bende bir aksilik olmazsa ağustosta kiev deyim. bende sizlerle denk gelip tanışmak çok istiyorum.sizleri çok merak ediyorum birbirimize destek oluruz inşallah çok eğlenceli olur

Hafta 3 yapıyorum canım. 3. ayda haftada 2 yaptıracağım. İntalipid serum kullanıyorum ben. Ottoimmun rahatsızlığım var. Ana pozitif bende . Dr. Ona göre bir protokol yaptı. Herkese aynı olmaz
Ana pozitifligi disinda baska hangi degerlerinize bakildi acaba?
Cunku benim ana pozitif ama uzerinde pek durulmadi .

Canım bende çok isterim seninle tanışmayı kız şimdiden gözlerin yerinden çıkacak.internette bir masaj gördüm adet söktürmek için yaptım kahverengi leke geldi 1,5 saat sonra sanırım başlayacakta nazlanıyor andreye yazdım hasta olsum diye yarın haber verecek kısmet artık canım birazdan yine masaj yapacam sabaha söker inşallah.bu arada senide ekine alalım.Kliniğin adıda tamam Zaza’s IVF Center ( Havalı olsun biraz)

Dpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah

Dpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Tebrikler, canım sağlıkla güle oynaya keyifle anneli babalı büyüsün inşaallahşansı bahtı açık olsun hayırlı iyi bir evlat olsun inşaallah ikiniz de umarım iyisinizdir

Ana pozitifligi disinda baska hangi degerlerinize bakildi acaba?
Cunku benim ana pozitif ama uzerinde pek durulmadi .
Tüm gebeliklerim düşükle sonuçlandı. Tüm genetik testlerime bakıldı. Başkent üni. İmmonoloji bölümü yapmıştı testleri. Kendi dr.uma gösterdiğimde ne kadar fazla çoğu gereksiz demiştiIntralipit aslında dr. ların ikilemde kaldığı bir yaklaşım . Prp gibi deneysel bulunuyor . Bende denendi fakat çok fazla yan etkisini yaşadım allerjik reaksiyonlar yaşıyorum. Bakalım umarım en koşa zamanda sonlanır

Gynolifedan koordinator nevin hnm ayrilmis , belki ondan dolayi gec donusler mi oluyor.
Nevin hanim ben ilk tedavimde turkiyeye donerken ayrilik hazirligi icindeydi . Gec dönüşler maalesef oluyor gynolifte iletisim sorunu var suan yasamiyorum aninda dönüyorlar banada ilk cok sıkıntı cektim iletisim konusunda ilkinde doktorla bile konusturmuyorlardi simdi doktorun özel numarasindan ariyorum ben

Seninde tedavin hayırlı olsun
Sorsaydın doktora
Nakadar küçük çokmu
Tedavi ne yazdı sana rahim küçüklğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…