Bi bakmissin hastanede doguma gitmissin zaman okadar cabuk geciyorki anlamiyorsun bile allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.....

Sizin dogumlarniz arka arkaydi efsune pazartesi sezeryana gidiyor bi kizi olacak burayi kuran canim arkadsim guzel gunler sizi bekliyor fbli hayirli olsun arkadasim darisi diger arkadaslarin basina unutmayinki sizde bugunleri yasayacaksiniz sakin umudunuxu yitirmeyin.....

Mrhb arkadaslar ikizlerden firsat bulamiyorum 1 yasini gectiler eskilerden kimse kalmamis yeni arkadaslar gelmisler hos gelmisler....

Rowina demek senin ikizler 1 yasini gecti, masallah!!! Benim ikizler 5 aylik oldular, zaman nasil geciyor.

Fbli den sen haber aldinmi canim?? Merak ediyorum cok nasil durumu diye

Efsune maalesef burdan vcikmis, demek pazartesi doguma giriyo... Allah kolaylik versin

Evet bebekcim gectiler zor ama ne yapalim yokluklari daha kotu fb li den haber alamadim ama efsuneden haberim var belki dogumdan sonra yazar canim

Karanfilcim burda banada öyle demişlerdi 3 defa bakmayı sigorta ödüyor onun dışında acil durum olmadıkça ödemiyormus biz 90 euro ekstra ödedik doğuma kadar 3 haftada bir bakılacak ultrasyonla bakmanın hiç bir zararı yokmuş ilk 4 ay hep altdan baktilar zaten artık karnimdan bakıyorlar.bebekcim demek ikizlerin 5 aylık olmuş maşallah onlara,fbli güzel arkadaşım inşallah iyisindir.efsuneyede şimdiden bol şans ,,haz çok tebrikler canım ..larax nasıl gidiyor hamilelik canım ?haftaya c.tesi almanyaya dönüyorum allaha şükür bir şikayetim kalmadı tek şikayetim çok çabuk yoruluyorum yavaş yavaş agirlasmaya başladım sevgiyle kalın

Cok sevdigim bir cici anne Fbli telefonda görüstügüm yazistigim deger verdigim annedir.
Bebegi dün dogdu belki yazar diye bekledim ama sorunca arkadaslar yazayim dedim.
Masallah cook seker bir erkek resminide gönderdi ..bayildim vallahii.allahim anali babali büyütsün.
darisi diger annelerimize.
girerse fbli sizinle duygualrini paylasacaktir ..
görüsmek üzere.
sevgilerimle.

uzun süredir görüsemedik ama iyi oldugunu ögrendim sükür..
ben larax tamam degisim oldu ..
simdiden evine sag slaim gelmek nasip etsin insallah iyi yolculuklar.
hamilelik sükür sikayetelrim olsada iyi gidiyor,rutin ev is hayatim son gaz devam..öyle sikayetim yok sükür.migde yanmasi olyuor hap aliyorum..memnunumda..onun disinda kili 800 g aldim.yakinda kilo alimi baslar..orta kiloda oldugum icin hamileligim 12,5 - 17,5 arasi alabilirsin dedi bakalim kac alacagim.)
ikizler simdilik iyi ..hem tatali -hem eksi aci bir arada yiyiorum..en cok kavanoz visne receli yogurta dayanamiyorum..??
yorgunlugum sükür yok sadece cok hizli ben biraz yavaslanmayi ögrnedim onun disinda yorgunluk olmuyor sükür..her bünye farklidir tabiki..
sirada senin dogumun insallah hayirli dogumlar dilyiorum diger annelerimizede..
Efsune hanim cook rahatsizdi form acildiginda sürekli dns yasak- yok sikayet aldim -hakkimizda islem olacak diye konu atti ortaya sonrada cikti sanyiorum..ne yasagi ...yasak olsa 20 yildir yapilmazzz ..her sey bittide formdaki yazismalarami yasak geldi .daha dikkatli olunabilir tabiki..dünyada her ülke ab birligi yapiyor yasak yok---yadirgama var o kadar..kendi düsüncem..
tabiki Efsuneyede hayirli dogumlar dilerim,hayirli evlatalr nasip etsin.
hayat her seye ragmen devam ediyor..

sevgiler görüsmek üzere walkburg.ailene slm kizina selam YENI YILINIZDA KUTLU OLSUN .

Gozunaydin canim allah anali babali buyutsun kendine dikkat et tebrikler....sevgiyle kal..,

Ben cyclo kullaniyordum 2 gun sonrasi adet oluyordum yani 3 gunun sabahinda adet oluyordum sende nasil olur bilmem

Kızlar cyclo pronovayı ya da climeni bitirdikten kaç gün sonra adet oldunuz?

Canim ben climen kullandim ilac bitiminden 9-10 gun sonra olmustum hatta olmiyacagim diye endiselendim irem hanim normal demisti.sende stres yapna canim mutlaka olursun tedaviye basliyacaksin herhalde hayirli olsun...

Canim benim cok sevindim cunku bende transfer yaptirdim 12 gun gecmesini bekliyorumm..insallah saglikla devam eder ama bence cogul gebelik...

Günaydïn, nasïlsın bekleyiş nasıl geçiyor...dua ediyorum senin için senin arkandan zenan2 için ve diğer arkadaşlar için.2014 dün hepimize bol bereket getirmesini diliyorum....ayağımı sürüdüm arkadaşlar( bu yılın ilksonucunu ben aldım diye düşünüyorum)hepinizin mutlu haberlerini okumak istiyorum.....
bu arada ikinci kan tah.sonucumda iyi çıktı 10 gün sonra ilk kontrole gidebilirmişiz..Allahım yardım etsin hayırlısıyla bakalım neler olucakkk.....

Canım yaaa inanki çok sevindim dua et tatlım bende senin için dua ediyorum..sağlıklı devam etsin,kucağına al bebişini..inşallah seninki gibi mutlu bir sonuç alabilirim..bekleyiş tabii çok heyecanlı ama çalışıyorum vakit çabuk geçiyor..sadece akşamları eger sonuç olumsuz olursa naparım diye düşünüyorum..eşimde uzulme tekrar deneriz diyor..donasyon zor bir karardı ama kesinlikle pişman değilimmcünkü çok yıprandım öncesinde..hayırlısı kısmet artık canım...sordum ama cvplamamışsın canım ya donasyonmuydu seninde????

Sevgili Aidax düşünüp yazmış sağolsun.. Evet 2 gün önce kavuştuk oğlumuza.. Şimdi evimdeyim.. Çok tatlı bi şey, inşallah hepiniz tadın bu duyguyu...
hepinize sevgiler.. Tlf.dan uzun yazamıyorum..
Rowina seni gördüğüme sevindim..

transferin hayırlı olsun arkadaşım. transfer anı itibariyle hamilesin biliyorsun di mi. hamilesinnn...

kendine çok dikkat etmelisin. kendini şımartmalısın. bol bol uzan. bol bol su iç. sadece yemek yap.ev işi yokkkk.:))

ananas ye bol bol,nar ye ,hergün iki yumurta,iki bardak süt.iki güne bir taze et(tavsiyem pirzola,biftek)ve balık tabii ki, karbonhidrattan(ekmek,makarna ,pilav ), gaz yapıcı katı şeyler yemekten uzak dur lütfen.

komik şeyler izle.bol bol gül .eşine sımsıkı sarıl.rahat ve relax bir şekilde geçirmeye bak bu günleri.
kaç gün kaldı bu arada:))
bak haz29 da hamile işte. süpersiniz. çoğalıyoruz.

Allahım her isteyene içinde sana da bana da sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin inşallah.
DUALARIMIZ KABUL OLSUN. KUCAKLARIMIZ BEBİŞLERLE DOLSUN.

sevgiyle kal.

Canim benim cok sevindim cunku bende transfer yaptirdim 12 gun gecmesini bekliyorumm..insallah saglikla devam eder ama bence cogul gebelik...

yuppi totemim gene tuttu:))) bak ben ddemiştim sana hamilesin diye:))

tebrikler canım. yeniyılın ilk bebişleri di mi şimdi bu:)) süper.
darısı isteyen tüm arkadaşlarımın ve benim başıma tabii ki.

kendine ve yeğenimize iyi bak.

herkese bol bebişligünler diliyorum.
sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…