Yusufdeniz ve fblı
Yarın için size hayırlı transferler ve güzellikler diliyorum
Herşey güzel olacak bizler yanınızdayız
Sevgimiz ve ilgimiz sizlerle
Sevgiyle kalın
Denizciğim transferin hayırlı olsun şimdiden,sabah yolda olacağım ben...
Şansın bol ola....
Bebekler yolda ola...:))
Bebekciğim çoook teşekkür ederim iyi dileklerin için...
İnşallah sen de sorunsuzca kavuş yavrularına...
Evet bugün biraz heyecen var gibi... Birazda duygusalım sanki..bir mahsunluk var üzerimde....
Kendine ve ikizlere iyi bak...
(hala cinsiyetler belli değil değil mi.. senin için ne zamandır sakladığım bir fotoğraf var internetten indirdim. Cinsiyetler belli olunca hediye edeceğim..beklemedeyim :)) .....)
selam kizlar veee 4 gözle bekledigim reglim geldi :) yarin bende basliyorum cok sukur ...
waltkrayburg hayırlısıyla sende ilk adımı atıyosun arkadaşım,bende 2veya 3 gün sonra adet olcam sanırım, canım bugün irem hanım sana ilaçları nasıl kullanacağını söyleycektir,canım bu proluton depotu transferden öncemi sonramı kullancaksın,yazarsan çok sevinirim...ben iğnemi kendim olamıycagım için vuracak birini bulmam lazım
Allah iyiligini versin :) demek bir fotograf sakliyorusun benim icin :)) cinsiyetleri belli olsun, hemen haber vericem canim
ama simdi daha önemlisi yusufdeniz ve sen - bende burda sabah sabah heyecanlandim...........................sizlere insallah Allah böyle tatli tatli bebekler nasip etsin
Eki Görüntüle 691569 Eki Görüntüle 691570
Kızlar bugün pek foruma girip okuma şansım olmadı... Dışarı çıktım eve geldim hazırlık yaptım filan...
Yarın sabah uçuyorum... Transferim muhtemelen öğle civarları olur gibi...
Hepinizin kalben ve dualarınızla benimle olacağını biliyorum ve hissedeceğim... Sizleri haberdar edeceğim...
Duygusalım biraz bugün :))
Hepinizi seviyorum....
Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorumkorkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir
Kızlar bugün pek foruma girip okuma şansım olmadı... Dışarı çıktım eve geldim hazırlık yaptım filan...
Yarın sabah uçuyorum... Transferim muhtemelen öğle civarları olur gibi...
Hepinizin kalben ve dualarınızla benimle olacağını biliyorum ve hissedeceğim... Sizleri haberdar edeceğim...
Duygusalım biraz bugün :))
Hepinizi seviyorum....
Cooookkk güzel bırşey yaaaa ıkız hemdetranferden kac gün sonra kese ve kalp atışlarını duydunuz ?
Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorumkorkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir
canım çok geçmiş olsun inşAllah önemli bişey değildir. canım ya ben çok korkuyorum ,kiz bebeklerde çok risk oluyormu?ne bilim içimde bi korku var. bişey olursa bebeklerime diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?