Bir dönem benim de başıma geldi. Hamileyim sanıp havalara uçmuştum hastaneye gittim gebelik yok adette yok. Doktor adet söktürücü verdi 8 gün sonra oldum ve bu olay ilk defa başıma gelmişti. Adetlerim düzenlidir 25 günde bir olurum

Her seferinde de aynı tedavi uygulandı. Her seferinde de de 4aa 5. Gün embriyoları transfer edildi.
İşte şimdi düşün nedendir
Kariyotipine baktırdınmı?özür dilerim çok soru soruyorum bu üzgün zamanlarında
Ben artık son çare progesterona başladıktan 7 gün transfer istiyecem
Bugün doktorumlada konuştum ve bazen implantasyon penceresi 48 saat gecikiyor

Hiç tedirgin olma
Adet söktürücü ilacı bitince 5-10 gün içinde adet oluyorsun

Kizlar birsey sormak istiyorum, sabah aksam alinan estrofem i aksam almayi unutursak cok mu kötü ?
Tedavinin ilk günlerinde bir şey olmaz inşallah
Ama ileri zamanlarda dikat edin buna
Çünkü bu ilacın dozuna bağlı rahim zarında değişiklikler gidiyor

Hayırlı akşamlar hamileliğin 14. Haftası içindeyim kahverengimsi akıntılar geliyor bu normal mi sizce

Neden Türkiye de doktora gidip kalınlığını ölçtürmediniz sık sık ölçtürüp ona göre gitmeniz gerkmez miydi???

Hiç tedirgin olma
Adet söktürücü ilacı bitince 5-10 gün içinde adet oluyorsun
Tedirginligim adet olamamam degil aslinda bana yaptigi etkiler!! Hic boyle hissetmemistim uzun zamandir panik atagim beni boyle zorlmamisti

Ah bu stres neler yapiyor insana bende umut etmistim hamileyim diye !!

Estağfirullah abla sorabilirsin istediğini. Hayır kartotipe baktırmadık. Biz aslında histeroskopi ve laparoskopi bir de rutin testler dışında ekstra bir şey yaptırmadık

ben duzenlı adet goruyorum hıcbır zaman bakılmadı
Babycim progesterona bakmanın nedeni implantasyon penceresini kaçırmamak
Her bir merkez bunu istemeli,istemese artık o merkezin disiplinine şüpheli bakarım
Adet gören kadın ovulasyon geçire bilir ve progesteronu artır.Ovulyasyon sonrası,yani progesteron artınca 5-7 gün implantasyon penceresi açılır.Bu pencereyi kaçırmak tutunmayı kaçırmak demek.transferden 5 gün önce,progesteron ilaca başlamadan bu hormona bakılmalı ve 1 altında olmalı.

Estağfirullah abla sorabilirsin istediğini. Hayır kartotipe baktırmadık. Biz aslında histeroskopi ve laparoskopi bir de rutin testler dışında ekstra bir şey yaptırmadık
Karyotipe baktır
Kanında kromosom bozukluğu olmadığına baktır
Çünkü kendi yumurtanı kullanıyorsun
Senin sağlıklı kromozomuna dahil belgen olsun
Bunu senden merkez istemeli aslında
İşte tüm merkezler işlerine ciddi yaklaşmıyor
Artık bıktım yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…