canıııım hayırlı olsun şimdiden merakla güzel haberini bekliyoruz artık gebe olma sırası sende Allah ım yolunu açık bahtını güzel eylesinn canım bizden kopma merak ederiz yaa özletmeyin

Canım bebişlerin hayırlı olsun ve sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah... bide merak ediyorum transferde acı hissediyor musunuz yani narkoz falan oluyor mu? Benim tüp bebek denemem falanda yok donasyon ilk olacağı için bilgi verir miisniz kızlar ?

Canım hayırlı olsun a kalite 4 tane süper ikiz ikiz gelsinler..

Nildaaaaaaaa çok üzüldüm. Demekkki daha yolun var..

Benim ilaç listemi doğuş merkez ve doktorum firdevs hn verdi.
Sürekli irtibat halindeydik. Ben çekinmeden her soru da irem hnı firdevs hnı aradım.
Sadece buradaki doktor reglin 6. Günü rahim kalınlığını ölçtü . Tsh ve östrojene ait testler yapıldı..
Firdevs hn sonuçlara göre birdaha ilaç ayarlama yaptı.
12. Gün sperm verildi. Ogünde rahim kalılığım ölçüldü..
Hakkına hayırlısı hepimize)[/QUOTE]

merhaba canım..benim ilaçlarımı türkiyedeki doktor ayarladı inanırmısın bir kez rahim kalınlığım ölçüldü onun dışında ne TSH ne de östrojene baktılar sadece ilaçları kullan transfere git transfer ol o kadar..aralarda hiçbir tetkik yapılmadı farklı ilaç kullanmadım, rahim kalınlıüğım bile ölçülmedi..anladığım kadarıylka sizin merkez çok daha ciddiyetle hazırlıyor bunu anladım.. dediğin gibi demek daha yolum var..
hayırlıs....ı inşallah hepinizin sonuçları olumlu olsun..

hayırlı olsun...güzel sonuçlarını da böyle ver inşallahhh..

alpilknur orgaluton iğne hakkında bilgim yok ama bi 15 gün önce irem hanımı arayıp bu ovitrella iğneyi sormuştum,kıbrısa gitdiğimizde vurulacakmışız,iğnenin bozulma ihtimali olduğu için bize türkiyeden aldırmıyolarmış,oraya gidince 35 veya 40 yuro karşılığında alçakmışız,fiyatı yanlış söyleyebilirim ama bu civarlardaymış..bunu öğrenmiştim..

ayyy hadi inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz canım. şu an itibariyle geri sayım başladı canım. inşallah Allah gönlüne göre verir canımm....

merhabalar
ben fazla giremiyorum. ara ara sizlerin yazdıklarını okuyorum. bazende sizden yardım bile alıyorum. simdi yine yardım isteyecegim. mart ayında donanasyondan 2.5 aylık hamileyken bebegin kalp sesi olmadığı için kürtaj oldum. 2. bir deneme daha yapmak istiyorum. ilk doktorum senin yumurtan olmadığı için vucut attı demişti. böyle cocuk sahibi olamazsın demişti. 2. doktorumda yasından dolayı bebeği beşleyemediğimi söyledi. zor olur bebek sahibi olman dedi. yasım 44. sizler burda yasadıklarınızı paylaşıyorsunuz. sizce 2.yi denesem mi. eşim cok üzülüyorum diye istemiyor ne yapacagımı karar veremedim.

Umudum iilk sayfadaki listeye bakarsan yaşına yakın hamile kalıp doğuranlar var.
Bunla ilgili ilk yazdığında hepimiz deneyimlerimize dayanarak cevap vermiştik,
Onları okudunmu?

Rahim beslemediyse nedeni yaşınmı yoksa kan dolaşımı doktorra sordunmu?
Pıhtılaşma faktorü ile ilgii çok şey yazıldı sabırla okumanı tavsiye ederim,
2. Yi tabii ki denemelisin????
Emrkezini iyi seç ve yoluna devam..

Fbli harikasın ya :) naklen yayın gibi. Hepimize geçirdin heyecanını. Geçenlerde yolda yürürken adamın biri bana Allah kavustursun dedi. O lafın bebek için kullanıldığını duymamıştım ama hoşuma gitti. Şimdi sıra sende. Allah karnındakilerle kavusturmayı nasip etsin. Sükunetle bekleme vakti.

Meltemdag, sperm donasyonu ya da tandem yumurta donasyonu yaptıracaklar yumurtanın toplanması aşamasında hafif bir narkoz alıyorlar. Uyandığında ağrın olmuyor. Benim karnımda sadece boşluk hissi olmuştu. Transfer aşamasında ise narkoz yok. hiçbir ağrı, acı hissedilmiyor. Normal muayene olur gibi. Zaten çok kısa bir işlem.

Son düzenleme:

bebek kayıplarının çok fazla sebebi olabilir doktorlar da kesin bişey demezler çünkü çok azla sebebi var hatta sebebpsiz bile olabilir bence doktorlar size sadecwe ileri yaşta ki gebeliklerde yaşanabilecek sorunlarla ilgili fikir yürüttüler o yüzden çok takılma derim bence denemelisin Allah kısmet ettikten sonra neden olmasın 55 yaşında doğuranlar var.ve rahim zaten en geç yaşlanan organlardan biri bence hemen doktoruna danış ve başla

yaaa bende heyecanlandım ama :)))arkadaşlar bu kadar hareketten sonra yerinde durana aşkolsun valla forum tüm hızıyla baharı yaşıyor ömrümüze de bahar getiricek inşallah bu bahar

canim cok nazli cikti yegenlerimiz ucundan azicikk cinsiyetlerini gösterselerde rahatlasak valla hergün bakiyorum belki belli olmustur diye :) hayirlisiyla gelsinlerde canim olmadi geldiklerinde ögrenicez artik :)

canim hic sorma aynen nazli bilhassa biri, digeri birazcik gösterdi doktor bir tanesi erkek olabilir dedi ama kesin degil henüz...belli olur olmaz sizlerle hemen paylascam.....darisi sana insallah canim. sen de regl olmusun, basliyorsun demekdir - hayirlisi artik canim

canım inşallah normal sancılardır,doktorunu arasan..üşütdünmiki acaba...valla bende korktum,doktoruna sor..

baharim, vallahi bilmiyorum, hala biraz agrim var, hafifledi ama doktora da gidemiyorum, ayaklarim öyle sis bugün, yürümekte zorluk cekiyorum..bugün formumda degilim

canım çok geçmiş olsun inşAllah önemli bişey değildir. canım ya ben çok korkuyorum ,kiz bebeklerde çok risk oluyormu?ne bilim içimde bi korku var. bişey olursa bebeklerime diye...

sagol canim....insallah...korkma tunanehir Allahin dedigi olur..icindeki korkuyu atmaya bak ve kader sana ne getirirse kabullenmeye bak derim..yoksa korkuyla bu zamani atlatamassin canim.......

Rüzgarselin sagol...gaz sancisi olabilir bak..doktor la telefonlastim, kanama falan olmadiktan sonra merak etme diyor. bazen karin büyüdügü zaman da agri yaparmis. ikiz oldugu icin daha siddetli yasiyorsundur dedi. aksama kadar gecmezse istersen gel dedi.bol bol yaticam artik bugün....

Sevgili Larax, sagol canim.......elbette dogum yapmis olarak bilgin müthisdir bu konularda...agri öyle geceden basladi, sürekli aslinda canim, yani gelip gitmiyor, hep böyle sanci var, bazen biraz daha siddetli bazen biraz daha hafif..doktor diyorki karin büyümeden de olabilir diyor. istersen gel dedi aksama kadar gecmezse. ne biliyim iste korku giriyor bazen öyle....sanirm bir defa 10. hafta gibiydi düsük yapmistim gecen sene, bazen hala o olay tabii aklima geliyor nede olsa. elbette simdi 19. haftadayim Allahdan insallah bisey olmaz, yavrularim iyidir. Birde biliyormusun cevremde bazi insanlar da beni korkutuyor, artik öyle laflari dinlemiycem...biz simdi esya yavas yavas sadece bakalim diyoruz, daha almiycagiz. bana demezmi kiz arkadasim, dur napiyosun dogana kadar alma, bir tanesi gidebilir, bu ikizlerde cok oluyor diye. ben böyle seyleri duymak istemiyorum dedim. anlatma bana, ben 3 ayi atlatmisim artik Allaha güveniyorum.........elbette herzaman hersey olabilir, dogduktan sonra da olabilir Allah korusun ama öyle korkuyla da yasamak istemiyorum

Fbli canim benim - hayirli olsun - 4a kalite blasto - hadi canim insallah gebe kalicaksin canim benim.......Allah onlari rahmine düsürmesine nasip etti, bundan sonrada insallah büyüyüp gelismesinidi nasip eder canim benim....

canım doktora gittin mi?merak ettim ya inşallah önemli bişi değildiir sen bizim nazar bocuğumuzsun uğurumuzsun dikkat et lütfen:)
sagol canim benim. hayir gitmedim, ayaklarim falan cok agriyor, esimi bekliyorum, aksama kadar agri gitmezse gidecem.

Son düzenleme:
allah yardım etsin sana sımsıkı yapışsınlar inşallah.
ikiz olsun sağlıkla doğsunlar.....

kaç kilo aldın iç karnın darsa hızlı genişlemeden dolayı ağrıyordur. ikiside hızla büyüyorlar tüm organları ittirip kendilerine yer açıyorlar onun acısıdır aklına kötü şeyler getirme. artık hiç bişi olmaz allaha emanet olsunlar

Otele geldim.. ben Doğuşun otelinde değilim.Tlf.dan foruma girmeyi sevmiyorum,beğeni yapamıyorum yorumlarınıza .. Tek tek isim yazmıyorum hepinize canı gönülden teşekkür ederim benimle hissettirdiğiniz için...
Efsun SMS ni geç gördüm tel.şarjdaydı ben de kalkamadım.. Bilmukabele arkadaşım..Darısı başına, tez vakitte anne ol..

Korkma canim masallah 19 haftalik olmuslar, masallah .doktorunla mutlaka kontaga gec derim. Eger uygunsanda klinikte takibe alsinlar. Kaynagini bulsunlar. (Demesi kolay hic sevmem klinikte yatmayi ama bebek sözkonusu olunca..)
Tabiki bebekler iki olunca plasenta ve gider kan bagi -kordonalr derken bayagi yer lazim bebislerine.
Haliyle büyüdükcede böbregine ve senin diger sidik torbana baski yaparlar.. ondan dolayida agrili sürec olabilir..
aklina hemen kötü bir sey getirme cnm.Yüce rabbim yavrualrini korurur ..senin rahat olman gerek - korku ve endise sokma vücuduna..
Ayrica atesini ölcmelisin
Tansiyonunu ölcmelisin mutlaka not et ..
bol sivi al ..
Agrinin nasil ve nerden geldigini iyi tarif etmelisin doktoruna..
sen kendine göre rahat edecegin seyleri yap cnm.
Agzi olan konusuyor herkes cok kaileye alma derim.. Icinden bebek kiyafeti almak gelyiorsa al derim.sana mutluluk - huzur verecektir oda sana ve bebgine rahatlik verecektir.kalbinin istedigini yap..
Kizimda bende almistim ..bir huzurla dayadim dösedim odasini..mikro yapiyorum diye hatta yilalrdir bebek odamiz duruyor tek BEBEK eksik ..herseyi hazir ..kyiefetleri bile ütülü hepsi..en kücük detaya kadar ..yüce rabbim isterse verecektir ..
Yavrularini ..allahim tez zamanda kucagina almak nasip eder..dualarimiz seninle.
sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…