Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
çok giremiyorsun herhalde sen ne zaman gidiyorsun sanırım yakın zamanda dimi
ilaç sürecini anlatırken
"Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye. "
yazmışsın canım.
ben menepoz da olduğum için galiba yasmin 21 ad. 18 gün lucrin depot iğne vurdurum sonra son üç hap bitti adet bekliyorum dün den beri.
ama senin yukarda bahsettiklerini hiç bilmiyorum .ilaç listelerimde de yok. orgaluton ve ovitrella nedir bilgi verirmisin biraz.
bu arada nasıl gidiyor hayat senin cephede.
25nisanda gideceksin galiba.
sana iyi yolculuklar ve oradaki diğer kıbrıs güzellerine (fb,ateş,yusufdeniz e) çok slm söyle.
kalbimiz sizinle
her gece dua ediyorum sizin ve hepimiz için
bye
merhabalar
ben fazla giremiyorum. ara ara sizlerin yazdıklarını okuyorum. bazende sizden yardım bile alıyorum. simdi yine yardım isteyecegim. mart ayında donanasyondan 2.5 aylık hamileyken bebegin kalp sesi olmadığı için kürtaj oldum. 2. bir deneme daha yapmak istiyorum. ilk doktorum senin yumurtan olmadığı için vucut attı demişti. böyle cocuk sahibi olamazsın demişti. 2. doktorumda yasından dolayı bebeği beşleyemediğimi söyledi. zor olur bebek sahibi olman dedi. yasım 44. sizler burda yasadıklarınızı paylaşıyorsunuz. sizce 2.yi denesem mi. eşim cok üzülüyorum diye istemiyor ne yapacagımı karar veremedim.
Canım bebişlerin hayırlı olsun ve sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah... bide merak ediyorum transferde acı hissediyor musunuz yani narkoz falan oluyor mu? Benim tüp bebek denemem falanda yok donasyon ilk olacağı için bilgi verir miisniz kızlar ?
merhabalar
ben fazla giremiyorum. ara ara sizlerin yazdıklarını okuyorum. bazende sizden yardım bile alıyorum. simdi yine yardım isteyecegim. mart ayında donanasyondan 2.5 aylık hamileyken bebegin kalp sesi olmadığı için kürtaj oldum. 2. bir deneme daha yapmak istiyorum. ilk doktorum senin yumurtan olmadığı için vucut attı demişti. böyle cocuk sahibi olamazsın demişti. 2. doktorumda yasından dolayı bebeği beşleyemediğimi söyledi. zor olur bebek sahibi olman dedi. yasım 44. sizler burda yasadıklarınızı paylaşıyorsunuz. sizce 2.yi denesem mi. eşim cok üzülüyorum diye istemiyor ne yapacagımı karar veremedim.
canim cok nazli cikti yegenlerimiz ucundan azicikk cinsiyetlerini gösterselerde rahatlasak valla hergün bakiyorum belki belli olmustur diye :) hayirlisiyla gelsinlerde canim olmadi geldiklerinde ögrenicez artik :)
canım inşallah normal sancılardır,doktorunu arasan..üşütdünmiki acaba...valla bende korktum,doktoruna sor..
canım çok geçmiş olsun inşAllah önemli bişey değildir. canım ya ben çok korkuyorum ,kiz bebeklerde çok risk oluyormu?ne bilim içimde bi korku var. bişey olursa bebeklerime diye...
Canım bende adet sancısı gibi bişey olmadı. Ama muhtemelen gaz sancısı çekiyorsun. Çünkü Hormonlar bağırsakların yavaş çalışmasına neden oluyor. Bir de annemler hamilelikte de her ay adet döneminde o sancının az da olsa olduğunu söylerler. Ama yine de ihmal etme derim. Orada arayabileceğin doktorun varsa ona danış. Yoksa firdevs hanıma da sorabilirsin. Geçmiş olsun canım. Oralar soğuktur, ayaklarını da sıcak tutmaya çalış. Sıcak su torbası da işe yarar
Günaydin cnm ,yazini okudum hemen yazayim dedim.Normalde agrilarini doktorunla konustunmu cnm? Dogum yapmis biri olarak cevapliyorum.Agrialrin nasil bir agri ?? nasil agrialrin baslyior ve süreklimi ? arada agrimi oluyor? biraz paylasirmisin? gerci cok bilgili donanimli bir annesin ama yinede belki bir parca bilgiyle paylasabiliriz cnm.Acil sifalar diliyorum..
Korkma cnm insallah iyi olacaksin ilk 3 aydan sonra korkma derim.
görüsmek üzere
sagol canim benim. hayir gitmedim, ayaklarim falan cok agriyor, esimi bekliyorum, aksama kadar agri gitmezse gidecem.canım doktora gittin mi?merak ettim ya inşallah önemli bişi değildiir sen bizim nazar bocuğumuzsun uğurumuzsun dikkat et lütfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?