canım hemen hemen aynı kaderi yaşıyoruz.benim yaşımda aynı.ben de dünya tüp bebek merk. berk beyle görüşüyorum estrofem başlayıp,endometrium kalınlığına bakılıp tamam gelebilirsin dediğinde gidicez.bilemiyorum ilk defa da kalabilirmiyiz kalamazmıyız.tedavi de de kararsızım.Allah yardımcımız olsun.muayane olduğunuz dr.un bağlantısı var mı berk beyletedavi öncesinde hasta hazırlıyor mu?biliyormusunuz.şu an beni hazırlayan dr dan da hiç memnun değilim, soru soruyorum sorumu yanıtlamıyor.şaşırdım valla.neyse canım bakalım ben gidersem paylaşırım.
evet gittiğim doktorun o merkez ve doktor ile bağlantısı var o yönlendirdi zaten. şuanda rahim iç yapısının deneyeceğimiz zamana kadar sağlık kalması ve florasının bozulmaması için cyclo diye draje bir hap içiyorum düzenli adet görebilmem için dedi buda rahim tabakasının fazla incelip kalınlaşmaması içinmiş ne dediyse yapıyorum bazen insanın kafası karışıyor ama doktoruma inanmaktan başka elimden hiçbirşey gelmiyor.evet aslında kabullenilmesi cok zor bir durum erken menopoz ile ilgili bir sürü litaretür okudum annenin menopoz yaşı yaşanan büyük stres ve üzündü yumurtalıklarda gecirilen enfeksiyon yada ameliyat yada başka tedavilerden kaynaklanan kullanılan ilaçlar ve kemoterapi gibi nedenler olduğunu söylüyorlar ve bunların hiçbiri benim başımdan geçmedi inan bu şekilde olmasını düşününce aklım hiçbir şekilde ermiyor annein ve teyzelerimin menopoz yaşı 55 ten başlıyor ve grip hariç hiçbir rahatsızlık geçirmedim ben cok şükür neden böyle olduğuna hiçbir anlam veremiyorum..kabullenmekten başkada hiçbirşey gelmiyor elimden yapılacak olan işlemler korkutuyor aslında beni değişik ruh hali sergiliyorum bilmiyorum sizdede oluyormu bazen kendimi çok hazır hissediyorum bazende istemiyorum maddi accıdanda cok rahat değiliz çalışıp kazıncımızla geciniyoruz ve yeni evli olduğumuz içinde düğün borçlarımız yeni bitti aslında o bitti bu çıktı isyan edesi geliyor insanın ama bu bir sınav diye düşünüyorum değişik bir durummuş en kötüsüde kimse ile paylaşamıyorum daha sonra internette bu konu ile ilgili araştırma yaparken bu siteyi farkettim ve benim gibi olan bir cok insan olduğunu gördüm ve siteye üye oldum yaşadığım psikolojiyi anlayabilecek en yakın insanların burda olduğunu farkettim ve yazmaya karar verdim teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için sanada umarım bizde evladımıza kavuşuruz hem maddi hemde menevi çok fazla yıpranmadan allahım isteyen herkeze nasip etsin kimeleri annede annelikle alakaları yok bizim gibilerde mumla arıyor işte
kızlar ben sesiz sedasız gidip tekrar denedim.
11 gün değerim 970. muhtemelen ikiz dediler:)
cumaya ulrasonumuz var.
aslında hiç umudum yoktu. çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım.
Yumurta donasyonu yapan kliniklarin listesi ::::
Egg Donor Spain - Check Prices and Compare Reviews
13adet 3 ü barcelonada
Sperm donasyonu yapanlarin listesi
Sperm Donation Spain - Check Prices and Compare Reviews
12 adet..
4adette yumurta PAYLAŞIMI YAPAN klinik varmis..
Ben kasimda gidiyorum bileti aldim doktorlar ile yazişmaya bu hafta başlayacağım..
13adet 3 ü barcelonada
12 adet..
Ben kasimda gidiyorum bileti aldim doktorlar ile yazişmaya bu hafta başlayacağım..
13adet 3 ü barcelonada
12 adet..
kızlar ben sesiz sedasız gidip tekrar denedim.
11 gün değerim 970. muhtemelen ikiz dediler:)
cumaya ulrasonumuz var.
aslında hiç umudum yoktu. çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım.
evet gittiğim doktorun o merkez ve doktor ile bağlantısı var o yönlendirdi zaten. şuanda rahim iç yapısının deneyeceğimiz zamana kadar sağlık kalması ve florasının bozulmaması için cyclo diye draje bir hap içiyorum düzenli adet görebilmem için dedi buda rahim tabakasının fazla incelip kalınlaşmaması içinmiş ne dediyse yapıyorum bazen insanın kafası karışıyor ama doktoruma inanmaktan başka elimden hiçbirşey gelmiyor.evet aslında kabullenilmesi cok zor bir durum erken menopoz ile ilgili bir sürü litaretür okudum annenin menopoz yaşı yaşanan büyük stres ve üzündü yumurtalıklarda gecirilen enfeksiyon yada ameliyat yada başka tedavilerden kaynaklanan kullanılan ilaçlar ve kemoterapi gibi nedenler olduğunu söylüyorlar ve bunların hiçbiri benim başımdan geçmedi inan bu şekilde olmasını düşününce aklım hiçbir şekilde ermiyor annein ve teyzelerimin menopoz yaşı 55 ten başlıyor ve grip hariç hiçbir rahatsızlık geçirmedim ben cok şükür neden böyle olduğuna hiçbir anlam veremiyorum..kabullenmekten başkada hiçbirşey gelmiyor elimden yapılacak olan işlemler korkutuyor aslında beni değişik ruh hali sergiliyorum bilmiyorum sizdede oluyormu bazen kendimi çok hazır hissediyorum bazende istemiyorum maddi accıdanda cok rahat değiliz çalışıp kazıncımızla geciniyoruz ve yeni evli olduğumuz içinde düğün borçlarımız yeni bitti aslında o bitti bu çıktı isyan edesi geliyor insanın ama bu bir sınav diye düşünüyorum değişik bir durummuş en kötüsüde kimse ile paylaşamıyorum daha sonra internette bu konu ile ilgili araştırma yaparken bu siteyi farkettim ve benim gibi olan bir cok insan olduğunu gördüm ve siteye üye oldum yaşadığım psikolojiyi anlayabilecek en yakın insanların burda olduğunu farkettim ve yazmaya karar verdim teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için sanada umarım bizde evladımıza kavuşuruz hem maddi hemde menevi çok fazla yıpranmadan allahım isteyen herkeze nasip etsin kimeleri annede annelikle alakaları yok bizim gibilerde mumla arıyor işte
Benim de olacak ne güzel sürpriz! Önceki denemedeki üzüntünü dün gibi hatırlıyorum... İnşallah bu kez sevincin daim olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bu kez nerde yaptırdın paylaşırmısın?
canım biliyorsun ilk iki doğuş şevket beyde oldu.(1fresh 1dondurulmuş)
ikiside negatif
sonra hit başladık. evet doğru hit çok ilgili değil belki ama maddi olarak çok destek oluyor. bir sonraki denemelerde hep indirim yaptı.
bizim bu 3 denememiz hitte. bakalım hayırlısı artık ne olacak göreceğiz.
ama bu kadar yüksek değer aklımdan bile geçmiyordu açıkçası. ikinci teste gerek yok dediler. cuma günü ulrasonumuz var. bakalım kaç tane göreceğiz:)
Merhaba nillllll,
Takdiri ilahi diyelim. Ailende olmayabilir ama senin sınavın bu demek ki..... Allah çok yormadan tez zamanda bebeğine kavuştursun... Sen de Berk te mi deniyorsun?
İnşallah bebişlerini göreceksin sağlıkla... Benim de doktorum hit idi. Ama benim öncekiler 3 normal tüp denemesi. Donasyon ilk kez deneyeceğim.. ve kararsızım kime yaptırayım diye. HİT bana da ilk denemeden sonra indirim yapmıştı.Benim ilk ve son denemem negatif . düşüktü ve birtakım testler istedim özellikle pıhtılaşma filan ve yaptırmadı ve tuhaf geldi bana. Çünkü benim normal yoldan olmuş bir çocuğum var bu nedenle genetik teste ihtiyacım olmadığını söylemişti. Bunu anladım da pıhtılaşma testi filan istemedi çok garip, ayrıca tiroit hastasıyım vesenin tiroid ölçümün ne diye de sormadı ben kendi doktorumla hallettim hep... Yumurta donasyonuydu senin değil mi? Peki donör hakkında ne kadar bilgi veriyor?
canım aslında çok da vıdı vıdı yapmamak lazım herhalde. bende ilklerde çok didikledim. doktorun bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
bu seferkinde hiç bir şey yapmadık.
donör hakkında bir şeyler söylüyorlar ama ne kadar inanırsan işte.. ben verdikleri bilgilere çokta inanmıyorum.
ya nasip dedik bakalım. sağlıklı olsunda.
evet haklısın demekki benimde sınavım bu yönde hayatta..amin işallah canım allah isteyen herkeze nasip etsin doktorum orayı önerdi çalıştığım kurum orası falan dedi
hatta transfer işlemine kendisi gelecek nasıl bir kurum olumlu sonuç alan varmı yada yüzde kaç hiç böyle bir çalışma yapılmışmı berk bey hakkında bilginiz varmı kısmetse 3 ay sonra gideceğim kıbrısa birde işlemler ne şekilde oluyor bir yerde okudum 15 gün boyunca göbekten 7 tane iğne falan vuruldum gibi bişeyler yazmışlar ben doktoruma sordum ama zamanı gelince öğrenirsin falan dedi bu konu hakkında bilginiz varmı acaba
Benim de olacak ne güzel sürpriz! Önceki denemedeki üzüntünü dün gibi hatırlıyorum... İnşallah bu kez sevincin daim olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bu kez nerde yaptırdın paylaşırmısın?
giden kayboluyor sonrada bebeklerle dönüyor kızlar hepinizi tebrik ederim rüzgarselin,benimde olacak
efsuneciğim sıra sende inşallah müjdeli haberi senden de duyarız ne kalmış şurda önümüzdeki ay allah gönlündekini sana hayır etsin canım....
aysevi şuan 27.haftalığımı bitirdim 28 hafta ya girecem yarın çift yumurta ikizi olduğu için dr bana 37 hafta olmazsa daha erken de olabilir dedi tarih olarak 20 aralık dedi o zaman tam 37 hafta oluyor ama beni erken doğurma şüphesi kapladı senin ikizler tek yumurta mıydı galiba seninkilerde çift yumurta ikizi cinsiyetler farklı olunca aslında sana soracağım şu 37 haftasında doğurdun ne yaptın nasıl korundun erken doğumdan dr bana prepar diye bi ilaç verdi prematüre den korunmak için geçen cumartesi gittim iyi dedilerr 1000 gr olmuşlar ikisideanlatsana biraz nasıl geçirdin üçüncü trimester dönemi ni kusura bakma soruyorum ama en erken ikiz doğum yapan sensin bu ara kızın için anlattıkların içimi cızlattı çok sevindim evinize dönmenize allah daim etsin mutluluğunuzu....
Canım yakınzaman önce Aysevi ikizlerini dünyaya getirdi. Onun da doktoru Berk ti. Başka arkadaşlar da vardı sanırım şu son 1 ayda. Geriye dönük biraz kurcala yazılanları... Hazırlık aşamasında iğne kimileri için oluyor kimileri için de olmuyor. Senin rahim ve hormon durumuna göre tedavi seçiliyor. Bir de iğneden kasıt ne? Çünkü bazen lucrin yapılıyor, bu yumurtalıkları baskılamak için.. Bir de progesteronun iğne şeklinde olanı var. Ama ben progesteronu iğne istemiyorum diyebilirsin ki zaten o kalçadan oluyor. Bir de pıhtılaşma için iğne olanlar var, o nasıl yapılıyor bilmiyorum ben yaptırmadım ama genelde gebelik oluştuktan sonra yapılıyor... Yani göbekten yapılan genelde yumurtalıkları baskılamak amaçlı. Ama sen de erken menepoz var ise iğne değilde ilaçla farklı tedavi seçilebilir. Ayrıca göbekten iğne dedikleri de korkulacak bir şey değil. İnsülin iğnesi gibi, yani çok çok ince ve 1 cm. uzunlukta. Ben de ilk tedavimde kendin yapabilirsin dediklerinde dehşete kapılmıştım nasıl yaparım diye, her gün polikliniğe gitmiştim ama 2. tedavimde kendim yapmayı öğrendim :)) Şimdi sen bunlarla kendini germe, aslında donasyonda alınan tedavi kendi yumurtalarınla yapılan uygulamadan daha kolay.... Gelişmelerden haberdar et... Bu arada hangi şehirdesin? Sevgilerimle...
canım Allah yardımcımız olsun.ben de kimseye derdimi anlatamıyordum,gerçekten iyi oldu bu site en azından bizi anlayan ve bizim gibilerin var olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor.canım seni hazırlayan dr un nerde çalışıyor,hangi ilde yakınsa eğer ben de muayene için gidebilirim.özelde msj atabilirmisin?çünkü şu anki dr dan hiç memnun değilim lütfen...evet gittiğim doktorun o merkez ve doktor ile bağlantısı var o yönlendirdi zaten. şuanda rahim iç yapısının deneyeceğimiz zamana kadar sağlık kalması ve florasının bozulmaması için cyclo diye draje bir hap içiyorum düzenli adet görebilmem için dedi buda rahim tabakasının fazla incelip kalınlaşmaması içinmiş ne dediyse yapıyorum bazen insanın kafası karışıyor ama doktoruma inanmaktan başka elimden hiçbirşey gelmiyor.evet aslında kabullenilmesi cok zor bir durum erken menopoz ile ilgili bir sürü litaretür okudum annenin menopoz yaşı yaşanan büyük stres ve üzündü yumurtalıklarda gecirilen enfeksiyon yada ameliyat yada başka tedavilerden kaynaklanan kullanılan ilaçlar ve kemoterapi gibi nedenler olduğunu söylüyorlar ve bunların hiçbiri benim başımdan geçmedi inan bu şekilde olmasını düşününce aklım hiçbir şekilde ermiyor annein ve teyzelerimin menopoz yaşı 55 ten başlıyor ve grip hariç hiçbir rahatsızlık geçirmedim ben cok şükür neden böyle olduğuna hiçbir anlam veremiyorum..kabullenmekten başkada hiçbirşey gelmiyor elimden yapılacak olan işlemler korkutuyor aslında beni değişik ruh hali sergiliyorum bilmiyorum sizdede oluyormu bazen kendimi çok hazır hissediyorum bazende istemiyorum maddi accıdanda cok rahat değiliz çalışıp kazıncımızla geciniyoruz ve yeni evli olduğumuz içinde düğün borçlarımız yeni bitti aslında o bitti bu çıktı isyan edesi geliyor insanın ama bu bir sınav diye düşünüyorum değişik bir durummuş en kötüsüde kimse ile paylaşamıyorum daha sonra internette bu konu ile ilgili araştırma yaparken bu siteyi farkettim ve benim gibi olan bir cok insan olduğunu gördüm ve siteye üye oldum yaşadığım psikolojiyi anlayabilecek en yakın insanların burda olduğunu farkettim ve yazmaya karar verdim teşekkür ederim ayrıca yanıtladığın için sanada umarım bizde evladımıza kavuşuruz hem maddi hemde menevi çok fazla yıpranmadan allahım isteyen herkeze nasip etsin kimeleri annede annelikle alakaları yok bizim gibilerde mumla arıyor işte
canım Allah yardımcımız olsun.ben de kimseye derdimi anlatamıyordum,gerçekten iyi oldu bu site en azından bizi anlayan ve bizim gibilerin var olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor.canım seni hazırlayan dr un nerde çalışıyor,hangi ilde yakınsa eğer ben de muayene için gidebilirim.özelde msj atabilirmisin?çünkü şu anki dr dan hiç memnun değilim lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?