Canim benim cok sevindim cunku bende transfer yaptirdim 12 gun gecmesini bekliyorumm..insallah saglikla devam eder ama bence cogul gebelik...

Oleeeyyyyyy işte bu Tebrikler bekledik ama deydi. Hadi hayırlı olsun :) :)

Tebrikler gözünaydın canım inşallah muayene olduğundada bu mutluluğun resmini görürsün ...

Allahim daim etsin,güzel yüksek bir deger cogul gebelik mutemelen.
tebrikler her sey gönlünce olsun ,darisi diger anne adaylarimiza insallah.

Yarin doguma gireceksin ,simdiden ahzirlik heyecan doruktadir belkide hastanedesindir.
Hayirli dogumlar simdiden cnm insallah dönünce yuvana bize duygualrini ve bebeisini paylasman dilegiyle.
tekrardan cici taze annemizi kutlariz.duam sana gitsin hayirli cuma gecesinden.
sevgiler .

Âmin çok saol canım insan birşeyleri paylaşarak acılarını hafifletiyor inşallah hepimiz başarırız
Rabbim yardımcımız olsun
Sevgiler....

Ve sonunda güzel bir haber daha :)Gözün Aydın canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ...
Bizlerde inşallah en kısa sürede güzel haberlerimizi paylaşırız :)

Arkadaşım aklıma takıldı sana ilaç protokolünü sormuştum ya clomen iğne demişsin bu iğne yumurta çoğaltma iğnesi yoksa senin yumurta donasyonu değil mi sperm donasyonu mu? Bir de ikinci göbüş iğnesinin adı nedir acaba hatırlıyor musun?

Umudumvar

2014 bereketli geçecek senin pozitif haberinde gelecek inşallah, canım senin doktorun kimdi ve ilaç protokolün nasıldı acaba?

Son düzenleme:

Haz tebrik ediyorum canim........Allah tamamini erdirsin, hayirli olsun hamileligin..doya doya yasa, 8-9 ay öyle cabuk geciyorki..bi bakiyosun bebegin veya bebislerin kucaginda :) Allahim her asamada hamileligini iyi gecirsin, bizleri haberdar edersin artik.

Senyoksunya canim, seni cok iyi anliyorum..burda hepimizin gectigi yollar..elbette öyle zorki, o yüzden iste bizler burdayiz canim, icini acini derdini burda bizlere dök, yaz, haykir......cünkü sadece yasayanlar anliyor, baskalari bazen insanla dalga bile geciyor canim. ben en azindan zamaninda öyle yasadim ("bir cocuk yapmayi bile beceremedin" diye saka eden arkadaslar bile olmustu!!!). demek istedigim zor yollardan geciyorsun, icine atma, ama inanki bir gün sende o güzel duygulari Allahin kismetiyle yasiycaksin.....inan buna güven ve hic bir zaman umudunu yitirmek yok...bak subat da insallah gidiyorsun, insallah güzel haberlerle döneceksin........

Karanfil, ben türkiyede yasamiyorum o yüzden bilemiycem ultrason ne kadar bakildigini ama sana sunu tavsiye edebilirim canim, buda heryer icin gecerli: ne zaman icinde huzursuzluk varsa, bi agrin sizin varsa, birsey herzamanki gibi degilse, hemen hastaneye git, ultrasonda baktir bebegine ki icin rahat etsin. bu cok önemli bir konu canim, cünkü hamile hamile huzursuz olma, o huzursuzlugun bebisine yansir, o yüzden hastaneler var, baksinlar, rahatlatsinlar seni. ben öyle yapiyordum, öyle bir kac kez hastaneye gittim, ve her zaman doktorlar dedi, yine gelin bir durum olursa, bir sey farkli olursa mutlaka gelin dediler.

Canim bende yurtdisindayim.suana kadar cok sukur acil bir durum olmadi. Ama 13., 20.ve 36. Haftalarda sadece ultrason yapiyorlar. Aralarindaki zaman cok fazla. Bebegin iyi oldugunu bilmek gormek istiyorsun. Ama bir rahatsizligin yoksa yapmak istemiyorlar..

merhaba Karanfil seni hatirladim walkbur un eylül kafileisndeydin degilmi? yurtdisindaydin .
Kontaga gecebilirsin walkbur ile oda almanyada sana dtealyi cevapalr .
Öncelikle hayirli olsun masallah yarilamissin yolu az kalmis bebisini kucagina almak.
Bende Almanyadayim ilk kontrolümde haftad abir yapildi kan tahlilleriyle.. 2 hafta sonra 2 haftaya bir randevu verildi ,
daha sonrada yeni ilk defa 3 haftaya bir kontrole gelirsin dedi
yani 3 haftada bir gidecegim. Doktorum ayni zamanda özel arkadasimdir hnaimlada siki dostuz belkide cok kaiypalrdan sonra özen gösteriyordur..
ama endisen varsa arastirma yap bakaiym herkesmi 4 haftada bir geliyor.
Ultrasyonda zarali felan filan duymadim her gidisimdede alltan bakyior hic zararli felan demedi..
yolun acik olsun

Evet canim walkburla eylul kafilesindeydik.tesekkur ederim, yolu yariladik herhangi bir aksilik olmazsa kizimizi haziranda bekliyoruz.Biz de 4 haftada bur ebeye gidiyoruz. Sadece bebegin kalp atislarini dinleyip benim tansiyonumu olcuyorlar.tum hamilelik boyunca zorunlu kalinmadikca toplamda uc kere ultrasonla bakiliyor.

canim, sende demek almanyadasin, bende öyle canim. nrw de yasiyorum, sen?

haklisin benim bildigim 9. ve 12. hafta, 19. ve 22. hafta, birde 29. ve 32. hafta arasi standard - FAKAT - risikolu bir durum var ise, ilk basta 4 haftada bir, sonra 3 haftada bir bakiliyor. benimkiler ikiz ve yasim 40in üzeri oldugu icin birde bir defa düsük yaptigim icin daha sIk yapildi bana. sen doktorunla konus derim. icim rahat degil en azindan 3-4 haftada bir gelmek istiyorum desen nasil olur? iyi bir doktor seni rahatlatmak icin seninle cözüm bulacaktir mutlaka. rahatsizligin yoksa sende ne bileyim biraz agrin falan oluyordur ara sira olsada, öylelikle gitmeye bak?
ben olsam sadece 3 defayla yetinmem - o yüzden seni cok iyi anliyorum
o yüzden iste ara sira hastaneyi tavsiye ederim - birde su bakimdan hastaneye gitmek iyi, doguracagin hastaneye git özellikle, seni tanimis oluyorlar, dosyan hazir oluyor, ve herhangi bir ani dogum sirasinda bazi belegeler onlarda hemen mevcut oluyor. ben öyle yapmistim. kacinci haftadasin simdi?

Bebekcim biz 18+3 haftalik olduk.kismetse dogum haziranda.

Bebek çok saol İnan şuan yüzümde tebessümler oluştu :) desteğin için çok teşekkürler evet burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz farklı şeyler yaşasakta sonuç aynı :) bu formu bulmadan önce kesinlikle donasyon düşünmüyordum ama okudukça kararım değişti oyüzden burası benim özel arkadaşım dostum sırdaşım iyi ki varsınız desteğiniz için hepinize çok teşekkürler inşallah ben ve benim gibi bu yoldaki herkeste üzüntülerimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da haykıracağız birgün Rabb'imizin izniyle
Sevgiler

Mrhb arkadaslar ikizlerden firsat bulamiyorum 1 yasini gectiler eskilerden kimse kalmamis yeni arkadaslar gelmisler hos gelmisler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…