Son gebelik geçen sene austos ayında olmuştu british kıbrısta
O gebelikte labaratuvar hatasından sonlandı
Tabii ki be durmuyorum deniyorum ama amalesrf olmuyor
Biliyorum okudum ama o transferde sadece 1 embriyo mu olmuştu dondurulmuş yok muydu hani

Biliyorum okudum ama o transferde sadece 1 embriyo mu olmuştu dondurulmuş yok muydu hani
okumamışşın bilmiyorsun zaza laboratuvar hatası derken bebegi tutmuştu kan verdigi laboratuvarda kanı başkasıyla karıştıgı için zazama negatif karşı tarafa pozitif demişler oysaki zaza gebeydi kariı taraf degildi yani zazada ilaçlari bıraktıgı için bebegi düşmüştü nasıl biliyorsu anlıyamadım boş boşş biliyorsun dayanamadım yazdım bi zahmet önce okuyun

Oncelıkle tesekurler guzel bılgıler paylastın aklıma su takıldı transferden önce progestan alınsa 5/6!gun onceden durum nasıl olur acaba ?son klınık transfer günümü başlıyor ılaca?

canım inan bu şekerle ilgili kendi adıma bilmediğim için bir şey diyemedim ama bunu gebe arkadaşlardan bilen varsa cevaplasın bence burada herkes birbirine yardımcı oluyor sevgiyle kal cnm

canım inan bu şekerle ilgili kendi adıma bilmediğim için bir şey diyemedim ama bunu gebe arkadaşlardan bilen varsa cevaplasın bence burada herkes birbirine yardımcı oluyor sevgiyle kal cnm
Biliyorum canım. Sağol. Doğum yapmış arkadaşlar fazla girmiyor siteye 7. Ayda şeker oluşuyormuş gebelikte. Dr a gideceğim bu hafta düşmezse.

Sağol canım sende güzel haberler ver bize kaç gün kaldı sonuç alıp dönmeye
26 sında test yapıcaz 12 gün beklıyemıyecegım çok gerildim inanki vakit geçmiyor diyorumki ALLAH ım biri beni uyutsada 10 gün sonra uyandırsa ögrensek diye hiç bilemiyorum önceden rüyalarıma inanırdım tranferden sonra rüya bile görmedim fazla bir belirti yok olanlarda ilaçların yan etkisi oldugunu biliyorum erken idrar testi yapıcaktım ama çıkmassa eşim daha çok üzülecek ama inan ilk onu düşünüyorum çok kararsız kaldım bu gün tam 6 gün bitti 7 gündeyim 3 gün daha beklıyeyım 10 gün yaptıralım diyorum inan uykularım kaçtı en zoru beklemek zaten cnm benim

Her aşaması heyecan inşallah tutunacaklar annelerine Rabbim hayırlısıyla gebeliğini nasip etsin. İdrar testi bende 11.gün yaptım negatif ti ama canımı sıkmadım sabah ola hayrola dedim kanda 12. Gün 380 kusürdü hiç canını sıkma başka şeyler düşün bol su iç sakin hareket et Rabbim müjdeli haberini verdirecektir inşallah

cnm çok teşekkür ederim su içmeye çalişiyorum hareketlerimde önceden her işi koşturarak yapardım şimdi yavaş yavaş ama insanın içinde hep bir acaba var hayırlısı artık canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…