- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.521
Öyle valla hayırlısı olsun bakalım bi dahaki ay gelicek mi.Bekledikçe de gelmez üzüldüm ya neyse sağlık olsun sıkma canini sonu hayırlı olsun da 1 ay sonra olsun canim benim
Öyle valla hayırlısı olsun bakalım bi dahaki ay gelicek mi.
Etrafımda pek yaptıran yok .bi ayı geçerse bi ararız. Doktor biliyordur belki ne kadar sürdüğünü.Ozamana gelir yaaa inş olmadi sen bi ara sigorta yi etrafın da yaptıran insanlar varmı sor bi onlarda ne kadar sürmüş
Hastane felan bi bilge veremiyor mu normal de bu kadar surer diye
Etrafımda pek yaptıran yok .bi ayı geçerse bi ararız. Doktor biliyordur belki ne kadar sürdüğünü.
Inşallah canım.Aynen onlar ortalama bilir inş bidaki aya yetişir belkide pazartesi gelir kim bilir
Senin 3. Gün embriyosuydu sanırım demi canım? Pazartesi günü test yapabilirsin benceKızlar tüp bebekte kaç günde belli oluyor tutunması? Yoksa normal tedaviler gibi 14 gün mecbur mu beklemeli ?
Evet canım 3. GünSenin 3. Gün embriyosuydu sanırım demi canım? Pazartesi günü test yapabilirsin bence
Yani bence yapılabilir pazartesi veya salı yavaş yavaş gösterir kendini artık çizgi. İnşallah pozitifi görürsün canım. Nasılsın devam ediyor mu kasık ağrıların?Evet canım 3. Gün
Ayyy inşallah canım .... idrara çıkmalar artı sancı da daha iyim ara ara batıp geçiyor şükür .. işte bel agrılarım oluyor oda korkutuyor...Yani bence yapılabilir pazartesi veya salı yavaş yavaş gösterir kendini artık çizgi. İnşallah pozitifi görürsün canım. Nasılsın devam ediyor mu kasık ağrıların?
Benim de vardı canım bel ağrılarım kasıklarımda çekilmeler oluyodu korkma güzel düşün inşallah güzel olcakkAyyy inşallah canım .... idrara çıkmalar artı sancı da daha iyim ara ara batıp geçiyor şükür .. işte bel agrılarım oluyor oda korkutuyor...
İnşallah canım allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın..Benim de vardı canım bel ağrılarım kasıklarımda çekilmeler oluyodu korkma güzel düşün inşallah güzel olcakk
İnşallah canım allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın..Benim de vardı canım bel ağrılarım kasıklarımda çekilmeler oluyodu korkma güzel düşün inşallah güzel olcakk
Kızlar tüp bebekte kaç günde belli oluyor tutunması? Yoksa normal tedaviler gibi 14 gün mecbur mu beklemeli ?
Pazartesi 10. Gün canım inş.. cuma da kan testi günü beklemeye beklerimde.. ben kendimi hamile moduna çok soktum o güne alıştırayım varsada yoksada diye.. derin depresyona düşmemek için10. Günden önce yapma çıkmaz moralin bozulur hatta bekleye bilirsen bence kan tahlilini bekle
Pazartesi 10. Gün canım inş.. cuma da kan testi günü beklemeye beklerimde.. ben kendimi hamile moduna çok soktum o güne alıştırayım varsada yoksada diye.. derin depresyona düşmemek için
İnşallah kalbi güzel hemşom.. rabbim senin bebişinede sağlık versin dayanma tutunma gücü versinSali yap ozaman bence
Bide sabah idrarı ile yap en sağlam sonuç olur hadi hayırlısı inş pozitiftir kuzum
Ins canimmmmm hemşomm benim ins hepimizin Yuzu gulsun insİnşallah kalbi güzel hemşom.. rabbim senin bebişinede sağlık versin dayanma tutunma gücü versin
İşte tamda bu sebepten doktorlar idrar testi yapılmasını istemiyorlar.Kızlar... sabah gaza gelip test yaptım çıkmadı... çok moralim bozuk tüm umudum gitti.. erken yaptım biliyorum bunu ama ne bilim yinede yqptım ve yaptığıma çok pişman oldum moralim elim ayağım tutmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?