- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.741
İçindeki o his çok önemli bence. Ben tüp bebek tedavisi için karar verildiği günden sonra böyle sakin,anı yaşayan, doktorun dediği kadarla yetinen birisi oldum. Dün babam doktora gitmiş tahliller yapılmış gönder bakayım sonuçlara diyorum. Aslında hastalıklar, hastaneler ve tahlillerle ilgili genel tavrım bu. Ama tüp bebek beni böyle değiştirdi. Seni de merak edecek şekilde değiştirdi demek ki. Fakat ikimizin de sahip olduğu güzel bir şey var.. pozitif olmak. Bu kez hamile kalıp sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum ben. Çünkü gerçekten kendi işini kolaylaştıracak kadar pozitifsin.Benim asilamarim ayni yumurtalik takibi gibi oldu. Igne kullanmadim femara ile yumurtalarim buyutulmustu. Herhalde 15 defa klomen ile yumurtalik takibi yaptirmisimdir Onun icin asilama bana hic degisik gelmemisti. Ama tup bebek de igne vurdum kendime yumurtalar toplandi derken cok farkli bir heyecan yasamistim. Ne kadar korksam da sonun da pozitif I gorecegimi hissetmistim sonu gelmese dahi en azindan hamile kalabildigimi gormustum. Simdi ki tedaviye baslamak icin can atiyorum. Yine icimden pozitifi gorecegim geciyor insallah da oyle olur . Herhalde 5. Gunu baslarim Ben test yapmaya.
Sagol canim tesekkur ederim . Evet Ben Cok merak ediyorum . Cikan her testin sonucunu ogrenmeliyim.İçindeki o his çok önemli bence. Ben tüp bebek tedavisi için karar verildiği günden sonra böyle sakin,anı yaşayan, doktorun dediği kadarla yetinen birisi oldum. Dün babam doktora gitmiş tahliller yapılmış gönder bakayım sonuçlara diyorum. Aslında hastalıklar, hastaneler ve tahlillerle ilgili genel tavrım bu. Ama tüp bebek beni böyle değiştirdi. Seni de merak edecek şekilde değiştirdi demek ki. Fakat ikimizin de sahip olduğu güzel bir şey var.. pozitif olmak. Bu kez hamile kalıp sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum ben. Çünkü gerçekten kendi işini kolaylaştıracak kadar pozitifsin.
Hayırlı bi sonuç olsun inşallah.selam kizlar
kan verdim ve sonucu bekliyorum ama regl oncesi baslayan cok tanidik bir agrim vardir o basladi yarim saatir. henuz olmadim ama galiba regl oluyorum.
Evet haklısın ama şu ana kadar hiç şikayetim yoktu şimdi başlayınca direk Regl olacağımı düşündüm. Ama senin yaşadığına bakınca da sonucu görmeden karar vermemek lazım. zaten bir iki saate kan sonucu çıkacak :)Hayırlı bi sonuç olsun inşallah.
Belirtiye hiç bakma canım bende hep öyle diyordum hatta adet günümde herdefasinda wc ye gidip bakıyordum adet oldummu diye o yüzden biktim test yapmaya karar verdim Şancı çekiyordum ama bisey yoktu ne olacaksa olsun dedim akşam gittim test aldım yaptım ve o kadar emindim ki negatif çıkacağına pozitif çıkınca oturup agladim .
Belirtiler çok yaniltici olabiliyor.
Bende merakla bekliyorum inşallah burda pozitif diye yazmayı nasip etsin sana rabbim .mutlaka haber ver.Evet haklısın ama şu ana kadar hiç şikayetim yoktu şimdi başlayınca direk Regl olacağımı düşündüm. Ama senin yaşadığına bakınca da sonucu görmeden karar vermemek lazım. zaten bir iki saate kan sonucu çıkacak :)
Umarım canım. Yarım saat sonra arayacağım ve umarım verecek güzel haberlerim olur :)Bende merakla bekliyorum inşallah burda pozitif diye yazmayı nasip etsin sana rabbim .mutlaka haber ver.
Inşallah canımUmarım canım. Yarım saat sonra arayacağım ve umarım verecek güzel haberlerim olur :)
Sonucu öğrendim canım.. güzel haberler veremediğim için üzgünüm ama maalesef negatif. Bu ay tedavi olamayacak, tatile giriyorlar ve 7 Ocak’ta açılacak. Ocak ayında kaçında Regl olacağıma göre bakacağız artık.Inşallah canım
Üzüldüm canım ben pozitif bekliyordum .Sonucu öğrendim canım.. güzel haberler veremediğim için üzgünüm ama maalesef negatif. Bu ay tedavi olamayacak, tatile giriyorlar ve 7 Ocak’ta açılacak. Ocak ayında kaçında Regl olacağıma göre bakacağız artık.
Ben de olacağına inanıyorum ama geç ama erken olacak bence. Bakalım,bu kez orantılı büyüyen kaliteli yumurtalar ile tüp bebek tedavisi yapılabilir umarım. Tabiki bugün pozitif olsun isterdim ama olmadı. Artık bir sonrakinde güzel haberler almaya odaklanmış durumdayım.Üzüldüm canım ben pozitif bekliyordum .
Hakkında hayırlısı olsun inşallah nasip bu defa değilmiş..
Inşallah tüp bebek tedavisiyle olacak inanıyorum ben vazgeçmek yok .
Benimde ikinci defada oldu .
Hep dua ediyorum inan rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Inşallah canım.Ben de olacağına inanıyorum ama geç ama erken olacak bence. Bakalım,bu kez orantılı büyüyen kaliteli yumurtalar ile tüp bebek tedavisi yapılabilir umarım. Tabiki bugün pozitif olsun isterdim ama olmadı. Artık bir sonrakinde güzel haberler almaya odaklanmış durumdayım.
Uzuldum canim ama insallah tup bebek te pozitif i gorursun. Tutma sansi daha fazla oluyor tup bebek te.Ben de olacağına inanıyorum ama geç ama erken olacak bence. Bakalım,bu kez orantılı büyüyen kaliteli yumurtalar ile tüp bebek tedavisi yapılabilir umarım. Tabiki bugün pozitif olsun isterdim ama olmadı. Artık bir sonrakinde güzel haberler almaya odaklanmış durumdayım.
Merhaba , buyuk ihtimal adetin 3. Gunu ignelere baslarsin. Ignelerden sonra 4 veya 5 gun sonra ilk kontrole cagirlar. Yumurtalarin buyuklugune gore ilac dozajini tekrar ayarlatabikir. Daha sonra iki gunde bir cagirip yumurtalarin buyuklugunu kontrol eder ve catlamamasi icin bir igne daha verecekler. Folikullerin cogu 18 in ustune geldigi zaman yumurtalarin toplanir. Toplamadan 3 gun sonra veya 5 gun sonra transferin olur. Sen simdiden her gun bir tane haslanmis yumurta ye. Dr un folik asid ve vitamin hapi vermisse onlari kullan. Hayirlisi olur insallah.Merhaba arkadaslar bende tup bebek serivenine basliyorum iki yillik evliyim uc dusugum var herhangi bir problem bulunamadi yasim 34 artik bir bebegim olmasini allahtan cok istiyorum
Adet olunca islemler baslicak insallah
Ilk once rahim filmi cwkildim sonra rahimden doku alinip incelendi temiz cikti esimin sonuclarida temiz
Bundan sonra beni ne bekliyor ilaclarda yazildi adet olunca nezaman kullancaksam alicam ins ilac fiyati hepsi ortalama 600 €
Bundan sonra hangi islemler olcak
Nrlere dikkat etmeliyim
Cok tesekkur ederim peki yumurta toplama islemi agrili bir islemmiMerhaba , buyuk ihtimal adetin 3. Gunu ignelere baslarsin. Ignelerden sonra 4 veya 5 gun sonra ilk kontrole cagirlar. Yumurtalarin buyuklugune gore ilac dozajini tekrar ayarlatabikir. Daha sonra iki gunde bir cagirip yumurtalarin buyuklugunu kontrol eder ve catlamamasi icin bir igne daha verecekler. Folikullerin cogu 18 in ustune geldigi zaman yumurtalarin toplanir. Toplamadan 3 gun sonra veya 5 gun sonra transferin olur. Sen simdiden her gun bir tane haslanmis yumurta ye. Dr un folik asid ve vitamin hapi vermisse onlari kullan. Hayirlisi olur insallah.
Evet anestezili oluyor. Aslinda bu agri kisiden kisiye degisiyor. En az 2 lt su icmelisin. Ben de sadece bicak saplanir gibi agri olmustu 4 gun sonrasinda gecti. Zaten dr lar ilac veriyorlar toplamadan sonra. Transfer isleminde anestezi olmuyor. 5dk lik kolay bir islem.Cok tesekkur ederim peki yumurta toplama islemi agrili bir islemmi
Anastezi altindami yapiliyor
Toplama isleminden oncemi icmem lazimEvet anestezili oluyor. Aslinda bu agri kisiden kisiye degisiyor. En az 2 lt su icmelisin. Ben de sadece bicak saplanir gibi agri olmustu 4 gun sonrasinda gecti. Zaten dr lar ilac veriyorlar toplamadan sonra. Transfer isleminde anestezi olmuyor. 5dk lik kolay bir islem.
Insallah canim o guzel mujdeyi verirsin. Toplamadan sonra bol su icersen fazla agrin olmaz. Burun spreyini nicin kullaniyorsun?Toplama isleminden oncemi icmem lazim
Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim
Rahim filminde ve doku aliminca agrim olmadi rahat gecti insallah buda rahat gecer ocak ayinda olcak ins simdi adet olunca burun sipreyine baslama gunu soylencek tatillerde var ya
Ocak ayinda insallah yapilir ve subatta da hamileyim mujdesini veririm ins
Kadinlik hormonunu durduruyormus heraldeInsallah canim o guzel mujdeyi verirsin. Toplamadan sonra bol su icersen fazla agrin olmaz. Burun spreyini nicin kullaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?