Seninki 5. Gün transferimiydi?
Hamilelik testi 5. Gün transferinde 10. Gün yapılabilirmi??
12 gün beklemek yerine)
12 gün beklemek yerine)
Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorumkorkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir
bütün iyi dilek ve dualarım sizinle inşallah herşey güzel gönlünüze göre olur kucaklarınız dolar:))12 gün sonra müjdeli haberi vermeniz dileğiyle ...çok heyecanlı ya valla o masadaki hislerinizi almak istiyorum bebekleriniz içinize yerleştirilirken ne hissettiniz Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın ya etraftan aman olmadı birdaha dene deniyor bazen ama öyle değil ciddi maddi manevi emek veriyoruz ALLAH IM boşa çıkarmasın kalbimiz sizinle kızlar hadi bakalım
12 gün beklemek yerine)
Şekerler klinikteyim.. Dün gece hiç uyumadım,sarhoş gibiyim. Yemek sipariş ettim yedikten sonra transfer var.. Hepiniz öpüldünüz...
ilaç sürecini anlatırken
"Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye. "
yazmışsın canım.
ben menepoz da olduğum için galiba yasmin 21 ad. 18 gün lucrin depot iğne vurdurum sonra son üç hap bitti adet bekliyorum dün den beri.
ama senin yukarda bahsettiklerini hiç bilmiyorum .ilaç listelerimde de yok. orgaluton ve ovitrella nedir bilgi verirmisin biraz.
bu arada nasıl gidiyor hayat senin cephede.
25nisanda gideceksin galiba.
sana iyi yolculuklar ve oradaki diğer kıbrıs güzellerine (fb,ateş,yusufdeniz e) çok slm söyle.
kalbimiz sizinle
her gece dua ediyorum sizin ve hepimiz için
bye
Şekerler klinikteyim.. Dün gece hiç uyumadım,sarhoş gibiyim. Yemek sipariş ettim yedikten sonra transfer var.. Hepiniz öpüldünüz...
ilaç sürecini anlatırken
"Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye. "
yazmışsın canım.
ben menepoz da olduğum için galiba yasmin 21 ad. 18 gün lucrin depot iğne vurdurum sonra son üç hap bitti adet bekliyorum dün den beri.
ama senin yukarda bahsettiklerini hiç bilmiyorum .ilaç listelerimde de yok. orgaluton ve ovitrella nedir bilgi verirmisin biraz.
bu arada nasıl gidiyor hayat senin cephede.
25nisanda gideceksin galiba.
sana iyi yolculuklar ve oradaki diğer kıbrıs güzellerine (fb,ateş,yusufdeniz e) çok slm söyle.
kalbimiz sizinle
her gece dua ediyorum sizin ve hepimiz için
bye
selamlar, yine sayfalar ilerlemiş :) ama anladığım kadarı ile kalbimiz kıbrısta atıyor yine bu günlerde :) orada olan tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin.. her şey yolunda gitsin..
şu an neler vermezdim orada olmak için.. ama zamanı var sanırım sonraki deneme için.. saldım kendimi nedense bazen aklıma bile gelmiyor.. sizleri görünce hevesleniyorum tekrar.. eşim işle ilgili planlar yapıyor, yeni yatırım planları yapıyor, nedense sormuyorum ne olacak kıbrıs işi diye..
efsunecim.. senden çok umutluyum. gönülden istiyorum herşeyin yolunda gitmesini..
öpüyorum hepinizi, anneler, anne olacaklar, beklemede olanlar...
[/QUOTE]merhaba..bende nisan başı yumurta donasyonunu HİT de yaptırdım sonuç negatifti..ilaçlarım estoferm folik asit cor aspirin ve transfer sonrası progestan kullandım bunların dşında birşey kullanmadım..sizin yazdıklarınızı okuyunca ovitrelle orgalutran gibi ilaçlarıda kullandığınızı gördüm..ben bunları kullanmadım..adet görüyorum.. beni burada bir tüp bebek merkezi hazırladı oraya sadece transfere gittim..
size kullandığınız ilaçları gittiğiniz merkezmi önerdi tedavinizi orasımı takip etti yoksa burada türkiyede bir doktormu takip etti
bye
Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...
haydi hayırlısı canım inşallah pozitifide görürüz
kaç gün kalıcan canım orda transfer sonrasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?