- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.181
Amınnnnnn :) çünkü hepimizin yol arkadaslarına yada yol gösteren seslere ihtıyacı var işallah senın içinde güzel olur hayırlara vesıle olur:)Çok sağolasın canom... hepimiz için öyle olsun. Güzel bir sayfa açmışsın, sağolasın.
Hatcemmmmm :))))))Hoşgeldin canım diğer topikte görmüştüm seni. Almanya neredesin ?
Hadi inş ilk deneme de pozitifigörürsün canım. Yaşın kaç sıkıntı neydi ?
Güzel anne nasılsın bakalımmmm:) tatlı cadım nasıl@Dilan60hatice-yakup
Iyim kizlar, bugün son is günümdü, artik iyice hareketlerim agirlasti. Zorlasiyo hersey. Heyecan pek yok rahatim :)
Kayiplara karismayin yaa arada ses verin :)
Hurisiiiiiiiimmmmmmmmmm nasılsın görüşmeyeli :-DHatcemmmmm :))))))
Oyyyyyyy fustugummmmmm iyiyimmm Sükür elhamdülillah :)))))Hurisiiiiiiiimmmmmmmmmm nasılsın görüşmeyeli :-D
Buralar bi canlanmış galiba
Galibaaaaaaaaa
Hadi Isallah bu sefer hersey cok güzel olcak allahin izniyleeeeeeeeeee
Bilmiyorum ki her şey cuma günü belli olacak. Belki de transfer o gün olmayacak. Cuma günü 4 gün olmış oluyor.Anladım canım ben Avusturya
Hadi inş ilk deneme güzel olur
Kaçıncı gün oluyor ozaman embriyolar? Kaç tane transfer edicekler ??
Doktorlar karar veriyor canım 2 3 5 değişiyor embryo kalitesine göre. 5 . Güne gelmesi iyi tutunması daha kolay oluyor diye biliyorum doktorun detaylı bilgi verirBilmiyorum ki her şey cuma günü belli olacak. Belki de transfer o gün olmayacak. Cuma günü 4 gün olmış oluyor.
İnşallah yüksektir canım şansım. Ama morfoloji de sıkıntılı bir durum epey. Şekil bozuk olunca kalitesiz oluyor spermcik. Ama yumurtalar döllenmiş :) inşallah bölünmeleri de güzel devam eder. Yumurta toplamadan sonra hemen 4. 5. Gün transfer yapıyorlar mı?Anaaaaammmmm buralari bi canlanmis bi sevindim bi sevindim
Hurihuri2013 hurismmmmmmm özledimmmm seniiiii
hatice-yakup ayy az kalmis, basla terapiye sorunlari beraber cözeriz :))))
yelek hosgeldinnnnn aramiza. Ve sanirim ilk sensin burda sorunu kendinde olmayan :))) sansin cok yüksek diye biliyorum. Rabbim yardimcin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?