- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Ablacım çok mantıklı. Ben sana 10 yıldır aşıktım diyen inşaat mühendisi çocuk 30 liralık hesabı ödemiyorsa üretmek lzımYapay zeka alanın niye bi erkek robot yapmıyosun kendine hep hesabı o öder hem :)
İşte ben bir okulda yüksek lisans yaptım çevre Çinli doluydu illallah ettim , ondan İngilterede bir daha Çinli görmek istemiyorum.
Gel gel seni de bekleriz, ben Güney İngilteredeyim valla çok memnunum hayatımdan ne Türkiye arıyorum ne bir şey
İşte sınıf paso Çinliydi okul adı vermiyorum ama Londra’da okullar öyleYa sen de Çinlilere bakmazsın, filtre takarsın, radarı İngiliz genlerine ayarlarsın vıyık vıyık öter
Sen de kimseyi beğenmiyorsun, başka konuda da Hintli, Çinli gömüyordunValla panpa iyi bir sevgilin olsun yeter, diger anlamda sosyal beklentilerini sifirla derim. Tavsiyem bu kadar. Ingilizler daha sosyal olabilir ama onlar da Almanin baska bir laciverdi...neyse.
İşte ben bir okulda yüksek lisans yaptım çevre Çinli doluydu illallah ettim , ondan İngilterede bir daha Çinli görmek istemiyorum.
Ben mesela hesabı ödeyen herkese aşığım demek istemiştir belki :)Ablacım çok mantıklı. Ben sana 10 yıldır aşıktım diyen inşaat mühendisi çocuk 30 liralık hesabı ödemiyorsa üretmek lzım
Çinliler cidden başa bela... İngiliz erkeklere yapışıyorlardı aşırı derecede , sırf evlenip orada kalmak için.Sen de kimseyi beğenmiyorsun, başka konuda da Hintli, Çinli gömüyordun
Valla panpa Londra'ya ne zaman gelsem, kadin oldugumu anliyorum yahu. Kafeye gidiyorsun bir erkek yaklasip konusuyor, bulunmaz bir nimet burda asla oyle seyler olmuyor
Bir gun isten ciktim, yanima bir herif geldi ben de bakiyorum ne diyecek diye...asansorun kapisini acik biraktiniz dedi bana. Ben de ben asansor kullanmiyorum merdivenle geldim dedim. Karsi cinsle aramda gecen en uzun konusma bu oldu.Flort kulturu 0. Paraya sebep hayatimi b.k mu ediyorum diye dusunuyorum bazen
Ahahah olabilir bu çocuk birde Kırşehirli ve namazında niyazında bir tipti yani güya kadını daha çok düşünen tip. O gün tak diye üstünü çizdim.Ben mesela hesabı ödeyen herkese aşığım demek istemiştir belki :)
Sen de kimseyi beğenmiyorsun, başka konuda da Hintli, Çinli gömüyordun
İşte reel ortamda mı denk geliyorsunuz sanal mı :) ?Ya evet İtalyada da böyleydi.
Burada dating (çıkma) kültürü farklı baya, direkt yani.
Ay öbür türlü uzun uzun haftalarca, aylarca uzaktan birbirine bak, aman hüzünlen falan
Burada hoşlandıysan bi' çay içiyorsun sonrası geliyor zaten
İşte sınıf paso Çinliydi okul adı vermiyorum ama Londra’da okullar öyleBen ne yapayım Çinliyi ?
İşte reel ortamda mı denk geliyorsunuz sanal mı :) ?
Ben o zaman taşınırsam size yazarım mesaj olur mu ? Ne güzelmiş yaw ben daha burada hesap ödeten adamlarla uğraştığımdanReelde de sanalda da
Şu ankiyle sanalda tanıştık
Yav ben bilsem böyle minnoş olduklarını harcanmazdım
"Git bana tampon al" tribi çeksen gidip kuzu kuzu alan adamlar
Ahahah olabilir bu çocuk birde Kırşehirli ve namazında niyazında bir tipti yani güya kadını daha çok düşünen tip. O gün tak diye üstünü çizdim.
Hesap ödeten adamdan bir halt olmaz, direkt çiz üstünü. Ama Türk erkekleri öder genelde, sana nasıl denk gelmiyor?Ben o zaman taşınırsam size yazarım mesaj olur mu ? Ne güzelmiş yaw ben daha burada hesap ödeten adamlarla uğraştığımdan
Ben o zaman taşınırsam size yazarım mesaj olur mu ? Ne güzelmiş yaw ben daha burada hesap ödeten adamlarla uğraştığımdan
Hesap ödeten adamdan bir halt olmaz, direkt çiz üstünü. Ama Türk erkekleri öder genelde, sana nasıl denk gelmiyor?
Hesap isteme benden buz gibi soğurum sendenTabii ki beklerim
Yetiş sen de arkadan çifte düğün yapalım
Ben hesabı ödemek istiyorum ya öbür türlü hep beni besliyor gibi gücü ona veriyormuşum gibi sinir oluyorum, elini falan itiyorum arada brrrst bi' bırak da ödeyelim kardeş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?