Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Valla haklısınız tabi

Bazi insanlar pervane gibi gore gore atese cekiliyo. Bence tepki vermeyin. Adam gitmeden hemen 3.yu yapin yoksa 1 bucuk yil nerde bulcaksiniz adami. Donunce 4. Yaparsiniz acele etmeyin
Konuya dalga geçecek yorumunuzu kendinize saklayın

Hayır anlamadıysanız baştan okuyun yine alamazsanız konuyu geçin

Olur eşime iletirim çalışmamı istediğinizi pardonda bu konu hakkında değil sorum. Çalışmama zaten izin vermeyen kendisi. Bilmeden konuşmayın
me

Anca gülerim neden çevirme ihtiyacı duyayım pardonda kimsiniz. Eşimin fikrini bilmiyorsunuz bildiğim kadarıyla o nedenle neden istiyor olabilir demeye hakkınız yok sayın üye.
Senin tamam çocuk istiyorsun madem ona bakacak paramız varsa uzağa gitme burada kal diye konuşman gerekiyordu. Ama sen tıpış tıpış olmayan kocadan çocuk yapmaya evet diyorsun hatta bunun için uğraşıyorsun. Sen istiyorsun eşin istemiyor çünkü yanında olamayacağı çocuğu neden istesin? Ayrıca sen çabalıyorsun o çabalamıyor acaba çocuğu kim istemiş oluyor? İnsanlar yanlışlığını söylediğinde çevirdin işte ben istemiyorum kocam istiyor diyerek. Madem istiyordu neden kaçar gibi çalışmaya gitti

Gerçekten nasıl aklıma gelmedi. Hanfendi peki benim uğraşın ve açtığım konunun sebebi ne. Algı konusunda bir sıkıntınız yoksa. Bu yüzden tartıştığımız için tepki verdiğimi bu tepkimde haklı olup olmadığımı sordum. Siz hala üsküdardasınız ama diğer üyeler anladı zaten konuyu. Zaten anlamakta güçlük çeken birinin yorumuna ihtiyacım yok. :)

Yok maalesef daha çok bağlılar kökenlere yani katı kuralları var çok kalabalık bir sülale ama hiç çalışan bir kadın yok
Olur mu hiç doğu kültürü? Biz kaç göbektir doğuluyuz,herkes de çalışıyor,yaşasa 120 yaşında olacak anneannem bile çalışıyordu kimseden izin almadan.

Yorumlardan üyelerin anladığı cok belli oluyor eveddd.

9 yıla gireceğiz

Bırakmaz klasik doğu kültürü
Bizde doguluyuz. Dayimlar hala doguda. Yengemler, kuzenler hep calisiyor. Hatta benim buyukdedem doguda köy ağasıydı. Dusunun yani 7 göbek doguluyuz. Babaannemi okusun diye 12 yasinda ankaraya yatili okula yollamis. Tum kizlari okula gitmis. Sonra kızlar dogulu baska erkeklerle evlendiler. Onlarin kizlarida calisiyor.

Okumayan diger kizlar bile calisiyor temizlik gorevlisi olarak

Olması gereken bu tabiki ama dediğim gibi onlar hala eski devir gibi yaşamaya devam ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…