Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

kizlar iyi aksamlar.benim de bugun doktor randevum vardi ama bir folikul var tabiki her zamanki gibi yine biraz moralim bozuk benim de.pazartesi bir daha kontrolum var o zamana kadar buyur insallah canlar dua edin bana olurmu

Peki o 1 tanenin kalitesi nasildi? Benim doktorum yasin kücük ama cok az folikul üretiyorsun demisti. Ama ürettigin o az sayidaki folikul cok kaliteli demisti. Sen umudunu yitirme. Bi arkadasiminda suan tedavisi var ve onunda 2 taneydi. Ama o 2 tane cok kaliteliydi ve sanirim 5. gün enbryosu olcaklar. Bugün 3. gündeler.

Kalitesini bilmiyorum.suan 9mm zaten.buyurse toplanicak dondurulcak benimkisi.onun icin genelde 3. Gun embriyosu oluyor benimki canim.daha oncekilerin kalitesi fena degildi ama tutmadilar o ayri.Ama tabi umidimi kaybetmemem gerek sanirim.suan sen de icimi rahatlattin inanki.tesekkur ederim.insallah arkadasinin da iki gunu kalmis insallah cok iyi sonuc alir o da.

Canim kanamada gelebilir. Panik yapma. Kacinci gün embryosu? Benim 9. gün lekelenme olmustu. Birde 15.gün cok hafif. Sen sakin kal dua et yeter :) nezaman test yapcaksin?
3.gün embriyosu canım ... bugün 8. Gün ... doktor 14. Gün test dedi... Ama işte biraz korku yaptım Ağrılar ve göğüslerimde değişiklik olunca panik oldum..

Selam kizlar bende yeni uye oldum.Suan transfer yapildi 23 ne kadar adet olmazsam ins test yapacam kimler nerden arkadaslar ben Finlandiyada yasiyorum sizdedemi transferden sonra dinlenmeden eve yolladilar tedavi sureciniz nasildi Rabbim.herkese saglikli bir evlat nasip etsin ins

Tedavin hayırla sonuçlansın inşallah ve hoş geldin aramıza canım.
İlaçlarını bırakmadığın sürece regl olmazsın canım.

Aleykumselam hoşgeldin aramıza. Tedavin inşallah hayirla sonuçlanır.

Insallah 23unde guzel bir sonuc alirsin canim hayirlisiyla.hosgeldin aramiza

Merhaba canlar suan hastanede ücüncü günüm ve size ufaj bi tavsiye stres üzüntü bi insani nasil darmadunan eder sagligni nasil yıkar işte size bı kanıtı benım olmuyosa vardır bı hayır canlar ne olur kendınızı unutmayın benım gıbı bebeğim olsunda ne olursa olsun dıye ağlıyodum şimdi iyi olmak için aglıyom
Sağlıklı bırgün herseye bedel zaten nasıpte varsa olcak üzülmeyın lütfen

Kuzuumm benim, toparlanacaksın kısa sürede.

Rabbim sana şifa versin inşallah ablam kısa zamanda atlatırsın. Herseyde vardır bi hayır belkide bu yüzden tutunamadılar. Inşallah sorun ortadan kalkınca bu sefer olur .rabbim yardımcın olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…