Yurtdışında Çalışmak vs Türkiye’de Çalışmak

İşte ben bir okulda yüksek lisans yaptım çevre Çinli doluydu illallah ettim , ondan İngilterede bir daha Çinli görmek istemiyorum.

Ya sen de Çinlilere bakmazsın, filtre takarsın, radarı İngiliz genlerine ayarlarsın vıyık vıyık öter

Gel gel seni de bekleriz, ben Güney İngilteredeyim valla çok memnunum hayatımdan ne Türkiye arıyorum ne bir şey

Valla panpa Londra'ya ne zaman gelsem, kadin oldugumu anliyorum yahu. Kafeye gidiyorsun bir erkek yaklasip konusuyor, bulunmaz bir nimet burda asla oyle seyler olmuyor

Bir gun isten ciktim, yanima bir herif geldi ben de bakiyorum ne diyecek diye...asansorun kapisini acik biraktiniz dedi bana. Ben de ben asansor kullanmiyorum merdivenle geldim dedim. Karsi cinsle aramda gecen en uzun konusma bu oldu. Flort kulturu 0. Paraya sebep hayatimi b.k mu ediyorum diye dusunuyorum bazen

Ya evet İtalyada da böyleydi.
Burada dating (çıkma) kültürü farklı baya, direkt yani.
Ay öbür türlü uzun uzun haftalarca, aylarca uzaktan birbirine bak, aman hüzünlen falan
Burada hoşlandıysan bi' çay içiyorsun sonrası geliyor zaten

İşte reel ortamda mı denk geliyorsunuz sanal mı :) ?

Reelde de sanalda da
Şu ankiyle sanalda tanıştık
Yav ben bilsem böyle minnoş olduklarını harcanmazdım
"Git bana tampon al" tribi çeksen gidip kuzu kuzu alan adamlar
Ben o zaman taşınırsam size yazarım mesaj olur mu ? Ne güzelmiş yaw ben daha burada hesap ödeten adamlarla uğraştığımdan

Ahahah olabilir bu çocuk birde Kırşehirli ve namazında niyazında bir tipti yani güya kadını daha çok düşünen tip. O gün tak diye üstünü çizdim.

seni kendisiyle görüşüp gunaha girmenden kurtarmis adam daha napsin

Ben o zaman taşınırsam size yazarım mesaj olur mu ? Ne güzelmiş yaw ben daha burada hesap ödeten adamlarla uğraştığımdan

Tabii ki beklerim

Yetiş sen de arkadan çifte düğün yapalım

Ben hesabı ödemek istiyorum ya öbür türlü hep beni besliyor gibi gücü ona veriyormuşum gibi sinir oluyorum, elini falan itiyorum arada brrrst bi' bırak da ödeyelim kardeş diye

Hesap isteme benden buz gibi soğurum senden
Prf Dr Yapay Zeka Uzmanı Portakalsevgisi
Sen naptın yav keşke demeseydin şimdi öyle ağırına gidicek kızın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…