Mrhb arkadaslar ikizlerden firsat bulamiyorum 1 yasini gectiler eskilerden kimse kalmamis yeni arkadaslar gelmisler hos gelmisler....
Sizin dogumlarniz arka arkaydi efsune pazartesi sezeryana gidiyor bi kizi olacak burayi kuran canim arkadsim guzel gunler sizi bekliyor fbli hayirli olsun arkadasim darisi diger arkadaslarin basina unutmayinki sizde bugunleri yasayacaksiniz sakin umudunuxu yitirmeyin.....
Umudumvar
2014 bereketli geçecek senin pozitif haberinde gelecek inşallah, canım senin doktorun kimdi ve ilaç protokolün nasıldı insallah canim ya bu sefer olur..ben estrofem ictim..elevit coraspin falan..donasyon oldu doktorum firdevs hanim..simdi bekliyoruzz insallah iyi olur..burda okuduklarim donasyon yaptiranlar genelde pozitif..buda umutlandiriyor insani tabii..hayirlisi bakalim..senin durumun nedir canim??
Ben ilk denemeyi Savaş beyde yaptırdım sonrası için çok düşündüm çok. Gönlüm ayağım bir türlü çekmedi aynı yere gitmeyi Firdevs hanım la irtibata geçtim onunla devam kararı aldım yarın adet olmak için kullandığım hapın sonuncusunu içeceğim sonra transfer hazırlıkları bakalım hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun. İlaç protokolünü de o yüzden sordum karşılaştırmak istedim gerçi kişiye göre değişkenlik gösterir bu durum ama genel hatlarıyla bir fikir edinmek istedim.
Rowina demek senin ikizler 1 yasini gecti, masallah!!! Benim ikizler 5 aylik oldular, zaman nasil geciyor.
Fbli den sen haber aldinmi canim?? Merak ediyorum cok nasil durumu diye
Efsune maalesef burdan vcikmis, demek pazartesi doguma giriyo... Allah kolaylik versin
Canim bende yurtdisindayim.suana kadar cok sukur acil bir durum olmadi. Ama 13., 20.ve 36. Haftalarda sadece ultrason yapiyorlar. Aralarindaki zaman cok fazla. Bebegin iyi oldugunu bilmek gormek istiyorsun. Ama bir rahatsizligin yoksa yapmak istemiyorlar..
Karanfilcim burda banada öyle demişlerdi 3 defa bakmayı sigorta ödüyor onun dışında acil durum olmadıkça ödemiyormus biz 90 euro ekstra ödedik doğuma kadar 3 haftada bir bakılacak ultrasyonla bakmanın hiç bir zararı yokmuş ilk 4 ay hep altdan baktilar zaten artık karnimdan bakıyorlar.bebekcim demek ikizlerin 5 aylık olmuş maşallah onlara,fbli güzel arkadaşım inşallah iyisindir.efsuneyede şimdiden bol şans ,,haz çok tebrikler canım ..larax nasıl gidiyor hamilelik canım ?haftaya c.tesi almanyaya dönüyorum allaha şükür bir şikayetim kalmadı tek şikayetim çok çabuk yoruluyorum yavaş yavaş agirlasmaya başladım sevgiyle kalın
Ben ilk denemeyi Savaş beyde yaptırdım sonrası için çok düşündüm çok. Gönlüm ayağım bir türlü çekmedi aynı yere gitmeyi Firdevs hanım la irtibata geçtim onunla devam kararı aldım yarın adet olmak için kullandığım hapın sonuncusunu içeceğim sonra transfer hazırlıkları bakalım hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun. İlaç protokolünü de o yüzden sordum karşılaştırmak istedim gerçi kişiye göre değişkenlik gösterir bu durum ama genel hatlarıyla bir fikir edinmek istedim.
Anladim canim senindemi donasyondu?? Benim donasyon oldu, ,burada sanki donasyonla tutan cok arkadas var bende denedim..bakalim kismet artik..neden gitmek istemedin ayni yere memnun kalmadinmi canim yaa??
Bide haz 29 ne oldu sonucunn seninkidemi donasyonduu??
Kızlar cyclo pronovayı ya da climeni bitirdikten kaç gün sonra adet oldunuz?
Anladim canim senindemi donasyondu?? Benim donasyon oldu, ,burada sanki donasyonla tutan cok arkadas var bende denedim..bakalim kismet artik..neden gitmek istemedin ayni yere memnun kalmadinmi canim yaa??
Bide haz 29 ne oldu sonucunn seninkidemi donasyonduu??
Evet benim de yumurta donasyonu. Şimdi orayı tercih edecekler olabilir yani ısınamadım diyelim. Bugün ilacın sonuncusunu içtim dım dım heyecanlı bekleyişin 1. Perdesi başladı.
Canim benim cok sevindim cunku bende transfer yaptirdim 12 gun gecmesini bekliyorumm..insallah saglikla devam eder ama bence cogul gebelik...
Günaydïn, nasïlsın bekleyiş nasıl geçiyor...dua ediyorum senin için senin arkandan zenan2 için ve diğer arkadaşlar için.2014 dün hepimize bol bereket getirmesini diliyorum....ayağımı sürüdüm arkadaşlar( bu yılın ilksonucunu ben aldım diye düşünüyorum)hepinizin mutlu haberlerini okumak istiyorum.....
bu arada ikinci kan tah.sonucumda iyi çıktı 10 gün sonra ilk kontrole gidebilirmişiz..Allahım yardım etsin hayırlısıyla bakalım neler olucakkk.....
Evet benim de yumurta donasyonu. Şimdi orayı tercih edecekler olabilir yani ısınamadım diyelim. Bugün ilacın sonuncusunu içtim dım dım heyecanlı bekleyişin 1. Perdesi başladı.
Hadi bakalım hayırlısı tatlım,inşallah bu sefer olur..benimde sonuca 7 gun kaldııı,kısmet inşallah bakalım..
haklısın giden arkadaşlarımızın moralini bozmayalım..benimde ufak tefek sıkıntılarım oldu ama düşünmüyorum..birde sana bir şey sorucam embriyo dondurdunuzmu kaça dondurdular yaa??
Canim benim cok sevindim cunku bende transfer yaptirdim 12 gun gecmesini bekliyorumm..insallah saglikla devam eder ama bence cogul gebelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?