Cansın iyiki sende varsın
İyiki sizler varsınız
İyiki size iyi geldim
Bin şükür rabbime

Szryk canım azda olsa bazen açık kahve akındım oluyor
Tam beyaz olsun rahat gideyim
Akıntı, lekelenme bunlar normal hamilelikte. Ben 2. Oğluma hamileyken bildiğin adet oldum. 2 gün adet şeklindeydi ama yoğun degildi sonra 2 günde akinti gibiydi. Dedim var bunda bir gariplik gittim test yaptırdım pozitif çıktı kendini yormamaya dikkat et. 3-4 aylık olunca da yürüyüşlere başlarsın

Sen karar vermedin diye biliyordum aksam diyecektim angel kardesimiz de var diye
günaydın canım aynen daha cok net değilim ibrahim beyin tecrübesinden disiplinli tarzından (ama çok sert yaparsa moralim sıfır olur bende tepki gösterebilirim) murat beyin de başarılarını çok fazla duydum genç ama yenilikçi diye ikilimdeyim ama murat bey daha ağır basıyor gibi...

Dpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
canım benim gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sen iyiyisin bebişin iyi dimi herşey yolunda kendine ve bebişine çok çok iyi bak

Amin inşallah, içimde küçücük bir umut var ama..
Sağ ol canım benim duaların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…