Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Çok geçmiş olsun.... inşallah hemen toparlanırsın ...

hatice-yakup canım sen nasılsın hiç yoksun bugün inşallah herşey yolundadır.

Canım mrb
Ne olsun durgunum umutsuzum
Bi yanım umutlu olmak istese de korkuyorum
4 gün çabucak geçsin kötü durum varsa gelsin istiyorum artık
Cevapsız bi bilmece gibi beklemek canımı çok acıtıyor
Sen nasılsın hala bi cevap gelmedi mi ???

Hoşgeldin canım umarım güzel sonuçlar alırsın ve 9 ayı güzel bi şekilde geçirirsin

Hoşgeldin ablacım inş bi an önce toparlanirsin
Dediğin gibi stres en başta hastalıklara sebeb oluyor ama keşke elimizden kayıp giderken umutlarimiz bizi ayakta tutacak birşey olsa
Ben hayırlısını diliyorum ama canımın yanmasını da engelleyemiyorum 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor
4 gun sonra sonuç ne olacak diye beklemek bitiyor resmen
Sana da çok geçmiş olsun tekrardan umarım çabuk zaman da toparlarsın canım abaaaammm seviliyorsun

Evet ablam aynen çok doğru söylüyosun.isyan ettiğimiz her şeyi rabbim başka türlü aratıyor. Allah beterinden korusun canım ablam güç kuvvet sağlık versin sana ve hepimize

Canımıniçi işallah rabbım hakkında hayırlısınu versın güçlü ol olurmu

Kotu düşünme canım inşallah ıyi olur senin minik bebişin çok güçlü inşallah bunuda atlatır.evet ne olacağını bilmeden beklemek çok zor .

Bende aynı bekliyorum hala bi cevap gelmedi adetime 5 gün kaldı bu ay da olmaz artık. Inşallah şubatta olur .

Cok gecmis olsun canim.biran once sagligina kavusursun umarim.ne kadar guzel soylemissin.ben de bugun kafama takmistim moralimi bozmustum biraz.ama senin su sozlerin kendine getirdi bir kere daha beni.herseyin basi saglik.Allah saglikversin de yeterki hepmiz birgun kavusuruz insallah bebislerimize

Ins canım benim umarım benimle kalır
Ay canim yaa ne cevapmis bi gelmedi normalmi bu kadar sürmesi
Hiç kendiniz sordunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…