Bu aşı konusu aslında doğru düzgün bi gündemimize gelmedi. Valla bende tam olarak bilmiyorum yapmak mı iyi, yoksa yapmamak mı. Eskilerden de bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam tetanoz iğnesi sonrası düşük den bahsetmişti,Ben hic asi isini bilmiyorum, oncesinde yaptirmadik sorun olur mu?
H Hayall_et arkadaşımızda daha önceden bu soruyu sormuş ama bir cevap gelmemiş.Kızlar birşey sorucam size. Geçen hamileliğimde 2 doz tetanoz aşısı yaptırmıştım. Son dozu yaptıralı 11 ay olmuş. Sağlık ocağı aşı için çağırıyor doktoruma danıştım yaptırma gerek yok dedi.
Bu arada bi arkadaşım duymuş ne kadar doğruluğu var bilmiyorum tetanoz aşısı rahim açılmasına sebep olabiliyormuş, sağlık ocağında ki hemşireye sormuş o da böyle bir etkisi olabileceğini söylemiş . Benim ki artık tesadüf mü bilmiyorum diğer gebeliğimde aşı olduktan 2 hafta sonra rahim açılmıştı.
Siz hiç böyle birşey duydunuz mu ve sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor?
Ayy ben de kaçırmışım bunuTek
5mm
Normalde göstermiyor vanim benim ben murat bey i zar zor ikna ettim gösterdiMerhaba canım uzun zamandır bakamıyorum. Hayırlı uğurlu olsunGynolife donorları gösterirmi?
Saol canim gulcicek insallah busefer hayirli olurMerhaba canım uzun zamandır bakamıyorum. Hayırlı uğurlu olsunGynolife donorları gösterirmi?
Bizim usg istedi sadececanım ilaçlı rahim filmini özellkle istiyorlar bende çektirdim donasyon hastasym
Hafızan süper maşallah
Aigle başka ülkedenmi gidiyorsunBizim yol biraz uzun şimdi başladık yolculuğa akşam 12 de kiew de olucaz inşallah
hadii yaa benm ilk diye sanırım 2 den fazla koymuyorlar
Darısı sana kuzumAyy ben de kaçırmışım bunu
Zazaaa inanamıyorum. Çok güzel bir haber bu. Allahım sen büyüksün
Sırayla güzel haberler verelim inşallah böyle.
Yaparım canım bana eksiklerin bilgilerini atın.Zirkaa canimm listede bi kac kisinin hangi merkez de oldugu/olacagi yazmiyor rica etsem guncelleyebilir misin ? Hali hazir da liste de olup bilgileri guncellersen cok seviniriz malum sizlerden o kadar cok bilgi aliyoruz ki o liste de bize yardimci olur. Bir de pozitif olanlari bir sütun daha acayim demistin son durum ne oldu
Kizlar kader canlarim iyi ki bu forum var dertlesiyoruz bilgileniyoruz ve kismet olursa da hepimiz anne olacagiz… Sizleri gormesek de dokunmasak da dertlesebiliyoruz kimseye anlatamayacgimiz konulari konusuyoruz dostluklar kuruluyor iyi ki varsiniz rabbim kucaklarimizi bos birakmasin rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Canim ben 2 de bile tereddut ediyorumsen 3 istiyorum de önceden öyle yaparlar
Evett bide aktarmalı gidiyoruz çok uzun sürüyoAigle başka ülkedenmi gidiyorsun
Rahmine güveniyorsan, doğru yapıyorsun kuzumCanim ben 2 de bile tereddut ediyorum3 e asla cesaret edemem herhalde
Yolun seni yormasın guş gibi git gelEvett bide aktarmalı gidiyoruz çok uzun sürüyo
Normade turkiyedeki doktorlar 2 yi bile onermiyorlar ama o kadar emek veriyoruz en azindan sansimiz yukselsin insallah hepimizin tedavileri saglikli olumlu sonuclansin insallahAyy ben de en fazla kapasite 2 diyorum o yuzden 5.gun 2 tane istiycem ins.olursa
Bi sknti yok dedi kuzum doktor hersey cok guzel ilerliyor dedi o yuzden 2 tane diyorum ama yarin embriyolarin durumhna gore son kararimizi verecegiz insallahRahmine güveniyorsan, doğru yapıyorsun kuzum
Rahmin iyiyse hiç riske girme
Kızlar benim geçmişimi okusanız bu kıza direk 10 koysunlar dersinizAyy ben de en fazla kapasite 2 diyorum o yuzden 5.gun 2 tane istiycem ins.olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?