Cansın iyiki sende varsıncanım arkadaşım gözyaşları içinde sevincini paylaşıyorum. bugün daha güzel bir haber alamazdım. bende o çizgiyi hiç görememiş biri olarak sevincini anlayabiliyorum. çok sevindim çok inşallah çarşamba günü sevincimiz katlanacak. 9 ay sonrada o kucağın şenlenecek. zaza için aynı duyguları seninle paylaşıyorum.o olmasa ben burada sizlerle bunları paylaşıyor olamzdım. iyiki varsın zazam. allahım ayağına taş değirmesin. bütün sayfada ki can arkadaşlarım iyiki varsınız
En en en istediklerimdende biri Tamaramİnşallah sibramm inşallahhep birlikte bu güzel hayalimize kavusalim
Morcum onun embriyoları Britishte uyuyorNarinolmayanpapatya da gynolife da.hatta 5 embriyosu orda uyuyor:)
Ayyy Zirka bir heves geldi bana austos kieve gitmekBenim eşim bırakıp geri dönecek o yüzden bayağı rahat olurum.Transfere kadar gezeriz hatta
Ne güzel haberrrrrDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Canım zaza kese görmeye ne zaman gidiyorsunSeninde tedavin hayırlı olsun
Sorsaydın doktora
Nakadar küçük çokmu
Tedavi ne yazdı sana rahim küçüklğüne
Szryk canım azda olsa bazen açık kahve akındım oluyorCanım zaza kese görmeye ne zaman gidiyorsun
Akıntı, lekelenme bunlar normal hamilelikte. Ben 2. Oğluma hamileyken bildiğin adet oldum. 2 gün adet şeklindeydi ama yoğun degildi sonra 2 günde akinti gibiydi. Dedim var bunda bir gariplikSzryk canım azda olsa bazen açık kahve akındım oluyor
Tam beyaz olsun rahat gideyim
TebriklerrDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Ay çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallahDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
günaydın canım aynen daha cok net değilim ibrahim beyin tecrübesinden disiplinli tarzından (ama çok sert yaparsa moralim sıfır olur bende tepki gösterebilirim) murat beyin de başarılarını çok fazla duydum genç ama yenilikçi diye ikilimdeyim ama murat bey daha ağır basıyor gibi...Sen karar vermedin diye biliyordum aksam diyecektim angel kardesimiz de var diye
canım benim gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sen iyiyisin bebişin iyi dimi herşey yolunda kendine ve bebişine çok çok iyi bakDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Gözünüz aydınDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Tebrik ediyorum canım, ailesine ülkesine hayırlı bir evlat olsun inşallahDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Zaxacik kiev in kibristan arti tarafi nedir ben hic arastirmamistim kibrisiKıbrıs bunu yapmıyor
İnşallah Zazam İnşallahEn en en istediklerimdende biri Tamaram
Senin güzel gününü görüm yakın zamanda inşallah
Boş ver kuzumZaxacik kiev in kibristan arti tarafi nedir ben hic arastirmamistim kibrisi
Amin inşallah, içimde küçücük bir umut var ama..Nes im canım benim, sıkıntını üzüntünü en derin den anlıyorum canım. Durumun belirsizliği ister istemez seni de endişelendiriyor. Sabret canım benim, Allah büyüktür çıkmayan candan ümit kesilmez demişler, Çarşamba günü doktora gittiğinde sendeki bu belirsizliğin soru işaretlerinin illa ki bir cevabı olacaktır. İnşallah inşallah en güzel haberler le dönesininşallah içindeki hüznün yerini mutluluğa bıraksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?