- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
- #21
Bu kız psikiyatristten destek aldı ve eşine bu tanı doktoru tarafından konuldu, adamın tavırları ve davranışları da, taktikleri de bununla uyumluydu. Yani oturup kendi kendinize de şüphelenebilirsiniz. Daha önce bununla alakalı bir post açıp aynı şekilde eşi veya yakını tanı alanlarla da bunu bir başlık altında konuşup tartıştı. Sizin dediğiniz durum çok farklı. Narsist, psikopat, sosyopat gibi tanılı insanları şizofren, bipolar, şizoaffektif bozukluğu olan “ ruh hastalığı” olan insanlarla kıyaslamanız veya tanı alan “ narsist” bir bireyi eşini sevmiyora indirmeniz burada yanlış olur. Demek istediğinizi genel olarak anladım ama buradaki eski konuları kişinin mesajlarından geriye yönelik olarak bakabilirsiniz.Belki de adam normal biridir ama esini sevmiyordur . Ya da adam kotu kalpli biridir.
Kotu kalpli kotu ahlakli insanlara 'ruh hastasi ' damgasi yapistirmak gercekten zihninde ruhunda hastalik olan insanlara karsi ne kadar adil sizce?
Gercekten psikiyatrik tedavi goren insanlar toplumda ne kadar dışlanıyor biliyor musunuz ?
Birinin ruhunda bir sorun olmasi onun kötü seyler yapacagina kötü biri olacagina gösterge degil ,olamaz da . Insanlar toplumdaki bu yaftalar yuzunden aci cekiyor, intihar ediyor , mahvoluyor . Ama kimsenim umrunda mi ?
Kocam beni dovuyor 3 5 youtube videosu izleyeyim de hemen teshis koyayim. Bu narsizim akimi da yeni cikti . Her onune gelen sozde psikolog bununla ilgili video hazırlıyor cunku en kolay lokma olan caresiz kadinlari bu sekilde cekip videolarini izletiyorlar . Sonra her gun buralarda kocam narsist kocam sizofren kocam bilmem ne .