- 1 Eylül 2022
- 355
- 204
- 18
- 29
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Valla haklısınız tabiOrtada adam yok, olmayan adamdan habire üremek.
Bir sonraki konunuz 3 cocukla beni birakip yurtdisina tekrar calismaya gitti ne yapabilirim
Ben calisiyorum kizim var bir tane . Bazen diyorum ki bu dunyaya cocuk getirilir mi ..
Aklınız nasil calisiyor kusura bakmayin gerildim konunuzu okurken
Konuya dalga geçecek yorumunuzu kendinize saklayınBazi insanlar pervane gibi gore gore atese cekiliyo. Bence tepki vermeyin. Adam gitmeden hemen 3.yu yapin yoksa 1 bucuk yil nerde bulcaksiniz adami. Donunce 4. Yaparsiniz acele etmeyin
Hayır anlamadıysanız baştan okuyun yine alamazsanız konuyu geçinNeden hep derdiniz hep cocuk olmasi? Adam daha fazla kazanmak için yurtdisina gidiyor ve size olan davranişi çook cook kotu buna ragmen hala cocuk peşindesiniz. Hiç cocugunuz yokta değil?
Adami eve baglamaya mi ugrasiyorsunuz bu sekilde?
meEşiniz yurtdışına çalışmaya gittiğine göre maddi anlamda ihtiyacınız var. Hal böyleyken, ülke ekonomisi de ortadayken 3. çocuk neden ya neden? Gerçekten merak ediyorum.
2 çocuğunuzu güzelce büyütün, sonra girin bir işe, eşiniz de yurtdışına gitmek zorunda kalmasın, siz de herhangi bir olumsuzluk da maalesef boşanamam demezsiniz belki.
İnanmadıysanız konudan çıkınHanımefendi ben çocuk istemiyorum demiş beyefendi kabul etmemiş. Bak sen şu işe
Eşinizden niye izin istiyorsunuz çalışmak için?Olur eşime iletirim çalışmamı istediğinizi pardonda bu konu hakkında değil sorum. Çalışmama zaten izin vermeyen kendisi. Bilmeden konuşmayın
me
Senin tamam çocuk istiyorsun madem ona bakacak paramız varsa uzağa gitme burada kal diye konuşman gerekiyordu. Ama sen tıpış tıpış olmayan kocadan çocuk yapmaya evet diyorsun hatta bunun için uğraşıyorsun. Sen istiyorsun eşin istemiyor çünkü yanında olamayacağı çocuğu neden istesin? Ayrıca sen çabalıyorsun o çabalamıyor acaba çocuğu kim istemiş oluyor? İnsanlar yanlışlığını söylediğinde çevirdin işte ben istemiyorum kocam istiyor diyerek. Madem istiyordu neden kaçar gibi çalışmaya gittiAnca gülerim neden çevirme ihtiyacı duyayım pardonda kimsiniz. Eşimin fikrini bilmiyorsunuz bildiğim kadarıyla o nedenle neden istiyor olabilir demeye hakkınız yok sayın üye.
Eşinizden niye izin istiyorsunuz çalışmak için
Gerçekten nasıl aklıma gelmedi. Hanfendi peki benim uğraşın ve açtığım konunun sebebi ne. Algı konusunda bir sıkıntınız yoksa. Bu yüzden tartıştığımız için tepki verdiğimi bu tepkimde haklı olup olmadığımı sordum. Siz hala üsküdardasınız ama diğer üyeler anladı zaten konuyu. Zaten anlamakta güçlük çeken birinin yorumuna ihtiyacım yok. :)Senin tamam çocuk istiyorsun madem ona bakacak paramız varsa uzağa gitme burada kal diye konuşman gerekiyordu. Ama sen tıpış tıpış olmayan kocadan çocuk yapmaya evet diyorsun hatta bunun için uğraşıyorsun. Sen istiyorsun eşin istemiyor çünkü yanında olamayacağı çocuğu neden istesin? Ayrıca sen çabalıyorsun o çabalamıyor acaba çocuğu kim istemiş oluyor? İnsanlar yanlışlığını söylediğinde çevirdin işte ben istemiyorum kocam istiyor diyerek. Madem istiyordu neden kaçar gibi çalışmaya gitti
Olur mu hiç doğu kültürü? Biz kaç göbektir doğuluyuz,herkes de çalışıyor,yaşasa 120 yaşında olacak anneannem bile çalışıyordu kimseden izin almadan.Bırakmaz klasik doğu kültürü
Olur mu hiç doğu kültürü? Biz kaç göbektir doğuluyuz,herkes de çalışıyor,yaşasa 120 yaşında olacak anneannem bile çalışıyordu kimseden izin almadan.
Yorumlardan üyelerin anladığı cok belli oluyor eveddd.Gerçekten nasıl aklıma gelmedi. Hanfendi peki benim uğraşın ve açtığım konunun sebebi ne. Algı konusunda bir sıkıntınız yoksa. Bu yüzden tartıştığımız için tepki verdiğimi bu tepkimde haklı olup olmadığımı sordum. Siz hala üsküdardasınız ama diğer üyeler anladı zaten konuyu. Zaten anlamakta güçlük çeken birinin yorumuna ihtiyacım yok. :)
Sizden iyi anladıkları bariz. En azından anladıkları için eleştiri yapıyorlar. Ama siz hala anlama kısmındasınız. Dediğim gibi gerek yok. HoşçakalınYorumlardan üyelerin anladığı cok belli oluyor eveddd.
9 yıla gireceğizSize saygi bile duymuyor bu adam. Sirf uc cocuk olsun diye boyle bir adamdan cocuk yapmak istemek akil tutulmasi yasiyorsunuz sanirim. Siz onun hayatina karismicaksaniz ne diye evlenmis beyfendi kac yillik evlisiniz? Ben tepki vermezdim hayatima olabildigince bakmaya calisir hic bi konuda da o kisiye hesap vermezdim.
Siz bir ilk olun o zaman.Yok maalesef daha çok bağlılar kökenlere yani katı kuralları var çok kalabalık bir sülale ama hiç çalışan bir kadın yok
Bizde doguluyuz. Dayimlar hala doguda. Yengemler, kuzenler hep calisiyor. Hatta benim buyukdedem doguda köy ağasıydı. Dusunun yani 7 göbek doguluyuz. Babaannemi okusun diye 12 yasinda ankaraya yatili okula yollamis. Tum kizlari okula gitmis. Sonra kızlar dogulu baska erkeklerle evlendiler. Onlarin kizlarida calisiyor.Bırakmaz klasik doğu kültürü
Okumayan diger kizlar bile calisiyor temizlik gorevlisi olarakBizde doguluyuz. Dayimlar hala doguda. Yengemler, kuzenler hep calisiyor. Hatta benim buyukdedem doguda köy ağasıydı. Dusunun yani 7 göbek doguluyuz. Babaannemi okusun diye 12 yasinda ankaraya yatili okula yollamis. Tum kizlari okula gitmis. Sonra kızlar dogulu baska erkeklerle evlendiler. Onlarin kizlarida calisiyor.
Siz bir ilk olun o zaman.
Adam zaten ortalıkta yok yahu,çalışmaya gitseniz en erken seneye öğrenecek olan adama bunca saçma sadakat neden?
Olması gereken bu tabiki ama dediğim gibi onlar hala eski devir gibi yaşamaya devam ediyorlarBizde doguluyuz. Dayimlar hala doguda. Yengemler, kuzenler hep calisiyor. Hatta benim buyukdedem doguda köy ağasıydı. Dusunun yani 7 göbek doguluyuz. Babaannemi okusun diye 12 yasinda ankaraya yatili okula yollamis. Tum kizlari okula gitmis. Sonra kızlar dogulu baska erkeklerle evlendiler. Onlarin kizlarida calisiyor.
Aslında sebebi yazmıştım ama anlamadığınız için tekrar söyliyim eşim çocuk istediği için doktora gittiğimde erken menapoz riski var deyince ortak kararla sonradan ortak kararla iyice anlayınBence adamin evde kalmasini saglamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?