Boş ver kuzum
Sen şimdi bebeklerine odaklan
Anne ol hiç araştırma bile
Allah araştırmanı nasip etmesin
Amiiin insallah Geldim evime cok sukur insanin evi gibisi yok allahim utandirmasin hepimize hayirli pozutif sonuclar nasip etsin insallah

Yapmiyor canim ama talep edilirse yaparmi onu bilemedim
Takibimi yapan Dr. Deniz Gökalp 2’li taransfer yapılmıyorsa muhakkak progesteron kullanımının 6. veya 7. günü transfer yapılmalı demişti. Progesteron kullanmaya başladıktan sonra Kıbrıs’a gitmeden 1 gün öncesi test sonucuna göre 6. Güne transfer uygun demişti. Yani ezbere progesteronun 5. Günü yapılan transferler doğru olmuyor bazı kadınların rahim içi implatasyon penceresi geç açıldığı için transfer tarihi doğru olmuyor canım. Lütfen bu durumu Dr. Murat Bey ile konuşun.

bende bir aksilik olmazsa ağustosta kiev deyim. bende sizlerle denk gelip tanışmak çok istiyorum.sizleri çok merak ediyorum birbirimize destek oluruz inşallah çok eğlenceli olur

Herşey yolunda güderse 11/08 de ben kievde olucamKarşılaşıp tanışmayı bende çok isterim

Valla senden korkulur helal olsunn İnşş sökülmüşsündür ve en kısa zamanda başlar tedavin inşş cnmmm

Transferi geleni dualarla tezahüratlarla yollarız içeri çıkıncada oley çekeriz hep beraber
Bi an hayal ettim de olleeeeeeeey diye bağıranları , şaşkın bakışları , doktorları hemşireleri Çok komiksinnn yaa

Nörolojıya randevu al

Senin yerin ayri canim merkezdeadam seni anne yapana kadar devam demis

Kızlar benim eşim kabul etmiyor. Evlatlık alırız daha iyi diyor. Ama benim için karnımda taşıdıktan sonra hiç farketmez kendi çocuğum gibi severim. Siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi.
Biz ilk donasyonu duyunca eşim katışmadı bile
Sonuçta özbe öz bebesi

Kızlar benim eşim kabul etmiyor. Evlatlık alırız daha iyi diyor. Ama benim için karnımda taşıdıktan sonra hiç farketmez kendi çocuğum gibi severim. Siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi.
Hamile kalıyorum ama hep düşük oluyor adam artık dayanamadı halime sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Durup durup ağlıyordum he bide yanında da aglamam bir köşeye saklanır yada yatakta ağlardım. Görmesin duymasın diye anlıyorlar tabiii gözler sis yüz asik

Bak hayatım bu tepkiler normal sakince defalarca konuş bıkma yılma ve onu can evinden vuracak cümleler bul.ben sadece anne olmak için değil seninde kendi evladına kavuşman için neleri göze alıyorum benim için ilk başta bu düşünceyi kabul etmek kolay mı oldu sanıyorsun falan de mesela.ve çok üzerine gitme arada mola ver düşünsün.Bu ikna meselesi aslında kişiye bağlı kimi erkek var iknaya meyilli olur kimisi bütün kapıları yüzüne kapatır.Eşini en iyi sen tanırsın.Hassas noktasını kullan.seni çok seviyorsa bunu, ailesine düşkünse onlarında kendi kanlarından canlarından torunları olmasın mı falan de? İstersen evlatlıkta alalım ama bana bu duyguyu yaşamayı çok görme falan diye telkinde bulunabilirsin belki.Aklıma bunlar geliyor canım

Benim eşim ilk demişti ki bana, acaba başka kadının yumurtası başka kadının vücuduna uyum sağlar mı?
Sonra ben bunu google a yazdım, meğer böyle bir olay varmış ve adı da donasyonmuş. Sonra burayı buldum.
Fıkır ondan çıktı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…