- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #3.641
tabiki de kız benimde 43 du 5. gün embryosu senin 2. gün şimdi 40 a yakın
korkma önemli olan katlanması daha çok erken haftalardayız
Canim senin de kizin olacak oyle hissediyorum. Benim hislerim genelde kuvvetlidir. Insallah yanilmam sizlerde de. Ben de simdi yeni kan verdim. 6 saat sonra sonucu ogrenirim. Insallah her sey yolundadir canim. Doktorumu gordum bugun, konustuk bugun. O da sagolsun kendimi iyi hissetmemi sagliyor.
Anladım canım teşekkürler:)
Canim senin de kizin olacak oyle hissediyorum. Benim hislerim genelde kuvvetlidir. Insallah yanilmam sizlerde de. Ben de simdi yeni kan verdim. 6 saat sonra sonucu ogrenirim. Insallah her sey yolundadir canim. Doktorumu gordum bugun, konustuk bugun. O da sagolsun kendimi iyi hissetmemi sagliyor.
Ben haksızsın demedım cok stres yaptın dedım asırı hemde ben daha test olayına gecmedım yedı gün dolaun baslıcam ama canım :)Ablam vallahi bana kızıyordunuz hep ama haksızmıymışım. Çok heyecanlı her saniyesi düşünceli geçiyormuş dimi :) senin bide test zamanlarında gelecek 1 hafta geçsin hele :))))
Kaynanama cok uyuyorum dedim, kiz olcak dedi direk seninde kiz demekkkkvalla kendime şaşıyorum bu kadar uyku ve ben :))))
ay pazartesi olsa da bidaha kan versem
şimdi de katlandı mı stresi başladı
yicem başınızın etiniiiiiiiii :)))))
İşallah canım allah duysun sesını:) senınde hersey güzel olcak rahat ol canımıniçiCanim senin de kizin olacak oyle hissediyorum. Benim hislerim genelde kuvvetlidir. Insallah yanilmam sizlerde de. Ben de simdi yeni kan verdim. 6 saat sonra sonucu ogrenirim. Insallah her sey yolundadir canim. Doktorumu gordum bugun, konustuk bugun. O da sagolsun kendimi iyi hissetmemi sagliyor.
Canim senin de kizin diye hissediyorum. B bebekborn da kizPeki benim canımmm
Canim senin de kizin diye hissediyorum. B bebekborn da kizmertugce35 Gentille ve benim erkek gibi hissediyorum. Bakalim tahminlerimin kaci tutacak.
Ben haksızsın demedım cok stres yaptın dedım asırı hemde ben daha test olayına gecmedım yedı gün dolaun baslıcam ama canım :)
Canim sag salim olsunlar yeter ki . Ama benim icimden gecen de senin erkek cocugun olacak yonunde.
Peki yumurta rezervi ni artırmak için bişey verdımı doktor canımıniçiBir de kafamı cok mu taktım nedir iyice sabırsızlanıyorum ya su adet zamanında gelmezse diye icim icimi yiyor kızlar.
Aynen canim bakalim. Yeter ki olsunlar canim kiz erkek farketmez. Dur sizlere de tahmin yapiyim senin kizinBen de geldim kızlarrr. Neler kaynatıyorsunuz bakıyım?DilanBoran canım tahminlerin tutacak mı bakalım merak ediyorum.
Biosteron(dhea) verdi sadece o da rezerv arttırmıyor da kalite arttırıyor sanırım. Rezerv arttırmanın pek bir yolu yok.Peki yumurta rezervi ni artırmak için bişey verdımı doktor canımıniçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?