuce rabbim hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin..insallah sende kisa sürede burada hamileyim demeyi nasip eder.
simdiden tebrikler .
Senin yolunda açık olsun zenancım, yeni yıl uğurlu gelsin...adetimin 2.günü estrofem vitamin gibi bir ilaç kullandım.gitmeden 2 ,3 gün önce göbekten clomen(yanlıs animsamiş olabilirimz) kullandim.yaninda giderken bir kac ilac aliyosun progeston, aspirin, antibiotik, bir gõbüş ignesi daha :)) birde sonrasında bende kan pıhtılasması var her gün iğnem var.. umarım yardımcı olabildim :))
Hepinizi öpüyorummm
Merhaba arkadaşlar
Hepinize mutlu yıllar...
Bu aralar sessiz takipteyim bugün içimde garip bir hüzün var :2:
bu gün bir arkadaşımın 2.çocuğuna hamile olduğunu öğrendim çoook mutlu oldum hemen aradım tebrik ettim
Ama içim çok fena bu mutluluğu bende yaşayacakmıyım diye düşündüm
Insanların sürekli soru sormaları beni okadar yorduki şuan çok kötüyüm sizlere yazarak paylaşmak istedim bunu paylaşacak kimse yok paylaşsamsa kimse anlamaz bunu bu ay tekrar film çekineceğim sonuç iyi çıkarsa Şubat'ta ikinci denemem için gideceğim inşallah Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olur.rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hasretimiz özlemimiz son bulsun bizde mutlu olalım inşallahhhh
Merhaba arkadaslar..
Biz 18+2 haftalik olduk. Yilin ilk calisma gununde kontrolumuz vardi. Kalp atislarina bakildi, tansiyonum olculdu. Gayet iyiymis.
Ama size sormak istedigim bisey var. Burda her ay bir kere kontrole ebeye gidiyoruz ama ultrasonla bakmiyorlar. Cok fazla ultrason iyi degil diyorlar. Bir ense kalinligi olculdugu zaman 13. Haftada ultrasonla baktilar, 20. haftada bakicaklar birde 36. haftada bakicaklarmis..
Bu Turkiyede de boyle mi????
Haz tebrik ediyorum canim........Allah tamamini erdirsin, hayirli olsun hamileligin..doya doya yasa, 8-9 ay öyle cabuk geciyorki..bi bakiyosun bebegin veya bebislerin kucaginda :) Allahim her asamada hamileligini iyi gecirsin, bizleri haberdar edersin artik.
Senyoksunya canim, seni cok iyi anliyorum..burda hepimizin gectigi yollar..elbette öyle zorki, o yüzden iste bizler burdayiz canim, icini acini derdini burda bizlere dök, yaz, haykir......cünkü sadece yasayanlar anliyor, baskalari bazen insanla dalga bile geciyor canim. ben en azindan zamaninda öyle yasadim ("bir cocuk yapmayi bile beceremedin" diye saka eden arkadaslar bile olmustu!!!). demek istedigim zor yollardan geciyorsun, icine atma, ama inanki bir gün sende o güzel duygulari Allahin kismetiyle yasiycaksin.....inan buna güven ve hic bir zaman umudunu yitirmek yok...bak subat da insallah gidiyorsun, insallah güzel haberlerle döneceksin........
Karanfil, ben türkiyede yasamiyorum o yüzden bilemiycem ultrason ne kadar bakildigini ama sana sunu tavsiye edebilirim canim, buda heryer icin gecerli: ne zaman icinde huzursuzluk varsa, bi agrin sizin varsa, birsey herzamanki gibi degilse, hemen hastaneye git, ultrasonda baktir bebegine ki icin rahat etsin. bu cok önemli bir konu canim, cünkü hamile hamile huzursuz olma, o huzursuzlugun bebisine yansir, o yüzden hastaneler var, baksinlar, rahatlatsinlar seni. ben öyle yapiyordum, öyle bir kac kez hastaneye gittim, ve her zaman doktorlar dedi, yine gelin bir durum olursa, bir sey farkli olursa mutlaka gelin dediler.
Merhaba arkadaslar..
Biz 18+2 haftalik olduk. Yilin ilk calisma gununde kontrolumuz vardi. Kalp atislarina bakildi, tansiyonum olculdu. Gayet iyiymis.
Ama size sormak istedigim bisey var. Burda her ay bir kere kontrole ebeye gidiyoruz ama ultrasonla bakmiyorlar. Cok fazla ultrason iyi degil diyorlar. Bir ense kalinligi olculdugu zaman 13. Haftada ultrasonla baktilar, 20. haftada bakicaklar birde 36. haftada bakicaklarmis..
Bu Turkiyede de boyle mi????
merhaba Karanfil seni hatirladim walkbur un eylül kafileisndeydin degilmi? yurtdisindaydin .
Kontaga gecebilirsin walkbur ile oda almanyada sana dtealyi cevapalr .
Öncelikle hayirli olsun masallah yarilamissin yolu az kalmis bebisini kucagina almak.
Bende Almanyadayim ilk kontrolümde haftad abir yapildi kan tahlilleriyle.. 2 hafta sonra 2 haftaya bir randevu verildi ,
daha sonrada yeni ilk defa 3 haftaya bir kontrole gelirsin dedi
yani 3 haftada bir gidecegim. Doktorum ayni zamanda özel arkadasimdir hnaimlada siki dostuz belkide cok kaiypalrdan sonra özen gösteriyordur..
ama endisen varsa arastirma yap bakaiym herkesmi 4 haftada bir geliyor.
Ultrasyonda zarali felan filan duymadim her gidisimdede alltan bakyior hic zararli felan demedi..
yolun acik olsun
Canim bende yurtdisindayim.suana kadar cok sukur acil bir durum olmadi. Ama 13., 20.ve 36. Haftalarda sadece ultrason yapiyorlar. Aralarindaki zaman cok fazla. Bebegin iyi oldugunu bilmek gormek istiyorsun. Ama bir rahatsizligin yoksa yapmak istemiyorlar..
canim, sende demek almanyadasin, bende öyle canim. nrw de yasiyorum, sen?
haklisin benim bildigim 9. ve 12. hafta, 19. ve 22. hafta, birde 29. ve 32. hafta arasi standard - FAKAT - risikolu bir durum var ise, ilk basta 4 haftada bir, sonra 3 haftada bir bakiliyor. benimkiler ikiz ve yasim 40in üzeri oldugu icin birde bir defa düsük yaptigim icin daha sIk yapildi bana. sen doktorunla konus derim. icim rahat degil en azindan 3-4 haftada bir gelmek istiyorum desen nasil olur? iyi bir doktor seni rahatlatmak icin seninle cözüm bulacaktir mutlaka. rahatsizligin yoksa sende ne bileyim biraz agrin falan oluyordur ara sira olsada, öylelikle gitmeye bak?
ben olsam sadece 3 defayla yetinmem - o yüzden seni cok iyi anliyorum
o yüzden iste ara sira hastaneyi tavsiye ederim - birde su bakimdan hastaneye gitmek iyi, doguracagin hastaneye git özellikle, seni tanimis oluyorlar, dosyan hazir oluyor, ve herhangi bir ani dogum sirasinda bazi belegeler onlarda hemen mevcut oluyor. ben öyle yapmistim. kacinci haftadasin simdi?
Haz tebrik ediyorum canim........Allah tamamini erdirsin, hayirli olsun hamileligin..doya doya yasa, 8-9 ay öyle cabuk geciyorki..bi bakiyosun bebegin veya bebislerin kucaginda :) Allahim her asamada hamileligini iyi gecirsin, bizleri haberdar edersin artik.
Senyoksunya canim, seni cok iyi anliyorum..burda hepimizin gectigi yollar..elbette öyle zorki, o yüzden iste bizler burdayiz canim, icini acini derdini burda bizlere dök, yaz, haykir......cünkü sadece yasayanlar anliyor, baskalari bazen insanla dalga bile geciyor canim. ben en azindan zamaninda öyle yasadim ("bir cocuk yapmayi bile beceremedin" diye saka eden arkadaslar bile olmustu!!!). demek istedigim zor yollardan geciyorsun, icine atma, ama inanki bir gün sende o güzel duygulari Allahin kismetiyle yasiycaksin.....inan buna güven ve hic bir zaman umudunu yitirmek yok...bak subat da insallah gidiyorsun, insallah güzel haberlerle döneceksin........
Karanfil, ben türkiyede yasamiyorum o yüzden bilemiycem ultrason ne kadar bakildigini ama sana sunu tavsiye edebilirim canim, buda heryer icin gecerli: ne zaman icinde huzursuzluk varsa, bi agrin sizin varsa, birsey herzamanki gibi degilse, hemen hastaneye git, ultrasonda baktir bebegine ki icin rahat etsin. bu cok önemli bir konu canim, cünkü hamile hamile huzursuz olma, o huzursuzlugun bebisine yansir, o yüzden hastaneler var, baksinlar, rahatlatsinlar seni. ben öyle yapiyordum, öyle bir kac kez hastaneye gittim, ve her zaman doktorlar dedi, yine gelin bir durum olursa, bir sey farkli olursa mutlaka gelin dediler.
Umudumvar
2014 bereketli geçecek senin pozitif haberinde gelecek inşallah, canım senin doktorun kimdi ve ilaç protokolün nasıldı insallah canim ya bu sefer olur..ben estrofem ictim..elevit coraspin falan..donasyon oldu doktorum firdevs hanim..simdi bekliyoruzz insallah iyi olur..burda okuduklarim donasyon yaptiranlar genelde pozitif..buda umutlandiriyor insani tabii..hayirlisi bakalim..senin durumun nedir canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?