Haydi hayırlısı canım allah kolaylıklar versin inşallah sende güzel haberlerle ve minnoslar ini alarak geleceksin.
Tebrikler canım allah tamamına erdirsin ve Miniklerin sana sımsıkı tutunmaya devam etsinler. Transferde biraz duygu yoğunluğu vardı umarım şimdi iyisindir.
arkadaşlar merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yorumda bulunuyorum, kıbrısa gidecekler bunu çok ciddi olarak düşünsün, işlemlerle ilgili size bir kağıt parçası bile verilmiyor, embriyonun nakledilip nakledilmediği, nakledilen embriyonun kalitesinin ne olduğuna dair belgeler, ödeme yaptığınıza dair en ufak bir makbuz, hiçbir şey yok, yapılan iş tamamen merdiven altı ve onların insafına kalmışsınız, forumda girne dünya tüp bebek doktor berk beyin nezaketinden, ekibindeki hemşire ve elemanların kibarlığından, merkezin hijyeninden filan bahsedilmiş ancak bunların hiçbiri sizi çocuk sahibi yapmıyor, ben dünya tüp bebekte negatif sonuç aldım şimdi negatif aldın diye eleştiriyorsun diye yorumda bulunanlar olabilir ancak hareketleri kesinlikle güven vermiyor, dondurulmuş yumurta kullandıklarından şüpheleniyorum, kişiye özel tedavi de yok, yani sizin önceki tüp bebek denemelerinizde aldığınız negatif sonuçlara göre tedavi belirlenmiyor, estrofemi ver, embriyoyu koy, ya tutarsa gibi bilimsel olmayan bir yöntem söz konusu, önceki denemelerde embriyo neden tutunmamış o araştırılmadığı için yine tutunmuyor, nakledilen embriyonun kalitesi belli değil, hatta belki de tutma ihtimali çok düşük olan embriyoyu naklediyorlar, merkezlerin tek derdi sizdeki 5000 euroyu almak, diğer merkezlerle ilgili de çok olumsuz yorumlar var,reklamlarında yüzde 80 başarı oranlarından bahsediliyor, buna kesinlikle inanmıyorum, forumda açılan bu başlıkta genellikle pozitif sonuç alanlar konuşuyor, onları kutluyor ve bebekleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum, ama negatif sonuç alanların sayısı bile belli değil, her gün uçaklarla yüzlerce insan gidiyor ve bunların çok küçük bir kısmı başarıya ulaşıyor, yüzde seksen deyip insanları ümitlendiriyorlar ancak oranları bence yüzde 40 bile değil, çok iyi araştırmadan gitmeyin çünkü sonuçta maddi ve manevi olarak çok yıpranıyorsunuz...
selam arkadas,
sasiridim okuduklarini acikcasi..elbette merkezler aralarinda iyi olmayanlari da vardir mutlaka..bu heryerde aynisidir..ama bazi bir kac adini yapmis merkezler var kibrisda bu da kesin..ben karar vermeden önce ingiltereden bir foruma da üye olmmustum..orda yillarca dogus merkeze giden insanlar vardi, resmen arastirma yapmislardi ve oldukca positif di. ve inanabilirsin arkadasim basari orani donasyonda ve iyi merkezlerde yüzde 80lere cikiyor elbette. bir kadin saglikli olduktan sonra, genc donör ler olduktan sonra, tutma sansi cok mu cok yüksek..nerden yola cikip da yüzde 40 bile degil diyorsun merak ediyorum acikcasi...sadece bu foruma bak bakalim, yüzde kaci hamile ve bebislerini kucaklarina aldilar bile..
fatura konusuna gelince: bize de kendilerinden vermediler ama biz istedik ve fatura kesildi..tamam klasik bir fatura degil ama ödedigimize dair belgeydi. bu benim icin yeterliydi. öenmlisi benim icin tedavinin soncuyudu ve bana davranislari doktorlarin, hemserilerin.....
haklisin insan arastirmadan kesinlikle gitmemeli. insan biraz gözü acik olmasi gerek.
soru sormasi gerek - embyro kalitesinden tut, tedavi programindan tut, transfer sayisina kadar...eminim fazla sormanyan insanlarda vardir..ama ben sahsem kendimden konusayim - ben cok soru sordum ögrenmek icin. bilmek icin. icimi rahatlatmak icin.......
ve sana sunu diyeyim...ben 7 kez kendi yumurtalarimda denedim...ve inan keske diyorum 3 defadan sonra donasyona gitseymisim diye...ilk defada tuttu, saglikli ikiz bebeklerimiz var....Allahima her gün bin kere sükür ediyorum ve yumurtasini veren bayana tesekkür ederim...doktorlara tesekkür ediyorum.......
Merhaba larax Seni son zamanlarda takip ediyorum.senyoksunya ya yazmissin ama bende ikiz bekliyorum 8+4 haftalikim.
Cok heycanliyim bir an once kucagima almak istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum onlara tek bakmam gerek.cok zormu ikiz annesi olmak
Merhaba Umudumwaar,
Eminimki bu gun bize ikizlere hamis oldugunu yazacaksin buradan:)....hep oyle doguyor icime.
Gecenki yazdiklarini okumustum ve cok menmun kalmistim, o lekelenmen tutunma lekesiydi...
Tebrikler canim.....
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder Rabbim.
Kendine ve besislerine iyi bak
beni soracak olursan ben iyim, dun ebeyle randevum vardi....burada bilgilendirme dersleri var oraya cagiriyorlar...
3 aylik scanimidi ancak ayin sonunda veya haziranda yaparlar...dolayisiyla biz yine ozele gitmeyi dusunuyoruz....
Insallah Anatolyada ve kurabiyesi iyilerdir.
Guzel gunesli gunler
sevgiler
elimden geldikçe öyle düşünmeye çalışıyorum iki şey beni korkutuyor birincisi uçağa binmeye alışamadım kalkışta deilde inişte çok heycanlanıyorum bide geldikten 3 gün sonra kızkardeşimin düğünü var oraya gidicem bu iki şey tutunmalarını etkiler diye korkuyorum
yazdıkların moral oldu çok tşkrler bugün transferin 4.günü çok heycanlıyım iyi beslenmeye dikkat ediyorum karnım da şişkinlik var kasıklarımda batmalar oluyo ve biraz ayakta kalsam belim ağırıyor çok yiyorum inş bunlar iyiye işarettir Allahım uğraşan kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor bi süreçti maddi manevi yorulduk inş bende sizin gibi hamile haberimi burdan paylaşırım bigünMerhaba ,
Kusura bakmayın yazamadım...
Lütfen korkularını bir kenara at,
Evet malesef korktuğumuz başımıza gelebiliyor,
O yüzden korkularını aşmaya çalış,
Moralinin iyi olması çok önemli,hep olumluya odaklanmak gerekiyor,
Bence transferden sonra düğüne gideceksende- kardeşin çünkü- lütfen bacaklarını uzat , hep pozitif ol,duanı et olurmu:)
Gerisi Allahın takdiri,biz elimizden gelen önlemi alalımda,
İnancını hiç kaybetme olur mu
İnan bende uçaktan korkuyorum
Ama korkumun ecele faydası yok:)
Sevgili Wantbay lütfen beni yalnış anlama
Bir abla olarak yazdım
İnşallah bak gör seninde hayırlısı ile burdan güzel haberlerini alacağız
Mutlu sona inşallah az kaldı
Sevgiler,öptüm
Allaha emanet olun.
yazdıkların moral oldu çok tşkrler bugün transferin 4.günü çok heycanlıyım iyi beslenmeye dikkat ediyorum karnım da şişkinlik var kasıklarımda batmalar oluyo ve biraz ayakta kalsam belim ağırıyor çok yiyorum inş bunlar iyiye işarettir Allahım uğraşan kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor bi süreçti maddi manevi yorulduk inş bende sizin gibi hamile haberimi burdan paylaşırım bigün
Canım ay hayırlı olsun çok sevindimyazdıkların moral oldu çok tşkrler bugün transferin 4.günü çok heycanlıyım iyi beslenmeye dikkat ediyorum karnım da şişkinlik var kasıklarımda batmalar oluyo ve biraz ayakta kalsam belim ağırıyor çok yiyorum inş bunlar iyiye işarettir Allahım uğraşan kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor bi süreçti maddi manevi yorulduk inş bende sizin gibi hamile haberimi burdan paylaşırım bigün
selam arkadas,
sasiridim okuduklarini acikcasi..elbette merkezler aralarinda iyi olmayanlari da vardir mutlaka..bu heryerde aynisidir..ama bazi bir kac adini yapmis merkezler var kibrisda bu da kesin..ben karar vermeden önce ingiltereden bir foruma da üye olmmustum..orda yillarca dogus merkeze giden insanlar vardi, resmen arastirma yapmislardi ve oldukca positif di. ve inanabilirsin arkadasim basari orani donasyonda ve iyi merkezlerde yüzde 80lere cikiyor elbette. bir kadin saglikli olduktan sonra, genc donör ler olduktan sonra, tutma sansi cok mu cok yüksek..nerden yola cikip da yüzde 40 bile degil diyorsun merak ediyorum acikcasi...sadece bu foruma bak bakalim, yüzde kaci hamile ve bebislerini kucaklarina aldilar bile..
fatura konusuna gelince: bize de kendilerinden vermediler ama biz istedik ve fatura kesildi..tamam klasik bir fatura degil ama ödedigimize dair belgeydi. bu benim icin yeterliydi. öenmlisi benim icin tedavinin soncuyudu ve bana davranislari doktorlarin, hemserilerin.....
haklisin insan arastirmadan kesinlikle gitmemeli. insan biraz gözü acik olmasi gerek.
soru sormasi gerek - embyro kalitesinden tut, tedavi programindan tut, transfer sayisina kadar...eminim fazla sormanyan insanlarda vardir..ama ben sahsem kendimden konusayim - ben cok soru sordum ögrenmek icin. bilmek icin. icimi rahatlatmak icin.......
ve sana sunu diyeyim...ben 7 kez kendi yumurtalarimda denedim...ve inan keske diyorum 3 defadan sonra donasyona gitseymisim diye...ilk defada tuttu, saglikli ikiz bebeklerimiz var....Allahima her gün bin kere sükür ediyorum ve yumurtasini veren bayana tesekkür ederim...doktorlara tesekkür ediyorum.......
arkadaşlar merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yorumda bulunuyorum, kıbrısa gidecekler bunu çok ciddi olarak düşünsün, işlemlerle ilgili size bir kağıt parçası bile verilmiyor, embriyonun nakledilip nakledilmediği, nakledilen embriyonun kalitesinin ne olduğuna dair belgeler, ödeme yaptığınıza dair en ufak bir makbuz, hiçbir şey yok, yapılan iş tamamen merdiven altı ve onların insafına kalmışsınız, forumda girne dünya tüp bebek doktor berk beyin nezaketinden, ekibindeki hemşire ve elemanların kibarlığından, merkezin hijyeninden filan bahsedilmiş ancak bunların hiçbiri sizi çocuk sahibi yapmıyor, ben dünya tüp bebekte negatif sonuç aldım şimdi negatif aldın diye eleştiriyorsun diye yorumda bulunanlar olabilir ancak hareketleri kesinlikle güven vermiyor, dondurulmuş yumurta kullandıklarından şüpheleniyorum, kişiye özel tedavi de yok, yani sizin önceki tüp bebek denemelerinizde aldığınız negatif sonuçlara göre tedavi belirlenmiyor, estrofemi ver, embriyoyu koy, ya tutarsa gibi bilimsel olmayan bir yöntem söz konusu, önceki denemelerde embriyo neden tutunmamış o araştırılmadığı için yine tutunmuyor, nakledilen embriyonun kalitesi belli değil, hatta belki de tutma ihtimali çok düşük olan embriyoyu naklediyorlar, merkezlerin tek derdi sizdeki 5000 euroyu almak, diğer merkezlerle ilgili de çok olumsuz yorumlar var,reklamlarında yüzde 80 başarı oranlarından bahsediliyor, buna kesinlikle inanmıyorum, forumda açılan bu başlıkta genellikle pozitif sonuç alanlar konuşuyor, onları kutluyor ve bebekleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum, ama negatif sonuç alanların sayısı bile belli değil, her gün uçaklarla yüzlerce insan gidiyor ve bunların çok küçük bir kısmı başarıya ulaşıyor, yüzde seksen deyip insanları ümitlendiriyorlar ancak oranları bence yüzde 40 bile değil, çok iyi araştırmadan gitmeyin çünkü sonuçta maddi ve manevi olarak çok yıpranıyorsunuz...
Symireege meraba.yaşadıkların bana hiç yabancı deyil.bende erken menepoz hastasıyım.ilk denememi dünya tüp bebekte yapmıtım.tabii bu konuda çook az bilgiye sahiptim.fazla araştırma yapmamıştım.yüzde seksen oranında başarı oranını duyunca mutluluktan gözlerim kör kulağım sağırdı.berk beye transfer sonrası tutma başarı oranını sordum. Gözleri hali tavrı hiçte iyi deyildi.embriyolarin kalitesini sordum iyi dedi..oysaki bu kadar başarı oranının yüksek olduğu bir işlemde embriyolar iyi deyi mükembel olmalıydı.transferimi adetime bir hafta kala yapmıstı.bunun büyük bir hata olduğunu sonradan öğrendim.olan bir sürü para ve umutlara olmuştu...bunlarda benim yaşadıklarım.sana merkez konusunda hak veriyorum.belkide aynı acıyı yaşadığımız içindir..fakat bu tüm merkezlerde aynı deyil inan bana ...merhametini kaybetmemiş doktorlarda var.ben ikinci denememi doğuş merkezde yaptım.başından beri çok ilgiliydiler.konuşmaları güven vericiydi.burada yola çıkıp hamile kalan çok arkadaşımız var.hamile kalamayanlar azınlıkta inan.onlarda inşallah başarıcak.denemekten yılma.merkez değişimi yapabilirsin..
Bu arada ben ikinci denememde mutluluğu yakaladım......şuan ikiz kızlarım yanımda uyuyorlar.rabbim bu yolda savaşanlarada nasip etsin sevgilerrr
Cok fazla sikayetim yok.sabahlari bazen midem bulaniyor ama fazla kusma olmuyor.bazen basagrisi oldugunda cok cikartiyorum.benim en buyuk sikayetim belim tutuluyor o an yurumekte zorlaniyorum hemen uzanmam gerek.Merhaba canım cok sevindim gozunyz aydin hayırlı ugurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde 13+0 oldu çok şükür Rabbime bende tek bakacağım eminim çok zordur bende bazen düşündükçe korkuyorum ama sonra kendimi teselli ediyorum :) Rabbim yardım eder inşallah hepimize doğduktan sonra bende 1.5 _2 yıl hayatla bağlantimiz kopacak zor olduğu kadar güzelde olacak ama :) Rabbim o günleri nasip et sinde üstesinden geliriz inşallah .... nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma varmı?
Iyi bak bebislere de kendine :)
Canim sen hangi merkeze gitmistin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?