- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Yalnız kalmazsın korkma. Belki de ruh eşin çok uzaklardadır. Benim ablam 38 yaşında ABD'de tanıştı mesela eşiyle, böyle şeyler hiç belli olmaz.Bende birde ek korku var yalnız kalırsam korkusu ya alakasız ama gidersem ya hepten istediğim ayarda birimi bulamazsam yaşım da geçiyor çünkü((
AA ne güzel telefona kaydediyorum bunu :)Yalnız kalmazsın korkma. Belki de ruh eşin çok uzaklardadır. Benim ablam 38 yaşında ABD'de tanıştı mesela eşiyle, böyle şeyler hiç belli olmaz.
eş kisisinden bahsetmedim ben. Anne babadan bahsettim.Eşle gidilse bir derece de işte şu an evlilik durumum vs de Yok, buradaki kadınlarla da baş edemiyorum- gelen adamı ilişki başlamadan dolduruşa getirmek vs vs sonunda bana hesap kitleyenler kaldıyalnız uzun süre yapabilir miyim bilmiyorum...
Evet canım maalesef. Irkçılık her yerde var, özellikle müslümanlara karşı önyargı. Hatta müslüman olmana bile gerek yok, geneli müslüman bi millete mensupsan satanist bile olsan seni müslüman kabul ediyorlar.AA teşekkürler onlarda mı öyle ya
Yok yok bende eş olsa iyi olurdu anlamında dedim :)eş kisisinden bahsetmedim ben. Anne babadan bahsettim.
Bende benim ailemle cok güzel vakit geciriyorum almanyaya evlendim 3 senedir senede 1 veya 2 kez gidip geliyorum Allahtan su akilli telefonlar varda kamerali ile görüsüyoruz :) yurtdisina cik calis baktin vatandasi aldin aileni de yanina alabilirsin :)Arkadaşlar merhaba, ya ben yurtdışında çalışmakla Türkiye’de kalmak arasında gelip gidiyorum. En büyük nedende ailem. Yani inanılmaz iyi bir iletişimimiz var ve anne babamla zaman geçirmekten çok mutluyum. Ammavelakin, kariyer anlamında yurtdışı çok verimli olur diye de düşünüyorum. Birde ortam açısından. Türkiye’de çok fazla çirkef insana denk geliyorum ve hepsi de şirinlik muskası görünüyor, eğitim için yurtdışında bulunmuştum bir tane bile böyle tipe ne stajda ne okulda denk gelmemiştim, bu insanları bizim ülkeye toplamışlar sanırımAma aile deyince akan sular duruyor. Yani uzun süre onlarsız kalmak istemem, evde kendimi çok sevgi dolu ve huzurlu hissediyorum artı annemlerle çok güzel zaman geçiriyoruz. İş yerimden de memnunum ama bir adım öteye gidiyor mu kariyerim ondan emin değilim, iş arkadaşlarımda bu dediğim çirkef, art niyetli tiplerden değil, ama dediğim gibi sosyal ortamlarda çok denk geliyorum, ve oldukça sıkıldım bunlardan. Yurtdışında özellikle İrlanda/İngiltere’de yazılım alanında çalışanlardan fikir bekliyorum. Memnun musunuz ? Ne kadar sürede bir Türkiye’ye geliyorsunuz ?
O isler oyle kolay mi yaa:) oyle olsa her yurt disina kapagi atan sulalesini sokardi. Turist olarak gitmek icin bile belli istekleri oluyor. Kaldiki anasini danasini her yurt disina cikan yerlesmek icin goturemez. Evlenirse kocasini goturebilir oturum izni olursa arkadasin, o ayriBende benim ailemle cok güzel vakit geciriyorum almanyaya evlendim 3 senedir senede 1 veya 2 kez gidip geliyorum Allahtan su akilli telefonlar varda kamerali ile görüsüyoruz :) yurtdisina cik calis baktin vatandasi aldin aileni de yanina alabilirsin :)
O isler oyle kolay mi yaa:) oyle olsa her yurt disina kapagi atan sulalesini sokardi. Turist olarak gitmek icin bile belli istekleri oluyor. Kaldiki anasini danasini her yurt disina cikan yerlesmek icin goturemez. Evlenirse kocasini goturebilir oturum izni olursa arkadasin, o ayri
Yok ki anne babaniz kendine bakamayacagi hale gelirse tabi ki bakma yükümlügünü üstüne alabiliyosun getirirsen diye ve türkiyeden koca bulacagina ingiltere bul bence cok yakisiklilar vardir sansin varO isler oyle kolay mi yaa:) oyle olsa her yurt disina kapagi atan sulalesini sokardi. Turist olarak gitmek icin bile belli istekleri oluyor. Kaldiki anasini danasini her yurt disina cikan yerlesmek icin goturemez. Evlenirse kocasini goturebilir oturum izni olursa arkadasin, o ayri
Bende birde ek korku var yalnız kalırsam korkusu ya alakasız ama gidersem ya hepten istediğim ayarda birimi bulamazsam yaşım da geçiyor çünkü((
Yok oyle bi soylemissinki anani babani alirsin yanina gibisinden.. elden ayaktan dusmesi gerekiyor gibi anlasilmadiYok ki anne babaniz kendine bakamayacagi hale gelirse tabi ki bakma yükümlügünü üstüne alabiliyosun getirirsen diye ve türkiyeden koca bulacagina ingiltere bul bence cok yakisiklilar vardir sansin var
Başlanmıştım yeni gördüm kime benzettiniz merak ettim :)Bir söz vardır neden çok korkarsaniz onla sinanirsiniz diye. Şu evlenememeye bu kadar takilmayin kaderde varsa zaten zamanı gelince olacak. Yok hayır kaderde yoksa ne yaparsanız yapın olmaz.
Birde sizin bu yazdiklarinizi okurken bir arkadaşıma tarzinizi cok benzettim erkek versiyonunuz resmen:)
Ayy allah korusun elden ayaktan düşmesinler.Yok oyle bi soylemissinki anani babani alirsin yanina gibisinden.. elden ayaktan dusmesi gerekiyor gibi anlasilmadi
Adamlar varda ortam lazım nasıl tanışılıyor vs :)Yok ki anne babaniz kendine bakamayacagi hale gelirse tabi ki bakma yükümlügünü üstüne alabiliyosun getirirsen diye ve türkiyeden koca bulacagina ingiltere bul bence cok yakisiklilar vardir sansin var
MissCherryBlossom terazi sizi takip ediyor , yorumlarınızı çok beğeniyoruz, sürekli bağlandığından denk gelemedik, yorumunuz nedir ?
Yok yok bende banlandımGulmekten koptum yahuuu, bir sey soracaksaniz elbette banlanmadigim araya getirmeniz gerek
Simdi benim fikrimce, madem elinde sans var, 2-3 yil kadar calis tecrube edin. Donmek istiyorsan da oyle don. Kral olarak donersin, istedigin her yerde de calisabilirsin Ankara'da da, istanbul'da da. Simdi donersen, b.k gibi bir ekonomiye yeni mezun olarak katilacaksin. Su anda donersen is bile bulamayabilirsin. Elinde firsat varken degerlendir derim. Ben sahsen Dublin'i tavsiye ederim. Ingilitere ve Ingilizler b.k gibi hem hayat pahali, hem erkekler tipsiz...Irlandalilar hem daha sicakkanli, hem sosyal hayat daha eglenceli. hem de adamlar elf gibi vallahiDublin veya Cork derim haydi hayirlisi
Yok yok bende banlandımhemde kaç defa... yorumunuza çok teşekkür ederim neden İngilizler için öyle dediniz kötüler mi insan olarak ? Bir oradan dönül aldım da... dikkat çekici bir tipim Yok sanırım Türkiye’de cimri adamlar denk geliyor ingilterede de çok sıradan tipler ya da ben bu işleri bilmiyorum ...
Yıllık 42 k vergi dahil değil :) vergi dahil olunca aylık 2600 filan kalıyor bana sanırım...Teklif nerdeyse orayi degerlendir o zaman derim. Yalniz Londra hayvanca pahali...yani aldigin para gecinmene yetmez. Machester, Cambridge vb daha iyi olabilir. Kotu degiller de, sadece Irlandalilar kadar yakisikli degillerEeee yani Ingiltere'deki erkek populasyonu genelde siradan tipli o yuzdendir diyorum. Maas araligi nedir, ne dediler?
AA birde doktora yapsam, maaşım ileride çok değişir mi yoksa değmez mi ?Teklif nerdeyse orayi degerlendir o zaman derim. Yalniz Londra hayvanca pahali...yani aldigin para gecinmene yetmez. Machester, Cambridge vb daha iyi olabilir. Kotu degiller de, sadece Irlandalilar kadar yakisikli degillerEeee yani Ingiltere'deki erkek populasyonu genelde siradan tipli o yuzdendir diyorum.
Londra iyi hos ama yasamasi asiri zor, karmakarisik asiri buyuk, trafik kesmekes....ben 30+ halimle girmem ama sen daha gencsin sen bilirsin. Ben Dublini daha cok sevmistim.
Maas araligi nedir, ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?