- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.741
hava değişikliği olabilir canım ben her sene olurum tr 'ye gidince bide strese girdin
inşallah herşey yolunda gider
aynen bırak konuşsunlar sonucun guxel olsunda
seni çok iyi anlıyorum 2 senedir evli olduğum halde benim bile o kadar kafamı psikolojimi bozdular ki hemde en yakınlarım
her konuşmada hani yokmu cocuk daha
kolaysa sen yap dicen olmucak
aç tokun halinden anlamaz boşuna dememişler var olan yok bizim duruma göre
Evet canım boşa laf anlatıyoruz anlamıyorlar maslesef insanlar. Hiç hoş bişey ıolmadığının da farkında değiliz maalesef millet olarak. Birine çocuk düşünüyormusun niye yok hala demek. Neler çekildiğini zırt pırt kolayca hamilekalabilenler nasıl anlayabilirki. Bilinçsiz bir milletiz maalesef.karşıdakinin psiklojisi bozulabilirmi hiç düşünmeden car car konuşulabiliyor.
Senin bir de iki yılda başlamışlar ya sormaya. Kıyamam. Benim de gerçi biraz abartı şuan çoook oldu evleneli ben. Ama tabi öğrencilik şu bu derken erteledik. Keşke ertelemeseymişiz pişmanlık hat safhada ama geri dönüşü yok napalım. Böyleymiş kaderimiz. Biz de elimizden geleni yapıp gittiği yere kadar deniycez çabalıycaz artık.ay aynen bide fikir verirler bak ben böyle yaptım oldu şöyle yaptım oldu
sorun kimde sende mi kocan dami olmuyor diyince de :))
Senin bir de iki yılda başlamışlar ya sormaya. Kıyamam. Benim de gerçi biraz abartı şuan çoook oldu evleneli ben. Ama tabi öğrencilik şu bu derken erteledik. Keşke ertelemeseymişiz pişmanlık hat safhada ama geri dönüşü yok napalım. Böyleymiş kaderimiz. Biz de elimizden geleni yapıp gittiği yere kadar deniycez çabalıycaz artık.
işte bilemiyoruz ablacım
bende şuan geçen sene evrakları verdim bu sene basladim diye kızıyorum kendime
bilseydim diyorum
gerçi eşim bu sene bile başlarken niye böyle erken diye triplere girmişti
şuan yere göğe sığamıyor:)
inş sizde gizel sonuçlar alır sonunda mutlu olursunuz ablacım
zor sürecin başlıcak seninde dualarla yanında olacağız inş
Atnen oyle bilseydik daha erken davranırdık.napalım geç olsun güç olmasın diyelim. Yani bundan sonrası daha iyi olur umarım benim için.bir başlatabilsem biraz rahatlıycam bu sefer biliyormusun. Yani uzun da sürse razıyım herşeye ama bir türlü zaman geçmiyor sanki
Kızzzzzz burcuuuuuu sen bızım burcumusunnnn aleyküm selam bacımmmm
Aleyküm selam, sen buuufiii misinnn?
Hoşbulduk haticecim :))
naptın verdin mi bidaha kan ????
Evet canım gelirse başlıcam bu ay inşallahadet gecikmesi de olunca iyice strese girdin demi canım yaaa
geç olsun güç olmasın inş
bi gelsinde bu adetle başlıyorsun demi havuz yöntemine
Yoo vermedim canım. Sen verdin mi ? 2 kere verdim ya yeterli değil mi sence? Aslında yarında versem mi diye düşünüyorum da
canım takvımın yakışmış hayırlı olsun sen nasılsın bakalım :) sükür elhamdulillah iyiyim ben:)Evet benim ablacımyokum bi kaç gündür ya. Nasılsın inşaAllah nasıl gidiyooo
Yatıp duruyorum tatlım gıymatlım
Benım bugün hiç keyfım yok bacım ağrılarım var yaaaa bıde duş aldım uyku halındeyım hafıfledımmm resmennn artık kasınmaya baslamıştım bıde ter basıyodu ya üç gecedır dayanamadım soğuk desem soğuk deil sıcak dedem hıc deil bi suyla on dakka yıkandım cıktımmmm ben kaynar su olmadan yakanamayan nnn bennnnnYatıp duruyorum tatlım gıymatlım
Baktım kimsecikler yok, pusuda bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?