- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.081
Tam da kisisine soruyorsun.Blablup canım, 2. sinde umarım sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla büyütürsün bebeğini..
DilanBoran canım kan verdim ama sonucu hala alamadım. Bizi arayacaklarını söylediler. Ama hala aramadılar. 11:00 gibi kan verdim sabah.
2 kere aradık ama hala sonuç yok dediler. Bi üçüncüye aramayız artık.
Beklemek çok zor.
İdrar testi yapsam çıkar değil mi?
Sen Transfer icinmi hazirlik yapiyorsun?yelek senin sonucun ne oldu? Merakla bekliyorum. Ben de ultrason dan ciktim simdi. Rahim kalinligi 7.1 olmus. Hemsire ile gorusmeyi bekliyorum.
Tam da kisisine soruyorsun.Ben coktan yaptiydim ama evde test varsa yap canim. Zaten bir kac saat sonra kan sonucunda cikar.
Laboratuardakiler çalışıyor onlar arayacaklarmış. Daha önceki tedavimde de 19:30 da aramışlardı kötü haberi vermek içinBu saate kadar klinik açık mı? Belki aramayı unuttular sen birdaha arasan?
Bence test ile çıkabilir ama zaten bugün arayacaklarsa gerek yok sanki sonucu beklemek en iyisi. Kaça kadar aramaları gerekiyor ?Laboratuardakiler çalışıyor onlar arayacaklarmış. Daha önceki tedavimde de 19:30 da aramışlardı kötü haberi vermek için
19:30-20:00 a kadar... kalbim duracak gibi artık...Bence test ile çıkabilir ama zaten bugün arayacaklarsa gerek yok sanki sonucu beklemek en iyisi. Kaça kadar aramaları gerekiyor ?
bir an once arayip guzel haberi verirler umarim canim19:30-20:00 a kadar... kalbim duracak gibi artık...
Aradilarmi canım bizde bekliyoruz inşallah güzel bi haber olur.Hala haber yook
Oyyy Masallah canim. Allah nazarlardan saklasin cok tatli minik.
Amin teyzesiOyyy Masallah canim. Allah nazarlardan saklasin cok tatli minik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?