- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.501
Rabbim sana şifa versin inşallah ablam kısa zamanda atlatırsın. Herseyde vardır bi hayır belkide bu yüzden tutunamadılar. Inşallah sorun ortadan kalkınca bu sefer olur .rabbim yardımcın olsun .
Merhaba canlar suan hastanede ücüncü günüm ve size ufaj bi tavsiye stres üzüntü bi insani nasil darmadunan eder sagligni nasil yıkar işte size bı kanıtı benımolmuyosa vardır bı hayır canlar ne olur kendınızı unutmayın benım gıbı bebeğim olsunda ne olursa olsun dıye ağlıyodum şimdi iyi olmak için aglıyom
Sağlıklı bırgün herseye bedel zaten nasıpte varsa olcak üzülmeyın lütfen
Cok teşekkür ederimRabbim insallah en kisa zamanda sifa versin arkadasim cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun.... inşallah hemen toparlanırsın ...Merhaba canlar suan hastanede ücüncü günüm ve size ufaj bi tavsiye stres üzüntü bi insani nasil darmadunan eder sagligni nasil yıkar işte size bı kanıtı benımolmuyosa vardır bı hayır canlar ne olur kendınızı unutmayın benım gıbı bebeğim olsunda ne olursa olsun dıye ağlıyodum şimdi iyi olmak için aglıyom
hatice-yakup canım sen nasılsın hiç yoksun bugün inşallah herşey yolundadır.
Selam kizlar bende yeni uye oldum.Suan transfer yapildi 23 ne kadar adet olmazsam ins test yapacam kimler nerden arkadaslar ben Finlandiyada yasiyorum sizdedemi transferden sonra dinlenmeden eve yolladilar tedavi sureciniz nasildi Rabbim.herkese saglikli bir evlat nasip etsin ins
Merhaba canlar suan hastanede ücüncü günüm ve size ufaj bi tavsiye stres üzüntü bi insani nasil darmadunan eder sagligni nasil yıkar işte size bı kanıtı benımolmuyosa vardır bı hayır canlar ne olur kendınızı unutmayın benım gıbı bebeğim olsunda ne olursa olsun dıye ağlıyodum şimdi iyi olmak için aglıyom
Cok tesekkurederim ins Rabbim yar ve yaedimcimiz olsun hepimizinHoşgeldin canım umarım güzel sonuçlar alırsın ve 9 ayı güzel bi şekilde geçirirsin
Evet ablam aynen çok doğru söylüyosun.isyan ettiğimiz her şeyi rabbim başka türlü aratıyor. Allah beterinden korusun canım ablam güç kuvvet sağlık versin sana ve hepimizeMerhaba canlar suan hastanede ücüncü günüm ve size ufaj bi tavsiye stres üzüntü bi insani nasil darmadunan eder sagligni nasil yıkar işte size bı kanıtı benımolmuyosa vardır bı hayır canlar ne olur kendınızı unutmayın benım gıbı bebeğim olsunda ne olursa olsun dıye ağlıyodum şimdi iyi olmak için aglıyom
Canımıniçi işallah rabbım hakkında hayırlısınu versın güçlü ol olurmuHoşgeldin ablacım inş bi an önce toparlanirsin
Dediğin gibi stres en başta hastalıklara sebeb oluyor ama keşke elimizden kayıp giderken umutlarimiz bizi ayakta tutacak birşey olsa
Ben hayırlısını diliyorum ama canımın yanmasını da engelleyemiyorum 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor
4 gun sonra sonuç ne olacak diye beklemek bitiyor resmen
Sana da çok geçmiş olsun tekrardan umarım çabuk zaman da toparlarsın canım abaaaammm seviliyorsun
Canım benim saol güzel günler gör işallah hep evladınla:)Evet ablam aynen çok doğru söylüyosun.isyan ettiğimiz her şeyi rabbim başka türlü aratıyor. Allah beterinden korusun canım ablam güç kuvvet sağlık versin sana ve hepimize
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun.... inşallah hemen toparlanırsın ...
Canımıniçi işallah rabbım hakkında hayırlısınu versın güçlü ol olurmu
Kotu düşünme canım inşallah ıyi olur senin minik bebişin çok güçlü inşallah bunuda atlatır.evet ne olacağını bilmeden beklemek çok zor .Canım mrb
Ne olsun durgunum umutsuzum
Bi yanım umutlu olmak istese de korkuyorum
4 gün çabucak geçsin kötü durum varsa gelsin istiyorum artık
Cevapsız bi bilmece gibi beklemek canımı çok acıtıyor
Sen nasılsın hala bi cevap gelmedi mi ???
Kotu düşünme canım inşallah ıyi olur senin minik bebişin çok güçlü inşallah bunuda atlatır.evet ne olacağını bilmeden beklemek çok zor .
Bende aynı bekliyorum hala bi cevap gelmedi adetime 5 gün kaldı bu ay da olmaz artık. Inşallah şubatta olur .
Yok canım hiç sormadık. Posta yolu gözlüyorum resmen .gelemedi bi türlü.Ins canım benim umarım benimle kalır
Ay canim yaa ne cevapmis bi gelmedi normalmi bu kadar sürmesi
Hiç kendiniz sordunuz mu
Yok canım hiç sormadık. Posta yolu gözlüyorum resmen .gelemedi bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?