Teşekkürler canım... İnşallah duaların ve dualarımız kabul olsun...

Sevgili rüzgarselin,
Sonucun hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Sana kan pıhtılaşma testini sormak istiyorum. Yani kendi kendine isteyince yapıyorlar mı? Bu testin adı ne? Ben de yaptırmak istiyorum. Bir de donasyon öncesi fotoğraf filan mı gönderdin donör seçimi için? Bu hepimizin merak konusu.. Kendine dikkat et ve gelişmeleri bildir.. Sevgiler...

Rüzgarselin,

Bu forumdakiler banko süpriz yapmayi seven grup galiba..
Aysevinin ikizleri ta tammmm derken.....sonrada sen süreci hıç paylaşmadan hamile haberini veriyorsun..

Pozitif süprizler.... ne güzel hayırlı olsun.. Sağlıkla kısmetiyle doğsun bebeğin, bebeklerin :)))

Mesajını nasıl atlamışım ben... Böyle bir talihsizlik için çok üzüldüm... Bazen tedavi sürecinde erkek ya da kadın farketmiyor geri tepme olabiliyor ve psikolojik olarak yorumlanıyor... Ben düzeleceğini ümit ediyorum.Yanılmıyorsam daha önce bir mesajımda yazmıştım sana;bir tedavimde eşim de DHEA kullanmıştı ve melatonin.Bir de keçi boynuzu pekmezi her gün 1 kaşık. Gerçekten etkili olmuştu. Deneseniz mi acaba? Kıbrısta Dünya dr Berk in kliniğinde IMCI var diye duymuştum ama araştırmak gerek. Sanırım sen İspanya da düşünüyorsun... İnşallah son olsun artık.... Sevgilerimle...

Ruzgarselincigim,seninde pozitif sonucun hayirli uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin..bende tun hamilelikte kan sulandirici kullandım sezeryandan bir gun oncesinde igneyi bıraktım.sakin erken bırakma..bazı doktorlar erken bıraktırıyor,umarım rahat bir hamilelik geçirirsin..ben pek tadını alamadım.cok endişeli bir surecti daha onceden cok düşüğüm oldugu icin..ama bundan sonra bir tanede kendi yumurtalarimla deneyeceğim.ve insallah bu kadara endişeli olmayacağım icin daha guzel bir hamileleik geçiririm diye ümit ediyorum.:)

Teşekkurler fbli. Ben buradaki doktora kan pıhtılaşma testi
de yaptırmak istediğimi söylemiştim. O da diğer testlerle onu da yazdı. Bende factor2 yüksek çıktı ve öyle öğrendik ama factor 4 -5 de vardı. Yani sanırım bir bütün olarak kan pıhtılaşması ile ilgili bîrsürü test vardı. O yüzden çok yardımcı olamıyorum. Bizimki sperm donasyonuydu önceden resim göndermek gerekmedi zaten hemen uygun spermi çözebiliyorlar. O yüzden biz gidince eşimi görüp ona göre sperm seçtiler. Başka yardımcı olabilecceğim bişey varsa severek cevaplarım. Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sen de güzel haber verirsin buradan

:) teşekkür ederim efsune. Darısı başına olsun diyorum. En son buradaki bir doktorla tekrar deneme kararı almıştın ama henuz geçmişi okumadığım için detayları kaçırdım. En kısa zamanda okuyacağım. Bu arada ikiz değil bi tane bebiş var :)

Amin canım inşallah. Clexane ı doktorum 9 ay boyunca kullanacaksın dedi ben de bırakmam zaten. Benim düşüğüm yok ama endişe fazlaca var. Aslında tedavi boyunca çok rahattım ama keseyi gördüğümden beri daha endişeli oldum kalbi atacak mı diye 1 hafta stresten duramadım sonra gelişîmi sürecek mi vs. Şimdi endişelerimi biraz kontrol altına almaya çalışıyorum. Çok zor yollardan geçtik onun da etkisi var herhAlde. İnşallah bana da nasip olur sağlıkla kucağıma almak ve tüm forumdakilere. Bu arada benim kardeşlerim ikiz. Biri kız biri erkek ve kız olan 1 kilo 600 gr doğmuştu :) şîmdi 24 yaşındalar. Allah sana da o günleri göstersin öpüyorum hepinizi :)

canımm okadarmutlu oldumki anlatamam çoook sevindim canıııııımmmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsin sana bana herkese çook mutlu oldum yaaaa canıım

valla sevinçten tam okuyamadım 1tanemi bebişin 8haftalıkta olmuş ayy yerim onu ben inan çook sevindim

kızlar merhaba;
yeni katılıyorum aranıza benim sorunumda fsh yüksekliği ve erken menopoz 29 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim gecen aralık ayında böyle birşey olduğunu öğrendim adetlerim çok fazla günü gününe değildi ama düzenli olarak her ay adet oluyordum yani döngü 21 günden az 35 günden fazlaya çıkmıyorudu fakat aralık ayında 2 ay gelmemesi ile doktora gittiğimde böyle bir şey olduğunu öğrendim sonra bir kaç ay üst üste tekrar ölcüm yaptırdık en son ölçtürdüğümde fsh değerim 23,7 çıktı ve sadece yumurta donasyonu ile hamile kalabileceğimi söylediler çok acı ama kabullendim durumu doktorum kıbrıısta dünya tüp bebebk merkezini önerdi ben bu konu hakkında bilgisi olanlardan biraz yaşadıklarını ve tecrübelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum işlem ne şekilde oluyor yumurta donasyonunda başarı oaranı kaç ilk seferde olma ihtimali yüksekmi yada değilmi bunun için doktorun söylediklerinden hariç kendi vucudunuzu hazırlamak için yaptığınız bir şeyler varmı ve kıbrısta önere bilecek olduğunuz başka doktor yada kurum varmı bilgi verirseniz sevinirim

merhaba kızlarr,,
ikizlerim cinsiyetlerini gösterdiler,, biri kız biri erkek,, rabbim herkezin gönlüne göre versin inşlallahh,,

Merhaba,

Bu siteye girdiğimizde genel olarak hep olumsuzluklara odaklandık. Hala siteyi takip ediyorsanız duygularınızı öğrenmek isterim. Bebeklerinizi ilk kucağınıza aldığınızda ne hissettiniz? İki bebek büyütmek çok zor olsa gerek, nasıl idare ediyorsunuz. Ama en önemlisi mutlu musunuz? Yine olsa yine yapardım diyor musunuz? Pişman olduğunuz herhangi bir süreç var mı?

Mutlu kalın:)

Selam haskız nerelerdesin nasılsın bebeklerin nasıl merak ettim foruma uzun süredir girmiyorsun umarım herşey yolundadır. SEVGİYLE MUTLUKAL!...

ruzgarselin gözün aydın hayırlı olsun canım kucagınada almak nasip olsun senin adına sevindim aynı kaderi yaşıyoruz çok şükür benimkimler 23 haftaya girdik valla ben firdevs hanıma gittikten olumlu sonucu aldıktan sonra kim gittiyse oldu ne hikmetse kadının eli ugurlu buna inanmaya başladım merkez doktor olaraktan başarılılar bide şu var olacak olduktan sonra heryerde oluyor yeterki rabbim ol desin kısmetten ötesi yok ben ikiz bebegin hayalini bile kuramuyordun yıllardır yaşanan olumsuzluklardan ve şimdi çok şükür karnımda iki bebiş var allah olmayan herkeze versin inşallah sag selamet kucaklarımıza alalım canım hep beraber..

canım hemen hemen aynı kaderi yaşıyoruz.benim yaşımda aynı.ben de dünya tüp bebek merk. berk beyle görüşüyorum estrofem başlayıp,endometrium kalınlığına bakılıp tamam gelebilirsin dediğinde gidicez.bilemiyorum ilk defa da kalabilirmiyiz kalamazmıyız.tedavi de de kararsızım.Allah yardımcımız olsun.muayane olduğunuz dr.un bağlantısı var mı berk beyletedavi öncesinde hasta hazırlıyor mu?biliyormusunuz.şu an beni hazırlayan dr dan da hiç memnun değilim, soru soruyorum sorumu yanıtlamıyor.şaşırdım valla.neyse canım bakalım ben gidersem paylaşırım.

culii merhaba ,
özelden mesaj atma şansım olmadığı için cevap yazamadım . ama özel mail adresim tubisbulan@gmail.com istediğin herşeyi sorabilirsin oradan yanıtlayabilirim .

valla sevinçten tam okuyamadım 1tanemi bebişin 8haftalıkta olmuş ayy yerim onu ben inan çook sevindim
Canım çok teşekkür ederim :) inşallah sağlıkl kucağımıza alırız. Bebiş 1 tane ama dengemi altüst etmeyi başarıyor kolumu kaldıramıyorum yorgunluktan. İki olanları merak ediyorum :) şikayet etmesi bile çok zevkli. Allah isteyen herkese en tezinden versin. Öpüyorum seni

Ne güzel, maaşallah 23. haftaya girmişsiniz. Allah sağlıkla kucağına almayı da göstersin.... Gerçekten de Firdevs hanım bolluğu yaşanıyor son aylarda sanki... Senin İzmirdeki doktorun kimdi adını verebilir misin Firdevsin yönlendirdiği? Ben de İzmire taşındım. Firdevse gidersem acaba aynı doktoru mu önerecek bakalım.... Sevgiler...

Son düzenleme:
kızlar ben sesiz sedasız gidip tekrar denedim.
11 gün değerim 970. muhtemelen ikiz dediler:)
cumaya ulrasonumuz var.

aslında hiç umudum yoktu. çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…