Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Soguk zincir olanlari ozel cantada yanlarina buz kalibi koyuyorlar ucakta hostese veriyorlar dolaba koymasi icin. Ilaclarin icine fis de koyuyoruz. Amerikan vatandasinin getirmesine sorun yapmiyorlar. Turkiye de akrabalarima aldiriyorum burdan da bir tanidik buluyorum en yakin zaman da Türkiye ye gidip gelecek birini Ona teslim ediyorlar hava alaninda.

Tamam canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun bendede translasyon bulunda 1 ve 7. Kromozomlarda resmen yıkıldık ama napalım cok şükür yinede bugünümüze.

Hayırlı olur inş ... oturma banyosu derken ne anlamda dedi çünkü kuvvet oturmak felan yasak bilgin olsun canım ...

Hayırlı olur inş ... oturma banyosu derken ne anlamda dedi çünkü kuvvet oturmak felan yasak bilgin olsun canım ...
Saol canım. İlacı suyun içine döküp suya oturuyorsun işte. Küvette ya da leğen gibi bir şeyde oturarak yapmak lazım. Ne kadar süre oturmak lazım bilmiyorum ilacı alınca göreceğim. Ama bu konuda bir sınırlama getirmedi bana. Bir sorun olsa bu tarz bir şey verir miydi ki ?

Bence dogru karar almissiniz. Ben bu sefer tutacagini hissediyorum. Cok heyecanli olacak onumuzde ki haftalar 3 tane transferimiz var:)

Insallah canim. Bende bana da bud efa hersey daha olumlu geliyor, dogal seyrinde ilerledigi icin.

Herseyin guzel gecmesine sevindim canim. Simdi zaten yavas yavas kendine yer yapiyordur orda bebis :) Bence bu hamilelikten sana bir oglan cocuk gelecek :) Birden icime oyle dogdu :)

Canim benim yeni protokolde (daha dogrusu fatura deyim) kalem kalem ucretlendirmeleri yazmislar, sadece transfer oldugu icin kendimiz oduyormusuz herseyi, bana surpriz oldu. Orada mesela "ultrasonlu transfer" ek ucrete tabii. Ultrason olmazsa normal standart transfer islemi, mikroskopla bakilan. Sende de oyle birsey olabilir mi?

DilanBoran cim bugün son kontrolün degil mi? Artik son igneni yapacaksin sanirim bebisler yerlesmeden once. Nasil heyecanli oldugunu tahmin ediyorum :) Simdiden boool sanslar canim! Hersey yolunda gitsin ve zaman su gibi akip gecsin guzel habere kadar insallah <3

yelek cim nasil gidiyor hamilelik? Kalp atislarini duymaya ne zaman gideceksin?

B Bahar0107 canim basladimi reglin?

Selmaal25 cim senin 3lu taraman mi yaklasiyor? Yoksa ondan sonraki mi?

Ben doktordaydim sabah, kryo (dondurulmus) transfer protokolunu imzaladik, adetten sonra 10. gun ilk ultrason kontrolu vardi bugun, doktor rahim kalinligina bakti (7-8 arasinda) ve yumurtalar vardi baya... Hersey yolunda gorunuyor dedi. Carsamba yeniden gidecegim, ovitrelle pen ve ultragest yazdi sadece, ne zaman kullanacagimi carsamba soyleyecek, haftaya carsamba da transfer yapilacak.

Yok canım Yarın detaylı ultrason var .Ben 2 li 3 lü tarama hiç birini yapmadım doktorda pek tavsiye etmedi. Zaten down sendromuna bakıyorlarmış 2li testte eğer sonuç kötü çıkarsa hamileligi sonlandirmayi düşünmüyorsan önermem dedi ben de yapmadım. Bu sefer de bütün organlarına falan bakılacak anne karnında tedavi edilecek durumlar varsa belirlemek için inşallah bi sorun çıkmaz çok heyecanliyim yarın için cinsiyetini de öğrenicez büyük ihtimal.

Sen nasılsın .bu sefer tedavin daha güzel ilerler inşallah hep beraber burda gün sayarız.

Oh çok güzel çarşamba lar uğur getirsin inşallah. DilanBoran Seninde bu çarşamba çok heyecanliyim sizler için. Bi an önce bebiş haberleri alalım.

senin kontrol nasil gecti canim? tum icreti sizin odemeniz de bir tuhafmis. dondurulmus transfer hakkinizdan gitmiyordu ya demek bu yuzdenmis. ne kadar ödemeniz gerekecekmis?
bizde ise belki dedigin gibi ultrason ucrete tabidir ama bunu bize bir secenek olarak sunmalari gerekmez mi? hic boyle bir konusma gecmedi. cok anlamadim ama sizin embriyologla yaptiginiz gorusme de olmadi bizde. belki yumurta sayisi 3 oldugu icindir bilmiyorum. ama ne oldu ise oldu artik onumuze bakacagiz :) umarim tutunur bakalim hissettigin gibi mi olacak ben de merak ediyorum.

DilanBoran a gore farkli bir dondurulmus protokol surecin olacak demek ki. rahim kalinligi gayet iyi. umarim bu kez tutunacak. bir de ikiz olursa uc cocuklu bir aile olacaksiniz. kalabalik ve keyifli olacagina eminim. bu surecte izin kullanmayi dusunuyor musun? yeni izin aldigin icin tekrar alabilir misin

umarim herseyin yolunda oldugunu duyarsiniz ve de artik cinsiyetini gosterir :) kiz gibiydi ama bakalim ne cikacak. cok heyecanli..

Cok heyecanli :)))) Insallah guzel haberler alirsiniz canim. Benim aklimda sanki sen cinsiyeti ogrendin ve kiz di diye kalmis :) Bakalim ne cikacak. Isim secenekleriniz hazir mi?

Ben iyiyim, bu aralar kizimin takvimi cok yogun, islerde ayni sekilde. Surekli onlarla mesgulum.

Biz ilk gorusmeye gittigimizda (2018 eylul) bize sigorta islemleri karsiliyor dediler, 3 hakkiniz var denildi. Sigortadan da protokol e onay aldik. Ama embryolari dondururken, dondurulmus transfer ile ilgili hic konusmadik. Cumartesi poste ile geldi protokol ve ucretleri ozel odeyecegimiz yaziyor, ultrason kontroller, recete, transfer ve cozdurme yaklasik 100 euro tutuyor. Ultrasonsuz transfer 500 euro sadece. Protokolde de sadece ultrasonsuz transfer var, sanirim secenegimiz yok. Bunlar tabii 1 embriyo icin, hatching de ayri ucrete tabii. Bu defa hatching e tam karar veremedik, hatta embriyo sayisina da :)

Haftaya home-office aldim klinige gidip gelmek kolay olsun diye. Transferden sonra bu defa ben izin almayacagim canim esim alacak. Gecen defa evde kalip surekli bu konuya takilmami pek saglikli bulmadi. O evde kalip gunluk rutin isleri ustlenecek, ben ise gidip gelip aksamda kizimla zaman gecirecegim.

umarim herseyin yolunda oldugunu duyarsiniz ve de artik cinsiyetini gosterir :) kiz gibiydi ama bakalim ne cikacak. cok heyecanli..
Inşallah herşey yolunda çıksın sağlıklı.olsunda farketmez cinsiyeti ama insan merakda ediyor artık yavaştan hazırlıklara başlarız.

Inşallah herşey yolunda çıksın sağlıklı.olsunda farketmez cinsiyeti ama insan merakda ediyor artık yavaştan hazırlıklara başlarız.

Evet canim, artik en eglenceli kismi basliyor senin icin :) Ben bu defa olursa cinsiyetini dogumda ogrenmek istiyorum. Insallah saglikla kucagimiza alabilirsek tabii :)

Yok canım kesinleşmedi cinsiyeti 12 .hafta da bana kalırsa kız gibi dedi sadece diğer kontrolde de göstermiyor dedi Bu sefer bakalım ne diyecek çok merak ediyoruz. Ben kiz hisediyorum herkes erkek hisediyor bakalım kimin hissi çıkacak.
Isim konusunda aklımızda hiç isim yok kız olursa ben koyucam Erkek olursa eşim babası koysun istiyor bakalım neye karar vericez .varsa güzel önerileriniz alırım.:)

Evet canim, artik en eglenceli kismi basliyor senin icin :) Ben bu defa olursa cinsiyetini dogumda ogrenmek istiyorum. Insallah saglikla kucagimiza alabilirsek tabii :)
Aynen en eğlenceli kısmı alışveriş artık kafamda belirlefigim bi kaç şey var bebek arabası çantası vs. Hem kız hem erkekte kullanacağım şeyler onları attım sepete :)
Kıyafet olarak H&M sepetimde bi sürü kız elbisesi var belli olunca hemen alicam:)

Bende ilk.olduğu için belki çok merak ediyorum etraftaki herkes hazırlık yapmak için merakla bekliyor o yüzden öğrenmek istiyoruz. Doğumda öğrenmek de çok güzel sürpriz olur .

boyle daha iyi olacak belki de. sonucta is oyalayici ve kafa dagitici bir sey. kalan zamanda da kizinla ilgileneceksin.kendini yormadan ama dolu dolu bir bekleme sureci gecireceksin. sonu da umarim pozitif olacak.

Canim yeni dogan icin ara sira DM i de ziyaret edebilirsin, organik pamuklu bebek kiyafetleri oluyor cok guzel. Ben kizimda cok gec kesfettim DM giysilerini, bu defa olursa yavas yavas oradan da alirim diye dusunuyorum. Alisveris hazirliklari sirasinda ilgini cekerse green peace in cocuk urunleriyle ilgili cok guzel arastirmalari var, zaman gecirmek icin goz atmak istersen: http://www.greenpeace.org/turkey/global/turkey/image/2013/12/minik canavarlar rapor özeti.pdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…