Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Doktorlar karar veriyor canım 2 3 5 değişiyor embryo kalitesine göre. 5 . Güne gelmesi iyi tutunması daha kolay oluyor diye biliyorum doktorun detaylı bilgi verir
Evet. canım. Embriyolog da 5. Gün embriyosu daha iyi dedi. Kendisi gelip bizimle konuşmuştu yumurta toplandıktan sonra.
Yarın belli olacak çok şey. Allahım çok heyecanlıyım. Ne olacak bakalım yarın sabah.

Canımmmm benim yaaaaa bende özledımmm nasılsın nasıl gıdıyo doğum yaklastı ne durumdasın kızına kavusucakaın rabbımın izniyle:))

Amin inş canım
Tedavim inş yine güzel ilerler ve gebelik olursa kayıp yaşanmaz. Rabbim kimseye yasatmasin bunları

Evet. canım. Embriyolog da 5. Gün embriyosu daha iyi dedi. Kendisi gelip bizimle konuşmuştu yumurta toplandıktan sonra.
Yarın belli olacak çok şey. Allahım çok heyecanlıyım. Ne olacak bakalım yarın sabah.

Ay hadi ins güzel olur herşey canimmm
Yumoslarin hepsi 5. Güne gelir inş

Bugün transfer oldu kızlar. 2 tane. Bitinin gelişimi iyi birininki biraz daha geriden geliyor gibi... artık labarotuarda değiller.. rahmimdeler.. çok tuhaf bir duygu.

Bugün transfer oldu kızlar. 2 tane. Bitinin gelişimi iyi birininki biraz daha geriden geliyor gibi... artık labarotuarda değiller.. rahmimdeler.. çok tuhaf bir duygu.
Hayirli olsun canim. Insallah simsiki tutunurlar sana. Sali gunu mu yumurtalarin toplanmisti senin?

Doktorum ağır iş yapma, ağır spor yapma ama normal günlük hayatını yaşa dediler. Ben bugün sürekli yatmadım. Hatta dışarıda dikkatli dikkatli yürüdüm.
Yarın da bi 3 saat işe gitmeyi düşünüyorum. Sizce yapmayayım mı?
Türkiye'deki doktorlar gemellikle yatılmasını söylüyoruşar. İlk 2-3 gün.
Siz ne diyorsunuz ve ne yapıyorsunuz?

Sana tavsıyem şu bır hafta dıkkat et tutunma rahat olsun canım tabı yınede sen bılırsın

Evde yatmamı mı tavsiye edersin?
Yokkkkk arada yürü rahım kasların calıssın ama sakin ve kısa yürüyüşler yap ananas ye tutunma için faydalı cok yorma kendını stres yapma işe gıtme eğer işin güçle ilgılıyse cok eğilip kalkma anı hareketler yapma işallah güzelce tutunur bebışler :)

Merhaba ben de Almanya'da yaşıyorum iki kez klomifen tedavisi gördüm olmadı ilkinde kist oluştu ikincisinde gitmemişti şimdi başka bir tedavi yapacaklarını söylediler dertleşmeye ve yardımlarınıza ihtiyacım var

Mrb hoşgeldin canım. Hakkında hayırlısı olsun ins
Şimdi ne tedavisi yapacaklar bilgi verdi mı doktorun ?
Yaşın kaç ve sıkıntı ne gebeliğe?

yelek canım Hadi hayırlı olsun bebislerin inş sımsıkı tutunurlar. Bence de 1 hafta dikkat et. Yatma ama kendini de yorma. Ev süpürme bi yerlere uzanma. Hurisin dedigi gibi ananas ye. Yemeği felan yapabilirsin ama ağır iş yapma

Me
merhaba :) almanya'nın neresindesin? Sıkıntınız neydi? Klomifen tedavisi ne oluyor bilmiyorum ama umarım bütün tedavi sürecin hep olumlu ilerler...

Tamam canlarım.. dinleniyorum valla...
Ayy, bu sabah midem çok bulandı. Karnımın şişliği 1 haftadır geçmiyor.. sizde de oldu mu böyle şeyler? İlaçların yan etkisiymiş ama ne zaman geçer? Ne zaman normale dönerim? Gazım çok, büyük tuvaletim var, yapmakta zorlanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…