Arkadaslar gripten öluyorum raporda almak istemedim basim kalkmiyor dr agri kesici disinda baska bisey vermedi. bana onereceginiz biseyler varmi
Hamilelik ne zormus butun enerjim bitti. acaba yasami bagli cevremde bisuru hamile var hepsi zipir zipir.sanki bi ben hamileyim...30lu yaslardaki arkadaslara tavsiyem sakin ertelemeyin direk donsyn yaptirin ne yilinizi calin nede emeklerinizi harcayin...hamile arkadaslara Allah kolaylik versin bu isin basinda olanlarada pozitifi gormek nasip olsun...
Merhba herkese bu aralar çok kötüyüm bulanti ve kusma yetmezmiş gibi gribe yakalandim kusmayi dahada şiddetlendirdi hicbisy yiyemydm sonunda serum yemek zorunda kaldim biraz toparladim neyseki bebeklerim iyiler 11+3haftalik olduk hatta birinin cinsiyeti belli oldu erkek ins diğer bebegimde kız olur bizim şuan sırada ense kalınlığı var inş hersey yolunda sağlıklı olurlar ara sıra bakyrm foruma yazma fırsatım pek olmuyo iyi oldgm zaman anca yazabiliyrm şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Arkadaslar gripten öluyorum raporda almak istemedim basim kalkmiyor dr agri kesici disinda baska . bana onereceginiz biseyler varmi
Hamilelik ne zormus butun enerjim bitti. acaba yasami bagli cevremde bisuru hamile var hepsi zipir zipir.sanki bi ben hamileyim...30lu yaslardaki arkadasilaçlarasiyem sakin ertelemeyin direk donsyn yaptirin ne yilinizi calin nede emeklerinizi harcayin...hamile arkadaslara Allah kolaylik versin bu isin basinda olanlarada pozitifi gormek nasip olsun...
Arkadaslar gripten öluyorum raporda almak istemedim basim kalkmiyor dr agri kesici disinda baska bisey vermedi. bana onereceginiz biseyler varmi
Hamilelik ne zormus butun enerjim bitti. acaba yasami bagli cevremde bisuru hamile var hepsi zipir zipir.sanki bi ben hamileyim...30lu yaslardaki arkadaslara tavsiyem sakin ertelemeyin direk donsyn yaptirin ne yilinizi calin nede emeklerinizi harcayin...hamile arkadaslara Allah kolaylik versin bu isin basinda olanlarada pozitifi gormek nasip olsun...
Ooooo ne çabuk 3ay olmuş daha dün gibi pozitif haberini alışımız yerim ben o minişleri oy oyy biri kızmış ta biri de erkekkk oyyy çok tatlı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... Firdevs hnm dı değil mi doktorun? Transfer öncesi ilaç protokolünü hatırlıyor musun?
Çok geçmiş olsun..üniversite hastanesinde bir profa gitmiştim bütün tahlillerime baktı ne gördü bilmiyorum bir tahlil istedi ve sonucunda kanda pıhtılasma oldugunu hamile kaldigimda igne kullanmam gerektigini söyledi.düşük yapma olayıni engelliyomus.bebek anne rahmnine tutunurken ve sonrasında çok õnemliymiş beslenmesine ve gelişimini kan yoluyla yapıyomuş pıhtı oluşumunu engellemek için...
bence sen doktoruna bahset düşük yasayanlara o testi yapıyolar.belki nedeni bu olabilir....
Merhba herkese bu aralar çok kötüyüm bulanti ve kusma yetmezmiş gibi gribe yakalandim kusmayi dahada şiddetlendirdi hicbisy yiyemydm sonunda serum yemek zorunda kaldim biraz toparladim neyseki bebeklerim iyiler 11+3haftalik olduk hatta birinin cinsiyeti belli oldu erkek ins diğer bebegimde kız olur bizim şuan sırada ense kalınlığı var inş hersey yolunda sağlıklı olurlar ara sıra bakyrm foruma yazma fırsatım pek olmuyo iyi oldgm zaman anca yazabiliyrm şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Canim ben henuz tedaviye baslayamadim cunku biraz eseledikce bugune kadar hep doktorlara soyledigim ama uzerinde durmsyip beni yalanladiklari sorunu gec de olsa en sonunda buldum.esimde dna hasari ile birlikte fish boyama testintede % 8 oraninda (ki bunu ben dusuk saniyorfum ama onemli bir yukseklikmis) hasar cikti ve en az 3-4 aylik bir tedavi basladi sonrasinda testler yapilcak duzeldi ise o zaman basliycaz.o nedenle sanada kendini iyi hissettiginde arastirmani soyledim dahada gec olmadan.ben cok ugrastim ama taki bugune kadar hicbiri beni dinlemedi esim dahil.esimdeki varikoseli ve bu son iki sorunu benim arastirmamla bulduk.embriyonun olusmasinda, tutunmasinda, saglikli devam etmesinde yumurta kadar spermde cok onemli.fakat seciyoruz ve kendini yeniliyor dedikleri icin onemsemiyorlar ancak bizzat kendi yasadiklarimla bunun kocaman bir hata oldugunu biliyorum.eminim sende detayli arastirip sorunu en sonunda tespit edeceksin.sana simdiden kolay gelsin canim
merhaba 34izmirli,
canım çok geçmiş olsun, inşallah 12.haftadan sonra yavaş yavaş bulantı ve kusmaların azalır,
cinsiyeti belli olmuş ne güzel, Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin,
içime biri kız biri erkek doğuyor, gerçi sağlıklı olsunlar da kız ya da erkek farketmez bizim için,
Merhaba arkadaslar..
Biz 18+2 haftalik olduk. Yilin ilk calisma gununde kontrolumuz vardi. Kalp atislarina bakildi, tansiyonum olculdu. Gayet iyiymis.
Ama size sormak istedigim bisey var. Burda her ay bir kere kontrole ebeye gidiyoruz ama ultrasonla bakmiyorlar. Cok fazla ultrason iyi degil diyorlar. Bir ense kalinligi olculdugu zaman 13. Haftada ultrasonla baktilar, 20. haftada bakicaklar birde 36. haftada bakicaklarmis..
Bu Turkiyede de boyle mi????
Karanfil merhaba allah kucağına almayı nasip etsin ben hiç duymadm ultrasonun zararı oldugunu mesela benim ikizlerim var o yüzden 2 haftada bir ultrason cihazıyla doktorum bakyo bebeklerime belki orda işler başka türlü yürüyordur.
merhaba canım,
sıkma canını herşeyin bir hayırlı zamanı vardır.Sorunun ne olduğunu da bulmuşsunuz, bundan sonra tedavi aşaması sizin için daha kolay geçsin. geç olsunda güç olmasın, Allahım hayırlı tedaviler nasip etsin, seninde en kısa zamanda pozitif haberlerini okuyacağımıza inanıyorum. Morelinizi yüksek tutun.
Merhaba arkadaşlar
Hepinize mutlu yıllar...
Bu aralar sessiz takipteyim bugün içimde garip bir hüzün var :2:
bu gün bir arkadaşımın 2.çocuğuna hamile olduğunu öğrendim çoook mutlu oldum hemen aradım tebrik ettim
Ama içim çok fena bu mutluluğu bende yaşayacakmıyım diye düşündüm
Insanların sürekli soru sormaları beni okadar yorduki şuan çok kötüyüm sizlere yazarak paylaşmak istedim bunu paylaşacak kimse yok paylaşsamsa kimse anlamaz bunu bu ay tekrar film çekineceğim sonuç iyi çıkarsa Şubat'ta ikinci denemem için gideceğim inşallah Rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olur.rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hasretimiz özlemimiz son bulsun bizde mutlu olalım inşallahhhh
Ya haz 28 un sonucu ne oldu benmi kacirdim
Dün tahlil yaptırdım sonucum 419 çıktı ..şaşırdım, bakalım yarın sabah tekrar kan vericem ilerleme olacakmı...ben inanamıyorum inşallah herşey yolunda gider.ultrasonla muayneye kadar bekliycem inanırmıyım görünce bilemiyorum...
Arkadaslar, tek tek isimlerinizi yazamıyorum şu an ama kalbim dualarım hep yanïnızda.sizlere destekleriniz için minnattarım.iyiki burası varmış dertlerimize derman oluyoruz..paylaşımlarınızı eksik etmeyin..biliyorum sessizce okuyup gönlünce destek olan çok kişi var
Hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?