Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Masallah prensese. Gelin canim gunesli gunlerin tadini cikartin.

Evet canim biraz artti, ozellikle ilac ictikten sonra cok kotu oluyorum. Sen nasilsin? Benim cumartesi hafif lekelenmem oldu randavumu persembe gunune aldilar.
Geçmiş olsun ablam iyimisin şimdi.
Lekelenme olabiliyor progesterondan dolayı.
Inşallah herşey yolunda ilerler az kaldı bebişi görmeye.

Biz de bu tedavi için Aok’ya geçmiştik. Umarım bu son tedavinde kavuşursun yavruna. Ne zaman başlayacaksınız?
18 nisanda ilk randevu var canım. Bilmiyorum ne zaman başlanır. Korku endişe içindeyim ama Allah büyük inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma

Teşekkürler canım. Bu kez hiç heyecan yok nedense.. diyorum bunalıma girdim haberim yok herhalde :) şaka bir yana iyice alıştım galiba, nefes almak kadar normal bir şey oldu tedavi :)
Bende de öyle oluyor artık hatta korkuyorum hamile kalacağım ama sanki ona bile sevinemeyecekmişim gibi geliyor

Yeni sayılırım galiba canım :) Romatizmam var malesef gebelikte düşük olmasına sebep oluyor. O yüzden nasıl bir protokol olur bilemiyorum. Biraz riskli gebelik oluyor her defasında

Tatil çok güzel gelmiştir, çok iyi yapmışsınız.

Canım, hiç kolay değil ev bulmak burada maalesef. Eşim çok uğraşıyor, beni de strese sokmamak için ekstra uğraşıyor. Bir de bu ayın son haftası yurtdışına gitmesi gerekecek iş sebebi ile 3 hafta olmayacak. Herneyse, bebeğim benimle olsun da gerisi vız gelir bana.
Benim de belirtim yok gibi. Başlarda tansiyonum çok düşük oluyordu. Şimdi sabahları mide bulantım ve ekşime oluyor. Ama omega 3’ü aldığımdan beri başladı sanki ondanmış gibi de geliyor. Bağırsaklarım sanki bozuk gibi. Gebelikten midir diye ayırt etmek çok zor ama.
Ya, bekleme süreleri çok zor canım ya.. her hafta bi gösterseler keşke.. Ben yarın gidicem, bir sonraki 1 ay sonra... nasıl beklerim 1 ay

Aynen canım yeni bir ev yeni bir başlangıç.. umarım ileride bu günleri iyi ki o gün öyle bir sorun olmuş diye hatırlayacaksın :)
Umarım canım, ev sahibi biraz daha nazik olsa herşey daha kolay olacaktı bizim için. Hamile olduğumu, biraz daha az stres yaratmasınj söylememize rağmen devam ediyor. 2 kere kapıya geldi. Cins.
Teşekkürler canım. Bu kez hiç heyecan yok nedense.. diyorum bunalıma girdim haberim yok herhalde :) şaka bir yana iyice alıştım galiba, nefes almak kadar normal bir şey oldu tedavi :)
yok ya, bunalım değil de alışıyor insan. Normalleşiyor☺ Zaman daralınca içinde pır pır bişiy hareketlenebilir ☺☺
Masallah prensese. Gelin canim gunesli gunlerin tadini cikartin.

Evet canim biraz artti, ozellikle ilac ictikten sonra cok kotu oluyorum. Sen nasilsin? Benim cumartesi hafif lekelenmem oldu randavumu persembe gunune aldilar.
Benim de azıcık kanamam olmuştu canım hatırlarsan sonra gittim herşey yolundaydı. Perşembe günü bebeği de göreceksin o zaman ☺☺☺

18 nisanda ilk randevu var canım. Bilmiyorum ne zaman başlanır. Korku endişe içindeyim ama Allah büyük inşallah sağlıkla kavuşurum yavruma
Canım belki burada daha güzel bir tedaviden geçeceksin. Tedavi geçmişine göre farklı önlemler de alırlar, farklı testler yaparlar, ona göre tedbir alırlar. içini ferah tut sen.

Canim 25 Nisanda randevumuz var. O randevuda karar vericek doktor tedavimize. Insallah tup bebek der. Gerci demezsede hayirlisi artik naapalim. Baya ugrastik kendisini razi etmek icin.

Sagol canim, Evet iki gun sonra gorecegim oglusumu. Sen ne zaman gideceksin gormeye canim? Senden de bir takvim bekliyoruz artik.
Geçmiş olsun ablam iyimisin şimdi.
Lekelenme olabiliyor progesterondan dolayı.
Inşallah herşey yolunda ilerler az kaldı bebişi görmeye.
sagol canim, simdi iyiyim cok sukur lekenmem yok. Bu sayede randevum one alindi , erkenden gorecegim oglusu
Insallah Ben de persembe gunu her seyin yolunda oldugunu gorup duyarim canim. Icimde bir negatiflik yok suan icin.
Arka arkaya bebisleri gorecegiz demek ki. Insallah senin de randevun guzel gecer canim. Ev icin de uzulme insallah daha rahat guzel bir eve gecersiniz. Ama sen dikkat et tasinirken cok yorma kendini.

dennisgo canim tedaviye basladiginda heyecanin baslar. Tedavi planini aldin mi? Tatilde bir kac gun bir yerlere gidip kafanizi dagitin. Tedaviye cok fayda sagliyor.
B Bahar0107 canim bugun 7. Gunun belirti icin erken henuz. Sen hic kendini strese sokma. Insallah sen de pozitif haberi alacaksin.
S Sese1212 25 Nisan a az kaldi insallah cok guzel bir randavun olur ve tedaviye baslarsin hemen.

Canim kontratiniz vardir mutlaka, burada genelde kanunlar kiracilari koruyor, ev sahibi sinir bozucuysa da kapiniza gelmesini yasaklayabilirsiniz :) size mektupla ulassin.

Bende fiziken ve ruhen bir belirti yok, kramplarim vardi 4-5. haftalarda, simdi 6. haftadayim onlarda bitti. Her hamilelik ayni olmaz diyorlar ama ben hep ilk hamileligimdeki belirtileri ariyorum, olmayinca keyfim kaciyor biraz.
Canim 25 Nisanda randevumuz var. O randevuda karar vericek doktor tedavimize. Insallah tup bebek der. Gerci demezsede hayirlisi artik naapalim. Baya ugrastik kendisini razi etmek icin.

Canim insallah hakkinizda hayirlisi olur. Biraz duygusal konusmalarla ikna etmeye calis doktorunu, buraya kadar geldin, hadi goreyim seni! :)

Benim randevum haftaya kan testinden 14 gün sonra ultrasoundda gorecegim insallah. Resmen sabir sinanmasi bu isler :)))

Yarin guzel haberler alman dilegiyle canim! Oglusunun ilk fotosunu da alirsin artik.

Insallah canim

Hahaha tamam canim. Dur bir kac turk filmi izleyim. Duygusal konusmalara hazirlayim kendimi:)))

Belki bebekler biz sabredemiyoruz diye bi sinyal çakıyorlar ki doktor randevumuz öne alınsın
Dikkat ederim zaten hiçbir ağır iş yapmayı düşünmüyorum. Çalışmıyorum da bu ara. Yavaş yavaş her şey hallolacak hayırlısıyla... Her şerde bir hayır var diye boşuna dememişlerdir.
Umarım canım ben de heyecanlıyım yarın için, umarım herşey yolundadır. 3 hafta oldu, ne yaptı acaba ufaklık.

Son düzenleme:
Aynen canim foto verirler oglusum ile tanisacagiz 2 gun sonra. Belirtiler farkli olabilir canim. Benim gecen sene ile bu sene arasinda baya fark var. 6-7 haftalik olsun senin de baslar belirtilerin.
Olabilir canim. Ben haftaya persembe de buradaki kendi jinekoloji dr dan randevu alacagim. Kontrollerimi burdaki dr yapacak dosyami actirmam gerek.
Beklemesi cok zor oluyor biliyorum. Ben de hamile oldugumu ogreneli 3 hafta oldu. Bekliyorum bebisle tanismayi. Onlar iyi olsunda gormesek de olur artik. Hayirlisi ile su bir kac haftayi atlatalim hepimizin ici rahat edecek.

Aman evet canım, onlar iyi olsunlar da.. hareketlerini hissetmeye başlarsak biraz daha rahatlarız heralde artık:)

Iyi çok şükür önemli bisey olmamasına sevindim .son bi gün kaldı oğluşunu görmeye.

Blablup canım, ilk hamileliğinle kıyaslama bence.. bu da başka bir bebek. Bir de bir doktoru dinlemiştim Youtube’dan karnım ne zaman şişecek diye merak ederken... ilk hamilelik değilse daha erken haftalarda şişliği belli oluyormuş. Bunu şu yüzden söyledim, atıyorum tabii, belki daha rahat gelişecek rahmin?? Olamaz mı?
Benim de senin gibi oldu ama 3-4-5. hafta kasık ağrılarım oldu. Çok alıştım, seviniyordum yerlesiyor diye.. 6. Haftada eh azaldı diyeyim. Sondasında yok oldu. Hatta ben de nasıl korku doluydum, size yazıyordum en ufak şeyde.
Kıyaslama canım, o başka bi hamilelikti, bu başka. Sen değiştin, bebek başka bir bebek

Aman evet canım, onlar iyi olsunlar da.. hareketlerini hissetmeye başlarsak biraz daha rahatlarız heralde artık:)
Aynen canım hareketlerini hissetmeye başlayınca beklemez çok zor gelmiyor ilk aylar gibi ben 4 haftadır görmedim ama tekmeler atıyor baya hisediyorum artık iyi olduğunu biliyorum o yüzden sabredebiliyorum:)

Ben kendi jinekoloğuma aynı gün gitmek zorumda kalmıştım. Randevu o gün müsait diye. Demiştim ki bari 1 hafta sonraya olsaydı... en azından bebeği görürdüm 1 hafta sonra yine... uzun beklemezdim senin o açıdan güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…