- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.681
boyle daha iyi olacak belki de. sonucta is oyalayici ve kafa dagitici bir sey. kalan zamanda da kizinla ilgileneceksin.kendini yormadan ama dolu dolu bir bekleme sureci gecireceksin. sonu da umarim pozitif olacak.
Evet bazen DM de bende görüyorum. Zaten tenine direk temas edecek şeylerde özellikle dikkat ediyorum pamuklu alıyorum. En azından ilk aylar için özen göstericem .bide yazın ortasında doğacak inşallah nasıl giydirmek gerek hiç bilmiyorum ince uzun kol bakıyorum hep ama sıcak olmaz umarım.Canim yeni dogan icin ara sira DM i de ziyaret edebilirsin, organik pamuklu bebek kiyafetleri oluyor cok guzel. Ben kizimda cok gec kesfettim DM giysilerini, bu defa olursa yavas yavas oradan da alirim diye dusunuyorum. Alisveris hazirliklari sirasinda ilgini cekerse green peace in cocuk urunleriyle ilgili cok guzel arastirmalari var, zaman gecirmek icin goz atmak istersen: http://www.greenpeace.org/turkey/global/turkey/image/2013/12/minik canavarlar rapor özeti.pdf
Evet bazen DM de bende görüyorum. Zaten tenine direk temas edecek şeylerde özellikle dikkat ediyorum pamuklu alıyorum. En azından ilk aylar için özen göstericem .bide yazın ortasında doğacak inşallah nasıl giydirmek gerek hiç bilmiyorum ince uzun kol bakıyorum hep ama sıcak olmaz umarım.
Sağol Canım bi bakarım.
Benim evim çatı katı ve çok sıcak oluyor Geçen yıl çok sıcaktı bu yıl nasıl olur bilmiyorum .Benim kizimda yaz bebegiydi canim ama Almanya`da hic kollar bacaklar ciplak kalmadi :) Disarida direk gunesin altinda olmadigin ve evin cati kati olmadigi surece burada pisirici sicak olmuyor. Sizin orada nasil? Zibinlari kisa kollu alirsin, sonra uzerine uzun kollu giydirirsin serin olursa. Ilk aylarda zaten bol bol bez, zibin, ve sarmak icin ince battaniye veya tulbentler kullaniliyor. Ben ayakkabi elbise pantolon falan cok almistim ama cogu hic giyilmedi bileIlk 3 ay amac mideyi doldurup bosaltmak ve uyumak :) Susulu kiyafetlere sira gelmiyor hic :)
evet dun uzun uzun yatip dinlendim ama bugun oyle olmadi. tabiki kendimi yormuyorum ama daha hareketliyim. yarin da aksama kadar kurs var. boyle boyle normale dönüyorum iste.Evet canim. Birde boyle deneyelim bakalim :)
Sen nasil hissediyorsun? Dinlendin mi dun iyice?
Canım iyi gidiyor bu günlerde sergi stresi sardı. Çarşamba günü açılış var. Ara ara etkilendi mi acaba stresten diye panikliyorum ama genel olarak iyi geçiyor. Keşke sergi bu ay olmasaydı diyorum ama onu da temmuz aynından kararlaştırmıştık maalesef. Herşeye eşim koşturuyor gerçi ben evden uğraşıyorum. 20 martta ultrason randevumuz var. 7. Haftanın içinde olacak. Bilmem bebek görünür mü?Insallah canim. Bende bana da bud efa hersey daha olumlu geliyor, dogal seyrinde ilerledigi icin.
Herseyin guzel gecmesine sevindim canim. Simdi zaten yavas yavas kendine yer yapiyordur orda bebis :) Bence bu hamilelikten sana bir oglan cocuk gelecek :) Birden icime oyle dogdu :)
Canim benim yeni protokolde (daha dogrusu fatura deyim) kalem kalem ucretlendirmeleri yazmislar, sadece transfer oldugu icin kendimiz oduyormusuz herseyi, bana surpriz oldu. Orada mesela "ultrasonlu transfer" ek ucrete tabii. Ultrason olmazsa normal standart transfer islemi, mikroskopla bakilan. Sende de oyle birsey olabilir mi?
DilanBoran cim bugün son kontrolün degil mi? Artik son igneni yapacaksin sanirim bebisler yerlesmeden once. Nasil heyecanli oldugunu tahmin ediyorum :) Simdiden boool sanslar canim! Hersey yolunda gitsin ve zaman su gibi akip gecsin guzel habere kadar insallah <3
yelek cim nasil gidiyor hamilelik? Kalp atislarini duymaya ne zaman gideceksin?
B Bahar0107 canim basladimi reglin?
Selmaal25 cim senin 3lu taraman mi yaklasiyor? Yoksa ondan sonraki mi?
Ayy, en tatlı kısımdasın canım, cinsiyet öğreneceksiniz. Ne olacak acaba. Ben de meraklandım. En önemlisi sağlıklı olması.Inşallah herşey yolunda çıksın sağlıklı.olsunda farketmez cinsiyeti ama insan merakda ediyor artık yavaştan hazırlıklara başlarız.
Ben dayanamam valla doğuma kadarEvet canim, artik en eglenceli kismi basliyor senin icin :) Ben bu defa olursa cinsiyetini dogumda ogrenmek istiyorum. Insallah saglikla kucagimiza alabilirsek tabii :)
Sagol canim. Transfer denenmesi ve son kan tahlili yapilacak bugun.Günaydın kızlar
İyi haftalar olsun. @Dilan60 ve @Blablup bugünkü kontrolleriniz iyi geçer umarım.
Aynen Ben de heyecan basladi. Benim lucrin gecen hafta bitmisti . 3 gundur kalcadan progesterone ignesi vurunuyorum. Hamilelik olursa 12. Haftaya kadar devam ignelere.Insallah canim. Bende bana da bud efa hersey daha olumlu geliyor, dogal seyrinde ilerledigi icin.
Herseyin guzel gecmesine sevindim canim. Simdi zaten yavas yavas kendine yer yapiyordur orda bebis :) Bence bu hamilelikten sana bir oglan cocuk gelecek :) Birden icime oyle dogdu :)
Canim benim yeni protokolde (daha dogrusu fatura deyim) kalem kalem ucretlendirmeleri yazmislar, sadece transfer oldugu icin kendimiz oduyormusuz herseyi, bana surpriz oldu. Orada mesela "ultrasonlu transfer" ek ucrete tabii. Ultrason olmazsa normal standart transfer islemi, mikroskopla bakilan. Sende de oyle birsey olabilir mi?
DilanBoran cim bugün son kontrolün degil mi? Artik son igneni yapacaksin sanirim bebisler yerlesmeden once. Nasil heyecanli oldugunu tahmin ediyorum :) Simdiden boool sanslar canim! Hersey yolunda gitsin ve zaman su gibi akip gecsin guzel habere kadar insallah <3
yelek cim nasil gidiyor hamilelik? Kalp atislarini duymaya ne zaman gideceksin?
B Bahar0107 canim basladimi reglin?
Selmaal25 cim senin 3lu taraman mi yaklasiyor? Yoksa ondan sonraki mi?
hayirlisi ile sen de gel arkamizdan canim. Insallah bu sefer hepimizin yuzu guler.Ben doktordaydim sabah, kryo (dondurulmus) transfer protokolunu imzaladik, adetten sonra 10. gun ilk ultrason kontrolu vardi bugun, doktor rahim kalinligina bakti (7-8 arasinda) ve yumurtalar vardi baya... Hersey yolunda gorunuyor dedi. Carsamba yeniden gidecegim, ovitrelle pen ve ultragest yazdi sadece, ne zaman kullanacagimi carsamba soyleyecek, haftaya carsamba da transfer yapilacak.
Sagol canim. Heyecan doruklarda dun gece dusunmekten uyuyamadim buyuk ihtimal 2 gun daha uyuyamam.Oh çok güzel çarşamba lar uğur getirsin inşallah.DilanBoran Seninde bu çarşamba çok heyecanliyim sizler için. Bi an önce bebiş haberleri alalım.
Canım iyi gidiyor bu günlerde sergi stresi sardı. Çarşamba günü açılış var. Ara ara etkilendi mi acaba stresten diye panikliyorum ama genel olarak iyi geçiyor. Keşke sergi bu ay olmasaydı diyorum ama onu da temmuz aynından kararlaştırmıştık maalesef. Herşeye eşim koşturuyor gerçi ben evden uğraşıyorum. 20 martta ultrason randevumuz var. 7. Haftanın içinde olacak. Bilmem bebek görünür mü?
Senin de tedavin bu sefer en güzel şekilde sonıçlansın inşallah. Senin de az kalmış. Bir boş gün yarının var. Sonra karnın dolu olacak tekrar:)
Ben dayanamam valla doğuma kadaryapabilirsen bravo sana:)
Sagol canim. Transfer denenmesi ve son kan tahlili yapilacak bugun.
Aynen Ben de heyecan basladi. Benim lucrin gecen hafta bitmisti . 3 gundur kalcadan progesterone ignesi vurunuyorum. Hamilelik olursa 12. Haftaya kadar devam ignelere.
hayirlisi ile sen de gel arkamizdan canim. Insallah bu sefer hepimizin yuzu guler.
Sagol canim. Heyecan doruklarda dun gece dusunmekten uyuyamadim buyuk ihtimal 2 gun daha uyuyamam.
Benim evim çatı katı ve çok sıcak oluyor Geçen yıl çok sıcaktı bu yıl nasıl olur bilmiyorum .
Bende süslü şeyler almıyorum ilk 3 ay için zıbın altına ince altlar falan bakıyorum hep .Zaten çok fazla almam türkiye ye gidicez inşallah doğumdan sonra orda da alışveriş yaparım. Süslü elbiseler ayakkabılar büyüyünce inşallah. Kız olursa kendimi kaybedip çok alicam erkek kıyafetleri hiç ilgimi çekmiyor :)
Gercekten o zamanlar zor olmustur onlar icin belki 15-20 yil sonra her sey daha kolay olacak. Lucrini yaptigim saatte suan progesterone ignesi vurundugum icin hic bosluga dusmedim. Ben hayatimda boyle aci veren bir igne gormedim. Tup bebegin en zorlu sureci bence bu igne.Aminn canim... Insallah bu sefer herkes guzel sonuc alacak.
O kadar uzun sure igne yaptiktan sonra, igneler bitince insan bir bosluga dusuyorBende bile olmustu 2 hafta sonrasinda, seni dusunemiyorum canim :) Cok sukur bizim kullandiklarimiz artik baya acisiz ve kolaylastirilmis, 10-15 sene oncekilerin cektikleri eziyetleri dusunemiyorum...
Haklısın canım, benim tembellik yapasım var belki o yüzden hiç işe gelemiyorum. Öyle tembel tembel takılasım var.. hiç kalabalığa giresim olmuyor bazı zamanlar.7. haftada kese gorunur canim, kalp atislarini da duymustuk biz. Insallah sende guzel haberlerle doneceksin kontrolden. Bence kafanin mesgul olmasi, baska seylere yogunlasabiliyor olman daha iyi canim. Tabii stres yapma ama gunluk hayatina odaklanirsan bebekte karninda rahatina bakar :)
Benim transfer bu carsamba degil, haftaya carsamba.
Ilk cocukta bizde hemen ogrenmistik, 3. ayda 3lü taramaya cinsiyetde ogreniriz diye gitmistik :) Ama simdi bekleyebilirim canim. Bu kadar ugrastan sonra cinsiyetini bilmek benim icin cok onemli olmayacak.
Evet o progesteron iğnesi yaptıktan sonra çok acıyor. Sabah akşam göbekten yapıyorum.Gercekten o zamanlar zor olmustur onlar icin belki 15-20 yil sonra her sey daha kolay olacak. Lucrini yaptigim saatte suan progesterone ignesi vurundugum icin hic bosluga dusmedim. Ben hayatimda boyle aci veren bir igne gormedim. Tup bebegin en zorlu sureci bence bu igne.
Sağol canım. Inşallah sende geleceksin bi an önce bu zamanlara öyle böyle bi bakıyorsun zaman geçmiş.Ayy, en tatlı kısımdasın canım, cinsiyet öğreneceksiniz. Ne olacak acaba. Ben de meraklandım. En önemlisi sağlıklı olması.
Inşallah uykusuzluklarun bebiş yüzünden olur yakın da. Bende çok heyecanliyim sizin adınıza dört gözle test gunlerinizi beklicem .Sagol canim. Transfer denenmesi ve son kan tahlili yapilacak bugun.
Aynen Ben de heyecan basladi. Benim lucrin gecen hafta bitmisti . 3 gundur kalcadan progesterone ignesi vurunuyorum. Hamilelik olursa 12. Haftaya kadar devam ignelere.
hayirlisi ile sen de gel arkamizdan canim. Insallah bu sefer hepimizin yuzu guler.
Sagol canim. Heyecan doruklarda dun gece dusunmekten uyuyamadim buyuk ihtimal 2 gun daha uyuyamam.
Inşallah canım her an dua ediyorum inanki bütün arkadaşlarıma rabbim benim yaşadığım bu duyguyu bi an önce onlarda tatsin diye .rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin inşallah.Türkiye`de de guzel seyler bulursun canim. Kiz olursa zaten alisverisin ucu kaciyor :)))) Biraz buyuyunce kendiside isterse, artik kiyafeti, aksesuari, bebekleri, bebeklerinin puseti, tasima zimbirtilari, elbiseleri, odanin susleri derkeeen, bir bakmissin surekli aliyorsun :) Cocugun esyalari bir sure sonra eve sigmiyor :) Ama cok guzel seyler bunlar, Allah hep boyle guzel seylere harcamayi nasip etsin hepimize, insallah.
ben adetin 3. Gunu dogum kontrol hapina basladim 10. Gunu lucrin20 i vurunmaya basladim. 17. Gunu Dogum kontrol ilacini biraktim. Biraktigim gunun bir sonraki gununu adetin birinci gunu olarak saydilar ama Benim regl kanamam biraktiktan 3 gun sonra geldi. Kanamamin 2. Gunu lucrin 5 e dustu estradiol bant ve estradiol hap icmeye basladim. Suan hala bant ve estradiol hapa devam ediyorum. Transfer den 6 gun once progesterone fitiline ve ignesine basladim.DilanBoran evet Progesteron ignesi malesef cok agrili geciyor, allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah, senin kryo protokoll nasildi`? Estrafem kullanmadinmi? yani Schleimhautaufbauend hicbisey vermedilermi?
Blablup canim sordugun icin teskürler, bugün 4.cü gün oldugu icin, sabahtan Kan verdim bhcg icin acaba hamilelik varmidir diye sonuc 1 cikti, zaten aslinda mümkün degil korunuyoruz cünkü ama insan gecikince yinede süpeleniyor, Genetik e bakildigi icin normal yolldan hamileligi denemiyoruz, Düsükten sonra her ay tam zamaninda gelen Adetimden haber yok anliycagniz Ama en azindan hamilede olmadigimi bildigim icin artik beklemiyorum nezaman gelicek diye, oluruna biraktim hayirlisi böyleymis, demeki yavrularimin dogum tarihi benim hesapladigimdan biraz daha gec olucakmis
Senin Kryo Protokoll nasil ? Hangi ilaclari kullaniyorsun?
Ben Allah nasip ederse bu tedavimde 2 Blasto transfer ettirmek istiyorum, hayirlisiyla peki ya sizler?
Ve evet malesef Kryo Transferi, yani Donmus Embryo transferi herzaman heryerde Privat a giriyor malesef ve devlet karsilamiyor, ve 3 Deneme nin icine sayilmiyor, yani eger 10 tane Donmus embryo varsa ve hepsinide tek tek koydurursaniz hepsini kendiniz ödüyorsunuz
Allah yardimcimiz olsun benim de kalcadan ne saga donebiliyorum ne sola. Ileri ki zaman da daha kotu oluyor yine suan iyi gunlerimiz.Evet o progesteron iğnesi yaptıktan sonra çok acıyor. Sabah akşam göbekten yapıyorum.
Valla pantolon giyemiyorum:) otururken düğmesini açıyorum hep. Eşofmanla takılmaca... emeklerimizin karşılığını alalım yeter ki hiçbir şey umrumuzda olmaz valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?