Canım polyanna giremiyor ağır geçiyor hamileliği telden görüşüyoruz üçüz bebisleri geliyor o kiyamadi bebisine maşallah güzel gidiyor 4 ayı bitti
evet doktorum firidevs hanımdı.
sende doktor arayışı içerindesin sanırım..
biz HİT le görüşmeye gitmiştik ağustosta son ana kadar ona gitmeyi düşünüyordum.nette firidevs hanım ve ekibinden hep olumlu duyumlar alınca..onlarla yazıştık,hiç görüşmeye gitmemize rağmen içim daha çok ısındı eşimde aynı fikirdeydi ve giittikk..
umuyorum,diliyorum +++ olur....
Ayyy yerimmmmm o cimcimeleri :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Haz29 ben radikal bir karar değişikliği yaparak Savaş beyi bıraktım (pişman değilim) Firdevs hanımla görüştüm ve 2. Deneme için Firdevs hanım a karar verdim. İlacımın bitmesine 1hafta var yani adet olmama 2 hafta kaldı ufaktan heyecan başladı :) :) Senin pozitif haberinin heyecanı da ayrıca sardı bu arada. Yeni yıl bu mutlu haberle çok güzel geçecek :))) Bebişlerinin sana çok sıkı sımsıkı tutunduklarını hissediyorum.
Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun iğne de kullanıyor musun?
Ben hala türkiyedeyim 10 gün sonra donucem inşallah. Biraz tansiyon sorunum var arada düşüyor dr kontrl altına aldı bebisim 205 gram olmuş herşey iyi çok şükür hepinizin yeni yılını kutluyorum bol bebisli günler dilerim
bayagi uzun zaman oldu girmeyeli foruma canlarim.netim yoktu.tele net aldim bendebizi merak etmissinizdir bebislerim ve ben cok iyi ve mutluyuz.2 ocakta iki aylik olacaklar Allahin izniyle.coook tatli bebislerimiz kizlar.cokta uslular masallahhhh.hele kizim ne gaz sorunu ne isey masallahmelek gibi.oglumda cok uslu tek sorunu acligina hiiic dayanamiyo benim oburum.mama saatine bes dakika kala basiyo yaygarayi.onun disinda masallah uyku duzenleri cok iyi.gece iki kere kalkiyoruz sadece.masallahhhh.kilolarina gelince gectigimiz persembe gunu kontrolumuzde oglum 3600 olmus,kizim 3100 gr olmus.doktor iyi almislar dedi.e malum hastaneden ciktigimizda oglan 2170 ,kiz 1760 idi.insallah tombiscik olurlar.ikiside bana benziyo.oglum hafif cenesi babaya benziyo.ayyy cook mutluyum anlatamam yaaa Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin insallah.kirkimiz ciktiktan sonra annem gitti. ama inanin hic zorlanmiyorum.uslu olduklarindanmi bilmem ama cok iyi gidiyor simdilik.neysr kizlar vakit buldukca girerim artik.opuyorum.formu bos bi zamanda okicam kizlar.haberdar degilim sizlerden.imsallah herkes iyidir...
Senin yolunda açık olsun zenancım, yeni yıl uğurlu gelsin...adetimin 2.günü estrofem vitamin gibi bir ilaç kullandım.gitmeden 2 ,3 gün önce göbekten clomen(yanlıs animsamiş olabilirimz) kullandim.yaninda giderken bir kac ilac aliyosun progeston, aspirin, antibiotik, bir gõbüş ignesi daha :)) birde sonrasında bende kan pıhtılasması var her gün iğnem var.. umarım yardımcı olabildim :))
Slm canim, insallah persmebe günü pozitif sonucunu görürsün. Kan pihtilasmasi oldugunu nasil anladilar. Benim iki düsügüm ioldu, acaba bende demi kan pihtilasmasi var diye düsünüyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Arkadaslar hepinize MUTLU, HUZURLU VE BEBISLI YILLAR DILIYORUM!
Benim yapptigim ikinci düsük beni biraz alt üst etti. Yani karasizliklar icindeyim. 1. düsükte transferim HIT de yapilmisti, 2. de ise Firdevs hanimda. Buradaki doktorumla da bu konuyu konusmak istiyorum. Ben niye iki düsük yaptim. Bir tane saglikli bir hamilelik gecirmistim onun öncesinde. Birden bire yeni bir sorun mu cikti bizde, bilemedim. Benim gibi düsük yapan varmi forumdan tanidiginiz. Benimle tecrübelerini paylasmasini isterim. Cok tesekkürler yardimlariniz icin.
güzel dileklerin için teşekkürler.artık sabırsızlanmaya başladım biraz da korkuyorum..perşembe günü tahlil günüm umarım bu yıl tüm güzellikleri beraberin de getirir...yeni yıl senin ve diğer tüm arkadaşlarım için dileklerimizin gerçek olduğu bir yıl olur.. :)
Merhba herkese bu aralar çok kötüyüm bulanti ve kusma yetmezmiş gibi gribe yakalandim kusmayi dahada şiddetlendirdi hicbisy yiyemydm sonunda serum yemek zorunda kaldim biraz toparladim neyseki bebeklerim iyiler 11+3haftalik olduk hatta birinin cinsiyeti belli oldu erkek ins diğer bebegimde kız olur bizim şuan sırada ense kalınlığı var inş hersey yolunda sağlıklı olurlar ara sıra bakyrm foruma yazma fırsatım pek olmuyo iyi oldgm zaman anca yazabiliyrm şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allahim daim etsin ,
sneinle yziasmadigim icin tam bilgilerini bilemyiorum.Sendemi dns yaptirdin? izmirdesin galiba ?
bende 10. haftamdayim cok yakiniz..
cok gecmis olsun - grip icin zaten bol c vitamini kiwi cook iyi gelir.
zaten cok bilgiliyiz tek tek yazmam gerek yok.Bulantin icinde doktorun ilac verebilir rahatalrsin ,migde yanmasi yapabilir bayagi toparlanirsin.
Ikizmi bebeislerin cook güzel sevindim .ne güzel erkenden ögrenmissin cinsiyetini ) aslinda 14 -17 haftalikta belirgin olur diyorlar..
allahim gönlümüze göre verir insallah .
Bende tam tersi bilgisayara tablete girince ne migde bulantim kalyior nede agrim iszim ..demekki cogu sey ruh halimize göre ..
insallah bneimd ebir kiz birde erkek olur .. yinede rabbim hangisini verirse kabulümdür..hepside avlat..saglikli olsun -hayilri evlat olsun yeterli rabbimden..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?