canım 5 kez donasyon yaptıran biri olarak sana tavsiyem hic gerilmene gerek yok. rahat ol.
eğer yumurta donasyonu ise zaten doktorun sana alacağın ilaçaları söyleyecek. sende güvendiğin bir doktora rahim kalınlığını ölçtürmeye gideceksin o kadar.
gittiğin doktora donasyon demenede gerek yok. atıyorum izmir de isen istanbulda tranfsferim olacak doktor rahim kalınlığımı öğrenmek istedi. dedinmi devlet hastanelerinde bile bakıyorlar.
rahat ol umarım sen benim kadar uğraşmazsın

canım öncelikle tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ben ilk defa yaptırıcam.ne bileyim berk bey muayene etmedi ya beni burdaki dr da berk bey söyleyecek ilaçları diyor.berk beyin söylediği ilaca ek birşey kullanmam gerekir mi?aklım da kaldı?burdaki dr da cevaplamıyor? siz donasyonları nerde yaptırdınız,düşük mü oldu öncekiler? neyse hayırlısı cevabın ve iyi dileklerin için teşekkürler

sürpriz dolu sayfalar okudukça nasıl mutlu oldum kızlar harikasınız...

aymen aymeennn çokkk sevindim kuzucukların hayırlı olsun yazılanları okudum inanamadım senden ses seda yoktu merak ediyordum gelişmeler nasıl yeni deneme yaptımı diye...hayırlı evlatlar olsun bahtları açık ömürleri uzun olsun seninde eşininde mutluluğunuz daim olsun allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın....

rüzgar selin, benimde olacak her ikinizide tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun...

diğer hamile arkadaşlara sağsalim yavrularına kavuşmayı
ve yeni yaptıracaklara bol şans diliyorum...

Son düzenleme:
efsune kasım haberine çok sevindim verdiğin emeklerin meyvesini toplama zamanı geldi demek ki...

Sagol canım bende seni merak ediyordum nerelerdesin ne yaptın?? Kendinle ilgili bilgi vermemissin...

efsune 2 gündür sana hadi artık dene gitsin yazmak istiyordum ama vazgeçiyordum. Efsune zamanını kendi daha iyi bilir diye. Çok sevindim hayırlısıyla git gel bakalım. Dualarım seninle.

kızlar ben sesiz sedasız gidip tekrar denedim.
11 gün değerim 970. muhtemelen ikiz dediler:)
cumaya ulrasonumuz var.

aslında hiç umudum yoktu. çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım.

Canım tebrik ederim. Gerçekten değerin ikiz gibi. Allah sAğlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Sonu güzel biten bi masal okur gibi okudum :) harikasınız. maşallah size :)

Bunca denemeden sonra pozitif olan sonucu aldığınız denemedeki fark neydi.....??..

Forumdakilere faydalı olmasi için gerçekten son keredeki olan neydi? Merkezmi, ilaçmi, h emsiremi, kalınlikmi, ne????

Benimdeolacak 5 denemeden sonra bu sefer ne farklıydı? Allah devamina erdirsin..

Rüzgarselin seni tebrik ediyorum.. Cokkkkk sevindim.....

Son düzenleme:
efsune kasım haberine çok sevindim verdiğin emeklerin meyvesini toplama zamanı geldi demek ki...

Berilssss neredesin yahu??????
Merak ediyoruz seni bilesin?

Ben aslinda son 3 yildir emeği psikoterapiye veriyorum. Aradada denemeler oluyordu ama gerçek efSun hazir olamadiğından hep negatifti...
Terapim gittikçe derinleşti... Değişim çok yönlü oldu. Bu yeni hayatimi düzene koymaya çalışıyorum. Ve ben gerçek efsune istemedikçe denemedim... Bu aralar iyileşme ile kıpırdanma başladi))
Kasimda merkezi görecegim.. Muayene ve donasyon süreci başlamasi kendilik aktivasyonu deneyimi olacak..

Sen kendini özletme.. Gel ara sira..süprizlere alştık.. Sendende bekliyorm)

Son düzenleme:
İkinizde hoşgeldiniz..
Forum yazin sessizliğinden kışın bereketine kucak açtı. Artik sizler el alıp devam edecejksiniz...
Sevgiyle kalin

ay çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben izmirdeyim
nilllll,
ne güzel izmirde olman. Ben de İstanbuldan İzmire yeni geldim. 1 ay olmadı, alışmaya çalışıyorum. Berk in İzmirde önerdiği doktorun adı ne acaba? Berk ve Firdevs in İzmirde önerdikleri doktorları öğrenmek istiyorum da... üç dört ay sonra denemek istiyorum ben de. Seninle özelden görüşmek isterim ama sanırım 100 mesajım dolmadı ( Yaşın kaçtı canım? Tedavi ile ilgili sormak istediğin başka sorun olursa cevaplarım.... Sevgilerimle.......

Son düzenleme:

Sevgili anisha,
Gelişmeler nasıl? Seni merak ediyoruz??? Umarım her şey yolunda ve güzel olacak.... Bizi habersiz bırakma... Sevgilerimle...

canım aslında hiçbiride değil. artık takmıyorsun çünkü. sanırım esas ondan.
ben o gün 1 saat yattım. sonra otelime gittim. aynı gün istanbula uçtum. ertesi gün işe başladım. ağır iş hariç evdeki bütün işlerimi yaptım. hatta transferden sonraki gün evde arkadaşla kışlık yaptık:) son 11 gün unuttum normal hayatıma devam ettim. 11. gün baktırma nedenmimde aslında ben progesteron fitil kullanıyordum. progesteronum düşük çıktığı için iğneye geçtik emilimi daha iyi olduğu için. eğer negatifse bir an önce bırakayım şu iğneleri diye gitmiştim. ve aslında negatif olduğunu düşünüyordum. hiç bir belirti yoktu çünkü. ufak tefek batma ve mide bulantısı harici. buda zaten ilaçların yan etkisi olabiliyor.
işin özü kafada bitiyor. ama ben hala tam inanamıyorum. cuma günü bir göreyim. kalp atışlarını duyayım. sonra inanacağım.

canım hayırlısı olur işallah iş içinmi geldiniz izmire izmir güzel bir şehirdir insanları cana yakındır cabuk adapte olursun ben doktorun adını veremiycem sana bu konuda kendisinin bir hayli katı kuralları var ama izmirde bir kaç doktora gittim ben hepsi aynı şekilde tavsiyelerde bulundu araştır en iyi tüp bebek merkezlerinden birinin doktoru ki bir kaç tane var zaten onlarda mutlaka yardımcı olacaklardır bizim bu doktora gitmemizin sebebi eşimin arkadaşı ama diğerleride iyiydi işallah bana kızmıyorsundur..ama yapılan ilaçlar ve tedavi sürecini konuşursak birbirimize yardımcı olabiliriz.benimde 100 msj dolmadı o yuzden bende özelden atamıyorum.29 yaşındayım ben ilk denemem olacak zaten birde sigara içiyordum 1 hafta oldu bırakmak için gercekten buyuk caba sarfediyorum 3 ay öncesinden bırakmak yeterli olurmu bu konuda bilginiz varmı acaba.
birde sen daha önce denedin mi denediysen hangi merkez ve işlemler ne şekilde transfer işlemini anestezi ilemi gerçekleştiriyorlar birde yeme içme konusunda doktorunuz tavsiyelerde bulundumu onu merak ediyorum tabi cyclo diye ilaç kullanıyorum 2 ayda 6 kilo aldım inanılmaz iştahımı actı şuanda 6 kilo fazlam var sizdede bu şekilde etkiler oldumu

Sonu güzel biten bi masal okur gibi okudum :) harikasınız. maşallah size :)

aysevi merhaba sende berk beyde transfer olmulsun galiba nasıldı memnunmusun bu arada bebeklerin ömürlü olsun annesine babasına hayırlı evlat allahına iyi bir kul olsun işallah vaktin olursa berk bey ile ilgili tecrübelerini yazarsan sevinirim

Nİlllll35,
selam hoşgeldin....
Türkiyede takibi yapan doktor adlarını burada vermemek yerinde bir karar....
Yasalar çok net bizde kurallara uyalim...

Özelden iletişim herkesi. Kendi sorumluluğu zaten...

Sigarayi ne kadar erken birakirsan o kadar iyi.. Kilo içinde hareketlen istersen 2 ayda 6 kilo çok fazla diyetisyeni dene yada sporu ama kiloyu durdur derim... Hamilelikteki sevimli kilolara yer kalsin))

evet bende öyle düşündüm zaten efsune;
sigara konusundada kararlıyım zaten cok içmiyordum 1 paket sigarayı 10 günde falan içiyordum ama artık onuda içmiyorum 1 de aynı 10 da aynı bu yola baş koydum bir kere allah üitlerimizi boş cıkarmasın hiç kimsenin.
seninde yumurta donasyonumu daha önce denedin m,?

benimkilerde biri kız biri erkek çift yumurta ikizi olunca cinsiyetlerde farklı oluyor bende şikayet edeceğimi hiç düşünmüyorum bu kadar istekten sonra yardımcı şuan yok ama alacağım bende zaten kaynana anne kardeş elti hep yakınlar ne yapalım eminimki onlara sarıldığında kokusunu duyduğunda sıkıntı falan kalmıyordur şikayeti unutuyorsundur evinin içi bebek sesleri ile yankılanıyordur çok güzel bi durum allah bizede nasip etsin.....sağlıkla sıhhatle onları bize bizi onlara kavuştursun allahım....öpüyorum onları o buruşuk yanaklarından küçük parmaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…