Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr
Kendinizi avutmayın,çocuğu siz istemeseniz elinizde 2 çocukla koşa koşa doktora gitmezsiniz yani. Hangi kadın yapar bunu? Çocuk isteyen kadın yapar. İstemenize bir şey demiyorum ama bu devirde 3 çocukla tek başınıza ne yapacaksınız ona hayret ediyorum. Nasıl bakıyorsunuz çocuklara? Okul,kurs ,etkinlik bir şeyler yapıyor musunuz? Ne yiyorlar ne içiyorlar gerçekten merak ettim. Haftalık mutfak alışverişinizde neler var,nereden kaç liraya alıyorsunuz? Sinema tiyatro gidebiliyor musunuz?

Yok artık ya. Zor çıkarlar o ayrı eve ümidi kessin bence. Adam niye bozsun rahatını, burda yok zaten çocuklarının karısının başında annesi var, her şey kontrolü altında. 3.değil 13.çocuk doğsa yine olmaz o iş

Buyuk kararlar eslerin ortak karariyla olur zaten, sizde bu yok ki, adam icin bir sey ifade etmiyorsunuz sanirim. Fikirlerinize önem verme, saygi duyma geregi hissetmiyor.
Zaten boşanamam diye belirtmişsiniz, o sebeple iyice cepte görüp yok sayıyor sizi:)
Siz de daha doğurmaya calisin masallah.
Belki orda birini bulmus bile olabilir

Eşinin ailesine güveniyor biraz da, onlar tutar ipini diye, öyle anladım. Ama adamın eli para tutmaya başlayınca, gittiği yerde de bi tutunursa şah da padişah da o olur. Kim takar gelini, oğulları varken? :)

Eşinin ailesine güveniyor biraz da, onlar tutar ipini diye, öyle anladım. Ama adamın eli para tutmaya başlayınca, gittiği yerde de bi tutunursa şah da padişah da o olur. Kim takar gelini, oğulları varken? :)
Aynen para insanları 180 derece değiştiriyor özellikle erkekleri. Umarım aklı başına gelir

Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Ev arsa var diye çocuk mu yapılır ya..
Olanlar iki çocuğunuza anca yeter..
Bu çocuklar okula gitmiyor sanırım sizin hayat şartlarından haberiniz var mı ?
Eşiniz istiyor ama gidiyor fırsat işte yapmazsınız ne güzel..
Ayrıca o sizi dinliyor mu gidicem diyor gidiyor çocuk diyor onu da yaptırmaya çalışıyor azıcık söz söyleme hakkınız yok mu bu evlilikte??
Siz her söylenene kafanızı sallayıp tamam mı diyorsunuz?

Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir

Bu adam sizden kaçiyor, sadece üreme için kullaniyor. Orada birilerini bulmuştur, hala bulmadiysa bulacaktir. Kimse durduk yere eşini cocugunu birakip gitmez cunku.
Bizde de var boyle bir tanidik. Adam 2 cocukla birakti gitti kadini, cocuklari evlendi torunlari bile oldu ama adam hala eşinin yaninda degil. Yine de kagit ustunde evliler.

Lütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
Haksizsiniz. Allah bagislasin zaten 2 cocugunuz var. 3.cocugun olmasi tamamen kadinin karari olmali artik. Anlattıklarınızdan cocugu asil sizin istediginiz anlasiliyor zaten. Maddi durumunuz iyiymis, yine anlattiklariniza bakinca esinizin yurtdisina cikma istegi evden kacmak icin. 3.cocugu yaparsaniz eve hic ugramaz artik. Bosanamama sebebinizde buyuk ihtimalle cocuklar, 3.yude doğurursanız kapidan disari ayaginizi bile cikaramazsiniz

10 yıl bişey yapmasa geçinir demiş de, geçinmek var geçinmek var şimdi. Belki bi şeyleri garanti altına almaya çalışıyor adam, nerden bileceğiz?

Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmedi
Napabilirim

Tamam cocuk istemiyorsunuz o zaman birakin gitsin 1.5 sene, tedavi olma sansiniz olmaz sizin istediginiz olur. Yazdiklarinizdan evde olmasi sizi mutlu edecek bir es gibi durmuyor esiniz, bosverin keyfinize bakin cocuklarla, o da calissin para gondersin size.

Esinizin 3.cocuk istemedeki motivasyonu nedir? Hem kizi hem oglu da varmis erkek cocuk da aramiyor...

26 yasindaymissiniz, iki cocugunuz var, buyuk cocugunuz ise 5 yasinda. 20 yasinda hamile kalmissiniz demekki 19-20lerde evlendiniz(en gec). Bu saatten sonra kendinize yatirim yapmalisiniz, cocuk defterini kapatın artik. Üniversite egitimine devam edin ya da is bulun, ortaogretim kpssye calisin, hobileriniz olsun.

kusura bakmayın ama aşırı saçma bir konu. zaten 2 çocuğunuz var koşa koşa 3. için tedavi nedir. üstelik problemli bir evlilikte. insanların ne garip dünyaları var ben cidden anlamıyorum

En azından anonim bir forumda; bizlere olmasa da, kendinize karşı dürüst olun. Boşanamam değil de, bunların size göre boşanma sebebi olmadığını söyleyin; tıpkı başka bir konuda söylediğiniz gibi.

17 Ocak Salı gününe ait Sizce evliligime devam etmelimiyim dusuncelerinizi merak ediyorum konusunda bazı görüşlerinizi paylaşmıştınız.

Konu sahibi 5 yıllık evli, 35 yaşında, çocuksuz ve eşinin muhafazakarlık adı altında yıllardır kendisine uyguladığı baskılardan bunaldığını ve aşırı derecede mutsuz olduğunu yazmıştı. Ayrılmanın vakti geldi mi ? diye sormuştu.

Konuya yaptığınız yorumlar :

Bi ara konuyu be mi açtım diye şaşırdım geneli benziyor. Yanı bu sebepler yuvayı yıkmaya değmez bence

siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz

Zorlanıyorum tabiki. Ama çocuklarım var ve o saçma sapan adam ve tuhaf huyları yüzünden çocuklarıma yuva kavramını öğretmektwn vazgçemk istemiyorum

E yuva kavramını yanlış öğreniyor olmasinlar? Kadının esir erkegin egemen olmasi gibi mesela.

Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdur

Peki çocuklarınız olmasaydı

1 dakika bile yanında durmazdım asla

bide çocuk olmadanda böylemiydi o zamanlarda nasıl dayandınız ayrılmayı düşündünüz mü

Bir başka konuda 6 yıllık evli , 2 yaşında çocuğu olan ve kocası boşanmak isteyen konu sahibine yorumunuz ise ; ayrılması yönünde olmuş. Ya kafanız karışık ya da kadının ayrılmak istemesi durumundaki fikrinizle , erkeğin ayrılmak istemesi durumundaki fikriniz farklı.

7 Ocak 2023
Eminim çocuk öyle yuvada büyümek istemez en iyisi ayrılmak gibi siz çok yıpranırsınız ve çocukta sizle yıpranır hatta çocuk için ayrılıp mutlu bir hayat kurmalısın

7 ocakta bir başka konuda da kâr zarar terazisi yaparak , evlilik birliği içinde kalmaya devam ettiğinizi söylemişsiniz.

Bilgilerinize göre 26 ( mesajlara göre 27) yaşında, ilköğretim mezunu, 9 yıllık evli; 5 yaşında erkek ve 4 yaşında kız çocuk annesisiniz.

Hem sizin hem de eşinizin ailesinde yakın derecede epilepsi var. Oğlunuzda epilepsi şüpheniz olmuş, eeg sine göre yokmuş.

Çok şükür 2 sağlıklı evladınız varken; 7 aydır yurtdışında olan eşiniz gelir gelmez hamile kalabilmek için klomen ve ovitrelle kullanmanız gerçekten mantıklı geliyor mu size ?

Adam gidipte dönmezse; kendinize ve çocuklarınıza nasıl bakacak, onları nasıl büyütüp okutacaksınız , hiç düşündünüz mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…