- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.386
- 798
- Konu Sahibi Caresiolmayancare
-
Kendinizi avutmayın,çocuğu siz istemeseniz elinizde 2 çocukla koşa koşa doktora gitmezsiniz yani. Hangi kadın yapar bunu? Çocuk isteyen kadın yapar. İstemenize bir şey demiyorum ama bu devirde 3 çocukla tek başınıza ne yapacaksınız ona hayret ediyorum. Nasıl bakıyorsunuz çocuklara? Okul,kurs ,etkinlik bir şeyler yapıyor musunuz? Ne yiyorlar ne içiyorlar gerçekten merak ettim. Haftalık mutfak alışverişinizde neler var,nereden kaç liraya alıyorsunuz? Sinema tiyatro gidebiliyor musunuz?Çocuğu zaten eşim istiyor ben istemiyorum o yüzden kızıyorum zaten hem tedavi yaptırıyor hemde yarıda bırakıyor diyr
Bi zar atıyor işte, ya tutarsa.Daha para göndereceği de garanti değil ki katip. Yollamazsa ne yapacak boşanamam da diyor. İyi cesaret valla
Yazık olan çocuklara oluyor. Ben kendi şartlarıma göre dört dörtlük bakıyorum evlatlarıma çok şükür. Hem anne hem babayım ama bir yanları eksik kalıyor. Bile bile insan çocuğuna bunu yapmamalı.Bi zar atıyor işte, ya tutarsa.
yalan ya aslında tam aksi eşi istemiyor bizimki tintin 2 çocukla hsg çektiriyor, klomen ovitrelle okumuş buradan adam gelmeden randevu alıyor doktordan.
Çocukla eve bağlama yapcak kendince kaynanayla yaşıyor adam dönsün memlekete ayrı eve çıkma planı yapıyor.
Eşinin ailesine güveniyor biraz da, onlar tutar ipini diye, öyle anladım. Ama adamın eli para tutmaya başlayınca, gittiği yerde de bi tutunursa şah da padişah da o olur. Kim takar gelini, oğulları varken? :)Yazık olan çocuklara oluyor. Ben kendi şartlarıma göre dört dörtlük bakıyorum evlatlarıma çok şükür. Hem anne hem babayım ama bir yanları eksik kalıyor. Bile bile insan çocuğuna bunu yapmamalı.
Aynen para insanları 180 derece değiştiriyor özellikle erkekleri. Umarım aklı başına gelirEşinin ailesine güveniyor biraz da, onlar tutar ipini diye, öyle anladım. Ama adamın eli para tutmaya başlayınca, gittiği yerde de bi tutunursa şah da padişah da o olur. Kim takar gelini, oğulları varken? :)
Yorumlarda yazdınız mı görmedim .Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir
Ev arsa var diye çocuk mu yapılır ya..Hayır durumumuz iyi. Ev arsa var. Gitmesin diye değil. Öncesinde 7 ay zaten kaldı orda artık ihtiyacı yok paraya
Boya işi demişti.Yorumlarda yazdınız mı görmedim .
Eşiniz ne iş yapıyor , mesleği nedir ?
Şuan hayat dursa 10 yıl hayatı idame ettirecek güç var. Ayrıca Türkiye de gayet iyi para kazanabilir
Bildiğimiz boya badana işi mi ?Boya işi demişti.
Ay ne bileyim, bu kadarını dedi.Bildiğimiz boya badana işi mi ?
Haksizsiniz. Allah bagislasin zaten 2 cocugunuz var. 3.cocugun olmasi tamamen kadinin karari olmali artik. Anlattıklarınızdan cocugu asil sizin istediginiz anlasiliyor zaten. Maddi durumunuz iyiymis, yine anlattiklariniza bakinca esinizin yurtdisina cikma istegi evden kacmak icin. 3.cocugu yaparsaniz eve hic ugramaz artik. Bosanamama sebebinizde buyuk ihtimalle cocuklar, 3.yude doğurursanız kapidan disari ayaginizi bile cikaramazsinizLütfen haklımıyım onu söyleyin siz bende bu mantıkla istemiyorum zaten ama karşımdaki istiyor
10 yıl bişey yapmasa geçinir demiş de, geçinmek var geçinmek var şimdi. Belki bi şeyleri garanti altına almaya çalışıyor adam, nerden bileceğiz?Bu adam sizden kaçiyor, sadece üreme için kullaniyor.Orada birilerini bulmuştur, hala bulmadiysa bulacaktir. Kimse durduk yere eşini cocugunu birakip gitmez cunku.
Bizde de var boyle bir tanidik. Adam 2 cocukla birakti gitti kadini, cocuklari evlendi torunlari bile oldu ama adam hala eşinin yaninda degil. Yine de kagit ustunde evliler.
Karşımda çocuk diye tutturan biri var. Doktor bu tedaviyi uyguladı. Başta eşime gelecek kaygısı yüzünden çocuk istemediğimi söyledim. Oda Kabul etmedi
Napabilirim
kusura bakmayın ama aşırı saçma bir konu. zaten 2 çocuğunuz var koşa koşa 3. için tedavi nedir. üstelik problemli bir evlilikte. insanların ne garip dünyaları var ben cidden anlamıyorumMrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Bi ara konuyu be mi açtım diye şaşırdım geneli benziyor. Yanı bu sebepler yuvayı yıkmaya değmez bence
siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz
Zorlanıyorum tabiki. Ama çocuklarım var ve o saçma sapan adam ve tuhaf huyları yüzünden çocuklarıma yuva kavramını öğretmektwn vazgçemk istemiyorum
E yuva kavramını yanlış öğreniyor olmasinlar? Kadının esir erkegin egemen olmasi gibi mesela.
Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdur
Peki çocuklarınız olmasaydı
1 dakika bile yanında durmazdım asla
bide çocuk olmadanda böylemiydi o zamanlarda nasıl dayandınız ayrılmayı düşündünüz mü
Yo öyle değildi hatta çocuklar varken bile öyle değildi daha güzeldi herşey. Aslında böyle olmasının tek sebebi doğuya taşınmış olmamız İstanbulda yaşıyorduk çiçek gibi hayatımız vardı 2 3 yıldır kaynvalidemlern yanına geldik. Onları gördükçe havalandı annem babam fln. Öyle de devam ediyor maalesef.
Eminim çocuk öyle yuvada büyümek istemez en iyisi ayrılmak gibi siz çok yıpranırsınız ve çocukta sizle yıpranır hatta çocuk için ayrılıp mutlu bir hayat kurmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?