Arkadaşlar farklı bir soru soracam size. Tedavi öncesi hiç karma aşı yaptıran varmı?
Tetanoz, difteri, boğmaca, çocuk felci.

Bunun tedavi sürecinde ve hamilelik döneminde artı veya eksileri varmıdır? Ben ilk dozu 11.ay 2020
2.dozu 12.ay 2020 son olarak 3.dozu bu ayın 5 de aldım 7.ay 2021.
Bu kafamı çok karıştırıyor , Kıbrıs'a uçuş ağustos sonu gibi , şimdi iyimi ettim kötümü ettim bilemedim. Bilginiz varmı?

Canım hamilelik anında tetanoz vb aşılar düşüğe sebep veya erken doğuma sebep olabiliyormuş doktorlar reddetse bile örneği olan çok insan var velhasıl öncesinde yaptırman güzel olmuş takılma boşver

Zirkaa canimm listede bi kac kisinin hangi merkez de oldugu/olacagi yazmiyor rica etsem guncelleyebilir misin ? Hali hazir da liste de olup bilgileri guncellersen cok seviniriz malum sizlerden o kadar cok bilgi aliyoruz ki o liste de bize yardimci olur. Bir de pozitif olanlari bir sütun daha acayim demistin son durum ne oldu
Kizlar kader canlarim iyi ki bu forum var dertlesiyoruz bilgileniyoruz ve kismet olursa da hepimiz anne olacagiz… Sizleri gormesek de dokunmasak da dertlesebiliyoruz kimseye anlatamayacgimiz konulari konusuyoruz dostluklar kuruluyor iyi ki varsiniz rabbim kucaklarimizi bos birakmasin rabbim yar ve yardimcimiz olsun

İnşallah öyledir canım, tedaviye engel olmasın da. Benim kadın doktorum, corona döneminde boğmaca tehlikeli bulaşıcı git yaptır demişti. Boğmaca için gittim karma aşıyla çıktım meğer üç doz muş. Üç doz sonrası 10 yıllık koruması varmış

Anaaaaa benim donore baktimda 1.60 mis boyu benim boy uzun husband uzun cocuk kisa olursada sasirana babannesine cekmis derim o kisada biraz
Uzun olur canım. Boy gebelikte kullanilan vitaminlerle çok ilgili. Bol bol ceviz organik yumurta falan ye

Merhaba canım uzun zamandır bakamıyorum. Hayırlı uğurlu olsun Gynolife donorları gösterirmi?

Ben hic asi isini bilmiyorum, oncesinde yaptirmadik sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…