Tavsiye üzerine doğuş kliniğine gittik(kıbrıs) şevket beyin asistanı emb.can beyle görüştük...2 sefer görüştük..ama doktorumuz olacak şevket beyle hiç görüşemedik..muayene olmadık..

Ardından hit ile görüştük,bizimle birebir ilgilendi....ancak 500 euro fazla fiyat söyledi..

Donörler konusunda çok fazla bilgi alamadık..biz yumurta donasyonu düşünüyoruz..

Kafamız felaket karışık...ne yapalım bilemiyoruz...forumu okudum hiç kimse şevket alptürkten

bahsetmiyor..sürekli firdevs hanımdan bahsediliyor..

Lütfen bize tecrübelerinizi aktarın gidenler gittikleri merkezlerden bahsetsinler..

Inanın çok çıkmazdayız..kimi tercih edeceğimizi bilemiyoruz...

Hit mi,şevket alptürkmü,firdevs hanımmı..........???*

lütfen 1 2 kelimede olsa yazın ve bize yardımcı olun..

çok teşekkür ediyorumm...

canim ben hic hite gitmedim bir fikrim yok fikirde veremem ama ilk transferimde Sevket beye gittim negatif aldim onunda ötesinde tavirlarini begenmedim sonra firdevs hnma gittim ondada negatif aldim ama davranislari insancaydi ve 3. kez tekrar kbirisa yine firdevs hnma gittim suan 8.gunumdeyim sonuc bekliyorum sonuc itibari ile Sevket beyden memnun olanda var firdevs hnmdan memnun olanda yuregine sinen yere git Kalbin nereye git diyorsa kalbini dinle sevgiler

Canim benim günaydin,

seni online gördüm - burdasin dimi?

naptin erken test falan mi yaptin, saat cok erken simdi su an - sen neden uyuyamadin?

ben bebislere kalktim saat 4de ikiside bir basladilar yavrularim :) simdi ise uykum kacti.

inşallah o ağrılar herkesin de ortak düşüncesi:)) tutunma alametidir. iki denemende de hissetmedim diyorsun bak değişik bir şey bu.bebişler haber veriyor belki de burdayız anne merak etme diye:))ciciş ciciş bebişlerin olsun ,bacaklarına dolansınlar yürüdükçe inşallah.
kendine çok dikkkat et. sakın üşütme .patiklerini giy tmm mı:)

öpüyorum.
görüşürüz canım .

ne mutlu bir haber:) çok sevindim. nerdeyse bir aydır bebiş haberimiz yoktu.sen kapıyı tekrar açtın inşallah sıradan hpimiz teker teker gireriz.
inşallah bebişlerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir dokuz ay geçirir ve kavuşursun sonra.
iyi şanslar
kendine iyi bak canım.

Canım cvp verdiğin için teşekkür ederim..çok yardımcı oldun tatlım sağol..

Diğer arkadaşlar mesajımı gördüler ama yazmadılar ((

alpilknur,bebek ve diğer arkadaşlar sizlerin düşüncesi nedir??

Lütfen 1 2 kelimede olsa yazın...

Karar vereceğiz sizlerin görüşleriyle

çok sevindim ikizlerin iyi olmasına :) tatlı olmazlar mı :) AŞK yeni başlıyor annesi. daha yolun başındayız. kahkaha atacaklar, yürüyecekler ve inşallah anne diyecekler :) bakalım o zaman ne yapacağız. inşallah forumdaki herkes yaşar bunları.
hep dualarımda bu forum üyeleri.
gaz bizim için de sıkıntıydı. gaz için yapılabilecekler:
sab simplex diye bir damla var. mutlaka bul al derim. en iyisi ve bitkiseli.
acı elma yağı (aktarlarda var) ile karnına ve topuklarına masaj yapabilirsin.
karnına sıcak havlu koyabilirsin (çok sıcak olmasın) çok işe yarıyor.
ılık su dolu bir leğen ya da küvete beline kadar sokup masaj yapabilirsin.
rezene içirebilirsin.
bir de muskat (küçük hindistan cevizi gibi bişi) rendeleyip verebilirsin. bunu denemedim ama çok işe yarıyormuş.
emziriyorsan kendi yemeklerine kimyon atabilirsin.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. en zoru ilk 3 ay demişlerdi bana. gerçekten de öyleymiş. o dünyaya adapte oluyor. gazı azalıyor herşey daha güzel oluyor :) birazcık sabır.

yanlız mısın? sana yardım eden var mı? nasıl geçiyor günler?

hitle görüşmüşsün. şevket le zaten görüşememişsin ama firdevsi hiç görmemişsin.
bence firdevs le görüş. en sonunda içine sinene git canım.
Allah yardımcınız olsun. sizin için hangisi hayırlıysa o olsun.

gunaydin canim evet sabahin 5ine Kadar yattim kalktim uyku tutmadi agrimda yok ama huysuzlugum yine uzerimde neden bilmiyorum bu sefer erken test yapmadim canim.ama bugun klinige gidip kann verdim insallahh guzel haber veririmm

gunaydin canim ne güzel dua bu insallahhh benim senin herkese versin rabbim evet gercekten ilk 2 transferimde böyle agri cekmedim ama bu Kadar agri olmasida normalmi bilmiyorum hayirlisi deyip beklemekten baska care yok.sen ne Zaman gidiyorsun canim ? cok öpyüorum kendine iyi bak

İkidiryazıyorum birinde tel.inşarjı diğerinde bilgisayarın şarjı bitti ve yazdıklarımgitti sinir oldum..
Forum yine çok ilerlemiş... Amniyosentez sonrası dinlendikten sonra şehir dışına çıktım; aile ziyareti babamın ameliyatı filan...
Forumu takip edemedim doğru düzgün.. Şu an nezleyim evde dinleniyorum...25. haftadayım, bebeğim ve ben gayet iyiyiz çok şükür.Yalnız bu bebek fazla tekmeliyor

Gördüğüm kadarıyle güzel haberler var..
Lalita çok sevindim tebrik ederim, bak oldu sonunda...
Bebekcim ikizlerinin iyi olmasına sevindim, yorgunlukların ise mükafatın
Rüzgarselincim seni görmek ne güzel... Minik kızın ısırmalık olmuştur,mutluluğun daim olsun....
Atessen sen nerelerdesin arkadaşım? İçimdeki ses hazırlık yapıyor diyor
Larax tekrar hazırlık başladı mı?
Alpilknursen hala bakliyor musun yoksa??? Hadi sıra senin!

Breeze,Bilginisa,Tress, Aykızım, 4 Ekim, Tunanehir ve şu an aklıma gelmeyen hamileler her şey yolunda mı?
Waltkrayburg bu kez tutundu inşallah..

Hazırlık yapanlar bol şans...
Negatifler lütfenüzüntünüzü yaşadıktan sonra kabuğunuzdan sıyrılın ve yeni adım atın... Elbette sıranız gelecek..

Hepiniz sevgiyle ve mutlu kalın...

Sevgiliumudumvar,aslında sen bizlere sorarken, bilinçaltı cevaplamışsın kendi sorunu...
Bütün doktorlardan hamile kalan davar, kalamayan da.... Çoğunluğun sesi ve iç sesin ne diyorsa oraya git..
Benim doktorum Firdevs................

ben doktor şevket beyde yaptım şu an 5 aylık hamileyim. hastalarla can bey ilgileniyor işini çok iyiy yaptığını düşünüyorum. ben çok memenun kaldım. şevket bey çok iyiy bir doktor babbacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…