canım Allah yardımcımız olsun.ben de kimseye derdimi anlatamıyordum,gerçekten iyi oldu bu site en azından bizi anlayan ve bizim gibilerin var olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor.canım seni hazırlayan dr un nerde çalışıyor,hangi ilde yakınsa eğer ben de muayene için gidebilirim.özelde msj atabilirmisin?çünkü şu anki dr dan hiç memnun değilim lütfen...
canım öncelikle tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ben ilk defa yaptırıcam.ne bileyim berk bey muayene etmedi ya beni burdaki dr da berk bey söyleyecek ilaçları diyor.berk beyin söylediği ilaca ek birşey kullanmam gerekir mi?aklım da kaldı?burdaki dr da cevaplamıyor? siz donasyonları nerde yaptırdınız,düşük mü oldu öncekiler? neyse hayırlısı cevabın ve iyi dileklerin için teşekkürlercanım 5 kez donasyon yaptıran biri olarak sana tavsiyem hic gerilmene gerek yok. rahat ol.
eğer yumurta donasyonu ise zaten doktorun sana alacağın ilaçaları söyleyecek. sende güvendiğin bir doktora rahim kalınlığını ölçtürmeye gideceksin o kadar.
gittiğin doktora donasyon demenede gerek yok. atıyorum izmir de isen istanbulda tranfsferim olacak doktor rahim kalınlığımı öğrenmek istedi. dedinmi devlet hastanelerinde bile bakıyorlar.
rahat ol umarım sen benim kadar uğraşmazsın
sürpriz dolu sayfalar okudukça nasıl mutlu oldum kızlar harikasınız...
aymen aymeennn çokkk sevindim kuzucukların hayırlı olsun yazılanları okudum inanamadım senden ses seda yoktu merak ediyordum gelişmeler nasıl yeni deneme yaptımı diye...hayırlı evlatlar olsun bahtları açık ömürleri uzun olsun seninde eşininde mutluluğunuz daim olsun allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın....
rüzgar selin, benimde olacak her ikinizide tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun...
diğer hamile arkadaşlara sağsalim yavrularına kavuşmayı
ve yeni yaptıracaklara bol şans diliyorum...
efsune 2 gündür sana hadi artık dene gitsin yazmak istiyordum ama vazgeçiyordum. Efsune zamanını kendi daha iyi bilir diye. Çok sevindim hayırlısıyla git gel bakalım. Dualarım seninle.Yumurta donasyonu yapan kliniklarin listesi ::::
Egg Donor Spain - Check Prices and Compare Reviews
13adet 3 ü barcelonada
Sperm donasyonu yapanlarin listesi
Sperm Donation Spain - Check Prices and Compare Reviews
12 adet..
4adette yumurta PAYLAŞIMI YAPAN klinik varmis..
Ben kasimda gidiyorum bileti aldim doktorlar ile yazişmaya bu hafta başlayacağım..
kızlar ben sesiz sedasız gidip tekrar denedim.
11 gün değerim 970. muhtemelen ikiz dediler:)
cumaya ulrasonumuz var.
aslında hiç umudum yoktu. çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım.
Selam kızlar..
Canım Kizim eve geleli 1 hafta oldu cok şükür iyiyiz.. Oğlumunda sarılığı azaldı.gecen pzt kontrolumuz vardı ikiside kilo almışlardı ve cok mutlu olduk.kizim tam bir cadı:)) minik ama cok yaygaraci..canıma okuyor oğlum daha sakin.kizin bana benzediğini söylüyor herkes:) huyuda benziyor sanırım.istedigi sey olana kadar bağırıyor simdiden kucağımda uyumaya alıştı geceleri göğsümde yatmak istiyor bende kırmıyorum kucuk cadımı cunku gunlerce o kuvozde tek basına kaldı bunu hakettiğini düşünüyorum.
Bu arada kayınvalidem yanımda birde yatılı bakıcimiz var.ama kayınvalidemden cok sıkıldığımı söylemeliyim.her isin icinde..herseye karışıyor sanki kendi evimde değilimde onun evinde misafir gibiyim.o gidince sanırım daha iyi olacağım:)
Bizden haberler şimdilik bu kadar sevgiler..
efsune kasım haberine çok sevindim verdiğin emeklerin meyvesini toplama zamanı geldi demek ki...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.teşekkürler sizlerde sevgiyle kalın....İkinizde hoşgeldiniz..
Forum yazin sessizliğinden kışın bereketine kucak açtı. Artik sizler el alıp devam edecejksiniz...
Sevgiyle kalin
nilllll,ay çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben izmirdeyim
bize çünkü 17 eylül- 25 eylül arası burda olmanız gerekiyor dediler 8 gün hatta biz bir gece önceden gideceğiz 9 gün orada olacağım bütün biletler alınıp ve otelde o şekilde ayarlandığı için erken bitsede işimiz mecbur 25 ine kadar bekleyeceğiz galiba . Ama transfer sonrası gezemem muhtemelen , ne gezersem öncesinde gezicem sonra hep yatıcam . siz kan tahlili yaptırana kadar hep yattınız mı yada tahlilden sonra ? ne zaman günlük hayatınıza döndünüz ?
Bunca denemeden sonra pozitif olan sonucu aldığınız denemedeki fark neydi.....??..
Forumdakilere faydalı olmasi için gerçekten son keredeki olan neydi? Merkezmi, ilaçmi, h emsiremi, kalınlikmi, ne????
Benimdeolacak 5 denemeden sonra bu sefer ne farklıydı? Allah devamina erdirsin..
Rüzgarselin seni tebrik ediyorum.. Cokkkkk sevindim.....
nilllll,
ne güzel izmirde olman. Ben de İstanbuldan İzmire yeni geldim. 1 ay olmadı, alışmaya çalışıyorum. Berk in İzmirde önerdiği doktorun adı ne acaba? Berk ve Firdevs in İzmirde önerdikleri doktorları öğrenmek istiyorum da... üç dört ay sonra denemek istiyorum ben de. Seninle özelden görüşmek isterim ama sanırım 100 mesajım dolmadı( Yaşın kaçtı canım? Tedavi ile ilgili sormak istediğin başka sorun olursa cevaplarım.... Sevgilerimle.......
Sonu güzel biten bi masal okur gibi okudum :) harikasınız. maşallah size :)
Nİlllll35,
selam hoşgeldin....
Türkiyede takibi yapan doktor adlarını burada vermemek yerinde bir karar....
Yasalar çok net bizde kurallara uyalim...
Özelden iletişim herkesi. Kendi sorumluluğu zaten...
Sigarayi ne kadar erken birakirsan o kadar iyi.. Kilo içinde hareketlen istersen 2 ayda 6 kilo çok fazla diyetisyeni dene yada sporu ama kiloyu durdur derim... Hamilelikteki sevimli kilolara yer kalsin))
Canım ben 22. Haftadan itibaren hep yattım..bende sürekli erken dogum endişesi yasadım.ikizlerde erken dogum cok sık görülüyor.ama sürekli yattım ve hic is yapmadım.evde yardımcım vardı zor olmadı.son haftalarda yani 33. Haftayı geçince rahatladım.sokaga çıkmaya falan başladım cunku 33 ten sonra doğarlarsa pek sıkıntı olmuyor.ama mucize gibi 37. Haftanın sonunda doğurdum...insallah sende zamanında dogum yaparsın..ilac olarak 22. Haftadan itibaren 35 haftaya kadar protestan fitil kullandım.erken dogumu engelliyor baska hicbirsey kullanmadım...benimde 28 haftaya kadar gelişimleri cok iyiydi kiloları tek bebek gibiydi.ama esas 28 den sonra gelişimleri yavaşlıyor.insalahh seninkiler tosun gibi doğarlar:)) bu arada seninkiler ikiside kızmıydi??
Benim bebekler simdi iyiler ama ikiz bakmak biraz zor gibi..hic uyuyamiyorum desem yeridir.bu kadar sevip istemesem sikayet ederdim ama kendi kendime bir sözüm vardı asla sikayet etmeyeceğim diye o nedenle yorgun ama mutluyum..sende kendini zor günlere hazırla..ben cok daha zor olduğunu hayal ediyordum ama o kadar değilmiş.heleki tek bebek bakmak ne kolaymış diye düşünüyorum.eger yardımcın yoksa simdiden bul.yardimcisiz bakmak cok zor.eger cok uykuya düşkün degilsen daha kolay bakarsın.en zoru da gazları olunca..bizim kiz biraz gazli çıktı:)) su anda yanımda ıkınip sıkılıyor zaten gaz sorunları olmasa bebek bakmak ne ki?? Neyse canım baska sorun olursa her zaman cevaplarım simdi kizim uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?