- 28 Eylül 2013
- 506
- 192
- 133
Sevgili Aidax düşünüp yazmış sağolsun.. Evet 2 gün önce kavuştuk oğlumuza.. Şimdi evimdeyim.. Çok tatlı bi şey, inşallah hepiniz tadın bu duyguyu...
hepinize sevgiler.. Tlf.dan uzun yazamıyorum..
Rowina seni gördüğüme sevindim..
Hadi bakalım hayırlısı tatlım,inşallah sağlıksefer olur..benimde sonuca 7 gun kaldııı,kısmet inşallah bakalım..
haklısın giden arkadaşlarımızın moralini bozmayalım..benimde ufak tefek sıkıntılarım oldu ama düşünmüyorum..birde sana bir şey sorucam embriyo dondurdunuzmu kaça dondurdular yaa??
transferin hayırlı olsun arkadaşım. transfer anı itibariyle hamilesin biliyorsun di mi. hamilesinnn...
kendine çok dikkat etmelisin. kendini şımartmalısın. bol bol uzan. bol bol su iç. sadece yemek yap.ev işi yokkkk.:))
ananas ye bol bol,nar ye ,hergün iki yumurta,iki bardak süt.iki güne bir taze et(tavsiyem pirzola,biftek)ve balık tabii ki, karbonhidrattan(ekmek,makarna ,pilav ), gaz yapıcı katı şeyler yemekten uzak dur lütfen.
komik şeyler izle.bol bol gül .eşine sımsıkı sarıl.rahat ve relax bir şekilde geçirmeye bak bu günleri.
kaç gün kaldı bu arada:))
bak haz29 da hamile işte. süpersiniz. çoğalıyoruz.
Allahım her isteyene içinde sana da bana da sağlıklı mutlu bebişler nasip etsin inşallah.
DUALARIMIZ KABUL OLSUN. KUCAKLARIMIZ BEBİŞLERLE DOLSUN.
sevgiyle kal.
Yok canım embriyo dondurma olayına girmedim. Olursa olur olmazsa zaten o yumurta o kadarda sağlıklı değildir dondurmanın bir anlamı yok dedim kendimce. Senin doktorun da Firdevs hanım dı değil mi? Son 7 günün hep pozitif düşün. Rabbim bu yolda sana bebekli yürümeyi nasip etsin mutlu haberinle bizler de mutlu olacağız.
Haz29 iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ediyorum. Allah sana sağlıklı kolay doğum versin.
Alpilknur çok tatlısın samimi duygular barındıran bir insanın Rabbim gönlüne göre verecektir ki sen de öylesin bu uğurda yolun açık olsun..
fbli ve efsune tebrikler canlarım. evinize gül kokuları girdi artık. analı babalı büyüsünler yumoşlarınız.
haz 29 hamileliğin hayırlı olsun cnm. zaman çok çabuk geçiyor.
umdumar. işallah güzel haberlerinizi beklyoruz.
tres cnm bi gelişme varmı sende. yakınsın doğuma sanırım.
rosedali, waltbrugh. breze 35, larax, karanfil, 34izmirli,lalita,bilginisa arkadaşlar hamillelikleriniz iyi geçiyodur işallah.
bebek. ruzgarselin, anısha, yusufdenız, tunanehir, aykızım ne güzel çocuklarınız büyüyodur maşallah
kardelennur, bcemre, ansu, zennan 2,hope73, atessin, hazanumut, alpılknur sevgili arkadaşlarım kocaman merhaba sizlere.2014 ün hepimize hayırlı geleceğine inanıyorum.
Her zaman yazamasamda arada girip okuyorum. bu sitedeki hepimizin kaderi ortak. dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelim.3 gün sonra kontrolüm var. bebeklerim büyüyolar maşallah teyzeleri. muhtmelen ocak ayı içinde beklyorum bende yumoşlarımı. şubatı görebilirsek küveze girmeyiz diye düşünüyorum. aklıma gelmeyen diğer tüm arkadaşlarada kocaman sevgiler. HOŞÇAKALIN...
Sevgili Aidax düşünüp yazmış sağolsun.. Evet 2 gün önce kavuştuk oğlumuza.. Şimdi evimdeyim.. Çok tatlı bi şey, inşallah hepiniz tadın bu duyguyu...
Sagol canim ikizler buyuduler firsat buldukca giriyorum gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun ins.
Pamuk ellerini operim minigindan korusun
Canim ya, senin ikizler bayagi büyüdü ya, sanirim bir yasinda gibilerdi. nasil oluyor ayaklandiklari zaman evde, yani emeklemye basladiklarinda ikisine bir nasil bakiyon? ben hep onu düsünüyorum son günlerde, su ban benimkiler daha yataklarinda, acaba diyorum ikiside emeklemeye basladiklarinda sanirim ben bütün gün baska hic is yapamiycam......... :) senin tecrübererlinden biraz faydalanayim arkadasim :)
Ya gunler gecmıyor zaman gecmıyor öffff..6 gunum kaldı...hepinize mutlu gunler dılıyorummm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?