- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.761
Her yerin tedavisi farkli olabiliyor.kac gun kullanacaksin spreyi?Kadinlik hormonunu durduruyormus heralde
Bende tam olarak bilmiyorum almancam cok iyi degil de bana oyle dediler
Hic bilmiyorum adet olmami bekliyoruz oluncaHer yerin tedavisi farkli olabiliyor.kac gun kullanacaksin spreyi?
Anladim canim Hayirlisi olsun. Gelismeleri burdan yazarsin. Bana da igne verdiler hormonlari sifirlamak icin , kac gun kullanacagim bilmiyorum. Dr larimiza guvenip bekleyecegiz sureci artik.Hic bilmiyorum adet olmami bekliyoruz olunca
Aricaz onlar su gun kullan dicekler ondan sonraki adettede ignelere baslicam sanirim hepsinin recetesi var hersey adetten sonra belli olcak
Sadece bildigim ignelere basladiktan sonra haftanin uc gunu muayene olcakmis yumurta takibi icin onu biliyorum
Aynen canim beklicez adetim gecikti doku alimindan sonra oluyormus boyle gecikme normalde hic gecikmez bir adet olaydım insallah arayip sorcaz nezaman baslayalim diye ozaman bilgi veririmAnladim canim Hayirlisi olsun. Gelismeleri burdan yazarsin. Bana da igne verdiler hormonlari sifirlamak icin , kac gun kullanacagim bilmiyorum. Dr larimiza guvenip bekleyecegiz sureci artik.
Benim 2. Denemem 9 tane dondurulmus embriom var onlari genetik teste gonderecegim Bakalim kac tane saglam gelecek. Ben ilk denememde de 2 koydurtmustum bir tanesi tutmustu ama 9 . Haftada kaybettim. Simdi yine 2 tane koydurtturacagim.Aynen canim beklicez adetim gecikti doku alimindan sonra oluyormus boyle gecikme normalde hic gecikmez bir adet olaydım insallah arayip sorcaz nezaman baslayalim diye ozaman bilgi veririm
Cok fazla heyecan var bendede
Senin durumun ne
Tup bebek yaptiryon degilmi asilama degil
Kac embriyo koydurcan
Bana sordular iki mi ucmu dediler
Ucu riskli goruyorlar uctaneside tutarsa erken dogum riski olurmus oda bebekler yapamazmis iki olursa ikiside tutarsa daha sağlıklı dedi
Ikincisinin tutmasi °/• 25 mis
Valla rabbim hayirli ve sagliklisini nasip etsinde
Bir iki farketmez ama ikiz cok istiyorum insallah olur
Anladim canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallahBenim 2. Denemem 9 tane dondurulmus embriom var onlari genetik teste gonderecegim Bakalim kac tane saglam gelecek. Ben ilk denememde de 2 koydurtmustum bir tanesi tutmustu ama 9 . Haftada kaybettim. Simdi yine 2 tane koydurtturacagim.
Tam kesin bir tarih yok aslinda Ben Agustos ta tiroidlerimi aldirdim. Suan ilac ayarlamasi yapiliyor. Persembe kan verecegim tekrar. Iyi cikarsa herhalde Ocak 2 gibi baslarim. Subat ta da transferim olur diye dusunuyorum.Anladim canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Peki senin islemlerin nezaman baslicak
Hadi bakalim canim hakkimizda hayirlisiTam kesin bir tarih yok aslinda Ben Agustos ta tiroidlerimi aldirdim. Suan ilac ayarlamasi yapiliyor. Persembe kan verecegim tekrar. Iyi cikarsa herhalde Ocak 2 gibi baslarim. Subat ta da transferim olur diye dusunuyorum.
Amin canim insallah.Hadi bakalim canim hakkimizda hayirlisi
Rabbim bize hayirli ve saglikli bebekler nasip eder insallah
Bizimde evlerimiz cocuk sesleriyle dolar
Bende gelisme oldukca yazarim buraya
Tahminim ocakta olcak ama bakalimAmin canim insallah.dennisgo Canim senin de transfer Subat gibi olacak de mi?
Selam ada00 tedaviyi nerde oluyorsun... ben sigorta değişikliği sayesinde hiç ödeme yapmadım ilk denemem başarısız oldu ikinci de tuttu kısmetse 6 güne anneyim rabbim hepimize nasip etsin inş ... çok zor süreç ama allah sonunda sevindirenldrden nasip eylesin...[/QUOTE almanya dortmunda yim canim bende tupbebege para odemicem sigortam karsiliyor ilaclara para vercem onuda sigortaya yollucam arastirip ona gore ödemesi ni yapicaklar ama hepsini mi bilmiyorum ne guzel anne oluyorsun ins bende olurum sen kactane koydurdun nelere dikkat ettin bahsedermisin
dortmunda yim canim bende tupbebege para odemicem sigortam karsiliyor ilaclara para vercem onuda sigortaya yollucam arastirip ona gore ödemesi ni yapicaklar ama hepsini mi bilmiyorum ne guzel anne oluyorsun ins bende olurum sen kactane koydurdun nelere dikkat ettin bahsedermisinSelam ada00 tedaviyi nerde oluyorsun... ben sigorta değişikliği sayesinde hiç ödeme yapmadım ilk denemem başarısız oldu ikinci de tuttu kısmetse 6 güne anneyim rabbim hepimize nasip etsin inş ... çok zor süreç ama allah sonunda sevindirenldrden nasip eylesin...
evet canim muhtemelen subatta olur. 7 ocak a kadar tatildeler benim reglimde 4 ocak. o nedenle subata kalir sanirim. ocak basinda turkiyeye gitmek istiyorum. bugun sinavlarim bitti. bir program yapmam lazim :)Amin canim insallah.dennisgo Canim senin de transfer Subat gibi olacak de mi?
Tedavi oncesi stresini at canim cok iyi geliyor tatil.evet canim muhtemelen subatta olur. 7 ocak a kadar tatildeler benim reglimde 4 ocak. o nedenle subata kalir sanirim. ocak basinda turkiyeye gitmek istiyorum. bugun sinavlarim bitti. bir program yapmam lazim :)
Ben ikitane koydurdum ama biri tuttu... bol bol dinlendim hatta yattım diye bilirim .. günlük 2 haşlanmış yumurta yedim ananas yedim bol yeşillik yedim nane hariç çünkü nane düşük riski taşıyor .. ve gerisini Allah’a bıraktım herkese sorup kafanı karıştırma herkesin bünyesi ayrı...dortmunda yim canim bende tupbebege para odemicem sigortam karsiliyor ilaclara para vercem onuda sigortaya yollucam arastirip ona gore ödemesi ni yapicaklar ama hepsini mi bilmiyorum ne guzel anne oluyorsun ins bende olurum sen kactane koydurdun nelere dikkat ettin bahsedermisin
Amin canim insallah. Gozun aydin canim. Allah evladinizi anali babali huzurlu ve mutlu sekilde buyutmeyi nasip etsin.Bu arada benim cadı fazla bekleyemeden Perşembe akşamı geldi Allah’ın izni ile rabbim hepinize tattırsın....
evet ben de oyle dusunuyorum. zaten her zaman bomba gibo donuyorum geriye.. bana cok iyi geliyor :)Tedavi oncesi stresini at canim cok iyi geliyor tatil.
tebrikler.. birlikte bol bol keyifli anlar biriktirirsiniz umarimBu arada benim cadı fazla bekleyemeden Perşembe akşamı geldi Allah’ın izni ile rabbim hepinize tattırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?